Rajm : Odstrašující příklad selhání personální politiky KS

A pro příště : Chceme do toho mluvit MY, protože za námi pak chodí ty desítky soudem poškozených občanů - a prosí o pomoc...

Rajm představuje fatální selhání personální politiky Krajského soudu v Praze. Nymburský soud byl vždycky jeden z nejhorších v kraji, zejména pokud jde o úroveň soudců, s Rajmem toto prvenství jistojistě udrží a po léta se na něm nic nezmění.

Tomu chceme rezolutně zabránit.

A přestaňte si myslet, že tak důležitá personální místa jsou jen vaší záležitostí !! Protože soudy jsou tu pro lidi, ne obráceně, a ty desítky, ba stovky poškozených hledají pomoc především u nás ...

 

_______________________

Stížnost na předsedu soudu Rajma, sepsaná dnešního dne u KS v Praze (alespoň tam nebyl se sepisem a příjmem stížnosti sebemenší problém a záležitost byla během 10-ti minut vyřešena ...).

 

________________________

 

 

 

 

 

_______________________________

Podání stížnosti u předsedy soudu Rajma :

https://youtu.be/ystgTVH-CEk

_______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-25 10:16
Dobrý den,

Jaký má vůbec Rajm "background"? To se nám už Švehlová z KS Praha neobtěžovala sdělit, hlavně nám strčí do Nymburka osobu, která má z titulu funkce ŘÁDNĚ zajišťovat pro občany ČR služby justice na území Nymburska.

A Švehlová se ani neobtěžovala řádně informovat veřejnost o výběrovém řízení, t.j. podmínky, profil uchazečů, složení a odbornost komise, průběh řízení a výsledek, atd. na webových stránkách KS Praha. Takže jen "kabinetní justice", jak ji sami stydlivě nazývají justiční mafiáni.
O transparentním výběru, pod dohledem veřejnosti, nelze mluvit.

O Rajmovi nevíme nic, přesto si hoch hraje na předsedu soudu. Podle zjevu by ho člověk tipoval jen na týpka z Vězeňské služby či PČR, ostatně i K.H.Frank ve třiceti měl obdobnou vizáž.

Takže co můžeme čekat od Rajma: stejnou prolhanost, podlost, poflakování (včetně obstarávání si nákupů v pracovní době), neschopnost vést řádně podřízené a jít jim příkladem, včetně neřešení jejich pochybení všeho druhu jako u jeho předchůdkyně Holasové?

U té Holasové, extrémistky, která mj.veřejně v Nymburském deníku v 2011, vychvalovala bývalého advokáta J. Haška (zemřel 2011), jehož spis u StB, byl "kupodivu" již zničen 6.12.1989 (viz např. www.svazky.cz). Jenom totální blb by věřil tomu, že pár dní po 17. listopadu 1989 StB nelikvidovala spisy svých členů a konfidentů, kdy jim tak zajistila hladký přechod do nových (i politických) struktur nového režimu, u Haška konkrétně mj. do ODS (jaké překvapení), a účast jako kandidáta v několika volbách do Rady zastupitelstva města Nymburka, posléze i zastupitel.
Mj. toho Haška, jehož syn byl krátce předsedou Fotbalového svazu ČR, stoupenec Hušáka (konfidenta Stb) a jeho způsobu řešení ohledně dluhů Sazky a její insolvence, a který pak zmizel ke svým arabským přátelům do zemí Perského zálivu. A že bývalý advokát Hašek měl nadstandartní vazby na nymburský soud, je rovněž dobře známo, včetně jeho přímé ingerence do rozhodování soudkyň tohoto soudu a vzájemných konzultací v kancelářích soudkyň na nymburském soudu. Ovšem, proč by kdy Holasová tuto "kabinetní justici" řešila?

A trio pučistů Baxa, Šámal, Rychetský si myslí, že tzv. kabinetní justici odstraní zavedením samosprávy a zřízením Nejvyšší rady soudnictví.

Samozřejmě, že nikoliv, protože v jejich návrhu chybí to hlavní: povinnost se ze svého jednání zodpovídat ve volbách občanům, jak musí ostatní pilíře moci ve státě - t.j. poslanci, senátoři (zákonodárná moc) a vláda, prezident (výkonná moc).

Baxovi, Šamalovi a Rychetskému však zjevně jde o něco jiného: o totální podřízení si justice (včetně jejich ozbrojených složek) pod svojí a svých věrných, názorově a zájmově propojených, kontrolu a tím ovládnout veškerou moc ve státě, na principu, že soudy mohou přezkoumávat, měnit jakékoli rozhodnutí jiného pilíře moci a všichni to musi respektovat a dle rozhodnutí soudu se řídit. Samozřejmě včetně výběru svých "spolehlivých" do funkcí soudců.

Proto snahy tohoto tria s jejich návrhem na Nejvyšší radu soudnictví je nutno mít za pučistické a antidemokratické, ryze fašizoidní, což od tria bývalých členů zločinecké a tedy dle právního řádu ČR extrémistické KSČ Baxa, Šámal, Rychetský nepřekvapí.

PR
_______________

No, samozřejmě !! Ten blb, když jsme psali ten zápis, a já tam chtěl dát, že soudci v NB, především pak Holasová, se nudou kopou do zadku a ještě to okatě dávají najevo, tak to tam nechtěl zapsat, že prý mi po tom nic není ... Já povídám - jak to, že mi po tom nic není ?! Vy tady berete přes sto tisíc, a nudou nevíte, do čeho byste píchli ? To mi má být jedno ? Pak zase přijdou z finančáku, že zvyšují daně, protože je deficit rozpočtu a co já vím, co ještě ... Každé veřejné peníze a jejich rozhazován nemůže být občanům jedno - tam začíná demokracie. A tam, kde jim to jedno je, tak tam naopak končí ...
Jak tohle vůbec předseda soudu může vypustit z huby ?
Co má za background ??
Aniž bych ho studoval, je mi to jasné - protekční, nevychovaný, arogantní spratek.
Nejspíš synáček nějaké soudkyně , nebo tak něco. A teď si myslí, že bude beztrestně mrzačit celý nymburský okres a krýt grázly.

Už jenom za to, že je pro něj normální, že policie přepadá a obtěžuje spořádané občany den po odeslání dopisu ze soudu, o kterém se ještě ani nemuseli dovědět, je jednoznačně na vyhození ze soudu i z pozice soudce.
Jak takové prase může mít jakoukoliv úctu k lidským právům, k občanské důstojnosti, když je pro něj "normální", že vám denně vypatlaní idioti jezdí mlátit na dveře?!!

Asi začneme masově jezdit mlátit na vrata Rajmovi s tou píčou Holasovou taky, aby si to užili na plno. JF

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.