Na víkend : Šifra mistra Ferdinanda

Pro ty, co neodjedou na hory nebo pro ty, co si tam s sebou berou zařízení spojující je s internetem - a tedy i našimi stránkami - přinášíme - na víkend - jednu z možných verzí, kterak došlo k tomu, že Miloš Zeman spatřil článek "Hitler je gentleman" od Ferdinanda Peroutky  :

 

 

https://youtu.be/3RUCygNSu1Y

______________________

 http://ateo.cz/i/7261/

______________________

 

 

Comments  

-3 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-05 16:57
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-06 14:26
S teroristy - ZÁSADNĚ - nevyjednáváme ... :-) :lol:

www.facebook.com/.../?type=3&theater
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-06 14:34
Okno do Polska, začátek února :-)

Lze souhlasit s posledními články o Polsku z www.pravybreh.cz i www.revuepolitika.cz , reprodukovaných také na www.polskodnes.cz - na tomto českém webu o Polsku se čtenář zpráv z politického, kulturního a společenského horizontu dozví řadu zajímavostí, i také rad, co v Polsku vidět, navštívit - lze doporučit :-) .

Jak jsem již referoval, europoslanec za Svobodné Petr Mach se svým projevem v Evropském Parlamentu na obranu Polska stal u části polské veřejnosti hrdinou - a především ukázal, že rozumě a soudně myslící lidé v českých zemích nevymřeli (v protikladu vůči dnešnímu prezidentovi ČR, jenž je řadovými Poláky vnímán často jako "proruský" - pozn. red. - nejen Poláky :-? ).
První únorový týden nese v Polsku ozvěny Smolenska - link :eek: www.polskodnes.cz/.../#more-5736 reprodukuje český překlad analýzy Bronislawa Wildsteina www.revuepolitika.cz/.../tajemstvi-smolenska - ač obsáhlý článek, povedlo se zde především co nejméně slovy podat opravdu vyčerpávající informaci o smolenském - dnes, více než tři roky od publikování tohoto článku už klidně použijme slovo - "atentátu".

Namísto slova "katastrofa", neboť co dnes je už jasné, je to, že na palubě letadla byly dvě nálože, že se jednalo o řízený výbuch - to jsou sice technická zjištění prakticky nezvratná, z nichž vyplývá, že někdo musel do letadla nálože umístit, a že musel i okamžik výbuchu nastavit tak, že nebyl zcela náhodný. :-?
Při vstupní kontrole písemných materiálů vládní tvz. Millerovy vyšetřovací komise, fungující za vlády Občanské Platformy, bylo zjiištěno, že bylo zlikvidováno 400 listů hlášení, dodaných 10-04-2010 generálnímu štábu polské armády, a že z materiálů komise samotné vyplývá, že byly ukryty základní skutečnosti a informace, které zásadním způsobem osvětlovaly obzor událostí.

O složení komise, určené k obnovení šetření, a především o odborně vědeckém profilu jejích členů se lze dovědět na polském odkazu wpolityce.pl/.../...


Samozřejmě, že ze strany politických protagonistů minulého ('"levicově-platformního") režimu¨i ze strany propagandistů se začíná "dělat dusno", jenže to nikoho nepřekvapuje. :-)
A jak se staví Rusové k žádosti nové polské vlády o vydání vraku a černých skříněk? Takto: "Vydali bychom, ale Vy musíte uznat závěry naší vyšetřovací komise". :eek:

Freeeurope
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-06 14:43
Hymna rozkladu (J. Hutka - k výročí blížícího se Vítězného února ...)

www.hutka.cz/new/mp3/hymna2.mp3
-1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 11:29

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.