Chci být hejtmanem !

Prohlásil Červíček, zvaný Červajs, unavený již každodenním buzerováním policajtů - a koukejte mi to zajistit !

 

Ke svému nemalému údivu se od svého pobočníka dozvěděl, že do této funkce se nejmenuje - alespoň oficiálně to tak nelze okatě udělat - a že je potřeba projít volbami, aby řeholi bylo učiněno zadost a - nedej Bůh - si někdo nezačal rozvíjet teorie o putinizaci české politické scény, natož pak ohrožení české demokracie.

Tak to zas teda prr !! Ta je přece ohrožena v Polsku, na to existuje oficiální názor EU -  u nás  je přece - a bude i nadále -  všecko v ažúru, a tudíž i šaškárnu, zvanou volby, nelze tak zcela vypustit, nebo přeskočit, byť by volič vliv na jejich výsledek měl sebenepatrnější.

To Vás, pane policejní blahorodí, musí nejprve nějaká strana nominovat !!

Aha !!, podivil se upřímně Červajs.

A jak se to dělá ?

No, to se musíte domluvit s jejich šíbrama, aby Vám to jako nabídli, Vy to pak jako přijmete - nejlépe s opatrným zdráháním, ale ve Vašem případě rozhodně ne moc dlouhým, aby si to ti pitomci fakt radši nerozmysleli - no, a pak Vás napíšou na kandidátku - a je to !!

A která strana, myslíte, že by to mohla udělat ?

No - ve Vašem případě - teda fakt, babo raď, ale zkuste to u socanů, ti berou každýho, hlavně když rád chlastá a rád se cpe chlebíčkama - a to Vy obojí zvládáte, kvalifikaci tudíž máte - tak, proč ne, že ?

Cože ? Ani socani Vás na tu kandidátku nechtěli ? No, to jsou mi teda věci !! Hm, to tam fakt mají už někoho svýho, dlouhodobě svýho, to víte, tyhle volební čachry - anebo ste je musel něčím naštvat, třeba jste se s Mildou nešel včas vožrat na ruskou ambasádu, ne ?

NEEE ?!! Hm, tak teda fakt nevím ... Možná to bylo ještě něco horšího ...

Jo, vono od policajtů se fakt dost těžko leze kamkoliv, i k popelářům měli kolegové problémy, a tolik bezpečnostních agentur zase nemáme, kdo by je taky živil, že ? Ty holt nemaj státní rozpočet jako policie. Nechcete si to radši ještě rozmyslet ?

NEE ?

Hm, tak to bude teda vážný ...

Jo, že půjdete k ODS ? Fakt ? No, to jsem netušil, že ti se rozhodli potopit svou stranu ještě než se vůbec začaly kandidátky tisknout - ale jsou v tomhle samotopení přeborníci, to by mohl Nečas povídat.

A že ODS je údajně pravicí, zatímco socani levicí - to jste si všim´?

Já vím, že to není podstatný, koryto jako koryto - a fuk, kdo Vám ho zajistí - ale když se ještě najdou voliči, pravda, stará škola, co jim to va ... a ti by se pak mohli divit, co teda jako že máte za politický názory a postoje, když lítáte zprava doleva a je Vám to fuk ...

Jo, že nevíte, kdy je to vpravo a kdy vlevo - hlavně, když to sype ?

Ale fuj, copak takhle se dělá volební kampaň ??!!

No, vidím, že Vám nějakého toho poradce budem´muset poslat - ono zase mít poslušnýho fízla na hejtmanství taky nemusí být k zahození - to by Vladimír Vladimírovič mohl docenit ...

A třeba nás pak i povýšit...

Tak - na zdraví !! A na tu kandidátku !!

 A NA TOHO HEJTMANA !!

_________________________ 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-13 20:52
Tohle to si musíte přečíst, Kovářová překvapila: :eek:

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-13 21:07
Malý jen ten, kdo malé má cíle, pravil klasik. O. :-?

_______________

To tenhle rozhodně není.

Ale dalo by se taky říci : Směšný ten, kdo má cíle směšně velké ?!! :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-13 21:22
Denunciace jako způsob politického boje aneb Pracují na vnitru hlupáci, nebo grázlové?

petrstepanek.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-13 21:58
Ještě jednou dobrý večer
Tady je....je to už 3-4 roky starý film, ale vypovídá hodně, jmenuje se dopis z Polska, točili to Holanďani, jmenuje se dopis z Polska.
A především: To před čím tam varují Lech Kaczynski (ještě na živu) a Vladimír Bukovskij tehdy, se dnes splnilo.
www.youtube.com/watch?v=j_tHrCB-Acs

to sice už byla v r. 2013 režimní televize, ovšem i tak tam je dost zajímavostí.

www.youtube.com/watch?v=zVtmJcxXgu8
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-13 23:06
Tak ještě čtu na stránkách K 213 linky novinek týkající se Polska. Což o to, levice EU útočí proti Polsku i nadále :-?

Je zarážející, jak se orgány EU, opět EK, stává tribunou levicových blábolů.
Tentokrát vykřikovaných další levičáckou hvězdou, bývalou vice-předsedkyní EK, lucemburskou Viviane Redingovou: Ta bojovala v Bruselu proti Orbánovi - a teď hrozí Polsku: Nikoho nedržíme v EU násilím! Jestliže se Polákům něco nelíbí, mohou vystoupit! Nejhroznější krize se šikuje v Evropě Střední a Východní. Tam se dle Redingové vytváří spojenectví složené z intelektuálního paliče a premiéra maďarské vlády Orbána a také za nitky polskou vládu vodícího REAKCIONÁŘE Kaczyńského.

I nastojte - do tohoto sboru zařadila dokonce i prezidenty ČR a SR! Spojenectví "těchto pánů", kteří řídí kdysi proevropskou Visegrádskou skupinu, prý hrozí základům EU!


Soudružka Redingová dle svého CV (na rozdíl od nevzdělance M. Schulze) vystudovala Sorbonnu (prý pařížskou, i když tahle její řeč, zveřejněná v deníku Die Welt, napovídá svým obsahem i zápalem na tu někdejší Sorbonnu vokovickou!), a vyznamenána řádem Čestné Legie IV. klasy, a je členkou - a teď světe div se: Křesťansko-demokratické strany! Za svůj největší úspěch považuje vytvoření "mechanismu" EU, majícího v budoucnu "rychleji a účinněji" INTERVENOVAT v případě členských států, nedodržujících zákonnost! :eek:

A dle ní má poprvé EK tento mechanismus užít právě proti Polsku!

Protože zkušenost učí, že postup je vždy tentýž. Atentát na právní stát se začíná od útoku na Ústavní Soud - jak bylo v Maďarsku a Rumunsku. A nyní totéž soudružka Redingová pozoruje v Polsku. Dalším cílem jsou prý media, nejdříve veřejná, a pak prý i soukromá. To prý již demonstroval Putin. Nejčastěji se to děje v akcích prováděných přes noc a v mlze. A nový polský stát to začal urychleně dělat před svátky a Silvestrem v naději, že si toho nikdo nevšimne.

A Brusel prý musí konat se vším důrazem. Akorát, že soudružka Redingová si nevšimla, že její "mechanismus" intervenovat....vypadá jako plagiát někdejší Brežněvovy "doktríny omezené suverenity socialistických států". :eek:

Co z toho pro ponaučení představitelů ČR/SR?
Především poznatek, že EU už se dává na cestu "zavádění dozoru" anebo „uvalování procedury monitorování zákonnosti” na ty suverénní členské země, v nichž demokratické volby vyhrávají vlastenecké pravicové strany, pouštějí se pak do realizace toho, co od nich voliči očekávají. :-)


Dle "logiky", která se stále více v EU zabydluje, se vítězství pravice stává samozřejmým "porušením demokratických standardů" :-? .

"Atentátem" na demokracii se dle EU stává každé odstavení levicových či levicově-liberálních kruhů od moci.

Tolik i celá pravda o stále více levičácké a i nedemokratické Unii, která vůči zemím vysvobozujícím se z panování levice, nic nepodniká na základě fakt, nýbrž jen na základě mediálních denunciací levičáckých medií členského státu, donášejících či stěžujících si svým unijním "patronům" na své "nezralé" voliče.

A unijní "patroni" děkují národním "užitečným idiotům", neboť díky nim již mají záminku k ekonomickému ničení členského státu, jenž si dovolí "unijní demokratické standardy porušit".


Co tedy můžeme čekat v Polsku? Jakkoliv to zní šíleně, podněcování ze strany levičáků a estébáků, odstavených od moci, k protivládním demonstracím, až třeba po nápad stavění barikád před prezidentským palácem. Nelze vyloučit. Záležet bude však na důslednosti a rozhodnosti polské vlády ať ve věci vnitřního pořádku, či dialogu s EU - zde je polská vláda aktivní a zavedení "mechanismu" soudružky Redingové proti Polsku by musely schválit jednoznačně všechny členské státy EU, což se dnes už nemůže stát a je i pravděpodobné, že by to nebylo jen Maďarsko, které by se postavilo v EU proti všem intervencím unijní levice vůči Polsku.

Navíc i polská premiérka jasně EU vzkazuje, že v souvislosti s posledními událostmi na mezinárodní aréně, zvláště imigrační krizi, je neobyčejně podstatné, aby se EU zkoncentrovala na důležitější problémy, než ty, které "de facto neexistují".

Je i na vládách ČR a SR, aby přispěly k prohlubování všestranné spolupráce zemí Visegrádu a sblížily i v tomto ohledu svoje postoje.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-14 20:54
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-14 21:21
Za kalhoty a slivovici odpouštěl úředník přestupky, dostal čtyři roky vězení :-?

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.