Pokrytectví politiků nemůže zakrýt skutečný stav opatrovnické justice

Desítky lidí se dnes na naši redakci obracely s odkazem na článek v Právu, že údajně 250 rodičů marně bojuje o svoje děti, a co prý si o tom myslíme...

Co si o tom myslíme ?

 

 

Že se někdo asi špatně podíval do kalendáře - a stejně jako dnešní ryze jarní počasí - i on si spletl zhruba o 5 neděl roční dobu.

Podobné vtipy se totiž obvykle publikují až na Apríla.

250 rodičů, kteří marně bojují o své děti, známe osobně my sami - takže ve skutečnosti, už vzhledem k totální informační blokádě, kterou oficiální mainstream na toto téma - a zejména směrem k našim stránkám a našemu sdružení - praktikuje, jich musí minimálně 100x tolik. A spíš ještě mnohem víc...

 

Ale hlavně : My nejsme ti správní adresáti těchto dotazů. My stav naší justice dobře známe a denně dokumentujeme na těchto stránkách.

Jeden z nejsprávnějších adresátů sedí bezesporu na Hradě, další jste mohli najít v nedávném protestním průvodu proti praktikám Barnevernu. Všichni, kteří protestují proti praktikám norského státu, si zapomněli zamést před vlastním prahem a nejprve uklidit tuny vlastního, mnohem horšího svinstva, za které navíc - na rozdíl od Bernevernu - nesou osobní politickou odpovědnost.

Hradní opilec spolu s pány europoslanci, kteří se přišli zviditelnit do laciného protestu proti řádně odůvodněným zvyklostem ve vzdálené zemi, jejímiž poslanci či prezidenty rozhodně nejsou, jsou ti nejsprávnější, kteří by měli vysvětlit, proč protestují proti odůvodněnému a podloženému skutku orgánů cizího státu, zatímco před každodenní naprosto bezbřehou zvůlí vlastních státních orgánů strkají hlavy svorně do písku a tváří se, jakoby neexistovala.

 

 http://www.novinky.cz/domaci/395473-pres-250-ceskych-rodicu-marne-bojuje-o-sve-deti.html

 

Věříme - spolu s vámi -, že všichni ti čeští politici, kteří tak hlasitě a lacině brojili proti Barnevernu a jeho skutkům v případě dětí Michalákových, pošlou - jako malou omluvu vám všem, kteří zvůlí českých státních orgánů denně trpíte - jeden svůj měsíční plat na podporu jediného sdružení, které této zvůli vyhlásilo již před lety nekompromisní boj bez ohledu na jeho cenu, na délku trvání a případné oběti, totiž sdružení K 213.

 

__________________

 

__________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:04
Městské státní zastupitelství v Praze povede Martin Erazím

www.ceskenoviny.cz/.../1318041?
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:06
Zprávy z Chrudimi :

Tak to tu máme potvrzené, černé na bílém. Včera mi kamarád sdělil, že tou opilou řidičkou, která udělala salto se svým automobilem ve svém bydlišti Vlčnově u Chrudimi a postarala se o dvouhodinové uzavření silniční komunikace je dcera ředitele Technických služeb Zdeňka Koláře.

Případ Zdeňka Koláře byl zveřejněn v té době v televizi, nevím zda případ jeho dcery, neboť se na televizi díky obsahu léta nedívám a jen poslušně platím poplatek.

A tak jsem si vzpomněl na starší pořad ČT Zpívá celá rodina a rád bych navrhl radě ČT aby se zasadila o založení pořadu Chlastá celá rodina.

chrudimskenoviny.cz/.../...

A hádejte, kdo je autorem pořízené fotodokumentace?

Pokud nevíte a jste napjati, tak Vám to prozradím. Chápu Vaši neznalost. To mohou znát jen zdejší protřelí borci znalí zdejší policejně justiční mafii.

Je to bývalý policajt, estébák Balous, který po tzv. sametové revoluci začal v Chrudimi úspěšně kšeftovat s elektronikou.

Takže dcera ředitele TS Chrudim dostane, pokud se případ dostane k soudu pokutu 36 klacků a nějaký zákaz řízení, možná pod návykovou látkou.

Možná, že ji chrudimský soud osvobodí z důvodu, že už se na ten bordel nemohla dívat.

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:07
Vládu po voľbách čaká balík problémov v justícii, upozorňujú sudcovia

spravy.pravda.sk/.../...
________________

To ji čeká i u nás. A neupozorňují na to soudcové, ale hlavně my.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 20:10
Nechci a nebudu vás napínat otázkou, kdo je Jakub Valenta - a přitom je to tak jednoduché. Já Vám to povím, a na plnou hubu. Pšt! Příbuzný pana starosty Řezníčka. Ostatně pan starosta města Chrudim je též oběť, neboť se pěkně zamotal a dále zamotává. Jen tak na okraj, nedávno zemřela jeho matka, nechci Vás napínat otázkou, jak se jmenovala za svobodna. jednoduše. Přinesdomů. A synek je pokračovatel.

A to kandidát za stranu Svobodných občanů v Chrudimi na místo starosty nebožtík ing. Eduard Beránek prohlásil, že jmenování Petra Řezníčka na místo starosty je tím nejmenším zlem.

chrudimskenoviny.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-22 23:21
ten článek je jen hra na spravedlnost pro tatínky, nic jiného. docela zajímavá je ta diskuse a ty názory pod ní, z toho by se dalo vyjít. je taky třeba zdůraznit, že nikdo nezdůrazňuje, že OSPOD jsou z 99.9% ženy a to je chyba. těch lidí, hlavně mužů je už tolik postižených, že by opravdu stálo zato udělat sdružení, snad i politickou stranu, která by vystoupila jako opozice proti současnému stavu. vedení je jasné a zakalené v bojích....ostatně už Svatopluk lámal prut po prutu, ale ty tři zlomit nedokázal. v jednotě je síla a ničeho se ti darebáci tak nebojí, jako sjednocené síly. jen kdo to dá dohromady? osobně bych řekl, že lidi už začínají mít víc, než plné zuby aktuálního bezpráví v ćr a mnoho lidí se s tím osobně setkalo, takže zahájit sjednocování by nebylo marné. já o tom uvažoval, ale reálně tady z té dálky nemám šanci a vzhledem k pracovnímu vytížení ani čas to zorganizovat. nějaký komentář? PT
0 # tygr 2016-02-23 19:13
KOUDELKA Ladislav JUDr.. Ph.D., Krajský soud v Praze 128,200 CZK měsíčně

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.