Navštívili jsme - po měsíci - Kladno

a rozmlouvali tam - s předsedkyní a místopředsedou soudu.

Před (bez tří dnů) měsícem jsme se nedostali ani přes práh - tentokráte už ano... A stálo to za to.

 

 

Při ukončení schůzky jsem poznamenal, že doufám, že před soudem zase nestojí komando se zatykačem jako před měsícem.

Místopředseda soudu Poštolka mě nesmírně pobavil, když na to řekl :  " Pokud jste nic neprovedl, tak na Vás nikdo nemohl zatykač vydat ..."

Lepší vtip jsem za těch zhruba 13 let, co mě justice denně pronásleduje,  ještě neslyšel ...

_____________________

 

https://youtu.be/DVmIDNHgS_4

https://youtu.be/basCawbf-v4

 

_____________________

Nemalý šok jsme připravili soudu už tím, že jsme chtěli vyznačit právní moc na jím vydaný rozsudek.

Nejprve nám v infocentru tvrdili, že tam právní moc ještě nikdo nevyznačil (tedy v jejich systému) - po pěti letech !!! - a tedy ji nemohou vyznačit ani oni - poté nám - na trestním odboru - tvrdili, že se tam žádná právní moc nevyznačuje - a teprve po rozhovoru s vedením soudu a dotazu, jak je možné, že na jejich vlastní rozsudek odmítají vyznačit nabytí právní moci - nám sdělili, že to tedy zajistí - a zajistili - tak, jak vidíte - a to tam ještě na to musela přijít bývalá trestní místopředsedkyně soudu.

Když se kolegyně ptala, proč jim to činí takové problémy a proč každý říká něco jiného ohledně tak běžné věci, jakým je vyznačení právní moci na rozsudku - tak jsme se dozvěděli, že to "není běžný případ".

Na to už jsem si ostatně zvyknul - protože skoro nic, co se týká mne nebo mých případů, není vůbec běžné, což zpětně uznává i sama justice a její všestranně zaostalí pracovníci.

Běžné není, aby někdo dostal pět měsíců natvrdo za to, že se zeptal soudce, jestli se nezbláznil, když mu tvrdí, že si nepřebírá poštu - a přitom žádné nedoručené dopisy, určené jemu, k dispozici nemá.

Běžné není ani to, že vám pět let po položení této otázky přijede policejní komando - výhradně v důsledku této otázky - rozbít dvoje dveře, přepadnout vás ve vašem vlastním domě a násilím vás odvléct na Ruzyň.

Běžné samozřejmě není ani to, že někdo vydává odsuzující nepodmíněné rozsudky (navíc ve věci 6-ti obžalovaných !!!), z nichž poté nezůstane v platnosti jediná věta ...

Jako výmluvný doklad o tom, čím se justice zabývá, co řeší, zač bere nekřesťanské peníze ze státního rozpočtu - a hlavně : Proč a čím je tak neustále "přetížená".

 

 

 Diskusi o vyznačení právní moci rozsudku naleznete ZDE :

 

https://youtu.be/hsijGjHNmuE

___________________

 

___________________

 

 

 

 

 

Comments  

+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-14 20:35
Ahoj Jirko, vestičku máš velice slušivou, jen mám dotaz, ty 3 pásky patří Adidasu, aby nemělo K 213 nakonec nějaký mezinárodní problém. O. :-)
_________________

Tři pásky jsou na ochranu před auty, co špatně vidí. A aby policajti
neměli problémy nás najít. :-) J.
+3 # Saxána 2016-01-15 09:42
ziegler.blog.idnes.cz/.../...

Má něco společného Barnevernet a OSPOD ?
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-15 14:06
Dobrý den,
Gratuluji k rostoucímu zájmu o tyto stránky. :-)

Ačkoliv je hlavní tematikou rodina a soudnictví - zajisté rodina je základem národa, národ či národy státu, ale právě naopak: Existenci a zdravý rozvoj po všech stránkách, nejen fyzické, ale ještě více a hlavně duchovní, intelektuální a na tomto základě kulturní záleží na prostředí, jakým je svět, stát...

A k tomu stránky K 213 si získávají čtenáře přímostí, nedogmatičností, nevyhýbáním se tématům, která mainstream zamlčuje, anebo o nich lže, ba naopak, sympatie získává především to, že speciálně jim se věnuje.

Proto se stránky K 213 staly svobodným nemainstreamovým mediem, vnímaným veřejností. :-)

Mě tento směr úvah motivuje k tématu, které jsem nakousl včera...Polsko, v němž žiji, prožívám všechny události mezi Poláky a s nimi. Je to i jiná perspektiva pohledu, než dejme tomu jen z kanceláře českých nebo mezinárodních firem nebo zastupitelství.

Čtu-li většinu toho, co se - hlavně v českém mainstreamu - vtlouká o Polsku lidem do hlavy, a sleduji-li přitom kurs politického marasmu, vedoucí k doslova k jejímu sebezničení, jímají mě o osud ČR, v níž jsem se narodil, žil a jíž jsem stále občanem, opravdu upřímné obavy.

Včera mě vysloveně vytočil článek v hlavním českém internetovém portálu

Viz zpravy.aktualne.cz/.../...

V zpravodajství dnešního babišistánu jsem se setkal už ve zpravodajství o Polsku s hodně nesmysly, ale s tak úžasnou hloubkou vyslovených nepravd či dokonce tvrzení bijících do očí svou nelogičností, a v některých tvrzeních se i vzájemně popírajících jako v tomto článku, se lze setkat opravdu vzácně. :eek:

Mohl to napsat jen propagandista, a nikoliv novinář, někdo, kdo v Polsku nebyl snad ani na společné hraniční turistické stezce v Krkonoších natož aby vůbec věděl, co to je za zemi, kde leží, a kdo a co za lidi v ní žije, a kdo sebral pár levicově propagandistických článků a jejich fragmenty slepil způsobem večerníčkových nešiků Tipa a Tapa.

Dobrá, čtenářům mohu nakonec napsat na to téma článek, ale stránky K 213 nejsou gumové. Neboť ještě o jinou věc jde: O to, že téma Polsko nejspíše ani za pár dní či týdnů ne mezinárodním poli neutichne.

Téma "ohrožení demokracie v Polsku" je totiž zástupné a navíc doslova vycucané z palce, neboť jak již povězeno, nová vláda začala nejen odstavovat od koryta postkomunisticko-mafiánské struktury, vřed na těle této země, ale znovu vystupovat jako svéprávný subjekt na poli mezinárodním, a nikoliv jako vazal buď Ruska nebo Německa. A to se v EU, jehož politice udává hlavní směr Německo, zkrátka nikdy nebude líbit.

Takový postoj se nelíbí nejen Východu, nýbrž ani Západu (a proč - to velmi trefně a přesně rozebírá Vladimír Bukovskij právě v závěrečné partii holandského filmu "Dopis z Polska" natočeném po smolenském atentátu na polské prezidentské letadlo v dubnu 2010....viz

www.youtube.com/watch?v=j_tHrCB-Acs) ...

A pokud jde o Německo, i když jeho politici v posledních dnech jsou nuceni okolnostmi tlumit ostrost svých protipolských vystoupení, těm zase Polsko slouží mj. jako zástupné téma za problémy nesrovnatelně palčivější, totiž jeho vnitropolitické, vybuchnuvší v plné síle po povodni imigrantů a "imigrantů".

Kde o tom všem podrobně publikovat? :sad:


Freeeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-15 19:44
Olda :

Byla to zajímavá zkušenost, když na nás napochodovala ta URNA, či za co ti kukláci kopali, šli jsme s Atou sepsat stížnost s předsedkyní (místopředsedkyní), byla tam babička věchýtek naprosto mimo, nevěda, jak situaci řešit. Ručičky se jí klepaly, člověk by ji až politoval. Babička, která by měla sypat ptáčkům v parku, ale jakým řízením řídila soud v Kladně, mi není jasné. :eek:

Po příjezdu ČT, policie, pokud to vůbec byla policie, zmizela jak pára nad hrncem. Kašpaři. O. :-)
________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-28 21:13
S Atou jsme byli u tý báby co tam dělala předsedkyni ( místopředsedkyni), žádali jsme o přesunutí Tvého jednání do větší jednací síně. Bába aníž by hnula brvou nám tvrdila ,že je vše obsazené, tak jsme ten ten soud obešli a v prvním patře byla volná veliká jednačka. Bába nás podvedla, i tohle se děje na soudech. Bábu jsme s Atou masírovali aby konala, ale poslala na nás poskoky kteří nás vrátili do reality. Je to poněkud zlouhavý milý Jirko, ale soud na Kladně trval snad deset hodin. O to smutnější je že tu Koudelkovinu nakonec zruší. Neměl by ten kretén nakonec za to pykat? O. :eek:
____________________

Zatím jsem pykal akorát já. Za to, že mu zrušili, kreténovi, rozsudek ... :-?

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.