Podpora rodin ... s feministkou ?

Dopis Katolickému týdeníku ohledně otištěného rozhovoru s ministryní práce Michaelou Marksovou :

 

______________________________

 

Vážená redakce KT,

 

               Musím – nerad - reagovat na rozhovor zveřejněný ve vašem sedmém čísle s ministryní práce Michaelou Marksovou pod názvem „Podpora rodin je prioritou“, protože mám za to, že se jedná o článek – zejména svým nadpisem – zavádějící, neobjektivní a ve své podstatě propagandistický.

Já, ani naše sdružení, jistě nemáme nic proti podpoře rodin, naopak jsme to my, kdo o ni celá dlouhá léta – a pokud jde o ohlasy oficiální scény, jako např. pí Marksové a její strany ČSSD vcelku marně – usilují, ale mám rozhodně něco proti tomu, aby se za toto heslo schovávali lidé, kteří pro podporu rodin nic neudělali, ač mohli a měli a mám i něco proti způsobu takovéto presentace, který považuji za neobjektivní, nevyvážený a ve své podstatě propagandistický – a to ve prospěch osoby, která je prezentována, tedy ministryně Marksové.

Je jistě bizarní pohled na skutečnost, kdy bývalá funkcionářka Gender Studies, jež se angažovala především při podpoře feminismu, vystupuje nyní přesně opačně – na podporu rodin, jak sama uvádí, těch rodin, které svými feministickými bludy předtím dlouhodobě pomáhala rozbíjet – a pomáhá v podstatě dodneška.

Je bizarní pohled na skutečnost, kdy na podporu rodin verbálně vystupuje osoba, která si pod tímto pojmem současně představuje podporu samoživitelek, tedy těch, které z velké procentuální části tytéž rodiny předtím vědomě a cíleně rozbíjely, neboť je přece „nebudou zotročovat“ a ony, chudinky, přece nejsou žádné „domácí služky“, když by měly vykonávat domácí práce, které se od nich na podporu funkční rodiny právem očekávají.

Je bizarní, aby se podporou rodin licoměrně zaštiťovala osoba, která dobře ví, jak převážně funguje česká feministická a zfeminizovaná justice, zejména v opatrovnických kauzách – a nic proti tomu neudělala, naopak, zdá se, že jí stávající stav plně vyhovuje. A to i poté, co se osobně účastnila projednávání kauz některých z otců před mezinárodním soudem ve Štrasburku, kde se - na straně žalovaného státu - snažila bagatelizovat či vědomě popírat zjevná zvěrstva, která na žalobcích byla napáchána právě feministickou justicí a která následně štrasburský soud plně uznal jako porušování základních lidských práv.

Je pokrytectvím, aby se na podporu rodin odvolávala ministryně, jejíž ministerstvo zahrnuje celé feministické odbory, kam podmínkou přijetí je praxe z feministických spolků a prokazatelné šíření této nenávistné a rodinám vysoce škodlivé ideologie, teorie a pamyšlenek.

Ministryně, která – pokud na ministerstvo přijdeme natáčet my, z redakce K 213 – rychle mizí, včetně celého svého tiskového odboru a nedokáže – vzdor svým základním povinnostem -  odpovědět ani písemně na naše písemná podání a dotazy, před kterými předtím prchla naživo.

Je tragikomické, jestliže se k podpoře rodin hlásí osoba, která se čerstvě vyjadřuje otevřeně negativně k možnosti vypuštění § 213, dnes 196 z trestního zákoníku s tím, že – podle ní – skutková podstata tohoto paragrafu trestná je dál, ač není trestná nikde jinde na světě a právě tato okolnost, spolu s neudržitelným stavem vězeňství, dohnala poslední dobou vládní představitele k tomu, že v tichosti začali připouštět, že se za dvěstětřináctku přestane zavírat.

Za paragraf, který se dostal do našeho trestního zákona v r. 1950, při komunistické rekodifikaci trestního práva a který z něj měl zcela logicky zmizet už v r. 1990, spolu s jinými komunistickými paragrafy, jako např. opuštění republiky, hanění státu světové socialistické soustavy, příživnictví, apod.

Paragraf, který zejména po r. 1990, tedy v době, kdy už neměl mít žádné opodstatnění v trestním kodexu údajně demokratického státu, napáchal nejvíce škod, neboť feministická postkomunistická justice nebyla s to zohlednit tržní změny a svobodný trh, který začal objektivně fungovat, při aplikaci tohoto nesmyslného paragrafu, pevně spojeného se státem řízeným hospodářstvím a uzákoněnou pracovní povinností.

Při znalosti tohoto všeho je nesmírnou licoměrností vydávat se za ochránce rodin ze strany paní ministryně a nesmírně naivním novinářským počinem ze strany listu, který takovéto propagandistické pokusy paní ministryně otiskuje bez jakéhokoliv objektivizujícího komentáře, navíc s fotem z dětství paní ministryně, na kterém by ji poznala asi jen její matka.

Podobně jako v předchozím případě zpráv z Polska, vůči kterým jsme se museli stejně ostře ohradit, je i rozhovor s paní ministryní Marksovou výrazem snahy udržovat masu čtenářů vašeho tisku v programové neznalosti a nevědomosti, tolik vyhovující právě lidem jako je paní Marksová, jež má zřejmě za to, že vše to, o čem výše píši, smaže příslibem příspěvku na poporodní péči pro otce po narození dítěte, tedy nevýraznou obdobu rodičovské dovolené, která je v jiných zemích, zejména severských, dávno samozřejmostí.

Je mi líto, že tyto neobjektivní a tendenční, ba servilní články mohu v KT číst – a je mi ještě daleko více líto čtenářů, kteří si je přečtou, nic dalšího o věci nevědí – a pak nestačí vycházet z úžasu, až se jim stane, že stojí před opatrovnickým soudem – v zemi, kde měli za to, že se rodiny a ti, kdo je chtěli udržet, oficiálně podporují.

 

S pozdravem

 

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

                                                                                                                            předseda o.s. K 213

______________________________ 

 ___________________________

 

___________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 11:55
Běda, jak by se chtěl někdo mít jako soudci !!!

Ústavní soud: Členové NKÚ nemohou mít tak vysoký plat jako soudci, nemají rozhodovací pravomoc

domaci.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 11:57
Jílkové pořad by měl zmizet z ČT, říká radní Zdeněk Šarapatka. Chce umlčet občany, brání se moderátorka

lidovky.cz/.../...

____________

Asi bychom slzy neronili. Ono to vypovídání se, a to ještě jen názorů připuštěných, konformních, by mělo patřit asi spíše do psychologické poradny...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 11:58
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 12:03
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 12:07
Neberte mi syna, je to pro mě rozsudek smrti, žádá matka obžalovaného soudce

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 12:08
Policie přišla o své sídlo v Praze 4, za nájem zaplatí přes 100 milionů zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 12:09
Ukrajinské vnitro prý zahájilo vyšetřování proti Saakašvilimu

prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 14:29
Ahoj Jirko,

Děkuji Ti za aktuální komentář k té licoměrné štětce , těch křivých (státem živených ) bab mám taky plné zuby.

Tradičně přesně vystihuješ účel její exhibice - zalíbit se neinformovaným a gumovat mozky.

Bohužel na to skočí i některé - mediální - trouby.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 14:32
Barnevernet po česku? Matce sebrali děti proto, že ji za blázna označila kartářka

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 14:34
Bradáčová: Soudce Havlín ohrozil důvěru justice v očích veřejnosti

prazsky.denik.cz/.../...
_______________

Mám za to, že se paní Bradáčová mýlí. Justice žádnou důvěru dávno nemá, tak ji Havlín nemohl ohrozit. A krom toho, jsou jiní, daleko horší magoři, nežli je Havlín, kteří tu důvěru prokazatelně ohrozili - a před soudem dosud nestáli.
Pravda, co není, může být.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 19:06
KT zřejmě dobře zaplacená klaka. Ještě aby někdo vydržel číst ty nesmysly do konce a nepochopil pokus udělat z něj pitomce. Já vím své, že máme v Chrudimi fakt dobrého faráře, ač kryt mlčením Vlka i Duky, kteří zobali mu z ruky, prolhanými jak zákon káže, projeli vše na plné čáře.

A té soudružce z české strany sociálně demagogické přeji hodně úspěchů sic za nižší platy, byť s větší zodpovědností u lopaty.

V současné pozici české zemi škodí, role u lopaty se jí hodí.

Hodně úspěchů soudružko Marxová. ateo.cz/i/6858/

ceskatelevize.cz/.../451225-malostranske-korekce


J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 19:15
nejen Havlin,

ale taky byl v tomto případu odsouzen bývalý státní zástupce František Fiala a bývalý

šéf policejní inspekce Boris Štefl. A o uvězněném šéfovi policejní inspekce Rudolfu Setvákovi

také víme své. Nějak moc kriminálníků v policejní inspekci a SZ, a to bude jen zlomek... Kul.


prazsky.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 19:19
A potom - proč vás při výslechu nenechají vyspat ...

Jste nevyspalí? Klidně se přiznáte i k vraždě, tvrdí vědci

veda-a-technika.eurozpravy.cz/.../...






Sleep deprivation linked to false confession in milestone study

newscientist.com/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 20:13
Před 50 léty jsem pracoval v Hanáckých železárnách Prostějov, měli jsme tam ku čtení Rudé právo, kde psali o situaci v Belfastu a o mučení. Bylo tam to buzení, obcházel jsem spolupracovníky zda by si takové mučení nechali líbit, prý když jim někdo jemně zatřese ramenem, proč ne? O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-11 19:58
Jsem věřící a praktikující katolík, ale musím se přiznat, že KT nečtu už řadu let právě pro určitou jejich konformitu vůči mainstreamu....Jenže problémy dnes jsou v samotné církvi.
Freeeurope

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.