Utajený soud Uváčíkové:justiční stráž napadla představitele K213

Přísně utajený soud, kde na utajení a zamlžení před veřejností spolupracuje soud s obžalovanou - tak by se dal charakterizovat dnešní soud s psychopatickou psycholožkou Alenkou Uváčikovou.

Včera začala zase po internetu kolovat zpráva, že byl soud odročen !! Ověřit to nebylo kde, krom toho jsme tam stejně chtěli jet, už kvůli schůzkám s ostatními.

A tak jsme se tam také sešli.

Již hodinu před začátkem kolegové volali, že na dveřích žádný rozpis není a že neví, kde se to koná.

Když jsme se sešli u informačního okénka dole, úřednice prohlásila, že byl soud zrušen ...

Část lidí by se tím i klidně spokojila - a odešla, jiní ale znali tyto fígle už dobře ...

Až pan Fiala vytáhnul novinářský průkaz a že pokud byl soud zrušen, tak chce mluvit s mluvčím soudu. Prý žádný není ... Zvláštní, že ?!! Tak s předsedou ... Ten dneska taky není. Tak s jeho zástupcem ...

Paní někam usilovně volala, pak se koukla znovu do počítače, a pak prohlásila - tak běžte do třistadesítky, bude pan soudce.

Vyznělo to tak, že se pan soudce uvolí informovat veřejnost, proč jednání zase není a proč není soud schopen zajistit účast obžalované - leč když jsme tam přišli, zjistili jsme, že se jedná o řádné jednání, tedy hlavní líčení. Rozpis byl ovšem vyvěšen před dveře až těsně před zahájením.

Vše působilo dojmem, že správa soudu udělala všechno pro to, aby se veřejnost nedozvěděla, kde jednání je, resp. aby ji uvedla v omyl, že jednání není, anebo ji aspoň poslala do jiných dveří.

Je jistě symbolické, že všichni předvolaní svědci měli na předvolání č. 3.304, zatímco jednání bylo - bez oznámení  o změně - v č. 3.310.

Jednání začalo s asi 10-ti minutovým zpožěním, psychopatka Uváčiková se přeci jen dostavila osobně. I s jistým postiženým advokátem.

Státní zástupkyně přečetla obžalobu - jednalo se o křivé svědectví Uváčikové ohledně jednoho předávání dcery Lubomíra Choce v r. 2005, kdy matka bydlela na dvou adresách a záměrně využívala vždycky té druhé k tomu, aby nemusela předat dceru - byla vždy jinde, než byl otec.

23.4. s ní ovšem byla i psychopatka Uváčiková - a podle všeho to probíhalo tak, že se všechny zamkly v prázdném a nenastěhovaném bytě, kde prokazatelně byly, leč se to snažily utajit a hlavně - neotvírat.

Pan Choc byl zatím na první adrese, a na tuhle poslal svou maminku, pak tam přejel i sám, ale dceru stejně nedostal, ač vytrvale zvonil a bušil na dveře.

Sousedka odvedle potvrdila, že si paní Smutná od ní půjčovala šroubovák ještě chvíli předtím, než přišel otec, a že tedy musí být v bytě, leč na zvonění se nikdo neozýval a dveře neotevřel.

Jinými slovy - Uváčiková spolupracovala s matkou na nepředání dcery, dodatečně se snažily vymyslet, že si otec pro dceru prostě nepřišel, což zjevně nebyla pravda.

Bohužel, případ se řešil po dlouhé době šesti let, svědci už si prakticky nevzpomínali, jak co bylo, sousedka odvedle vypovídala v rozporu se svými dřívějšími výpověďmi i s výpověďmi ostatních - což obžalované samozřejmě jenom nahrává.

Otázkou je, jestli to náhodou nebyl záměr, projednat věc, až už si nebude nikdo nic pamatovat, neboť soud nepokrytě spolurpracuje s obžalovanou na neobjasnění případu (stejně jako na utajení jeho projednávání) - což se asi vidí poměrně vzácně.

Otázkou je, proč na Uváčikovou vůbec podávali obžalobu, když ji stejně nechtějí objektivně projednat a skutkovou podstatu objasnit.

Na závěr bylo hlavní líčení odročeno na 5. dubna od 10-ti hodin do stejné místnosti, tedy 3.310 (myslíme si ale, že v rámci utajení bude tento termín stejně změněn, pokud možno tak, aby se to nikdo kromě Alenky nedozvěděl).

Po skončení hlavního líčení vyprovokovala justiční stráž na pokyn soudce Frankiče rvačku nejprve s mluvčím K 213 Jiřím Štefkem, kterého nechtěla nechat odejít, neboť prý urazil soudce tím, že ho po skončení jednání vyfotil, a když se o jeho osud začal zajímat i předseda sdružení, Jiří Fiala, kterého do té doby zaměstnávaly četné dotazy z řad veřejnosti, přenesla se vyprovokovaná rvačka i na něj.

Justiční stráž mu při této rvačce zničila nový kožený kabát a nový kufřík, obojí v nemalé hodnotě a ještě ho zranila na ruce.

Skutečnost, že aktivisté K 213 nemohou navštívit jednání bez toho, aniž by byli napadeni justiční stráží, a to už dokonce po skončení jednání a při pokojném odchodu ze soudu výmluvně svědčí o panujících poměrech na pražských Míčánkách, o právním vědomí justiční stráže stejně jako o stupni nervozity celé justice již při jejich prostém příchodu do budovy soudu.

mela

Rvačku zachytilo následující video, byla jí přítomna celá řada svědků a nebude tudíž problém doložit ani zjevně zažitou fintu justičních složek, kdy na vás skočí a se slovy "Právě jste mě napadl" vám začne kroutit ruce a srážet vás na zem.

Stejné finty tradičně použili i policajti při "zásahu" proti panu Sněhotovi, a protože je za to nikdo nepotrestal neboť "policii se věří" - tedy alespoň u soudu, jinak jí samozřejmě nevěří nikdo - a protože pan Sněhota tam byl - na rozdíl od nás - sám a bez kamer, skončil na půl roku ve vazbě.

Nám se tak  naštěstí nevedlo asi hlavně díky naší záznamové technice a kolegům, přítomným na místě.

Ale posuďte sami, kdo konflikt zcela zbytečně a bezdůvodně vyprovokoval a jak se taky tahle banda pitomců bez právního vědomí v uniformách justiční stráže chovala.

Jako banda grázlů.

Napříště na Míčánky - jako kdysi do cikánských čtvrtí - jenom ve skupině a připraveny prostředky obrany.

V mafiánském státě, kde vás státní moc prakticky denně napadá, lže a podvádí jako ti nejhorší grázlové, to už asi jinak nebude.

Leda - že bychom ho změnili...

_________________________________

 

 

frankic_1

Soudce Tome Frankič, který se snažil jednání utajit a  celou rvačku svým pokynem vyprovokoval.

 

frankic_uvacikova_rozpis

 

Rozpis jednání na daný den - byl vyvěšen minutu před zahájením hlavního líčení, aby (změněnou) místnost nemohl nikdo najít.

 

 

uvacikova

Psychopatka Alenka se zatím ještě  usmívá ...

 

Videozáznam zachycující napadení justiční stráží a následnou rvačku s ní

 

http://www.youtube.com/watch?v=v7CDlpsAj74

 

_____________________________________

Jsou to zbabělí ubožáci.
Začal bych kurzy sebeobrany a karate.
Kolega mě upozornil, že jejich svědectví musí soud posuzovat jako zaujatá, takže  si můžou navzájem klidně potvrzovat svoje lži, ale k ničemu jim to nebude.
Svědků na Tvojí straně kteří netrpí ztrátou paměti je dost,  tak to dotáhněte k potrestání za napadení.

Jirko, kdybych tam ale byl, tak  bych na tu agresivní soldatesku skočil a bránil Tě.
Bylo by vhodné, abys v tom příště nebyl sám, sice ať část jenom klidně dokumentuje a zapojuje se slovně, ale někdo další se jim nepodvolí.
Protože i jenom Ty sám jsi je naprosto rozhodil.

Domluvil jsem s Jardou, jsme oba rádi, že trest je zatím jenom vynesen, ovšem jsi stále na svobodě.
Jistě jste s Kutějem podnikli příslušné kroky ke zvrácení toho Krumlova zločinu.

Aleš

______________________________________

Oldo,

Návrhuji proto maximální  trest vůči Jirkovi za jeho prosazování Evropského rozsudku ,  10 - 30 honorovaných přednášek á 50 000 Kč prvoinstančním soudcům a státním zástupcům, jak zmršili jejich kolegové jeho případy.

Navíc jedna honorovaná přednáška za cenu mešíčního platu předsedkyně ústavního soudu pro soudce ústavního soudu, jak se tato naše soudně ústavní pojistka spletla v případech úspěšných stěžovatelů - otců ve Štrasburku. Jedno honorované přezkoušení stejných soudců, jak znají rozsudky proher České republiky ze Štrasburku. Kdo neuspěje, druhý placený pokus, v případě dalšího neúspěchu pryč z justice.

Honorář 1 000 000,- Kč sdružení K 213 za úkon odvolání neschopného soudce Janka a tím pádem minimalizace škody státu, za tupce a zločince Krumla minimálně stejnou částku  a za ty neschopné a nevzdělatelné soudkyně snad více. Pokud by v tom někdo viděl sexistický přístup, tak navrhuji také milión.

Vím, jsou to moc levné taxy, právní kanceláře co výběrově radí státu, ČEZU  a dalším  za tyto peníze nehnou ani prstem. Ale jako správní pravičáci jsme také rozpočtově zodpovědní, tak nebudeme dojit zrovna stát, jako jiní pravicoví představitelé.

Oldo, jak došlo k tomu šumu s Uváčikovou?
Někde bylo uvedeno, že se to konalo.

O.S.

___________________________________

Poznámky

 

 

1.       Z videozáznamu je patrné, že se vedení pouze bránilo

2.       Bylo neoprávněně zadržováno

3.       Bylo zneužito moci + arogance moci

4.       Účelem bylo vyprovokovat k nezákonnému jednání

5.       Nikam nechodit sám a vždy s technikou

6.       Nebylo sděleno z jakého důvodu je zasahováno

7.       Nebylo slyšet výzvu jménem zákona

________________________________________

Zákona se nemůže dovolávat ten, kdo ho jednak nezná, jednak ho vědomě porušuje.

________________________________________

Už vím proč nosí strážníci velký obušek. Protože , co jim chbí mezi nohama musí mít vždy po ruce. Je to vlastně Zikmundo Freudovská pomůcka pro posílení narušeného ega. J. ;-)

________________________________________

 

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.