Co jim vadí ... i po 7-mi letech

Ba, čím dál víc ...

Hledal jsem články na našem starém webu, vztahující se k tomuto období - především pak Valentýnské poselství nenávisti a odplaty" - tedy první článek o náletu na Prahu z našeho webu, neboť to výročí je zase právě dnes.

Přitom jsem tam našel, čím jsme tehdy žili - smrt pana Tenglera. Ano, kdo by nevzpomněl... Bylo to rovněž na sv. Valentýna...

 

Když jsem procházel stránky dále a chtěl kliknout na jeden z odkazů, překryla je červená varovná stránka - že stránky jsou nebezpečné. Prý by mohly šířit viry nebo ohrozit Vaše osobní údaje ... Když jsem začal vyplňovat tabulku o tom, že stránky nebezpečné nejsou - už se  tam ptali skoro výhradně na osobní údaje. Zda je shromažďujeme, resp. rovnou proč je shromažďujeme - automaticky předpokládajíc, že tak činíme. Ač nečiníme.

Určitě žádné údaje záměrně neshromažďujeme, pokud se o někom zmíníme, nebo převezmeme dokument, který se někoho týká, tak je to vždy jen pro autentičnost a věrohodnost reportáže - a nic víc.

Když jsem pokračoval dál - a dalo se, byť prý to nedoporučují - zjistil jsem, co jim tak vadilo : Můj tehdejší dopis ministru spravedlnosti Pospíšilovi v souvislosti s tehdy zaváděným novým trestním zákoníkem (vydržel až dodnes), pravdivě popisujícím, co je za podvodníka a demagoga a co je zač vymáhání výživného, případně co jsou zač ty jeho samoživitelky, kterým slibuje "nový přístup".

Konečně - dnes, po 7-mi letech, můžeme i velmi věcně už zkonstatovat, jak ten "nový přístup" dopadl : Poté, co feministická justice přepěchovala kriminály nešťastníky, co neměli na zaplacení horentních částek, je musel Klaus - v r. 2013 - zase propustit, což učinil bohužel dohromady i se skutečnými zločinci, kteří okradli statisíce lidí - a dnes se - nenápadně - mluví o tom, co jsme chtěli my od samého počátku : Totiž že se za neplacení výživného přestane zavírat.

Neboť pravda v ohni neshoří a ve vodě neutone. Takže se na ni stejně nakonec přijde, byť velkým okruhem a s velkým zpožděním, které jsme si mohli my všichni ušetřit.

Za to zpoždění a hlavně za ty tisíce obětí, které to stálo, nese Pospíšil svou osobní buzerantskou - a plnou - odpovědnost.

A ta mu asi začala náramně vadit.

Jinak si těžko vysvětlit, proč právě tento článek je v klatbě, s výrazným varováním, že jen na osobní odpovědnost a vlastní nebezpečí čtenáře - a se zjevně nepravdivými a smyšlenými varováními, že ohrožuje návštěvníka viry či dokonce varování vzbuzuje dojem, že ohrožuje jeho osobní údaje - třeba kódy k platebním kartám - aby si každý rozmyslel pokračovat - a číst dál .

 

Tady jsem raději zkopíroval "vysoce nebezpečný" dopis do bezpečnějšího prostředí současných stránek, abyste si mohli přečíst, co po 7- mi letech vadí víc než při původní publikaci :  

 

_____________________

 

A jinak jste normální, pane ministře ?


http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1332

v Košíku, 28.02.09

Průvodce novým trestním zákoníkem je uvozen slovy ministra spravedlnosti "Pro bezpečí a jistotu slušných lidí".

vážený pan

JUDr. Jiří Pospíšil, ministr spravedlnosti ČR

 

Vážený pane ministře,

chápu, že pokud byste nevkládal svou brožurku "Průvodce novým trestním zákoníkem" do stovek tisíc novin, aniž si ji jejich čtenáři objednali, hrozilo by, že by si Vašeho skvělého počinu s novým trestním zákoníkem ani nikdo nevšiml, a proto ji tam taky zadarmo dáváte. Tedy - ne tak úplně zadarmo, zaplatili ji ti, co platí českému státu daně (já to už naštěstí nejsem, přesto mi to není tak úplně lhostejné).

Shodou okolností se mi tato brožurka dostala do rukou - jako mnoho jiného, na co mne naši čtenáři či jiní občané upozorní - a bez okolků Vám řeknu, že mě pořádně nadzvedla.

Aby taky ne, když mě hned na první straně nadvakrát uráží. Stačí spojit dva Vaše výplody : "Pro bezpečí a jistotu slušných lidí" a "Nově na neplatiče výživného".

Nejprve bych Vás rád upozornil na Váš zjevný omyl (lidově řečeno : Na to, že lžete), když čtenářům slibujete zjevně nepravdivou skutečnost, a sice že  se půjde "nově na neplatiče výživného", když - pokud je mi známo - se na ně nijak nově nepůjde, pouze se jim výrazně zvýší tresty. Pokud tohle považujete za nový přístup, tak bych Vás rád upozornil, že stejnou cestou - tedy nepřiměřeným zvyšováním trestů za zjevně problematickou trestnou činnost - šlo i komunistické trestní právo ještě v roce 1989, když po tzv. Palachově týdnu odhlasoval Husákův parlament razantní zvýšení trestů za specifické trestné činy, jako např. výtržnictví, útok na veřejného činitele, hanění státu světové socialistické soustavy, apod.

To jen proto, abychom si ozřejmili, kde jste se  - k Vašemu tzv. "novému přístupu" - inspiroval.  

Když dovolíte, já se považuji za slušného člověka.

Vyrostl jsem ve spořádané rodině, nekradl jsem, nelhal a nepodváděl, přičemž nekradu, nelžu a nepodvádím dodneška, čímž jsem mnohým lidem - zejména z té Vaší justice - velmi podezřelý. Mí rodiče byli slušní a pracovití lidé a já měl dlouho za to, že půjdu v jejich stopách. Vystudoval jsem vysokou školu a chtěl se živit svou poctivou prací a taky mi to dost dlouho vycházelo - ovšem až do té doby,  než jsem se střetl (zhruba ve svých necelých čtyřiceti letech) s tou Vaší skvělou, charakterní a morální justicí, která mi dokázala, že být slušným člověkem jí je k smíchu a že dokud ze mne nebude mít pořádný strach, svého práva se po dobrém rozhodně nedomohu. Stejně jako mnozí ostatní.

Jak jsem ale v průběhu let zjistil, byl jsem člověkem až příliš slušným na tento stát s justicí plnou grázlů a komunistických zločinců či jejich dětiček, kterou Vy ráčíte vést. Takže jsem se tomu nikoliv přizpůsobil, ale vzal to na vědomí a začal se podle toho chovat.

Od té doby jsem stál před soudem tolikrát, že by i leckterý protřelý recidivista zbledl závistí. A je lhostejné, že nemálo z těchto případů skončilo osvobozujícími rozsudky - to pouze dokumentuje a dokládá zvrácenost stavu justice, ve kterém se v současnosti nachází.

Nepřizpůsobil jsem se, ale přijal jsem hozenou rukavici. Rukavici od grázlů a darebáků hozenou slušnému člověku, který chtěl vychovávat svoje děti, jak mu to zaručuje nejen Ústava, ale i celá řada mezinárodních smluv.

Nikoliv ovšem Vámi vedená česká justice.

A teď se vrátím k Vašim dvěma spojením. Vy snad máte pocit, že člověk, který neplatí výživné, není slušným ? Nebo se ho Vaše "jistota slušným lidem"  netýká ?

K tomu, abychom si ozřejmili, kdo je slušným a kdo ne, několik statistických čísel.

Návrhy na rozvod u nás podávají z 80 % ženy, pochopitelně proto, že dobře ví, že na rozvodu většinou nemálo vydělají. Můžeme tedy s jistým zjednodušením zkonstatovat, že až na nepatrné výjimky, kdy je tento návrh skutečně odůvodněný, manželství rozbíjí především ženy (zcela v protikladu k tomu, co je pořád ještě ve většinové společnosti zakotveno).  

Druhý statistický údaj říká, že 90% dětí z rozvedených rodin a partnerství je svěřováno - rovněž ženám, tedy těm, kdo předtím v naprosté většině případů lehkomyslně a zbytečně rozbil funkční rodinu.

Tak - a kdo je tady slušným, co, pane ministře ? Ten, kdo svévolně a lehkomyslně rozbil rodinu, anebo ten, kdo za nic nemůže a kdo ke všemu přišel jako slepý k houslím - a teď má ještě platit výživné ?  A když ho nemá z čeho platit, tak je - podle Vás neslušným ?

Víte, jak to pořád ještě chápe zdravě morálně vzdělaný člověk : Neslušným je ten, kdo rodinu rozbil, a pokud ho stát chrání a ještě mu vymáhá výživné, jako je to u nás převažujícím standardem, tak je to stát grázlovský, zlotřilý a darebácký, kterému je třeba se postavit se všemi prostředky, které člověk může v ruce mít, i kdyby to byl jen kus cihly.

Takže abych správně poopravil Váš slogan, pane ministře,  tak by měl znít takto (alespoň s přihlédnutím k opatrovnickým kauzám souzeným na Vašich soudech) : Jistotu výživného kurvám za rozbití rodin !!

Jste-li upřímný - což vím, že nejste - předělejte si laskavě ten Váš slogan výše uvedeným způsobem, aby všichni občané, kterým se snažíte ty svoje bláboly doručit, věděli, s kým mají tu čest. A zachovali se podle toho.

Já chápu, že Vám se to těžko posuzuje, rodinu sám nemáte a jak jsem slyšel, ani mít nebudete, a ti, co Vás chválí - jako například premiér Topolánek - jsou sami křiklavými příklady morálního úpadku a charakterové zvrácenosti.

Mimochodem, až budete chtít zavřít podle těch Vašich přiblblých zákonů o drastických sazbách za neplacení výživného Topolánka, tak Vám přijdem ještě přidržet dveře od cely, protože chápeme, že pro takové grázly, kteří svévolně rozbili dlouholetou rodinu s několika dětmi, skutečně nic jiného než kriminál nemůže být. 

Tam ovšem netahejte nás, protože s takovým póvlem jako je Topolánek, se nikdo z našeho sdružení nedá srovnávat.

Pokud se (naivně) domníváte, že slušným člověkem je ten, kdo platí výživné, tak jste - mírně řečeno - mravní a morální zvrácenec, protože pro nás je slušným člověkem ten, kdo se (osobně a vzorně) stará o svoje děti, nikoliv ten, kdo vzal z lehkomyslných důvodů roha a teď odkudsi z neznáma posílá alimenty, aby ulevil svému černému svědomí.  

Takže : abychom si to závěrem, pane ministře, zrekapitulovali : Svým trestním zákoníkem jste vytvořil bezpečí a jistotu pro kurvy a děvkaře, kterým tento stav neobyčejně vyhovuje. Tím také otevřeně říkáte, čí morálku a jaké zájmy hájíte.

A já Vám tímto slibuji, že od nás nebudete mít pokoj do té doby, dokud nebudete hájit zájmy slušných lidí a dokud především pro ně nevytvoříte nový a skutečně demokratický trestní zákoník. Neboť tenhle je křížencem Husákova pendrekového zákona a ódeesácké morální  - především rodinné -  zvrácenosti postkomunistického období.

Škoda jen, že jste v tom Vašem plátku také nenapsal, jak unikátní postavení Česká republika - díky Vašim prodlouženým komunistickým zákonům - teď má.

Protože trestný čin zanedbání vyživovací povinnosti v Evropě nenaleznete. Natož pak s trestní sazbou kolem pěti let, což je jinde za vraždu či loupež. Ten je skutečně výsadou pouze takových zfeminizovaných hlupáků, jakým ráčíte být i Vy.

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

 

 

____________________

Á propós : Neříkal ten buzerant, že chce kandidovat na prezidenta ?

Že by tohle byla první část už prezidentské kampaně ? Totiž : Vymazání nepohodlné minulosti ?!!!

____________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-14 12:42
Prezidium řadovým policistům po střelbě v Brodě slíbilo samopaly. Dodnes je nedodalo

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-14 20:05
Co jim vadí ?

Patrně jen řečnická otázka. Tobě nestačilo, že po dobu Tvého pobytu v kapitalistickém lágru v minulém roce, téměř zlikvidovali stránky K 213? O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-15 11:08
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-15 11:21
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-15 15:07
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-15 15:13
Přišli o krytí (z ODS) - a už stojí před soudem...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-15 15:17
Kalifornie propustila vězně :

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-15 20:14
Jirko, vstávaje a lehaje si piš že operativa na těchto stránkách máká jako divá. Jak nám říkával na soudech pan Šinágl, "nezlobte se na ty lidi kteří pana Fialu vodí sem a tam". Oni za nic nemohou, jen dělají svou práci. Já bych tohle nedělal! Ale jsou povahy které to dělat mohou. Něco jako kat Mydlář, žijící v opovržení na kraji města. O.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.