Podle peří poznáš ptáka... po křivosti estébáka !

 Zákaz kouření na český způsob. Aneb : Když něco prosazuje slovenský estébák...

 ... tak nikdy nevíte, čím to nakonec skončí...

Jako třeba zákaz kouření.

A najednou, až je zákaz odhlasován, si to pak - jakoby - rozmyslí, a že asi "neměl dost informací..." - neříká už, jakých.

Zkusme hádat : Třeba - O výši úplatku, který jsou ochotny - za "změnu stanoviska" vysolit tabákové  koncerny ??  Ano, to bude to pravé !!

Prý neúplatný oligarcha a "úspěšný manažer" !!

Kromě Babiše se projevila i ODS, tam ale můžem konstatovat - tradičně špatná.

Skutečně, jakou chátru v současnosti sdružuje právě ODS, to aby svět pohledal : Exekutory, okrádající nemajetné babičky o poslední vzpomínky z mládí v podobě prstýnků a hodinek, zvlčilé "podnikatele" (= ten druh podnikatelů, co má základní školu, neskutečnou drzost, absolutní nevychovanost a mobilní telefon... a s tím si vystačí) - a kuřáky, třeba senátora Kuberu, který svou psychickou labilitu veřejně demonstruje ještě i v Senátu (jistě ne zadarmo). Připomeňme, že Kubera byl do r. 68 komunista, pak jím "přestal být" - a je - kuřákem.

Ergo : Synonymum pro psychicky málo odolné lidi, kteří při každé sebemíň vypjaté situaci neomylně selžou. Na to jediné je u nich absolutní spoleh.

Kuřáctví je bezesporu v současnosti také synonymum pro zženštilost, tedy psychickou labilitu, typickou hlavně pro ženy, kterou se ty snaží kompenzovat právě "oporou" v prstech, čili - cigaretou.

Tabák je droga, principem stejná jako LSD nebo kokain nebo heroin. Tedy : Není k životu nezbytný, kdo ho užívá, demonstruje tím nějakou nemalou slabost, především psychickou. Protože se zdravým vybavením od přírody (Pána Boha) si prostě nevystačí - a potřebuje další "berličku".

Zdravý, pevný a sebevědomý člověk žádnou další "berličku" nepotřebuje. Vystačí si sám.

Jistě - nemohou být všichni stejně silní, a to ani psychicky.

Ale  - na druhé straně - proč bychom právě slabochy a kdykoliv selhávající zbabělce měli mít v čele státu a v rozhodujících pozicích vlády, parlamentu či Senátu ??

To si může přát jen ten, kdo chce tento národ oslabit, případně zcela "upozadnit".

A to rozhodně normální není.

A slovenský estébák ?? Jak jsem mu už dávno - a velmi správně - napsal : Žádné lustrační osvědčení v jeho případě nepotřebujeme vidět - ten to má napsáno na čele. A to na první pohled čitelně.

 

 
 
 
 
 

 

_____________________

_____________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.