ANO, konec maskování, i jedné bubliny

Babiš otevřeně přiznal, že jsou mu názory a postoje Miloše Zemana blízké - a že ho v příštích prezidentských volbách podpoří.

 

Konečně !! Odhození roušky, už přestala fungovat pohádka o úspěšném podnikateli - a tak můžeme s barvou ven !! A ta je - že nejsme zase nic jiného než jen další estébácká odnož, vymyšlená v Moskvě, když ty dosud používané firemní značky pro pátou kolonu KGB  - viz celý prognosťák a jeho odchovanci - se staly příliš provařenými, příliš zdiskreditovanými a příliš nechvalně známými.

Netáhnou ? Nevadí !! Vymyslíme jinou, řekli si v Moskvě, času dost, agentů jakbysmet - a vyslali "legendu o úspěšném podnikateli", který pojme stát jako svou firmu - a dá ho dohromady.

Kdo chce, ať tomu věří !!

Stačí se ovšem podívat na cokoliv, co ANO převzalo, udělalo nebo dělá - od pražského magistrátu, přes ministerstvo nespravedlnosti až po posledního starostu zvoleného za ANO, aby bylo všem jasno - neboť za lidi mluví především výsledky jejich práce.

ANO, jste agenti Ruska, tuhle zemi jste přišli rozvrátit a děláte to s důkladností srovnatelnou jen s vaší touhou po penězích, která je stejně bezmezná jako nekonečná. Všechny tyto instituce, pokud vás odtamtud včas nevykopli, prakticky přestaly fungovat, lidi, které jste kam dosadili, jsou nefalšovaným odpadem a pohromou všude, kam přišli.

Postavit se - i do budoucna - za politickou a stále více i faktickou mrtvolu ruského agenta Miloše Zemana, současné mezinárodní ostudy národa,  to chce nejen otrlost, ale už i nemalý kus hlouposti.

A taky - zoufalou situaci, charakterizovanou zahnáním do kouta. Veřejným demaskováním dvouletým vládnutím či výraznou spoluúčastí na vládě - a jejími výsledky.

ANO, estébák se nezapře. Stejně, jako jedna - ruská - škola.

Jak strašná je skutečnost, že čtvrt století po tzv. sametové revoluci tady nevládne nikdo jiný než léta připravované ruské expozitury, residentury a jiná k tomu léta vychovávaná a připravovaná pakáž, je neskutečně smutným zjištěním.

Jak o tom, že zde žádná revoluce dosud nebyla, tak i o tom, jak jí nutně bude co nejdříve zapotřebí.

Jenom k tomu musíme ještě všichni trochu zchudnout, trochu si užít postkomunistické spravedlnosti na všech typech státních úřadů - a v justici především - abychom k tomu dostali tu správnou chuť.

Jestliže Zeman je už dnes v opovržení naprosté většiny národa jako nejsmutnější ze všech prezidentských kapitol, jaká se kdy za éry samostatné republiky dokázala prezentovat, pak jeho čerstvě aktivovaná náhražka - Babiš - zcela jistě dokáže v blízké budoucnosti, že dna opět ještě nebylo dosaženo - a že jsou i horší. A že i na ožralu Zemana - zůstaneme-li pasivní - můžeme brzy rádi vzpomínat ...

_____________________________

 

http://www.novinky.cz/domaci/388408-babis-k-migraci-se-zemanem-souhlasim.html

_____________________________

 

 

Comments  

-2 # Ing. Jiří Fiala 2015-12-06 16:41
‚Putin pod českou svíčkou.‘ Americký server kritizuje Babiše
echo24.cz/.../... :P
_________________

To my taky. :-)
-2 # Ing. Jiří Fiala 2015-12-06 16:43
Nyní americký politický server upozorňuje na „alarmující“ důkazy, které svědčí o „přátelství“ českého ministra financí s Ruskem.
_____________
No, to opravdu objevili Ameriku - když je to starý estébák, že ?!! ;-)

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.