Nadace Agrofert - znáte, neznáte ?

Není nad to vyrazit mezi lidi !! Vždycky se něco nového dozvím !! A většinou i docela zajímavého.

Tak třeba dneska.

 

Zastupoval jsem jednoho otce u nejmenovaného soudu v opatrovnickém sporu.

Řízení samo nebudu komentovat, probíhalo vcelku řádně - ale co za komentář rozhodně stojí, tak to je to, co jsem se tam dozvěděl.

Při účastnickém výslechu matky totiž vyplynulo na povrch, že matka pobírá - ke všem sociálním dávkám a výživnému - také 3.000,- Kč měsíčně od "Nadace Agrofert", která prý ji přispívá na "zajištění bydlení a výživy její a jejích dětí."

Matka bydlí na venkově, poměrně v odlehlé oblasti, ve vlastním domě - čili náklady na zajištění bydlení nemá skoro žádné, resp. spočívají výhradně v provozních nákladech na chod domu (elektřina, svoz odpadu, apod.)

Čili - je to vlastně - dar. Tedy - on to JE DAR  - a to i oficiálně, tak se tento příspěvek tváří i pro finanční úřad - ale - na co vlastně ?

 

Vezmeme-li v úvahu, že náklady na zajištění bydlení, ale i výživy dětí, jsou dávno zajištěny jinde - výživným, sociálními dávkami, vlastní vyživovací povinností matky, atd. - tak jediným rozumným vysvětlením, co to ve skutečnosti je - je to, že je to úplatek za voličský hlas.

Feminista Babiš si asi spočítal, co je doma tzv. samoživitelek, jejichž inteligence povětšinou není valná, navíc jsou denně ohlupovány masovými mainstreamovými médii (které si tento tvůrce nové společnosti koupil rovněž) - takže za tři tisíce ho budou volit jako divé...  Což je do značné míry jistě reálný předpoklad.

S hloupostí a prodejností cílové skupiny je zde zjevně počítáno předem...

Vzhledem ke skutečnosti, že Babiš většinu majetku, co má, stejně ukradl z národního bohatství, se jedná vlastně o částečně spravedlivé přerozdělení alespoň jeho nepatrné části alespoň určitému okruhu příjemců, širšímu než vlastní Babišova rodina a jeho nejbližší známí.

Už tedy víte, odkud bere Babiš své voliče ? A co to je za vlivové a sociální skupiny, co ho drží u moci ?

Už jenom vzhledem k výše popsanému lze snadno dovodit, že :

BABIŠ JE NEFALŠOVANÁ KONCENTRACE VŠEHO ZLA, které si můžeme a dokážeme představit.

Od dědiců a pohrobků StB, tedy té nejopovrženější části KSČ, přes moderní feministky a jejich zájmové a vlivové skupiny - a že ty tedy mocné jsou nemálo, o tom ví každý, kdo se kdy podíval do Evropského parlamentu - a konečně i na naše státní úřady - na co vždycky mají peníze a co jim jich nikdy není líto ... až po vyděděnce a zoufalce všeho druhu, smetené ze strništ všech kdysi kolektivizovaných polí.

Použijeme-li parafrázi známé písničky o cizinecké legii - pak "ze všech koutů světa bestie - to je Babišova legie...".

 

Je dobře si to uvědomit pokaždé, když na něj přijde řeč.

Nebo když zavítáte na MSp, které tato legie ovládá.

______________________

http://www.nadace-agrofert.cz/pruvodce/jsem-jednotlivec/fond-pro-rodice-samozivitele-v-nouzi/

 

http://www.nadace-agrofert.cz/

______________________

 

Ještě se snad sluší dodat, že kromě všech výše uvedených skupin, vděčíme za poslední Babišovo vítězství především ODS a dalším stranám, vydávajícím se u nás za "pravici", jimž se  - díky naprosto nepřijatelným osobám ve vedení těchto stran a jejich chování na veřejnosti - podařilo zcela a dokonale zdiskreditovat pravicovou, i liberální politiku v očích široké veřejnosti a Babišovi a jeho pekelzplozencům umést úslužně cestičku.

Věřme, že to bylo vítězství skutečně poslední.

______________________

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2015-11-24 22:18
Tak jak čtu o tom ANO opeřenci, tak byl zřejmě na post ministra spravedlnosti dosazen za stejným účelem jako bolševik Kytner na OSZ v Chrudimi, tj. za účelem nastolení pořádku, na rozdíl od Kytnera se to bojí říct.

Ostatně, má jiné, důležitější problémy. :P

blesk.cz/.../...

V obou případech stejný výsledek, zřejmě lze toto očekávat od Aše po Mosty u Jablunkova, ostatně ani VS Praha a NZ nejsou výjimkou.

Policejně justiční mafie si na místa ve státní správě dosazuje své lidi a jak je vidět, Jidášů z estébáckých rodin, kteří za prachy udělají vše, má na výběr stále dost.

Jde o to, zda má vůbec čas pro své další aktivity docházet na ono ministerstvo.

Na odpověď premiéra a nápravu žalostného stavu na ministerstvu spravedlnosti Mgr. Bohuslava Sobotky se těším.

Věřím, že nám hodně napoví.

cs.wikipedia.org/wiki/Bohuslav_Sobotka

J.K. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-11-25 08:02
Tohle víme již dávno

echo24.cz/.../...

Olda :-?

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.