Kdo je předsedou Ústavního soudu ?..!!

Pravdivý obrázek české polistopadové - Havlovské - justice a zejména toho, jak se "vypořádala" se zločiny komunismu a komunistickými zločinci, názorně ukazuje pořad o sovětském agentovi a důstojníkovi obranného zpravodajství Karlu Vašovi, komunistiském zločinci, majícím za nehty krev desítek českých vlastenců, především pak majícího na svědomí smrt generála Heliodora Píky nebo dlouholeté věznění maršála RAF Karla Janouška.

 

 

Řeč je o komunistkcém fanatikovi, prokurátoru a soudci Karlu Vašovi (často vystupujícím v obou rolích současně !!!), kterého, když se konečně podařilo dostat před senát Městského soudu v Praze (reprezentovaný Lubošem Vlasákem), kde dostal - za všechny tyto zločiny (!!) - směšných 7 let - osvobodili jeho kámoši z Vrchního soudu v Praze, kteří - jak se později ukázalo - byli jeho kolegy z vojenské prokuratory, mezitím "sametem" uklizenými na Vrchní soud v Praze, tuto zlopověstnou konzervu všeho komunisticko-stalinského zla až do dnešních časů ...

Pořad, kterým Vás provází známý český výtvarník David Černý, rozhodně stojí za to shlédnout od začátku do konce - ale co stojí za shlédnutí obzvláště, to je zhruba jediná minuta v jeho druhé části, kde se prezentuje Pavel Rychetský, dnešní předseda Ústavního soudu ČR, a to způsobem více než symbolickým a výstižným.

Jeho otec totiž byl obhájcem, který v r. 1956 rozhodujícím způsobem přispěl k osvobození - prý "politického vězně" - Karla Vaše z leopoldovské věznice, kde strávil směšných 5 let za desítky zločinů, z nichž částečného odsouzení došel pouze za jediný z nich.

Pan předseda Ústavního soudu totiž považuje Vaše za politického vězně dodnes (!!!) a nesmírně se divil - a bylo pro něj naprostou novinkou - že tomu tak není.

Naivita, ba hloupost, se kterou předseda ÚS v pořadu vystupuje, by zasloužila nesporně prezentování v hlavním vysílacím čase a na hlavním televizním kanálu, ne až o půlnoci na ČT 2 ...!!!

Stejně jako další ilustrující postřehy o celé české postkomunistické justici, Havlem ponechané v plném řádění v plné parádě - jako za starých, stalinsko-bolševických časů ...

To jen abyste věděli, koho máme přes 10 let v čele Ústavního soudu a nedivili se pak, že se od něj (tedy od soudu jako celku) nic než zvůle nedá čekat.

Za symbolickou rozhodně nutno považovat i epizodku o plánovaném atentátu na Karla Vaše ze strany bývalých čs. vojáků v zahraničí jako spravedlivou odplatu za desítky povražděných kamarádů a spolubojovníků, za jejichž smrt komunistkická justice nikdy nedokázala Vaše potrestat. A bodejť by taky jo, když v ní dodneška sedí samí jeho spoluviníci a spolupachatelé ...

Vaš tak zemřel v klidu a pohodě v požehnaném věku 97 let !!! A to ještě s dvojnásobným důchodem oproti běžnému českému průměru.

 

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10565076526-vrahem-z-povolani-utrpeni-soudce-karla-vase/21338255730/

 

_______________________________

 

 

_______________________________

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2015-11-19 18:15
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-11-19 18:49
denikreferendum.cz/.../...

Pokud u nás někdo systematičtěji prezentuje názory na mužství, jsou to mužské antifeministické organizace jako Český svaz mužů nebo K 213 ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-11-19 18:52
Soudkyně Hořejší podala rozklad proti zproštění funkce, čelí obvinění z týrání dcery
domaci.eurozpravy.cz/.../...
+1 # Kalan 2015-11-22 23:48
Marnost nad marnost

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.