Neobratní a horliví ...

A proto prý přišli fízlové buzerovat na FAMU kvůli tibetské vlajce.

 A zapomněl dodat ještě něco : Blbí, totálně bez úcty ke svobodám a právům občanů, ač je Ústava jasně garantuje, nejspíš také bez základních znalostí práva - a hlavně : Nabubřelí, arogantní hajzlové, kteří se - zde naštěstí naivně - domnívali, že se každý posere strachy, jen co vytáhnou tu svou debilní placku.

 

Prostě - typičtí fízlové. Tak, jak si je Chovanec vychoval.

Fízlové, co s demokracií nemají nic společného, co vůbec netuší, co to je, sami vyrostli buďto v rozvrácených nebo komunistických rodinách (což je nakonec v důsledcích totéž), co se jen s vypětím všech sil nechovají jako Lidové milice za Palachova týdne nebo kdykoliv jindy, když šlo komančům o moc, praví a nefalšovaní potomci StB a její stejně nedůstojní následovatelé.

Blbečkové par excellance.

Takoví "neobratní a horliví" mi sem jezdí houkat před dům, takoví "neobratní a horliví" mě jezdí přepadat při práci v aleji, ač i naprostému debilovi musí být jasné, že rozkazy, pokud je vůbec dostali, jsou zjevně nezákonné.

Jenže jim za buzeraci a přepadání občanů nic nehrozí - maximálně pak odchovanec Chovanec konstatuje, že "jsou příliš horliví..." - namísto aby je na hodinu vyrazil a ještě na ně podal obžalobu pro zneužití pravomocí.

V tu ránu by se začali zajímat, co to je "úcta k lidským právům", ke svobodě projevu, pohybu - a zejména pak úcta k člověku, především řádnému a slušnému občanovi, kterého mají správně chránit, ne přepadat a ohrožovat,  jak mají - kupodivu správně - napsáno na těch svých popelnicích.

 

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1750594-policiste-prisli-na-famu-protoze-byli-neobratni-a-horlivi-vysvetlil-chovanec

 

 Návštěva čínského potentáta byla názornou ukázkou, kde žijeme, kdo nám vládne - a že se od časů komančů vůbec nic nezměnilo. Pokud, tak leda k horšímu. A hlavně - že jsou schopni, ochotni a připraveni ten svůj Vítězný Únor kdykoliv zopakovat, třeba i v dubnu nebo červenci, to je úplně jedno. Zvláště, pokud bude na Hradě sedět takové neobolševické přitroublé prase, jaké tam sedí v současnosti.

 V něm bezesporu cítí svou výraznou ochranu a zastání.

A ten si je zase kvůli ničemu jinému nepěstuje.

_____________________________

                

_____________________________

 

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.