Genderově vyvážená publikace

Několik zjevných psychopatek - jakoby z oka vypadnuvších spolku Gender Studies - vytvořilo příručku o sexuálním obtěžování, která se na vysokých školách stala rychle bestsellerem, typicky podpůltovým zbožím, které bez známých neseženete.

Ne že by tato publikace byla tak hodnotná či povznášející - i když - vlastně ano. Ovšem jen jako humoristické čtivo na studenstkých dýcháncích.

Studenti obsahu nejdříve nemohli uvěřit, když však zjistili, že to autorky myslí vážně, mohli se pak už jen umlátit smíchy. 

A přírůčka se stala onou typickou podpultovkou ...

Příručka logicky nemohla uniknout ani vysokoškolským pedagogům, přičemž jeden z nich o ní napsal následující - velmi zajímavé - pojednání.

O tom, kam až feministické šílenství může dojít.

Věříme, že autorky se brzy dostanou, kam patří, totiž do psychiatrických léčeben, ale ještě než se tak stane, kolik podobné nesmysly ještě budou stát daňové poplatníky peněz ?

Neboť nikdo si jistě nemyslí, že by tyhle slinty psaly a tiskly zadarmo, na to se zcela jistě našly vládou garantované  fondy a štědrý přísun oběživa všeho druhu.

Více už čtěte na :

http://martisek.blog.idnes.cz/c/130986/Genderove-vyvazovani.html



http://martisek.blog.idnes.cz/c/130986/Genderove-vyvazovani.html
_______________________________


Představte si, že bych dámy, které výše uvedené příručky spískaly, totiž Mgr. Kateřinu Kolářovou, Ph.D., PhDr. Irenu Smetáčkovou, Ph.D., Bc. Kateřinu Cidlinskou, Mgr. Evu Juračkovou, Bc. Lenku Slavíkovou, Bc. Lenku Vrbovou, Bc. Martinu Fucimanovou, PhDr. Lenku Václavíkovou Helšusovou, Ph.D, Bc. Martinu Hynkovou, Mgr. Lucii Jarkovskou a Mgr. Kláru Laurenčíkovou poslal někam a ony by tam opravdu šly. Kam, to v tuto chvíli není podstatné, daleko horší je jiná věc. Pokud by se totiž všechny jmenované rozhodly a na svoji cestu přibraly byť jen jednoho jediného muže, pak by jim bez ohledu na drtivou početní převahu tento jeden jediný nezodpovědný jedinec naprosto zničil jejich krásná ypsilon ve všech těch předchozích příčestích. Není to hrůza? Být na jejich místě, necítil bych se snad už ani obtěžován, ale přímo znásilněn.
_________________________________
_________________________________

Příručku hledejte na :

http://www.fhs.cuni.cz/gender/veda.html#projekty



http://www.fhs.cuni.cz/gender/veda.html#projekty

Kde jinde, než naše stará známá Gorazdova 20 ?!!   Čili area fausta, neb pekelná zóna ! 
__________________________________

Ještě se podívejte na diskusi, ta stojí opravdu za to.

Aneb : Blíží se Velikonoce - genderově zjevně nevyvážená barbarská, pohanská oslava, spojená s demonstrací mužské brutality a síly. Aneb : ŘEZAT, ŘEZAT A ZASE ŘEZAT !!!!
_________________________________
_________________________________
Je to jen ukázka toho, jak se naše společnost má dobře, že si může dovolit mrhat penězi daňových poplatníků na tak potřebné katedry jako je gender studies. Všechny tamější slečny bych jednu vedle druhé nahnala pracovat do skláren, porceláren, keramiček, do doů, LDN, domovů důchodců, aby si zkusily, co to je realita. Pak by přestaly plýtvat časem a začaly by dělat něco užitečného. Kateřina
________________________________
Tady je to gendrové vyvážení
 
Na vysoké škole se živila sexem:
 
Kdo myslíte , že za prostituující vysokoškolačkou přijde. No přece politik, kterého jste volili:
http://koubavit.wordpress.com/2010/02/27/prostituce-nam-zrcadlo-nastavuje-a-v-nem-se-spatrujeme/

Prostituujících studentek je stále více:

_______________________________

To se jim pak naráz tak kunda hodí, co, když to tak dobře sype ...
_______________________________

Jedna skvělá právnička z Plzně. Nechcete někdo zastoupit ?

Mgr. Verešová: Práva v Plzni? Byl to můj koníček!
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-archiv-specialu-veresova-jeji-skandalovnik/125136/mgr-veresova-prava-v-plzni-byl-to-muj-konicek.html

Verešová: Uráží mě pochybnosti o mém vzdělání!
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/125490/veresova-urazi-me-pochybnosti-o-mem-vzdelani.html

Sexy Verešová se svlékla pro Playboy
http://bleskove.centrum.cz/mejdany/vecirky/clanek.phtml?id=664643
_______________________________

  Některá romská děvčata jsou docela hezká a když dodržují alespoň základní hygienu, jako Eržika Verešovic, tak se na ně i dá dívat..
______________________________