První máj bez komunistů a nikdy jinak

 

Logo
Konfederace politických vězňů ČR nemůže mlčky přihlížet k tomu, jak se 16 let po pádu totalitního režimu znovu otevírá cesta k uchopení moci českým komunistům.  Jediné, co nám komunismus předvedl, byly miliony mrtvých, zničená ekonomika i
životní prostředí, státní lež a diktatura, nesmyslný teror. Komunistický režim postihl v letech 1948 - 1989 na 450 tisíc lidí. Přes dvě stě osob bylo popraveno, dalších šest set lidí zahynulo při výsleších, na čtvrt milionu lidí prošlo komunistickými lágry a vězením, a z toho osm tisíc v nich nepřežilo. Proto KPV ČR  vyzývá všechny demokraticky smýšlející občany, aby společně s bývalými politickými  vězni komunistického režimu, řekli NE všemu, co by mohlo opět umožnit komunistické
straně určovat naši budoucnost, náš osud. Je načase strhnout masky těm, kteří škodí a obohacují se na úkor celého národa a demagogicky dezorientují naši mládež.  Jste-li stejného názoru, přijďte na Letenskou pláň užít si krásný den a podpořit  Konfederaci politických vězňů.

Program slavnostního dopoledne:
10:30 zahájení akce
          příjezd Asociace soukromého zemědělství, formace techniky za pódiem
          uvítání všech účastníků předsedkyní KPV ČR paní Naďou Kavalírovou
11:00 slavnostní vztyčení státní vlajky ČR, státní hymna, hraje Hradní stráž
          proslovy představitelů KVP a jejich hostů
12:00 ekumenická modlitba
12:30 po zatroubení skautské večerky končí dopolední část
          zahájení doprovodných akcí

Program odpolední části:
13:00 začátek odpolední části
13:00 - 22:00 vystoupení hudebních skupin: Hana Hegerová, Laura a její tygři, Hudba
Praha....
        + doprovodné akce
22:00 - slavnostní ohňostroj k ukončení akce
20:00 - 2.00 - hudební marathon v Klubu Abaton: 2 pódia, hudební skupiny a DJ´s

Akci pořádá Konfederace politických vězňů spolu s iniciativou Trikem proti komunismu.  Petr Hrubeš z iniciativy Trikem proti komunismu k tomu dodává: "Ve spolupráci s Václavem Marhoulem jsme se rozhodli udělat velkou společenskou akci na podporu KPV  jako morální satisfakci, které se jim nikdy oficiálně nedostalo - zároveň to bude jejich zřejmě poslední velké setkaní, vzhledem k jejich vysokému věku. Celá akce je bez vstupného a organizátoři pracují bez nároku na honorář."


Informace na www.kpv-cr.cz nebo www.dekomunizace.cz

Za produkční tým:
Petr Hrubeš, tel.: 602 367 552, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.