Starý pan Sváček

Odpověď předsedovi MS v Praze : Ač nevěřící, u Vašeho posledního soudu bych stát opravdu chtěl.

svacek_dolinova


http://k213.files.wordpress.com/2010/11/svacek.jpeg

 

Pan

JUDr. Jan Sváček

předseda MS v Praze

 

K č.j. St 169/2010

 

Starý pane,

 

Vám se nelíbí můj slovník, mně zase Vámi vedené soudy, morální profil lidí na nich, jejich profesní „úroveň“, jejich inteligence a vzdělání, jejich „výkonnost“, což samozřejmě sečteno a podtrženo dává děsivý obraz výsledků jejich „práce“.

Donedávna ještě platilo, že jste byli aspoň schopni postoupit a formálně projednat ve věci podané odvolání, dnes – jak vidět – už neplatí ani to.

Jen pro přehlednost – stručná rekapitulace :

 

  • Soudkyně Tondrová vystavila rozsudek s osobními údaji třetí, neznámé osoby, která nebyla a není účastníkem řízení. Ergo rozsudek, který vydala na ústním jednání, nebyla s to vydat v písemné formě a doručit účastníkům řízení. Dlužno dodat, že tyto problémy má tato paní, vyžadující zvláštního a permanentního dohledu, pravidelně a dlouhodobě. Pochopitelně, že hlavně díky Vám, protože kdyby měl městský soud normálního, soudného předsedu, tak Tondrová už nejméně 10 let není soudkyní, ale uklízečkou.

     

  • Tento rozsudek byla schopna opravit až po mém upozornění, a to zvláštním usnesením. To už konečně řádně doručila účastníkům řízení.

     

  • Za platný rozsudek tedy lze logicky považovat až ono opravné a doručené usnesení, neboť původní blábol byl zcela mylně vystaven na neexistující osobu. Přesto, podle Tondrové lhůta pro podání odvolání počala běžet dnem doručení zmatečného blábolu, nikoliv dnem doručení usnesení, ze kterého teprve bylo jasné, co chtěl básník (v tomto případě značně ošuntělý) říci.

     

  • Na základě bezcenného blábolu, vystaveného na neexistující osobu, byl jednomu z účastníků řízení – pochopitelně, že otci, kterého se tento blábol vlastně ani netýkal – zabaven veškerý majetek, včetně dědictví po rodičích.

     

  • Když jsem na to řádnou cestou upozornil zodpovědné orgány (tedy OSZ pro Prahu 10 a MSP) – nikoliv tedy psychopata Malého, o kterém samozřejmě vím, že je zbytečné mu cokoliv psát, i kdyby si to nakrásně byl schopen přečíst - a současně žádal nápravu, tak tyto orgány – aby nemusely nic dělat a už nic je narušilo z braní nezaslouženého platu a válení se v kanceláři – předaly tyto přípisy stejně psychopatovi Malému, který namísto aby věc řešil (za což je mimochodem placen a nese za to přímou zodpovědnost), začal mi písemně vyhrožovat trestním oznámením.

 

  • Načež jsem mu napsal dopis, a to jazykem, který by snad i on mohl pochopit, i když chápu, že v jeho případě ani to není zcela spolehlivě jisté.

     

  • Tento psychopat postoupil dopis předsedovi nadřízeného – leč dva roky pro podjatost vyloučeného – soudu – tedy Vám, a Vy mi napíšete, že se Vám nelíbí můj slovník, takže kvůli němu rezignujete na svoje základní povinnosti a nařízení odvolání nehodláte ani zajistit, ani předat jinému – nepodjatému - soudu, ba ani řešit věc soudkyně Tondrové, opakovaně po léta neschopné napsat ani běžný rozsudek.

 

Rád bych konstatoval, že k takovému postupu je zcela jistě zapotřebí nemalé otrlosti, drzosti a konečně i naprosté otupělosti k tomu, co je vůbec možné a co je daleko za hranicemi i té nejbizarnější fikce.

Chápu sice, že člověk, který :

    • je coby právník na sklonku své kariéry naprosto bezvýznamný

    • je coby manažer ve vysoké funkci dokonalá nula zcela mimo realitu

    • je coby osobnost manipulovatelný a snadno ovlivnitelný zbabělec, křivák a prospěchář

    • je coby manžel zrádce a ubožák, který neodolá dokonce ani Dolinové, tedy vdané ženské se dvěma dětmi

dokáže jen planě vyhrožovat a strašit neustále dokola smyšlenými trestními stíháními (která, konečně, ve svých důsledcích vedla jedině k mé dnešní osobní popularitě a veřejnému respektu), leč nedokáže zajistit ani projednání běžného odvolání na svém (odvolacím) soudě, chápu také, že musí trpět neskutečnou frustrací a sebepohrdáním při pohledu na to, co po něm brzy zůstane a jak vypadá soud, který mu byl svěřen státem do správy – leč to pořád ještě neznamená, že za ty nehorázné peníze, co od státu – neznámo za co – bere, není schopen ani zajistit základní chod soudu, resp. chod soudů jemu podřízených.

Takže to laskavě, nevážený starý pane, zajistěte a tenhle dopis – který snad správně pochopíte jako nesouhlas s vyřízením stížnosti – postupte zase zpátky na MSP, odkud Vám tu stížnost původně předali, jak je Vaší povinností.

A mimochodem, i když nejsem věřící člověk, tak Vás bych teda jednou před tím soudem posledním opravdu z celého srdce chtěl vidět.

Bez pozdravu

 

Ing. Jiří Fiala

_________________________________________

Však až dojde v justici k převratu , zhroutí se mu svět a dostane mrtvici.
Občanská nula Kamil Hovínko
_________________________________________

 

Ahoj Jirko,

nejdříve jsem si myslel, že se Sváček jenom opakuje ve svých výhružkách trestním stíháním, aby zastrašil a odradil stěžovatele. On si ovšem vymyslel skoro obratnou konstrukci,
že když písemnost bude obsahovat vulgární slova, podle něj, tak ji ani řešit nebude. Nevím, jestli na to přišel dokonce sám, nebo to obšlehnul z postupu správce na iustinu. Ten diskutující taky najednou obviní
za neexistující vulgární slova a svoje napadání a následuje cenzura  jejich názorů a blokování v diskuzi.
Sváček chce dokonce trvdit, že není až tak natvrdlý jako velká část státních úředníků a není třeba psát mu takovým polopatickým způsobem, že on tomu porozumí. Proto můžeš bez obav o pochopení významu psát ... právnická hvězda Tondrová vydala rozsudek s drobnou chybičkou, která však změnila vážně obsah a žádám zdvořile o nápravu, nebo  .... když bůh rozdával, na ní se  tolik nedostalo. Pan Sváček pochopí správný význam i z náznaku a metafory.
Dotázal bych se však toho génia Sváčka,  kolik zmetkovitých rozsudků jeho úřadu bylo následně zrušeno a změněno?  Když jsem na záznamu slyšel jeho nesprávné výroky o podezření páchání trestného činu a přítomní policajti pak konali jak poslušné a tupé ovce, důrazně bych mu doporučil, aby titul JUDr. v žádném případě nepoužíval!
Protože pak může jiné  negraduované osoby snadno uvést v omyl,  že jsou v kabaretu se snaživými ochotníky a ne na soudu. S takovými zmetky ve své práci ať jde raději dělat někam k pásu, kde je chybovost lidským faktorem snížena.

O.S.

__________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.