Poděkujte feministkám.

A zdá se, že k takovému "poděkování" se už schyluje. Zatím aspoň ve Francii. Věřme, že - s tradičním zpožděním - následně i u nás... 

 

Feministkami organizované obludné štvanice na muže (za obvykle údajná "sexuální obtěžování") došly tak daleko, že začaly ohrožovat samu podstatu společnosti - a já to ze své praxe častého zástupce zejména mužů před soudy v rodinných sporech mohu jen potvrdit. 

Muži, po zkušenostech s českou justicí (ta je nejenom zfeminizovaná, ale na mnohem nižší kulturní úrovni než třeba justice ve Francii, odkud je podnětná zpráva - takže se v praxi mění v jakýsi snadno zneužitelný nástroj kolektivní ženské msty, proti níž není ochrany, neboť právní prostředky nefungují a chránit se před justicí je sama o sobě dosti naivní představa, jestliže justice naopak k ochraně práva má sloužit), nejen že nechtějí zakládat rodiny, ale i se už ve značné míře bojí vůbec navazovat známosti - porotože kdo by do takového rizika vědomě šel, že ?! 

To ještě tak leda zamilovaný puberťák, který o životě nic neví, a tudíž ani netuší, co všechno mu takový vztah, narazí-li na zlatokopku, může přinést za trable. 

Případů, kdy naivní muži naletěli zlatokopkám, načež ty z nich udělaly domácí násilníky a vyhodily je z jejich vlastních domů, kde si pak spokojeně žily i s cizími, většinou do manželství již přivlečenými dětmi - a samozřejmě stále dalšími a dalšími "partnery" - jsou stovky - a vyjevení muži, kteří se o problematiku nezajímali dříve, po nich zůstávají s očima i pusou dokořán, jak po nájezdu kobylek. 

Bez majetku, bez dětí (pokud nějaké s dotyčnou měli), navíc velmi často trestně stíhaní za smyšlené kriminální činy (ať už je to domácí násilí, či neplacení výživného či něco podobného, čím je feministická justice podaruje) - a tedy i bez kariéry, resp. jakékoliv možnosti se i kdykoliv v budoucnu ke kariéře, natož k rodinnému životu vrátit. 

A protože každá mince má dvě strany - má ji i tahle. Tou druhou pochopitelně jsou mraky tzv. singles, stále častěji neprovdaných  - a následně už i neprovdatelných - žen a dívek, které za svůj - dosti kyselý - osud (jehož kyselost se s postupujícím věkem jenom stupňuje) vděčí - samozřejmě feministkám. 

Pokud si tedy typickou feministku představíme jako škaredou, fousatou a tlustou babu, o kterou muži nezavadí, a když, tak leda proto, aby se zeptali na cestu, pak tyto dámy takový a stejný úděl připravily i mnohým dalším, které ho mít samozřejmě nemusely. Ale - mají. A těžko se ho zbaví. 

Že to ohrožuje samu podstatu společnosti, kde další generace vzniká jedině ze vztahu muže a ženy, dodejme, že - zdravého vztahu - o tom vůbec netřeba se šířit. 

Ohrožuje to i podstatu evropské tradice a evropské civilizace. Kdy Evropa jednak vymírá a jednak ta generace, která se přece narodí, je kvalitativně na stále horší a horší úrovni. Alespoň ve své většině. Vychováváni bez rodin, bez mužských vzorů - co z nich tak asi může vyrůst, že ? Vidíme to pak denně kolem sebe... 

 https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/460322-feministky-pobouril-dopis-hvezdne-deneuveove-proti-kriminalizaci-muzu.html

 

Kriminalizovat muže za to, že údajně kdesi kdosi sáhnul, před dvaceti lety, nějaké huse na kolínko či na ňadra, je naprostá úchylnost, rozhodně mnohem horší než údajně kriminalizovaný skutek sám - a také si všimněte, kdo se do takových kampaní zapojuje. 

Úspěšné a sebevědomé ženy ? Ty sotva, o žádné nevím, i kdyby se jim to skutečně stalo. 

Zato mraky chudinek, které to nikdy nikam samy nedotáhly - a nedotáhnou - a nutně potřebují na sebe upozornit, neboť mládí rychle odkvétá - a žádná díra do světa se dosud nekonala - tak ty by tu bezesporu byly. 

A s nimi i tragické důsledky pro celou společnost. Nemocnou už jenom proto, že se takovými volovinami vůbec zabývá a bere je vážně a těmto "obětem" naslouchá. 

Je nesmírně cenné, že si tento - tristní -  stav, zvláště pak ve světle muslimské invaze do Evropy, začaly - konečně - uvědomovat i ženy. Alespoň ty úspěšnější a inteligentnější z nich.

Protože vzít holku za ruku je normálním projevem zdravého zájmu, ne násilím a ne úchylností.

Tak je to od Boha (kdo chce, tak přírody) zařízeno, tak to chodilo celé věky - a díky tomu jsme tady. Jinak bychom nebyli. 

A kdo kdy chtěl řád Boží na Zemi měnit, vždycky na to jedině doplatil. 

Což se právě teď - děje v Evropě. 

A to, kam tyto úchylnosti dotáhla naprosto nezralá česká justice - a ty tucty zakomplexovaných a nevzdělaných husiček v ní - tak o tom se budou brzy psát nejen hororové romány, ale i disertační práce po universitách celého světa. 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-01-15 21:37
Český právní řád se vrací do 50. let

sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643199

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.