Starosti paní ombudsmanky

Nebo správněji - ombudswoman ?

Paní Šabatová má s ochranou spravedlnosti u nás své bohaté zkušenosti - a jistě i nemalé zásluhy.

 

Před časem - ještě jako šéfka Helsinského výboru - psala za milionové dotace z MPSV zcela bezcenné zprávy o tom, jak je v České republice vyřešen syndrom zavrženého rodiče, resp. že taková problematika vůbec neexistuje - a dotáhla to - asi pro velký úspěch - na ombudsmanku.

Zprávy o tom, jak jsou problémy vyřešeny, případně vůbec neexistují, se mocným čtou jistě velmi dobře - vzdor skutečnosti, že pouhý pohled z oken kanceláří svědčí o opaku.

Ve své novější funkci - teď naposledy - přišla s geniální iniciativou : Podá ústavní stížnost na vyhlášky některých severočeských měst, zakazujících sezení na schodech na veřejných prostranstvích.

Mimo soutěž dodejme, že takto na schodech posedávají, popíjejí a obtěžují kolemjdoucí skoro výhradně Cikáni, známí oblíbenci paní ombudsmanky, případně ještě nejnižší kategorie původního obyvatelstva, zejména bezdomovci.

Co by pro ně paní ombudsmanka neudělala, že ?

Konečně, ona v těch městech přece nežije - tak proč se neukázat, že ?

V Brně zatím na schodech nikdo neposedává, cikánským čtvrtím se tam lze stále ještě vyhnout, pokud do nich nechcete zrovna přijít - tak proč si nezahrát na lidumilnou demokratku ?!!

Co k tomu říci ?

Snad jen to - viz nadpis - že starosti paní ombudsmanky, zejména pak za její plat, bychom opravdu chtěli mít.

V situaci, kdy justice je křivá jako klika od blázince, kdy spravedlivý rozsudek je naprostým zázrakem, obvykle draze vykoupeným, kdy v českých kriminálech sedí desítky, dost možná stovky nevinně odsouzených lidí (o kterých paní ombudsmanka raději programově "neví"), a to často i za takové zločiny jako je vražda - tedy rozhodně ne na pár (zanedbatelných) měsíců, ze kterých se lze ještě poměrně snadno otřepat:, v situaci, kdy stovky otců jsou připravovány o vlastní děti - a tisíce dětí o otce, případně i oba rodiče - paní ombudsmanka vidí jako svou nejdůležitější činnost to, aby Cikáni mohli dál nerušeně posedávat na schodech na veřejnosti, popíjet a napadat kolemjdoucí.

Co k tomu ještě kdo chcete dodat ?!!

Inu - žena na svém místě ...  

__________________________

 

__________________________

 

 

 

Comments  

+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-31 08:30
Paní Šabatové se to rozdávají hraběcí rady, sama bydlí na dohled od Václaváku, na rohu ulic Anglická a Bělehradská, přes cestu má populární restauraci Demínka. Tam žádné lavičky nejsou. O. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-31 08:32
Ještě že jsme tak psychicky odolní.

novinky.cz/.../...

J.K.
_____________________

Ale !! To se podívejme !! Tak jednorázové napadení úřednice může být těžkou psychickou újmou - a soustavné, 15-ti leté pronásledování dementní justicí jí být nemůže ?!!
Zjevně v závislosti od toho, kdo koho pro následuje a kdo koho napadá, že ?!! :-)

Říkáme to furt - kdyby s nimi někdo jednal podle jejich vlastního návodu, tak se zblázní vzteky. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-31 08:46
Jen člověk otevře dnešní faz-online, www.faz.net, a hned vidí, že nejen v ČR jsou sociálfašisté -t.j. ČSSD, ANO, KSČM, ale i v Německu, kde dementní Gabriel, vicekancléř úkoluje spolkový úřad pro ochranu ústavy - viz článek "Parteien Gabriel is für Beobachtung der AfD durch verfassungsschutz".

Opět jen hledání a likvidace údajného vnitřního nepřítele a podvratných živlů, zcela typické pro levičácké smýšlení, namísto řešení příčin problémů, pro jejichž neřešení současným levičáckým establishmentem v Německu, Němci podporují Pegidu a AfD.

Jako kdyby to Gabriel nastudoval v manuálu NKVD z dob Berijových, což nepřekvapí.

A další sociálfašista Zaorálek vyrazil do Egypta na státní návštěvu, kde již několik let vládne totalitně a bez Parlamentu (t.j. bez opoziční kontroly) vojenský bez mozek Sisi, mj. podporující další totalitní středověký režim psychopatů v Saúdské Arábii - viz články na izraelském politicko-zpravodajském webu www.debka.com.

Přeji mu nevrácení do ČR, neb " ISIS already on combat alert in Egypt these days ". PR ;-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-31 17:41
Co horšího, pokud se v Německu neujme vlády rozumný establishment, pak by zachování současného statutu quo na vnitroněmecké politické scéně v dlouhodobějším horizontu vedlo k politické a společenské destabilizaci země, což by s sebou neslo následně i destabilizaci ekonomickou - a následky pro Evropu už by byly velmi citelné. :eek:

AfD - Alternativa pro Německo - vznikla jako hnutí intelektuálů orientovaných pravicově křesťanským směrem (povětšinou), je to především reakce na erozi tradiční křesťansko-demokratickou CDU, u níž už po léta docházelo k postupnému rozkladu a uchýlení doleva, které nabylo obrátek hlavně po sjednocení Německa. :-|

Kontroverzními osobnostmi byly už v očích světa jako sjednotitelé Německa spatřovaní exkancléř Helmut Kohl a exministr zahraničí H.D.Genscher. Druhý z nich byl agentem StaSi, vypuštěným na Západ už v r. 1963, a do vysoké politiky vtažen exkancléřem Willym Brandtem, usvědčeným agentem KGB, jenž po aféře s aktivací mnoha agentů StaSi ve "vysoké politice" tehdejší Spolkové republiky byl donucen v semdesátých letech abdikovat. Helmut Kohl pak musel abdikovat z postu kancléře v devadesátých letech, kdy se mu nepodařilo prokázat původ 41 milionů marek na jeho volební fond. :eek:

A také kdy si jen ti, kdož pozorněji sledovali německou scénu, povšimli odporu H. Kohla proti zveřejnění záznamů, které StaSi o něm vedla. Odpověď na ono "qui bono" tedhy by byla "soukromé věci nezveřejňovat", budiž, ale co se týkalo politiky - na to má veřejnost Německa právo, vyplávající i dokonce z Ústavy.

Jestli ovšem nechtěl zveřejnit nic, pak k tomu musel mít nějaký kompromitující důvod, neboť kdyby jej neměl, muselo by toto zveřejnění vést spíše k posílení jeho popularity. A Kohl pak dosadil do vedení CDU Merkelovou (neoficiální agentku StaSi "Eriku"). Ovšem než ta byla zvolena kancléřkou, ještě předcházelo od r. 1998 období kancléřování levicového politika Gerharda Schrödera, jenž se stal po konci svého kancléřování členem dozorčí rady ruského Gazpromu :eek: .

Takový fakt by se za normálních okolností musel stát důvodem k šetření, zda skutečně jako kancléř reprezentoval zájmy Německa, nehledě na silný příliv dalších východoněmeckých agentů (np. Ströbeleho) a současně i osob ze zázemí někdejší bolševické teroristické organizace "Frakce Rudé armády" do politiky (Fischer, Trittin aj.). Merkelová akorát pokračovala ve sbližování Německa s Putinem.... :eek:

Až jsme se dostali k dnešku. A k poznání, že krok za krokem byla v Německu demontována demokracie.


Včera již z destabilizace Německa obvinil Merkelovou dokonce i šéf Světové Banky - a to už naznačuje signál dalšího pohybu v Německu, i když si zatím tohoto prohlášení všimly hlavně německé internetové portály nemainstreamové... :zzz

Freeeurope :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-31 17:42
Zkrátka paní Šabatová se zabývá problémem "sedět nebo nesedět na schodech", podobně jako v Evropské Komisi délkou plamene svíce, potřebnou úrovní vody v splachovadle či přípustným poloměrem zakřivení banánu. :D :eek: :sad:
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-01-31 17:46
Poslední lednový den v Polsku

wpolityce.pl/.../...

Mieszko I. z rodu Piastů byl prý zabiják, násilník a křesťan pochybných kvalit..... :eek: :sad:

Až tak daleko na extrémní levici se dostala Občanská Platforma, jejíž poslanci vyvolali hádku v Parlamentu i Senátu.

Takové výpady lze přirovnat k bolševické "kulturní revoluci" u nás v padesátých letech anebo Maově kulturní revoluci v Číně o 10 let později. :sad:

1050 let křtu Polska je výročí polské státnosti, a tím křtícím byl náš Sv. Vojtěch, jsoucí - spolu se Sv. Václavem - patron národa českého a spolu se sv. Stanislavem polským patron národa polského. :-)

Mieszko I z rodu Piastů je první křesťanský kníže Polska, pokřtěný a poté také oddaný v křesťanský svazek s Přemyslovnou Doubravkou.

To je - a má být - téma pro Katolický týdeník, pro věřící občany, ale i pro nevěřící - neboť účastí Sv. Vojtěcha je to i čestné místo v českých národních dějinách. :-)

Freeeurope :-)
+2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 11:45
Doteď bylo známo jen Vávrovo kafe. Teď už bude sortiment travičů širší : Vávrova Ida :

denik.cz/.../... :-)
+2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 11:45
NKÚ: Spravedlnost vyčerpala jen část peněz na nákup majetku :-)

parlamentnilisty.cz/.../...
+2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 11:46
nazory.aktualne.cz/.../...

_________________

Co NSS nabízí české společnosti? Přirozené, logické právo? Ne. Přesný opak. Lpění na liteře zákona, jež se od reality odklání a míří k buzeraci...
__________________

Autor zapomněl dodat : A kdopak to na NSS takto skvěle rozhodoval ? :-)

No přeci - vzor všech ctností, nomenklaturní kádr, vybraný bolševikem Baxou, totiž současná předsedkyně soudcovské unie Daniela Zemanová ... Od pohledu - držka liskačka. :-?

Podle opilce z Hradu - "O erudici soudcovské unie jistě nikdo nepochybuje..." - no, to jistě, ty burane, o erudici obyčejného občanského spolku profesních zločinců přece může pochybovat jen třídní nepřítel, že ? :-? :eek:

A s tím už umíme zatočit ! Po bolševicku. :eek:



A pak na co máme policii a soudy.... :-?
+2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 11:53
Městská státní zástupkyně konečně odstoupila

rozhlas.cz/.../...
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 11:54
Zkorumpovaný běloruský prokurátor má místo vězení zušlechtit kolchoz

novinky.cz/.../...

Správně, do výroby s ním !! :-)
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 13:22
léky na ředění krve v českých věznicích ...
________________

„Jak se vůbec mohlo stát, že švýcarská policie manželovi odepřela léky na diabetes a hypertenzi v potřebném množství?“ ptá se v otevřeném dopise pro předsedu vlády Vlasta Ransdorfová.

Chovali se k němu jako ke psovi, popisuje Ransdorfovo zadržení ve Švýcarsku jeho žena


lidovky.cz/.../...

___________________

Paní Ransdorfová by nemusela být tak přepjatě útlocitná, protože v české věznici by nedostal léky klidně 14 dnů a nikomu - vyjma dotyčného samého - by to vůbec nevadilo. :-)
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 14:02
Doporučuji lidem v této době, by důvěřovali sami sobě :-)

novinky.cz/.../...

J.K.
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 14:03
O lumpa je třeba se postarat. Je jeden z nás a jsme jedna velká rodina, jak kdysi hlásal Lessy. Nikdo slušný se k nám nehlásí, potřebujeme zvýšit stavy, bereme tu největší pakáž.

Naše heslo: likvidujte slušné lidi, na krytí vašich zločinů tu máme lidí dost na útvaru GIPS, SZ a soudy na všech úrovních.

rozhlas.cz/.../...

J.K. :-?
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 15:10
GIBS má nového náměstka. Vedením trestního řízení byl pověřen Martin Šilhavý

lidovky.cz/.../... :-)
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 15:12
Odkopnutý šéf vězeňské služby jde po domluvě s Babišem k celníkům

novinky.cz/.../...
+2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 15:41
Íránce hned po propuštění z vazby na kauci 150 milionů opět zatkli
brno.idnes.cz/.../...
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 20:22
Německo - první útulky pro běžence - buzeranty! :eek:

washingtontimes.com/.../...
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-01 20:23
Za hranicemi si všímají, jak Češi hodnotí politiky.... :eek:


freiewelt.net/.../...

Merkelová v českých zemích méně oblíbená než Putin a Orbán.

Prý ji nyní dle STEMu hodnotí pozitivně jen 24% Čechů, zatímco koncem r. 2013 to bylo 72%

37% má za lepšího Putina, Orbána pozitivně hodnotí 45%
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-02 18:30
Lenka Bradáčová aneb Ne-spravedlnost s lidskou tváří

hlidacipes.org/.../
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-02 18:35
Jóo, pod pravicovou vládou se žije podstatně lépe a pohodlněji ... Všechno funguje, jak má, spravedlnosti se každý rychle domůže, grázlové ve státním aparátě dosloužili ... Oproti Čechám - vlastně nuda :-) .

Metrostav postaví dálnici v Polsku, pochvaluje si tamní právní systém

ekonomika.idnes.cz/.../... :-)
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-02 18:35
Výměnu pěti Čechů za Alího Fajáda prý prosadil ministr Pelikán

echo24.cz/.../... :eek:

__________________

Propuštění Čechů v Libanonu souvisí s osvobozením Alího Fajáda z vazby

zpravy.idnes.cz/.../...
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-02 18:42
Rozšíření včerejšího příspěvku zveřejněného na stránkách K 213 - aneb vrazi Jany Komárkové


novinky.cz/.../...

Na foto k článku s názvem Miloš Zeman a premiér Bohuslav Sobotka na společné konferenci, vidím, že oni dva si podobní jak vejce vejci.

Ve včerejším příspěvku doporučil jsem lidu v této době, by důvěřovali sami sobě.

Ještě než byl tento příspěvek zveřejněn jsem obdržel emailem tento článek.

denik.cz/.../...

Při čtení článku zbystřím nad jménem Jan Birke, starosta města Náchod.

Jan Birke mi 2x odpovídal na honosném tiskopisu co by ředitel kabinetu předsedy vlády z pověření tehdejšího premiéra Jyrky Paroubka, bývalého ředitele Ráje a kamaráda Koček Matějské pouti i agenta StB Bohumíra Ďurička, vraha juniora Václava Kočky.

zpravy.idnes.cz/.../...

Odpovědi Jana Birke na ley.cz/komarek , bohužel v rychlosti neúplně přeposlané.

Kdo je Jan Birke viz odkaz níže. Smrkáč co vystudoval strojní průmyslovku. Jako držitel stejného vzdělání získaného poctivým studiem při zaměstnání večerní a později dálkovou formou v letech 1977- 1982 se za něj stydím. Na studium nás po úspěšném absolvování přijímacích zkoušek nastoupilo 36. Většina byla již v té době komunistickými kádry donucena si dle tehdejší nomenklatury doplnit vzdělání. Ti padali jak hrušky ze stromu, k cíli nás došlo 13! Kam se hrabou práva v Plzni!!!

www.janbirke.cz/

Tento exot byl dosazen MV na post přednosty KÚ Chrudim, Bohuslav Břeň, komunistické vemeno, dosazený na likvidaci OÚ vemeno.

Co více bych o něm psal, na sebevraždě mé dcery se podepsal.

Odmítl mě přijmout osobně, vše bylo po prostudování spisu OPD v pořádku.

Profil zmrda, pověřeným MV vedením OÚ města Chrudim MV.

sdruzenipromestosvitavy.cz/.../...

Hledejme v přítomnosti i pozpátku, odhalujme zločinné kausy, kde není vše v pořádku.

Občane, děsně se bavíš, když náhodně čteš, kdo je Babiš :eek:

J.K. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-04 21:24
Šabatka si má na co stěžovat. Bydlí v centru Prahy, byt tuším na patře propojili, tím vzniknul obrovský prostor, jedna cimra je kolem dokola obložena knižkama, a v rohu je něco jako trůn ke kterému se stoupá kde je postel. Běžte do řiti s takovýma křivákama. :sad: O. :eek:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.