Policajti se učí háčkovat, pan president žasne...

Policajti nejen že uloupili - pod hrozbou RPG - 77 milionů z dodávky ve Slavkově, ale v současnosti se dali asi na pokání a učí se háčkovat.

 

Konečně něco užitečného !! A protože to nikdo z nich neumí, museli si nejprve ukrást vzor.

Ten našli na soše pana prezidenta v Brně.

A kterého ?

No - vždyť tu byl vlastně jen jeden...

 

 

 

http://echo24.cz/a/iMBgA/brnensky-spor-o-pomnik-tgm-policie-zabavila-decku

 

Pan president žasne - a my s ním. Co se z jeho národa za 80 let po jeho smrti stalo.

 

________________________

  

_______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-20 09:44
Pro ty, co ještě nepochopili, proč má bohyně spravedlnosti zavázané oči.

Není nad právní názor pana soudce. Když jsou důkazy a svědci, tak je zpochybníme, když svědci a důkazy nejsou, tak si je vyrobíme a použijeme svědky navedené. Takto funguje česká policie a justice.

novinky.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-20 09:45
Nebylo by nejlepší rozpustit celou státní správu této země, nejlépe v koncentrované kyselině sírové?

Já vím o té policejně justiční mafii své, včetně úniku informací ze spisu.

novinky.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-20 15:24
České lži o Barnevernetu. Pravda o hromadném odebírání dětí je zřejmě jiná

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-20 15:25
Největšími slídily jsou nová Barbie i policie. Kvůli skladování dat z kamer

domaci.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-20 18:48
‚Chovanec je zločin‘ znělo před ministerstvem vnitra na demonstraci Pirátů

lidovky.cz/.../...
0 # Saxána 2016-02-21 10:09
novinky.cz/.../...
-------------------------------
Obcím uložit povinnost provádět petici. Občan se legitimuje, podepíše na petici pro jednotlivce, pracovník mini arch načte do systému elektronického.
Tím by vzniklo podle zájmu občanu předběžné pořadí kandidátů.
Bude-li vůle politiků právně opravit Ústavu ČR, nechť volí SENÁT.
mch
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:49
Ke konci týdne - tradiční OKÉNKO DO POLSKA :

Lze k tomu tlumočit program politologa Jerzyho Targalského v polské televizi:

Jerzy Targalski, politolog a expert, zabývající se Střední Evropou, uvažuje, že causa „Kiszczakovy skříně” skrývá velmi vážný plán vůči Polsku.
Máme v současné době velmi vážnou operaci, vedenou z Moskvy. Tato operace má tři cíle – říkal Targalski v progamu zpravodajského kanálu polské televize TVP Info. A objasňuje:

Za prvé – při příležitosti causy Wałęsy eventuálně, jak se mu ukážou další materiály, namočit protivníky z jiného tábora.

Za druhé – zdisciplinovat agenturu, neboť „jestliže máme složku Bolka, tak máme složky všech”.

A za třetí – dle názoru politologa Targalského dochází k výměně agentury. Stará agentura je nepotřebná, a třeba se jí zbavit. Což zájmy Moskvy mohou být reprezentovány nějakým „Bolkem”, anebo prostředím „Gazety Wyborczé”? (Nejčastěji českými medii citované polské medium, jakoby v Polsku jiná nebyla). Samozřejmě, že ne.
Když se jej reporter zeptal na to, jak rozumět chování vdovy po Kiszczcakovi, poukázal politolog, že interpretovat její chování je těžké.
Kiszczakova vdova dokonce ani neví, co mluví, A jestliže ví, tak my nevíme, kdo u ní byl, a dal jí pokyn, nebo jí radil nebo třeba jen navrhl – vysvětluje Targalski. Když shrnoval celou věc, poukázal na toto: V estébákově opravdovou moc ustanovovala tajná bezpečnost, a politická scena była zásobována loutkami, které bojovaly o to, kdo pružněji bude realizovat zajmy tajné bezpečnosti, výměnou za právo k okrádání země. Přeměny osmdesátých let se odbývaly na rozkaz Moskvy a były úzce dozorované a řízené KGB. A k tomu jim był Wałęsa potřebným.


A my můžeme dodat: Stejně tak i v Československu Havel. Anebo stejně tak i sjednocené Německo…proto také dnes to je německý merkelistán, který ze Západu nejen nejvztekleji útočí ve své mediální propagandě proti dnešní vládě v Polsku, ale dokonce se snaží tvrdit, že to byli Poláci, nejhorší antisemiti, a také zavedlo pojem „polské vyhlazovací tábory” namísto „německé vyhlazovací tábory na území okupovaného Polska”.

Nejmasověji v Německu z levicového tisku čtený „Süddeutsche Zeitung” si troufl dokonce napsat, že odhalení Walesovy agenturní historie prý je osobni msta Jaroslawa Kaczynského – to už je opravdu úroveň propagandy soutěžící s někdejší protizápadní propagandou dávného za Ulbrichta či Honeckera ve východním Německu šířeného „Neues Deutschland”.

Proč může mít „Erika” a její kdysi řídící důstojník StaSi a dnes ministr vnitra obavy, lze na případě Bolka i pochopit.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:51
Prý "upadající návštěvnost" ... jak píší naši nepřátelé ...

12273 - v neděli večer. Ale, pravda, deštné ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:52
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:55
A ještě : Novinky z Chrudimi ...




novinky.cz/.../...

Tak to už tady jednou bylo v podání ředitele Technických služeb Chrudim, který u soudu vyvázl s peněžitým trestem 36 000 Kč, na který mu přispěl finanční odměnou jeho kamarád, starosta města Chrudim Petr Řezníček.

chrudimskenoviny.cz/.../...

To, že ředitel technických služeb chlastá první ligu, vědělo celé město, někteří nechtěli vidět, hlavně ti nahoře. Byli slepí jako česká justice.

A že to měl najeté, možná pod vlivem, každý den. Padl těsně před cílem.

rejstrik-firem.kurzy.cz/.../...

Navíc jde o bývalého velitele vojenského praporu v Chrudimi, takže ani nesplňoval kritéria pro výběrové řízení, celá jeho kvalifikace pro toto povolání je kamarádství se starostou.

K článku jsem dal pochopitelně dva příspěvky a jsem zvědav, jak se s tím vyrovná OSZ v čele s jeho okresním státním zástupcem JUDr. Vladimírem Kytnerem, který řešil kausu Zdeňka Koláře. K 213 je znám z mého účelového pronásledování ve věci šíření veřejné pomluvy, respektive o příčině smrti mé dcery.

Naštěstí slepým přestal být sám ředitel technických služeb, či mu to někdo poradil.

chrudimskenoviny.cz/.../...

Dneska je to samé salto a to ještě nepřišel ten od rána avizovaný vichr a tak raději končím.

novinky.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:57
Válka policajtů, odposlechy v rukou novinářů i vraždy. Na Frekvenci 1 promluvil šéf kriminálky

parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:58
Být „soudcem z lidu“ za 150 korun netáhne. S tresty radí hlavně důchodci
zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:58
Azyl pro matky má přísný řád, některé přijdou jen s igelitkou a dítětem

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-21 18:59
Říkáme to furt : Neumí ani řídit, ani střílet ...

Brněnští policisté naháněli BMW, jejich vůz skončil na střeše

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 19:07
Tak koukám, že ten socansko fašistický odpad Chovanec zas blekotá, když tvrdí, že demonstrace v Praze 6/2/16 byly největší za posledních 20 let. Dement, který jen kryje tu fízlovskou chátru, včetně těch provokatérů z vnitra, přestrojených za údajné nácky a podílejících se na té komedii v baráku Klinika, obývaných smažkami na Žižkově, najednou neví, že v 1998 byla 300-tisícová demonstrace na Václaváku proti Klausovi a Zemanovi v rámci akce "Děkujeme, odejděte!".

Kdy ten odpad konečně chcípne, když měl chcípnout nejpozději, když mu kuchali břicho, díky té jeho nenažranosti. PR.
_____________________

Dnešní Babišoviny (MF Dnes): Za šmírování exmilenky a znásilnění zadržené dostal policista 6 a půl roku.

Aneb typický český fízl, schopen akorát šmírovat a slídit kde nemá, a sráč, který si dovolí jen na bezbranného, jinak je podělanej, že smrdí na sto honů.

Není divu, že chátra jako je Chovanec, je kryje.

Na druhou stranu, jen stejná chátra může mít intimní vztah s českým fízlem, haha.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 19:10
Žádný zločin nelze ukrýt na věky. Ani policajtskou loupež s vraždou. V konečné fázi zloději, kteří nakradli méně, touží ukrást lup svých konkurentů, jakmile už nejde ukrást nic jinde....

Ani udání....viz - obrázky obětí udávačství agenta polské StB Bolka:
niezalezna.pl/.../
celkem ale jich má dle prozatím nalezené dokumentace 30. Dokumenty mají být dnes po poledni zveřejněny

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 19:12
Aktualne.cz:

..."Pokud by se ukázalo, že Walesa ohledně spolupráce s tajnou policií lhal nebo jako prezident nechával část spisu likvidovat, potvrdil by se příběh, jejž se Polákům snaží vštípit šéf vládnoucí strany Právo a spravedlnost Jaroslaw Kaczyński - že se komunistické elity domluvily na předání moci s předáky Solidarity a Polsko je třeba i nyní dekomunizovat..."

Autor píše i do HN, a reprezentuje mainstream, zaměřený jednostranně proti současné polské vládě. Historický fakt je především ten, že v polské Solidaritě od samého začátku probíhaly boje mezi garniturou, která se domáhala likvidace všech reliktů komunismu, zatímco jiná část, ta Walęsova, se od začátku snažila o dohodu s komunisty. Nic nového pro nás, v Československu byli ti, co si přáli likvidaci všech reliktů komunismu, v menšině anebo jsou dnes umlčeni. V Polsku byl zjevně jiný poměr sil než v Československu. PiS reprezentovala zájem na likvidaci reliktů komunismu, a pokud jde o počátky Občanské Platformy (tzn. leta 2001-2002, v té osoby smýšlející podobně - tedy likvidace reliktů komunismu - byly postupem doby eliminovány).Poslední léta až do parlamentních a senátních voleb 25.října 2015 již stály proti sobě vyhraněné subjekty s vyhraněnými záměry (Občanská Platforma a PiS).
Pokud jde o polský IPN: Občanská Platforma z IPN vyhodila na dlažbu ty zaměstnance a experty, kteří zastávali pozice smařující k likvidaci reliktů komunismu.Mezi nimi i autory publikací o Walęsovi - Cenckiewicza a Gontarczyka. A to dokonce na intervenci Donalda Tuska ještě v době, kdy byl premiérem. Tedy opět vývoj velice podobný vývoji v českém ÚSTR. Nemluvě o snaze režimu Občanské Platformy účelově kriminalizova přední činitele PiS (dnešního ministra obrany Macierewicze, anebo dnešního ministera Spravedlonosti Ziobra,který byl nepravomocným rozsudkem odsouzen na 3 roky - to je zvláštní kapitola.)
Není pravda, jak uvádí aktualne.cz, že žádný expert nezkoumal hlavní materiály - vázací akt a udání a záznamy řídících důstojníků.
Pokud jde o metody komunistických tajných služeb, u těch v případě dekonspirace má jejich agent popírat odhalená fakta. Což Walęsa činil z počátku, ovšem své výpovědi dost během posledních tří dnů mění a v podstatě se "zaplétá".
Postoj českého mainstreamu mě neudivuje, neboť důkaz, že celebrity "revoluce 1989" vedly tajné služby, vrhají velice nebezpečný stín i na celý "samet" v Československu 1989, včetně urpoutného boojovníka proti lustracím, Václava Havla.

______________

Pro českého čtenáře jistě jen "polská vesnice"...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 19:12
V ROP byly projekty ovlivňovány s vědomím politiků, hájí se Kušnierz

domaci.eurozpravy.cz/.../...
_________________

Jak jinak, že ?!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 19:15
Teď už ukázky publikovaných dokumentů o estábácké činnosti profláknutého estébáka Walęsy "Bolka"
niezalezna.pl/.../
Najdeme je ovšem i třeba na portálu www.onet.pl, jenž rozhodně neoplývá sympatiemi k současné polské vládě.
Netřeba nic překládat, i krátkým polským titulkům český čtenář porozumí.
Zkrátka: Cesta od "protikomunistické" revoluce (ano, ty uvozovky jsou namístě) k polské obdobě babišistánu se zdá rázně zastavena.

Freeeurope

Re2: A tady to máme už i česky...

www.polskodnes.cz/

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 19:57
Bude Vitásková řídit Energetický úřad z Věznice s ostrahou?

domaci.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:03
Vitásková je vinna, kvůli elektrárnám má jít do vězení na osm a půl roku

ekonomika.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:05
Policie neví, jak žena vypadla z okna. Pojišťovna nic nezaplatí, má to za sebevraždu

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:08
Šestihodinová zpověď. Než se zabil, nahrál detektiv Švábenský třaskavé video

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:12
novinky.cz/.../...

A kolik dostala barová štětka JUDr. Renáta Vesecká, místopředsedkyně Energetického regulačního úřadu.

cs.wikipedia.org/wiki/Renata_Veseck%C3%A1

Čeho všeho tou zkorumpovanou státní správou hájená kurva dokázala zneužít a využít ve svůj prospěch.

J.K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.