Věra Palová zemřela

 

Nebyla sice nikdy členkou našeho sdružení, přesto jste ji mnozí dobře znali. Především ze soudů, kam často, ba pravidelně chodila, neboť zejména kauzy našeho předsedy ji velmi zajímaly.

Pak se v účasti odmlčela, za což mohly její mateřské povinnosti, které plnila svědomitě a s nebývalou láskou. Přesto jsme si mysleli, že se zase brzy ukáže, jen co jí to okolnosti dovolí.

Neukáže se už, bohužel, nikdy.

Podle zpráv její rodiny v noci na dnešek zemřela ve vinohradské nemocnici, kde ležela od 31. srpna letošího roku poté, co se jí náhle udělalo nevolno a upadla do bezvědomí, ve kterém - bohužel - setrvala příliš dlouho na to, aby to nezanechalo následky na zdraví.

Necelé tři týdny bojovala o život, bohužel, marně. Dnes v noci svůj boj definitivně prohrála.

Zůstává po ní malá, jedno a půlroční holčička Renatka a její manžel Tomáš, který nás o celé události informoval.

Vyjadřujeme mu tímto naši hlubokou soustrast, plnou účast a nejhlubší zármutek nad náhlým a nečekaným odchodem vzácně hodného a blízkého člověka. Jemu, stejně jako všem jejím příbuzným - především matce a sestře. Přejeme mu, aby v sobě našel dostatek sil k tomu, aby současnou, zvláště těžkou chvíli překonal a věnoval se i nadále své dceři, která ho nyní bude obzvláště potřebovat.

Věra velmi ráda četla právě tyto stránky, četla je denně, ba i několikráte za den , s nadšením a velmi pravidelně. Snad by ji tedy i potěšilo, že se s ní i na těchto stránkách rozloučíme.

Samozřejmě, že z těchto stránek oznámíme i termín a místo konání pohřbu coby definitivně posledního rozloučení se vzácně hodným, mírným, upřímným a spravedlivým člověkem, jakým Věra byla a jakému nespravedlivý Osud vyměřil na tomto světě sotva necelých 32 let (těch by se dožila zhruba za 14 dnů).

ČEST JEJÍ PAMÁTCE !!     V našich myslích bude žít navždy.


http://k213.files.wordpress.com/2009/09/vera2.jpg

S Věrou se naposledy rozloučíme v pátek, 25. září 2009 v obřadní síni krematoria v Motole, a to od 8.15 hodin.
Rodina zesnulé požádala pana Fialu, aby přednesl smuteční projev. Žádosti bylo bezodkladně vyhověno a projev přislíben.

______________________
http://k213.files.wordpress.com/2009/09/smi.jpg

______________________

Upřímnou soustrast panu Tomáši a jeho dceři Renátce.

Milan s dcerou Natálkou
______________________

Vyslovujeme úprimnú hlbokú sústrasť všetkým pozostalým a priateľom zosnulej VIERKY PALOVEJ. Bola to milá, vzácne inteligentná mladá žena, ktorá bude chýbať nielen dcérke, manželovi, príbuzným ale celému evolučne zmýšľajúcemu svetu. Opustila nás v mladom veku 32 rokov. Za svoj krátky život ale dokázala viac ako miliardy iných. Dokázala sa postaviť proti obrovskej presile nepriateľov evolúcie a Boha. Stála vždy po boku manžela a bojovníkov za  zdravú rodinu a civilizovanú spoločnosť. Dnes je veľmi málo takýchto žien. Nech preto ostane žiť v srdciach všetkých ľudí dobrej vôle ako príklad bojovníčky za zdravý vývoj našich detí a celej spoločnosti.
 
Budeme usilovať o to aby sa jej hrdinské činy stali nesmrteľným príkladom pre súčasníkov aj potomkov. Navrhujeme, aby aj Královohradecký deň pre striedavú starostlivosť sa uskutočnil v duchu jej pamiatky. Aby  tam bola umiestnená jej fotografia s jej menom, vekom a čiernou smútočnou stužkou. Jej vzácna duša bude istotne v Hradci s Vami a bude Vám pomáhať.
 
Česť pamiatke veľkej žene, matke, manželke a spolubojovníčke za zdravý vývoj detí paní Vierke Palovej.
 
Ing. Ľubomír Balvín
predseda Rady a VV Únie mužov Slovenska - Hnutie pre rodiny
_______________________