Za tupost JE proč se stydět

Stejně jako za úmyslné překrucování práva, natož pak úmyslně křivý rozsudek.

Bohužel - všechno toto dohromady a v koncentrované podobě můžete slyšet z následujícího záznamu senátu 14 Co Městského soudu v Praze, který měl posuzovat odvolání ve věci odškodného za zjevně nezákonný zatykač vydaný v říjnu 2012 justičním psychopatem Bláznou z Míčánek.

 

Je jistě trpce tragikomický pohled na soudkyni, která nejprve doslova ocituje znění trestního řádu (tedy že soudce vydá na obžalovaného zatykač, pokud se tento nedostaví k soudu nebo ho nelze obeslat, ani předvést), ze spisu je na první pohled patrno, že nic z toho splněno nebylo - tedy psychopat Blázna se prokazatelně vůbec o žádný kontakt nepokusil, a to ani telefonicky, ani poštou, ani nijak jinak (třeba mailem, třeba přes právního zástupce, třeba přes soudního doručovatele - prostě - NIJAK) -  soud  (tenhle, odškodňovací) má přesto za to, že zákonu bylo učiněno zadost a ZATYKAČ BYL VYDÁN PLNĚ V SOULADU S TRESTNÍM ŘÁDEM. 

Přesně tohle je něco, co lze označit za vědomé rozhodnutí v rozporu s důkazním řízením, mimochodem, pokud jde o Bláznovy procesy se mnou, tak již tradičně zcela typické, totéž přece dělal i Vrba ještě v řízení trestním (krom Blázny samotného) - tedy že důkazní řízení jednoznačně prokázalo nevinu obžalovaného - a naopak vinu mnoha svědků, především z řad Justiční stráže - a stejně byl, vzdor tomu všemu, i početné přítomné veřejnosti, která se jen těžko probírala z šoku, jenž tam zažila - odsouzen obžalovaný, tedy v rozporu se vším, co mohlo přicházet v úvahu - důkazní řízení, trestní řád i trestní zákoník.

Stejnou naprogramovanou tupost nyní předvedl tento - civilní - senát MS v Praze, na němž je zajímavé jistě hlavně to, že  ŽÁDNOU Z JEHO ČLENEK JSEM DOSUD NEZNAL, což je mimochodem na městském soudě docela výjimka, a tudíž ani nemohly mít  OSOBNÍ  zájem mi škodit.

Jak se ukazuje - je to jedno, škodí programově všichni, zjevně podle jednotného scénáře a vyloučení Městského soudu v Praze jako celku už před osmi lety, v r. 2008, pro podjatost ze všech mých kauz, zjevně nebylo ani samoúčelné, ani přehnané opatření.

Závěrečné konstatování o nákladech řízení a údajné povinnosti soudu je naúčtovat i bez žádosti (nezúčastněné) protistrany je pak ilustrací hlouposti a neschopnosti vykládat zákony a usnesení soudů vyšších stupňů takového charakteru, že je v podstatě zesměšním soudu jako celku a jeho jednotlivých členek pak obzvláště. Je to hloupost, za jakou by se styděl už přemýšlivý student prvního semestru práv a výmluvně ilustruje jedině to, kdo všechno u nás může soudit, zejména pak na Městském soudě v Praze.

 

Záznam jako celek lze pak jednoznačně použít jako výmluvný důkaz o tom, že věci odškodného za škody způsobené justicí v žádném případě nemohou soudit zase soudci a že minimálně tady je akutní nezbytností zavedení občanských soudních porot - čím dříve a rychleji, tím lépe, neboť včera bylo pozdě.

Současné soudní senáty odvolacích soudů, krom toho, že dělají samy sobě a své profesi neskutečnou ostudu ( k níž už zřejmě otupěly natolik, že si ani nejsou schopny si ji uvědomit) jsou jen neuvěřitelně drahým a naprosto zbytečným divadlem na účet daňových poplatníků, šířícím a potvrzujícím všeobecné povědomí o totálním úpadku a nezměrné bídě intelektu postkomunistické české justice, postavené beze změny na předchozích bolševických kádrech (a dnes zejména jejich dětičkách).

A abychom nepřipravili autorky následujícího blábolu o jejich nezadatelná autorská práva, tak je zde uvádíme v plném a nezměněném znění :

Senát 14 Co MS v Praze (anebo kterýkoliv jiný, protože to si vůbec nevyberete) : JUDr. Jana Šrédlová

                                                                                                                          JUDr. Iva Suneghová a

                                                                                                                           Mgr. Monika Tupá   (jedná se skutečně o jméno, nikoliv o vypozorovanou typickou vlastnost)

Ano, dámy, JE SE ZA CO STYDĚT. Já osobně bych to vaše svinstvo, kde se neskutečně ztrapňujete před veřejností především vy samy, odmítnul dělat i za půl milionu měsíčně. Protože profesní i lidskou čest má každý jen jednu. A ta vaše je na prodej opravdu - za hubičku.

Prostě - Bláznu nedáme, stůj co stůj (protože příště by někdo mohl dát v šanc nás) - můžete si o nás myslet, co chcete, stejně nás odvolat nemůžete.  

Aspoň takhle se na to všichni soudci zatím oficiálně dívají a k tomu se staví.

___________________

ZÁZNAM  odvolacího jednání ve věci odškodného za Bláznou bezdůvodně vydaný zatykač z října 2012 :

https://youtu.be/O2tZ4spagDs

__________________

 

 

 

 

Comments  

+3 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-06 20:00
Zemřel lesní muž kvůli aroganci radnice? Jednali jsme korektně, hájí se

zpravy.idnes.cz/.../...

______________________

No, to jistě. Asi umřel na syndrom selhání novorozence. :-?
+1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 11:04
Senát 14Co MS Pha aneb :

libovůle v rozhodování soudů dle ÚS.

ÚS sám považuje za libovůli a svévoli soudů následující:

1- stanovení povinnosti soudem v rozporu se zákonem (porušení čl. 4 odst. 1 Listiny základních práv a svobod): u Vás ona uložená povinnost zaplatit paušální náhradu hotových výdajů MSp v rozporu se zákonem č. 275/2014Sb.;

2- rozhodnutí soudů nejsou řádně, t.j. racionálně, adekvátně a logicky odůvodněny;

3- extrémní nesoulad mezi právními závěry a provedenými důkazy a z nich vyvozenými skutkovými závěry;

4-výklad a použití jednoduchého práva v extrémním rozporu s principy spravedlnosti.

Viz ratio decidendi nálezu I. ÚS 22/10, N77/57, SbNU 43 ze 7.4.2010.

Snad Vám to pomůže v dovolání a případně pro následující ústavní stížnost. PR
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 11:07
Dobrý den,

asi jste již četl na Ihned.cz záměr Pelikána, aby noví soudci byli tzv. na zkoušku, kdy po absolvování justiční zkoušky, budou přiděleni na stáž do senátů odvolacích soudů, kde sice nebudou rozhodovat, ale jinak se budou podílet na projednávání, a hodnotit je budou stávající dementi soudci ze stejných odvolacích senátů.

Dále Pelikán chce dát na web fotky s profily všech soudců, aby lidé předem věděli, kdo jejich věc bude rozhodovat.

Obojí na hovno, nic neřešící.

I bolševici před 1990 věděli, že soudce musí být jmenován na omezenou dobu, tehdy na 4 roky s následným potvrzením ČNR, neb je nutno mít tu pakáž pod kontrolou. :-?

zdravím, PR :-)
-1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 11:26
Ahoj Jiří,

právě jsem vyluštil křížovku: Tajenkou je citát Johanna Wolfganga Goethe a tak jsem si vzpomněl na Tebe.

Citát zní: Není větší chyby, než přestat zkoušet.

Po vyluštění tajenky křížovky jsem začal přemýšlet o významu citátu, co nám chtěl autor říct, zda se nevzdávat když se Ti něco nelíbí, tak se to snažit změnit, či zda nejde o přiznání tyranů, kteří Tě léta pronásledují a přiznají si chybu.

Vyluštěná křížovka je z koupeného deníku Mafra estébákem Burešem.

Jsou věci, které se za peníze koupit nedají, chce to jedno.

Mít charakter, neohnout záda.

J.K. :-)
-2 # Saxána 2016-02-07 13:24
Děkuji za zveřejnění citátu! J.K.

Já jsem také vyluštila tajenku - v podobě otázky, co by "udělal" můj návrh volebního zákona, pokud by se uzákonil.
Nastudovala jsem si první třetinu knihy politologa - Giovanní Sartori : Srovnávací ústavní inženýrství /Zkoumání struktur, podnětů a výsledků/ - je to podrobně o tom, jak se "chová" poměrný systém, většinový systém a smíšený.
Pro představu - poměrný - Sněmovna v ČR, většinový - Senát v ČR a smíšený by byl v ČR - spojily by se obě komory v jednu (část křesel by byla obsazena poměrným a část většinovým způsobem voleb).

Představuji tedy již opětovně můj vynález - nejpříhodnější název by byl - spravedlivý volební systém a je to nikoliv smíšenina, nýbrž kombinace poměrného systému s většinovými prvky - bez překážek - se spravedlivým rozdělením mandátů (výpočtem). Protože asi jediným politologem v Parlamentu ČR je profesor Fiala .......... domluvím si s ním schůzku lobbistickou.
-1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 14:51
Každý z nás má cenu $3m

aneb Vláda vyjednává s teroristy. Za obě Česky unesené v Pákistánu zaplatila 6 milionů dolarů - see headline news on www.ihned.cz.

Socansko-bolševická chátra (ČSSD, ANO, KDU) lhala a lže pořád. :-?

To bylo keců, že to bezplatně vyjednala islámská neziskovka z Turecka, bez výkupného. A že vláda nic nezaplatila. :eek:

Pořád stejná chátra jako za Husáka, když unesli Čechy v Angole. Sračkostát ČR. :-?

_________________

Aneb 2 slepice si udělaly výlet do Pákistánu a zpět, který nás všechny stál 150 Mega v Kč.

Opět bych dodal: Kdo na to má, být takový kretén, ...? :-?
_________________

Tak si včera pakáž z Chovancova MV zřejmě zase hrála na tzv. pravicové extremisty - viz video " Důstojník z Ministerstva vnitra řídí útoky maskovaných mužů na sobotní demonstraci v Praze proti islámu" na www.aeronet.cz/news.
Otevřené či v přestrojení provokace, dezinformace a diskreditace nepohodlných názorových skupin přece mají estébáci z Ministerstva vnitra pořád v popisu práce.

I v tom útoku na smažky na Žižkově, v Jeseniově má zřejmě prsty ministerstvo vnitra jako předem naplánovaná diskreditace většinového názoru české veřejnosti proti přijímání a podpoře islámských migrantů. Samozřejmě Chovanec se Sobotkou se snaží i tímto zmanipulovat veřejnost, aby podporovala to, co Sobotka dostal úkolem z EU institucí - prosadit imigraci muslimů do ČR jako zdroj levné pracovní síly pro západní firmy, podnikající v ČR.

Sobotka a jeho všehoschopný Chovanec, sociálfašistické duo z ČSSD
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 14:58
-1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 15:02
Demonstranti napadli redaktory rozhlasu. Policie nás odbyla, stěžují si

zpravy.idnes.cz/.../...
-2 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-07 17:40
Ukrajina :

Korupce otřásá vládou Petra Porošenka :-?

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-08 16:55
Mgr. Monika Tupa je podvodnice z OS Praha 4 (byvala samosoudkyne), ktera za uplatek vydavala rozsudky podle starych komunistickych zakonu. B. :eek:
-1 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-08 17:52
Zajímavě dnes píše Svobodné Forum
svobodneforum.cz/.../

a také jsem shlédl na internetu většinu demonstrace Pegidy v Drážďanech - link podávám i proto, že řada účastníků přijela z Čech a hovořilo se česky, anebo jiní zahraniční anglicky. Ale i sám obraz cosi napovídá o atmosféře.
viz livestream.pegida.de/
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-08 18:09

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.