Monika Uzunoglu zapírala a lhala ohledně mailů s Potměšilem.

 

Jistě máte ještě všichni v živé paměti nedávný článek potměšilého Potměšila zveřejněný na Blicích listech, jehož jediným smyslem a cílem bylo skrze Svaz mužů útočit především na naše sdružení,  a také na mě osobně.  Potměšil se - coby pramenů - odvolával i na mailovou korespondenci s Monikou Uzunoglu, manželkou MUDr. Yekty Uzunogla, o kterém jsme již na našich stránkách rovněž psali.

Mně to sice v hlavě moc neleželo, Svaz mužů byl ovšem důslednější, a tak se otázal Moniky Uzunoglu, zda je to pravda, že tak čile koresponduje s panem Potměšilem a poskytuje mu informace, které on obratem zneužívá proti nám i proti nim. A paní Monika to popřela. Prý s žádným Potměšilem nikdy nekorespondovala. Pomysleli jsme si, že to tedy pouze dokazuje, co je Potměšil za křiváka, jenže - ouha ! Potměšil na žádost Svazu mužů  obratem poslal svou rozsáhlou korespondenci s Monikou Uzunoglu a máme všechny důvody se domnívat, že ji ani nezfalšoval, ani si ji nevymyslel. Takže tím, kdo zapíral a lhal, byla Monika Uzunoglu.

Co to dokazuje a o čem to svědčí ?

Mám za to, že v prvé řadě to svědčí o snaze Moniky Uzunoglu, potažmo jejího manžela, nás veřejně napadnout a uškodit nám, jak jen to půjde. Nelze si totiž myslet, že by nevěděli, s kým mají tu čest, když posílají Potměšilovi informace, o kterých se domnívali, že by se daly proti nám použít, případně že by nevěděli, k čemu je Potměšil použije. Tak to tedy za prvé.

A za druhé to vypovídá o mravní ceně a věrohodnosti jich samých i informací, které společně šíří. Monika Uzunoglu není jen manželkou, ale současně i něco jako manažerkou a propagátorkou svého manžela. Její manžel právě v nedávné době vydal knížku, v níž popisuje hrůzy, kterými prošel během svého nelegálního uvěznění v našich kriminálech.

Pane Uzunoglu, jak tomu teď máme věřit, když Vaše žena, která Vás i tu knížku tolik propaguje,  lže jako když tiskne ?!!

Jak máme věřit, že Vám nějaký doktor poslal na Ruzyni otrávené maso a jak máme věřit, že se Vás při propuštění do civilu snažili zabít a kdybyste u Anděla nevyskočil z auta, bylo dávno po Vás ?

I když jsem nebyl v kriminálu tak dlouho jako Vy, přeci jen jsem si tam exkurzi udělal, resp. udělali mi ji jiní, takže do toho mám co mluvit a o tom, že by mě minimálně část naší justice viděla nejradši pod drnem se asi taky nemusíme dlouho přít. Přesto se mě tam nikdo otrávit nesnažil, ba ani u Anděla jsem z auta vyskakovat nemusel, a vrátil jsem se živý a zdravý. Dokonce na mě před basou čekali na Pankráci mí přátelé a ani těm se nic nestalo.  A že byste jen tak vyskočil z auta profesionálním zabijákům, jak je líčíte, a ti Vás nechali běžet, to se mi taky moc nezdá.

Možná, že máte pravdu, těch grázlů z justice, i na ně napojených, není radno se zastávat - ale jak Vám teď máme věřit, jestliže Vaše žena lže a jestliže Vy sám jste znám především tím, že neplatíte prakticky nikomu, kdo pro Vás kdy něco udělal ?

Víte, k čemu je pak taková srdceryvná knížka dobrá ?

Jako těžítko na stůl.