Sváčku, máš průser !!


Nazdar Sváčku,

teda, ale že Tě ty rány Osudu stíhaj, co ? Nejprve Dolinová, teďka zase nejvyšší soud - a z ostudy do ostudy - za chvíli už budeš mít z ostudy kabát nejen Ty, ale můžeš sukno rozdávat na potkání  i všem svým přívržencům a lokajům.

Ostatně, začne jich geometrickou řadou ubývat.

Co to, že Tě v tom Brně neposlouchaj ? Nebo jim tam nejdou telefony ? Přítel na telefon přestal fungovat ? Vždyť Ti to ještě v Budějicích tak skvěle šlo, viď ? Stačilo zvednout telefon - a tři tamní ťulpasové, co ani nevěděli, že má Praha obvody, a ne okresy, okamžitě začali skákat, jak jsi zapískal !!

Jo, jo, kde ty loňské sněhy jsou, že ?

Za chvilku už Tě neposlechne ani sekretářka, ani ta čubka, co ji máš doma,  ba ani ti burani z justiční stráže, co nás až dosud tak rádi a ochotně mlátili, kdykoliv's jim to nakázal. I oni totiž chtějí dožít, dosloužit - a to i těm, co už klepou na dveře, aby té Tvé smutné éře udělali konec.

Tak Ty jsi vymyslel "právní názor" ?!! Týý vole, a jak dlouho Ti to trvalo, než jsi zplodil takovou hovadinu ?!!

Není zvláštní už sám fakt, že nejvyšší soud přebírá prakticky bez oprav obhajobu a argumentaci "obžalovaných", zatímco ty Tvoje slinty, cos k nim naváděl i policajty a ty Tvoje justiční poskoky, se stydí zopakovat i vrátnej, natož pak obhajovat ?

Zcela nezištně Ti prozradím i další průser, co Ti klepe na dveře.

Vzhledem k tomu, že mě ti Tvoji poskoci a lokajové nestihli včas odsoudit - a už to asi ani nestihnou, přinejhorším jim to zas někdo s obrovskou ostudou zruší - tak to vypadá, že mi za pár měsíců vyprší i ta poslední vykonstruovaná podmínka,  cos ji vymyslel a dal k ní pokyn - a já zase budu - asi po deseti letech - chodit po světě bez podmínek, což Tě musí žrát dnem i nocí. A asi nejen Tebe.

Komu za to navrhneš kárné řízení ? Nebo se to ještě pokusíš dohnat ?

Přitom - ne že by snaha nebyla, to se musí nechat !! Těch trestních stíhání, co jste proti mně zahájili, to  by zblednul závistí i Babinskej, starej lotr mexickej.

Marná snaha, hochu, nestíháš. A jak říkám - už Tě taky sotva kdo poslechne. To víš, i ti Tvoji lokajíčkové chtějí zůstat dál se válet za sto klacků na soudech, nic nedělat - a hlavně : S Tebou nepadnout !!

Před asi třemi roky Ti napsal jediný osvícený náměstek ministra spravedlnosti, co jsem zatím poznal, dopis, ve kterém Tě vyzýval, abys zrevidoval ten můj případ, resp. případ mých dětí, když už Ti to ukládá mezinárodní úmluva o přistoupení ke štrasburskému soudu.

Copak jsi s tím dopisem udělal, ty hovado ?!!

A hlavně : Co jsi udělal pro to, abys ten případ skutečně zrevidoval, jak Ti to ukládaly nejen zákony a mezinárodní smlouvy, ale pak už i náš ústřední orgán, a ne jen nějaký vzdálený mezinárodní soud, který si pro Tebe nemůže dojít.

Nikdy Tě nenapadlo, že - když už ne francouzští výsadkáři - že bychom si pro Tebe mohli dojít my ?

No vidíš, a přitom - odříkaného chleba největší krajíc, viď ?

No nic, myslím, že se zase brzy uvidíme. Třeba proto, abychom si popovídali o tom, kdo má sedět na postě předsedy  největšího soudu u nás - zda děvkař, křivák, bezcharakterní grázl, lhář a podvodník, jehož právní vývody jsou k smíchu i mateřské školce, anebo ti, co od nich opisují nejvyšší, popřípadě mezinárodní soudy ...

Takže - v šest v práci, soudruhu - a buď tam přesně !!

Nikdy Tvůj

předseda K 213
________________________

to jsem se zas po dlouhe dobe opravdu zasmal.. :)))) F
________________________

Gratuluji moc a moc ke zrušení rozsudku v trestní věci. Hlásenský Alois
_______________________

Ten Sváček ale bude zuřit !!! , :-))               - Sváčku, máš průser !! M.
_______________________

Hnusné jméno Sváček, které se ani nevěstě nelíbilo, a tak si ho nevzala ...

Více na :


 

Míša Dolinová ukázala prstýnek a přiznala: Zpackali mi svatbu.


Čerstvě vdaná paní Dolinová ukázalana tiskovcesnubní prstýnek.

PRAHA – Herečka a moderátorka Míša Dolinová (45), která se koncem minulého týdne provdala za předsedu pražského městského soudu Jana Sváčka (51), prozradila, že si svatbu vůbec neužila! „Zkazila mi ji paní z úřadu!“ smutní představitelka Marie Johnsson z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

„Bylo to opravdu malé a komorní. Já bych si to ale představovala nejlíp tak, že bych přišla na úřad, podepsala s partnerem papíry a bylo by hotovo. Stejně šlo hlavně o zpečetění vztahu s mužem, kterého mám ráda. Musela jsem ale poslouchat řeči paní, která vůbec nic o mém životě neví, ale přesto nám dává rady do manželství. To je hloupý zvyk,“ čertila se Dolinová na včerejší tiskové konferenci k projektu Batist Nej sestřička o nejkrásnější zdravotní sestru všech věkových kategorií, jejíž finále se bude konat 21. listopadu v Náchodě. Akce se kromě Dolinové zúčastnil například i její kolega z »Ordinace« Josef Pejchal, těhotná zpěvačka Magda Malá, Heidi Janků, Vlasta Horváth a další osobnosti. Čerstvá novomanželka navíc přiznala, že příjmení si po své druhé svatbě (s prvním mužem Jaroslavem Tučkem, s nímž má dcery Julii a Terezu, se rozvedla loni po patnáctiletém svazku – pozn. red) neměnila. „Lidé mě tak znají a byla bych blázen, kdybych se zbavila tak krásného jména,“ usmívala se herečka. Že by se jí jméno Sváčková nelíbilo? Do titulků u seriálů se asi vážně moc nehodí…

Jan SváčekKliknutím zvětšte

 

 

 

 

 

Heidi Janků, Míša Dolinová a Vlasta Horváth si po vzoru »nováckých« novinářů nasazením roušky od sponzora soutěže utahovali z prasečí chřipky.Třetí a druhé České Miss Tereze Budkové a Zině Šťovíčkové to v bílých pláštích parádně seklo, což si pochvaloval i pořadatel Nej sestřičky David Novotný.

___________________________________