Žena minula - strana minula

Ministryně práce a asociálních věcí Michaela Marksová prohlásila, že ona s podstatou trestného činu zanedbání povinné výživy rozhodně souhlasí - a tedy ji v žádném případě nedoporučuje vyjmout z trestního zákoníku, ale že je možné uvažovat o změně trestů - tedy (v krajním případě) i to, že by se za to přestalo zavírat.

 

Je až s úděsem, jaký fetiš si z výživného MINULÁ společnost vytvořila, že pomalu každá vláda neřeší v sociální oblasti nic jiného - než jenom výživné. A jeho vymáhání.

Že se těch - bez prominutí - pitomců ještě nikoho nenapadlo zeptat : A kdyby se rodiny nerozpadaly, tak by se asi ani žádné výživné neplatilo, že ? A když už se rozpadají - s masivní státní podporou, která často rozvrací i naprosto funkční mladé rodiny jenom proto, aby různí neuživitelní  poradci a psychoterapeuti měli co dělat  - tak kdyby se děti svěřily oběma rodičům do střídavé péče, tak by se asi také žádné výživné neplatilo, že ?

Jenže - co byste pak vy všichni dělali, ŽE ?

Museli byste se konečně začít živit normální prací a na sebe si vydělat - a chápu, jak mnohé by to mnoho bolelo, daleko více nežli samoživitelky výživné.

Ty totiž nebolí většinou vůbec. Jen pokud je náhodou nepobírají, rozplyne se jim obvykle státem pěstovaný sen o slastném a neřestném životě na cizí účet, financovaném (ideálně až do smrti) bývalým manželem (či otcem dětí).

Je dobře si uvědomit, že dítě samotné NEPOTŘEBUJE VÝŽIVNÉ VŮBEC - to potřebuje výhradně jeho matka a čím větší flundra to je, tím menší naděje, že ji někdo zaměstná, natož s ní bude trvale žít - a tudíž i tím větší potřeba výživného. A aby ji neměl pořád na krku stát, tak to ji radši hodí na krk tomu, kdo si s ní kdy "cosi začal". A běda, jak tu svou flundru nebudeš živit !! Tak tě zavřem, až zčernáš.

Takhle je potřeba chápat vymáhání výživného, protože tak to taky skutečně a opravdově a bez příkras je.

Každý, kdo mluví pořád dokola o výživném, buďto o péči o děti a naší opatrovnické justici neví vůbec nic - a nechává se bez odporu vláčet přitroublými - dnes babišovskými - médii, anebo ví až moc dobře, oč jde - a to poslední, co ho zajímá, je dítě.

Dítě ke svému životu potřebuje - pokud jde o materiální stránku - až překvapivě málo, o to více ovšem potřebuje péči v oblasti citové a mravní. Už to, že vyrůstá jenom s jedním rodičem, je pro něj při srovnání s plnohodnotně vychovanými dětmi šok, ze kterého se po celý zbytek života nevzpamatuje - ale který rozhodně nejde odstranit penězi. Notabe penězi, placenými tomu, kdo ten šok velmi často vyvolal, zavinil a způsobil.

Ministryně práce - žena minulosti - usoudila, že neživit flundru je tak zavrženíhodným skutkem, že to patří před soud, protože co ten by taky jiného dělal ? Soudit neumí, usvědčit skutečné zločince taky ne - tak ať aspoň zavírá otce, oč masověji, o to pro média líbivěji.

Každý, kdo mluví o péči o dítě - a myslí tím hlavně výživné - trčí nohama i hlavou v komunismu až po uši - a nikdy se z něj nevyhrabal a sotva kdy vyhrabe. Je to samozřejmě marxistický materialismus, který má Marksová hluboko pod kůží - chtělo by se říci (viz rodinný portrét) - učení svého manžela.  

Do tohoto učení také zapadají volební průzkumy, říkající, že tytéž čůzy, o které nikdo nestojí - a žijí z výživného - mají spoustu času, aby trčely doma a koukaly od rána do večera na ohlupující televizi - a tudíž že to také budou ony, které ji budou v příštích volbách volit.

Průzkumy minula.

Protože ji současně nebudou volit ti, kteří čtou tyto stránky a šíří tyto znalosti dál. A ti chodí k volbám neméně intenzivně nežli unuděné samoživitelky s jedinou starostí  - kde sbalit co nejbohatšího otce příštího dítěte, aby jim zajistil ráj na zemi na zbytek života.

Z průzkumů minula vychází pak strana minula - tedy sociální demokracie - která tuto ženu minula do funkce ministryně práce a asociálních věcí najmenovala.

To ministerstvo vypadá podle toho, to jsme - konečně - velmi nedávno viděli na vlastní oči.

Viz :

http://www.k213.cz/JOOMLA/2231-tiskovy-odbor-zmizel-behem-minuty-tentokrate-na-mpsv

Všimněte si, že i v mainstreamu poskytuje stanoviska za MPSV prakticky výhradně ministryně sama - jako by tam žádný tiskový odbor neměla - a přitom má, a má lidí jako smetí. Co tam všichni dělají ? Na to se jí - krom nás - ještě nikdo nezeptal - a před námi má tradiční respekt už ze Štrasburku, takže se nám raději vyhýbá na sto honů.

Strana minula - sociální demokracie - údajně levicová strana.

Víte, co to je levice a kdo na ní je ?

Nejjednodušší je zapamatovat si jednoduchou poučku : Levici tvoří ti, co nebyli dost dobří k tomu, aby tvořili pravici.

Ne dost vzdělaní, ne dost pracovití, ne dost šikovní, ne dost přesní, ne dost vytrvalí - to je levice.

U nás se mj. levice velmi dobře pozná i právě podle vztahu k výživnému a rodinné politice obecně.

Ergo - co byla a je ODS, která za neplacení výživného ještě drasticky zvýšila tresty, namísto aby - jako proklamovaná pravicová strana - tento nesmyslný komunistický paragraf okamžitě vypustila, jakmile se dostala k moci ?

Odpověď je nasnadě : Extrémní levice.

Nebo - extrémistická ?

Obojí je správně !!

Dnes - aby se vůbec měla jak prezentovat - tak tato strana tvrdí, že je stranou živnostníků a podnikatelů, ve skutečnosti je výhradně stranou mafiánů a organizovaného zločinu, přerostlého do státních struktur.

Jsou tedy lidé, kteří nejsou dost dobří k tomu, aby byli na pravici. Ti tvoří levici. A pak je ještě jedna česká specifika - a sice strana, která není dost dobrá ani k tomu, aby tvořila levici.

A tou je bezesporu a bezpochyby - ODS. Extrémistická levicová strana, strana buzeranta Pospíšila, která v podstatě chtěla půlku národa pozavírat podle § 213.

Strana minula. Co se minula s kulturou a duchem tohoto národa.

Stranu budoucnosti (zatím) nemáme - a bolestně ji hledáme.

Přesto nepochybuji, že se narodí. Ba i že to nebude zas až tak dlouho trvat.

______________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-16 13:50
Jak strážníci měří rychlost díl I: Rosice u Brna

dfens-cz.com/.../ :-) :eek:
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-16 15:50
Ad bod, že ODS je stranou organizovaného zločinu ve státní správě ... :eek:

Žalobce vytáhl korupčníka z kriminálu, s jeho známým rozjížděl byznys :eek:

zpravy.idnes.cz/.../...
____________________

Chobotnice chomutovského bosse Nováka. Žalobce, který jej dostal na svobodu, byl prý navázán na jeho byznys

parlamentnilisty.cz/.../... :sad:
0 # Saxána 2016-01-16 16:59
Jaký pán, takový krám
Spisovatelka Jindra Tichá (Nový Zéland) vypráví ve své knize o nebezpečí radikálních feministek, když se tyto dostanou k moci. Stalo se tak v období devíti let - 3 volební období po 3 letech, když se ministerskou předsedkyní stala Helen Clarková a prostřednictvím nových zákonů se jí podařilo potlačit klasickou rodinu, čímž vzniklo mnoho sociálních problémů. :-?

__________________

Ty vzniknou vždycky, když se k moci dostanou zakyslé, neúspěšné a na život vzteklé baby, které si přišly akorát léčit komplexy. A začnou rozbíjet tradiční osvědčené hodnoty - což je totéž, jako útočit na přírodu - a dobře víme, jak to vždy končí. Jako každý nepřirozený zásah. :eek: J.
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-16 17:34
Jestli ta Marksová nepatří spíše pod síť obchodních domů Marks´ and Spencer :D

A neprovádí na MPSV výprodej obnošených myšlenek ... :-?
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-17 19:20
A co je OSPOD v ČR či v Chrudimi, jak nám sdělila vedoucí odboru Krejčová, dnes Zábranská stále OPD.

Žijete ještě někdo, kdo máte problémy se sociálkou ve vašem městě, kde neproběhla žádná revoluce, jak jsme psali v našem letáku v roce 2010 o Chrudimi a soudružky opatrovnice se názvu OPD nevzdali a nechtějí vzdát?

novinky.cz/.../...

Se mnou přijde zákon ateo.cz/i/6344/ a pak se vrátím na místo činu, tedy vysočinu ateo.cz/i/7144/ a budu chlastat do dna. ateo.cz/i/7077/

J.K.
:-?
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-18 21:34
Takto se oblbují voliči.

novinky.cz/.../...

Až dojde k věci, změkne jako ve věci stěhování muničních skladů za statní peníze.

J.K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.