Uhlíři by se měli držet milířů

a neplést se do práva.

A ženský ploten - a dále dtto.

Ze zamítnutí ústavní stížnosti ve věci pohrdání soudem je patrné jedno - a ani se tím Ústavní soud nijak zvlášť netají :

 

Nemáme v současnosti většího nepřítele než Vás. Zrušit trest, byť zjevně nezákonný, by znamenalo nechat brzy rozvrátit justici. Právo nás nezajímá, lidská práva jakbysmet, zato o naše fleky máme čím dál větší strach. Ohrožujete je jako nikdo předtím.

Proto jste dostal pět měsíců i za dotaz na soudce, tedy za něco, za co by kdokoliv jiný nedostal ani pokutu. Vás se ale bojíme natolik, že nic lepšího než zvyšovat teror nás prozatím nenapadá.

A zdůvodníme si kdykoliv cokoliv, to právě tady sám vidíte nejlíp.

Předseda ÚS Rychetský, co jeho znalosti nestačí ani k tomu, aby komunistického velezločince Karla Vaše nepovažoval za "politického vězně". Asi jako by někdo prohlašoval Heydricha za oběť fašismu. Podle toho pak nutně celý ÚS vypadá ... + nutno dodat, že většinu soudců najmenoval opilec, rusofil a neobolševik Zeman.

Co pak po takové instituci můžete chtít ?!!

Jediné : Aby se rozpustila. Čím dříve, tím lépe...

 

 

Nutno dodat, že kdo seje vítr, sklízí bouři, to je stará známá vesta.

________________

Není jistě od věci podívat se, kdy byl tento "nález" vydán - že to nebylo ani týden po naší návštěvě Ústavního soudu a článku o něm - viz :

http://www.k213.cz/JOOMLA/2250-us-nasel-sve-misto-pri-ochrane-soudcu

a tak byl vztek téhož senátu ještě poměrně čerstvý. A neředěný.

 

Pokud jde o Lichovníka, neměl se nikdy ústavním soudcem stát, to bylo zcela jasné už při jeho jmenování a naše sdružení také udělalo všechno pro to, aby si to alespoň zpětně uvědomili ti, kteří pro něj zvedli ruku v Senátu. Jeho právní vědomí nesahá nejen ke schopnosti rozklíčovat mezinárodní úmluvu o odborovém sdružování, ale ani k tomu, aby se vyloučil z kauz, kde vystupuji já nebo naše sdružení jako celek.

Co říci o soudkyni Šimáčkové, která na jedné straně horuje v rádiu pro střídavou péči, a pak není schopná ani propustit ty, kteří za její prosazování sedí ve vězení ... Snad jedině to, že je to zbabělá husička, která sotva narazí na překážku, okamžitě se stáhne. Jako naprostá většina ženských. Které jsou proto pro povolání soudkyň naprosto nevhodné. Denně jich to tisíce v justici dokazují mírou více než vrchovatou.

A o Uhlíři jsme se zmínili hned v úvodu. Kdyby neopouštěl svůj milíř, dost možná mohl být i úspěšným uhlířem...

Celkově: Vizitka právního i lidského póvlu, jaký může do ÚS najmenovat jedině ožrala, co se mu zjevují neexistující články v 80 let starých novinách...

____________________

       

____________________

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 22:25
Ústavní soud dostal vycházky ... ?

novinky.cz/.../...

A já naivně myslel, že slovo "Ústavní" je od Ústavy ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 23:19
Komentovat složení senátu s jedním z největších čůráků na ÚS Lichovníkem, bolševikem Uhlířem, a afektovanou štěknou Šimáčkovou je ztráta času.

Hlavně si ten odpad z ÚS sám odporuje, když v části B, bod 26 tvrdí, že přípustná kritika má směrovat proti způsobu rozhodování soudce, přičemž se však v části B, bod 29 touto Vaší kritikou zneužívání pravomoci Koudelkou ÚS odmítl zabývat.

Chce to s chátrou z ÚS trpělivost, pošlete stížnost na ESLP, pak jsou rovněž možnosti podat návrhy na obnovu řízení, atd.

Pravda vyjde najevo, bezesporu.

Jinak soudcovská chátra jen potvrzuje, že v žádném případě nesmí být jí umožněno, aby si o justici rozhodovala sama.

PR

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.