Až začnou sami mluvit ...

... pak se toho dozvíme nejvíc.

 

 

Stačilo by k tomu jich pár zavřít. Aby měli motivaci se rozdělit o vinu.

 

O justici od protekčního zmetka

 
To se prostě musí číst i s diskusí. Vzniká problém:
1.Má pravdu - pak ovšem je parta kolem Bradáčové jen sprostou mafií
2.Nemá pravdu - pak ovšem jsou rozsudky Havlína stále platné a stát by měl rychle konat
3.Pravda je někde uprostřed - pak je to ještě horší než si zatím společnost myslí. Řešením je jedině reálná odvolatelnost soudců a státních zástupců a tvrdá trestní odpovědnost obou těchto protekčních skupin, včetně propadnutí majetku.Prokázaná bude vždy jen špička ledovce 
 
Kauza Havlín ovšem také ukazuje manipulovatelnost dat v systému ISAS - a to je pro zákazníka justice vůbec ta nejhorší zpráva. V tomto duchu jsem podal žádost dle 106 na ministerstvo zlovůle v Praze. Uvidíme, co odpoví
JK

__________________________________

Dovolím si přidat alespoň svůj vlastní názor, opřený o reálnou zkušenost :

Parta kolem Bradáčové je v lepším případě skupinou, která chtěla udělat pořádek v justici - a narazila na tak silný a masový odpor, resp. pochopila, že se to týká tolika mocných a vysoce postavených lidí,  že jim došlo, že chce-li vůbec přežít, může lovit jen malé, bezvýznamné ryby - jako je Havlín, který mi připomíná kluka, jehož chytli v sámošce, jak krade flašku. Zatímco jeho mafiánský boss stojí venku, organizuje prodej drog ve velkém a jen se spokojeně usmívá, jak nastrčil tu správnou - bezvýznamnou - oběť, takže bude na čas klid a skuteční bossové mohou dál "nerušeně pracovat".

V horším případě jí o žádnou spravedlnost nikdy nešlo a na rozdíl od mafiánů, kteří si rozdělují jenom peníze, byť ve velkém, ona se rozhodla zprivatizovat si rovnou stát a státní moc - něco jako Babiš, jen z druhé strany, tedy bez vstupního kapitálu - a celá její očišťovací snaha je hranou kamufláží na získání podpory veřejnosti, kterou v pravou chvíli použije k ovládnutí státu už celého, když jeho mocenské složky bude kontrolovat.

V každém případě jí v současnosti o žádnou spravedlnost, ani nápravu nejde - to lze jasně dokumentovat jejími posledními skutky a stanovisky, kdy se interview pro naše stránky bojí jako čert kříže, všechna - velmi opodstatněná - trestní oznámení na zločinná spolčení soudců a následnou vlastizradu háže do koše, protože ví, že by musela obžalovat brzy dvě třetiny soudců minimálně krajských soudů a že by to neustála - a o to usilovněji "stíhá" takové chudáčky jako je Havlín,  v podstatě za prkotiny, což by vyniklo, až bychom se dozvěděli, co dělal a dělá třeba Sváček, Vávra a na něj napojení mafiáni.

Člověk, kterému jde o spravedlnost, se pozná podle toho, že proti nespravedlnosti bojuje vždy a všude, bez ohledu na vnější okolnosti a bez ohledu na hrozící rizika, zvlášť pokud je za to placen a má to v popisu práce. A pokud na to nestačí, rezignuje, než by hrál nedůstojné kamuflážní frašky pro veřejnost.

 

__________________________________

Havlín :

"Najít si obětního beránka u soudů, člověka, který bude za justici exemplárně i mediálně potrestán..."

S tímhle nelze než souhlasit...

__________________________________

Ještě Havlín :

"Kladenský soud se dopustil řízeného úniku informací, spíše dezinformací. Promiňte, dotýká se mě to, ale ten soud se tím vylučuje z dalšího rozhodování v mém případu. Chování pana soudce je tendenční, zaujaté a rozhodně ne nestranné."

Nebuďte tak citlivý, pane soudce ... Máte sice pravdu, ale to by pak mohli zavřít soudy úplně všechny ... Když se to děje jiným, podobná přecitlivělost Vás nepřepadá ...

__________________________________

Comments  

-2 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-30 13:39
Žalobce se neodvolal proti kmotru Novákovi. Přečtěte si, proč ho Bradáčová žene před kárný senát :zzz


lidovky.cz/.../...
-1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-30 17:31
Střídavá péče. Zařadil Ústavní soud zpátečku?

:-?
epravo.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-30 17:34
Skandál českolipské policie! Spletla si pěstitele technického konopí s dealery - a zaútočila! ;-)

www.extra.cz/.../

______________

Rozkaz zněl přece jasně : Chlap s brašnou ... :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-30 17:37
Přijel policejní gang a zmlátil nás :eek: :-x

Sklizeň technického konopí s brutální tečkou? Přijel policejní gang a zmlátil nás, líčí svědek
lidovky.cz/.../...

Policisté ostře zpacifikovali sběrače technického konopí
denik.cz/.../...

___________

Dneska je česačů konopí bál ...
Kdo by se pak benga bál ???? :D
______________
+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-30 19:41
Olda :

V Tlumačově jsem s kolegou rozjížděl lisování briket z dřevěných pilin. Nejdříve jsme je dostávali z podniku TON v Holešově a v Bystřicí p. Hostýnem zdarma, prostě jen za úklid bordelu, jakmile firmy zjistily, že na tom vyděláváme, chtěly hned voběživo. :-|

Zkoušeli jsme technické konopí, které jsme pěstovali na mých pozemcích v Tlumačově. K pěstování této plodiny je potřeba oznamovací povinnosti na PČR, což jsme učinili.

I když pole bylo označeno cedulemi s informací, že se jedná o technické konopí, stejně nám tam omladina docela pustošila. :-?

Zádrhel byl v tom, že na Moravě tehdy neexistoval kombajn, který by byl schopen konopí posekat.

Půjčený John Deer do toho vjel jak do lucerky, a po 30 metrech se z motoru zakouřilo - a kombajn skončil.

Konopí je jako houžev a namotalo se to na buben, a 3 hodiny jsme to ručně odstraňovali. :eek:

U tý Český Lípy to patrně sekali mačetou, zásah mi připomíná toho nešťastnýho Zajíčka z Křince, který jde na zajíce s bubnem. O. :-?
+2 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-30 19:59
:roll:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.