DEMONSTRACE A BLOKÁDA !!

 

Sdružení K 213 tímto svolává demonstraci proti jmenování feministické advokátky Lenky Pavlové do funkce ředitelky Úřadu v Brně, která se bude konat

ve čtvrtek, 17 ledna 2008 od 10 hodin před budovou MPSV v Praze (Na poříčním právu, Praha 2, kousek od Palackého náměstí) .

Když 17. listopadu 1989 pochodovala demonstrace studentů, která se už dávno vymkla úřední kontrole, po nábřeží kolem dnešního MPSV, volali studenti "Češi, pojďte s náma !!" Výstižnější heslo si ani zvolit nemohli.

My proto nyní ve velmi podobné situaci voláme :

Chlapi, co ještě víte, co tohle slovo vlastně znamená, pojďte s náma !!

Dále :  Vyhlašujeme blokádu Úřadu v Brně, Pavlovou nepustíme do práce, a to i kdybychom se měli dočasně všichni do Brna přestěhovat. Věříme, že nám naši kolegové z Moravy výrazně pomohou.

Přijďte všichni, kdo můžete a ukažte, že jste ještě nezdegenerovali na bezpohlavní eunuchy, kteří neví nejen co mají mezi nohama, ale ani v hlavě !!

V těchto chvílích se bez nadsázky rozhoduje o Vašich právech a podobě rodinné politiky na minimálně příštích 10 let !!  O tom, jestli z Vás budou feminističtí otroci a bezprávní plátci výživného, anebo sebevědomí otcové, kteří jdou vzorem svým dětem !!