Rodina je pro MPSV společenským problémem

Aneb : Přjďte všichni, ať ministerské chlebíčky neokorají !!!

MPSV uspořádalo na půdě českého parlamentu konferenci, ve které už ze samotných názvů přednášek je zjevné, že rozvracení rodin nejde ministerstvu - a to vzdor výkonnému rozvodovému průmyslu -  tak rychle, jak by si asi přálo a představovalo. 

Pokud totiž statistiky říkají, že 50% manželství u nás končí rozvodem, pak tím také otevřeně přiznávají, že dosud - vzdor 60-tiletému působení feministicko-komunistické justice - stále ještě existuje 50% rodin, které se této zlotřilé a zhýralé mašinérii rozvrátit nepodařilo.

Pro ministerstvo práce, které má státní rodinnou politiku na starosti, představuje tato skutečnost tak závažný problém, že se rozhodlo na toto téma uspořádat v českém parlamentu dvoudenní seminář.

Našemu sdružení sice opomnělo pozvánku zaslat (jak je jeho dobrým zvykem), přesto jsme ji z několika jiných stran dostali. Asi se i mezi poslanci našel dostatek lidí, kteří byli toho názoru, že bychom u této nezvyklé podívané neměli chybět.

Pro informaci uvádíme hlavní body jistě zajímavého a slibného programu :

http://k213.files.wordpress.com/2009/12/mpsv_rodina_1.jpg


http://k213.files.wordpress.com/2009/12/mpsv_rodina_2.jpg

____________________________


Nelze přehlédnout ani jistě zajímavá jména autorů jednotlivých příspěvků :

Perla č. 1 - Prof. JUDr. Igor Tomeš - agent StB, zachycený v Cibulkových seznamech, po "vítězném Listopadu" náměstek federálního ministra práce a sociálních věcí, začátkem r. 1991 odhalen jako jeden z 12 aktivních StBáků na postech náměstků ministra (to byla očista, co ?!! To byla ale krutá revoluce !!!)  - musel (kupodivu) z funkce odejít. Následně ho prezident republiky jmenoval profesorem (asi aby ho ten ztracený post náměstka tolik nebolel - jak ohleduplné, že ?!!) , a začal řádně působit na Právnické fakultě.  Jo, jo - samet s námi zamet !! A dnes řádně jmenovaný pan profesor rozvrací myšlení nejmaldší právnické generace a vystupuje na seminářích na půdě parlamentu s náměty, jak rozvracet ty rodiny, které zatím ještě drží pohromadě - zatímco ti, které špicloval a donášel na ně, jsou často bez práce, stejně jako byli před tzv. "revolucí".


Byla nějaká ? Věří tomu ještě někdo ?

________________________________

Perla č. 2 - MUDr. Petr Pöthe   - psychiatr, co rozvrátil smíšené manželství jednoho Američana a aktivně mu bránil ve styku s jeho vlastním synem pod různými pohádkami o "domácím násilníkovi" (soudilo se na Praze 3) . Zuřivě odmítá syndrom zavrženého rodiče, všechno je prý výmysl (amerických) pseudopsychologů (jistě sám ví, o čem mluví), kteří se snaží omluvit otce, jenž nedokázali najít cestu ke svému dítěti. Do této skvadry rodinobijců zapadá opravdu výmluvně dobře. Jinak by se s ním MPSV zcela jistě ani nebavilo, natož aby ho zvalo jako přednášejícího na svůj seminář.
________________________________

________________________________

Tohle bude sakra drahý seminář !! Je na něm ten lustrát Igor Tomeš.
Nedávno jsme o něm mluvili, že mu Šiklová napsala nadšenou předmluvu.
Toho Toměše kvůli lustr. osv. museli vyhodit i z MS ČR.  Jirko, přes tohodle člověka,
"plánovače" sociální politiky, se to teď  leje do právníků, budoucích
soudců aj. Zb.
________________________________

Děs, přídávám do zpravodajství! JS

_______________________________