Justiční vražda. Duše. Dítěte.

Pojem justiční vražda je u nás již dostatečně znám, do povědomí veřejnosti vešel především v souvislosti s procesem s prvorepublikovou političkou Miladou Horákovou, ale i v souvislosti s dalšími politickými monstr procesy, kde obžalovaní skončili na šibenici. Je to tedy vražda nevinného člověka státním justičním aparátem, tvářící se jako nanejvýš spravedlivé rozhodnutí a vykonání vůle lidu, obvykle nad "zrádci národa, zaprodanci, špiony a agenty" a tak všelijak podobně, jak je třeba dehonestovat ty, které je třeba - nejprve společensky - a poté i fyzicky - z nejrůznějších důvodů zlikvidovat.

 

Nejčastějším důvodem obvykle je, že současným mocným stojí nepohodlně v cestě nebo je nějakým způsobem - ať už skutečně či jen doměle - ohrožují svou činností či svými ideami. Ohrožují - opět společensky, nikoliv fyzicky, to by s nimi zatočit bylo o to snazší.

Takže co je vražda, už víme a netřeba dalších výkladů. Teď ještě, co je to vražda duše. A co je to vražda duše dítěte.

To je, když se sejde - popř. je objednána - skupina "odborníků", vyzbrojená ne puškami či granáty, ale kulatými razítky (s nulovou vypovídací hodnotou) a ti přímo před zraky bezbranného a bezradného dítěte společensky popraví osobu jemu nejdražší, obvykle otce (sám jsem jinou alternativu zatím neviděl).

Děje se to vždy, když se spor rodičů o dítě - tedy spor opatrovnický vleče příliš dlouho a příliš okatě se vyvíjí v neprospěch tradiční a jedině chtěné konstrukce, podle které dítě přirozeně lne k milující matce - a naproti stojí - jak jinak než zhýralý - otec, rozhazující peníze, tahající se s děvkami a hlavně neplatící výživné.

Ale - pozor ! Jsou u nás kupodivu i horší zločiny nežli neplatit výživné !! Například mít rád své dítě, nespokojit se s rolí vzdáleného pozorovatele a platiče a soustavně se dožadovat zákonného podílu na jeho výchově, a to i vzdor tomu, že dotyčnému bylo nesčetněkrát a zcela jasně dáno najevo (napřed mírnějšími formami, když nezabraly, tak už zcela brutálně), aby konečně vypadl, vyklidil pole, přestal "dělat problémy", prostě zmizel do ztracena - a hlavně z toho ztracena posílal prachy, čím víc tím líp, samozřejmě bez sebemenšího nároku na to vědět, natož ovlivnit, co dítě dělá, co studuje, kde studuje, s kým se stýká, čím se baví, a tak podobně.

Pokud si na druhého rodiče státní - babské - orgány vůbec kdy vzpomenou, tak obvykle až tehdy, až už je ne na obzoru, ale holou realitou nemalý průšvih, například pokus o sebevraždu dítěte, jeho vyhození či útěk ze školy nebo od stávající rodiny, počínající toxikomanie, apod.

Pak najednou je ten zavrhovaný zlosyn dost dobrý na to, aby dítěti "domluvil", má přece zákonnou odpovědnost za jeho výchovu, že ?!!

Najednou to ví - i ten babský OSPOD. Akorát honem neví, jak by to měl dotyčný udělat, když na něj celé léta jen lili všichni tuny umělé špíny, většinou zcela vymyšlené.

Ale - to nejsme u justiční vraždy duše. Ta nastává v jiném případě.

A sice v tom, kdy se ještě - doposud a zatím - žádný velký průšvih nestal, dítě jakš takš funguje - nebo se to aspoň dá tvrdit - ale co nefunguje, to je uměle vyrobená konstrukce o lepším rodiči, kterému bylo dítě svěřeno, obvykle matce.

Nefunguje proto, že tomu tak prostě není, dítě příliš - a zcela podvědomě - lne k tomu z rodičů, u kterého vycítí silnější cit, větší náklonnost, hlubší zájem o ně.

Horší z rodičů, jenž má ale dítě v péči (což je u nás většinový stav), tuto situaci samozřejmě vycítí a ve velké většině mu vůbec není příjemná. Znamená to, že v soutěži rodičů, kterou často sám lehkomyslně vyvolal, neobstál, ač si to původně nebyl ochoten připustit, a že dítě přirozeně tíhne k jinému - druhému - vzoru a rodiči. Navíc rodiči, na kterého má ten první většinou vztek nebo minimálně vůči němu černé svědomí - a přes dítě i účinný nástroj, jak kontrolovat jeho další život, špiclovat jeho případnou novou rodinu, atd.

Tíhnutí k a preference druhého rodiče - to je ovšem velký problém. Většinou.

Protože pokud by se postupovalo striktně podle zákona - a ten nezná jiný zájem než zájem dítěte - byla by logickým vyústěním poměrně rychlá a snadná změna péče ve  prospěch toho z rodičů, kam dítě přirozeně směřuje.

Jenže - to skoro zpravidla nechce připustit nejen rodič, jenž dítě v dosavadní "držbě" měl, ale ani  (feministická) justice. Udělá všechno pro to, aby uznávaný idol matky nebyl ničím ohrožen a snižován. Někde vám na soudě dokonce rovnou řeknou, že "změna výchovy se nenařizuje", tak to laskavě vemte na vědomí - a přestaňte otravovat. A dítě ať si zvykne, kde je a kouká se s tím smířit, protože jinou - reálnou - možnost stejně nemá.

Jsou ale jistí - dobrodruzi - co otravovat nepřestanou. Protože mají rádi dítě a dítě je. A nehodlají si do toho nechat mluvit.

Státní orgány - jako většinou - dlouho nedělají nic - a tiše čekají, až celá situace tzv. "vyhnije sama".

Jsou ovšem i takoví extrémisté, co ani po pěti - šesti letech nehodlají pochopit, že měli dávno vypadnout ze scény - a dítě k nim tíhne čím dál více - a už se to nedá tak snadno ututlat - a - bude se muset jednat.

Kdo by snad čekal, že tak, jak to předvídá zákon - tedy změnou výchovy - velice by se mýlil.

Přece se feministický OSPOD nevzdá jen tak výhod, které má, matka jakbysmet - tedy brát peníze za nic a ještě moci neustále buzerovat a šikanovat otce, že platí málo či že nemá utřený prach pod postelí.

Schyluje se k bouři, bude muset přijít radikální řez.

A nastupuje ona "popravčí četa" s kulatými razítky.

Naznačovali - a pak už i otevřeně říkali -  jsme ti dost dlouho, ať vypadneš a "dáš dítěti pokoj", když to nechceš pochopit po dobrém, půjde to jinak.

A to "jinak" znamená buďto křivé obvinění ze sexuálního zneužívání, popřípadě týrání dítěte jako takového - anebo popravčí psychologicko-psychiatrický posudek, kde jsou i lidé, například sloužící v diplomatických službách či zahraničních misích běžně vykreslováni jako naprosté zrůdy, týrající a mrzačící vlastní děti.

Když to člověk slyší, nutně se musí ptát : Uvědomují si vůbec ti ubožáci, co za mrzký Jidášův groš tyhle objednané bláboly píší, na koho to vůbec píší a čím jsou dotyční ve svých civilních povoláních ? A jak by se s těmito povoláními takový profil mohl asi slučovat ?

Nejtragičtější, co v tomto morbidním procesu lze zažít, je pak role dítěte samého, které - nemajíc jinou volbu - raději odkýve všechno, co chtějí justiční inkvizitoři slyšet, jen aby už mělo pokoj - a mohlo konečně jít za milovanou osobou, na kterou právě nakydalo tuny špíny.

Je to jev pro nezasvěcené zcela nepochopitelný a nevysvětlitelný - přesto úplně běžný.

A dobře vím, jak to rodiče, kteří se s ničím podobným dříve nesetkali (tedy například sami vyrostli ve spořádané a úplné rodině), dokáže sebrat - když vidí - a slyší - jak dítě, které jim ještě o víkendu viselo nadšeně kolem krku, v pondělí ráno před znalcem líčí hrůzy a teror, které u nich muselo přes víkend prožívat, protože - tak ho to naučila deklamovat matka před návštěvou znalce.

Mnozí tomu nechtějí věřit, mnozí hledají chybu v sobě - že snad někde skutečně selhali - zbytečně. Neselhali. Selhali úplně jiní - ti, co jsou za to královsky placeni - a kteří na objednávku páchají evidentní zločiny proti lidskosti, protože to jinak nazvat nelze.

A dítě, až doroste a přečte si ve spisu, co kdysi a proč o svém rodiči - obvykle otci - vypovídalo - bude nenávidět samo sebe. Bude se stydět, že tomu nedokázalo odolat. Že se nechalo takto zmanipulovat.

Opět zbytečně neodůvodněně, protože proti přesile masy dospělých nemá šanci ani jeho otec, natož dítě samo.

Jediná šance je v kolektivní sebeobraně - a hlavně : Ve veřejném povědomí, že se tohle u nás naprosto běžně - a za štědré peníze ještě štědřejších daňových poplatníků - denně děje.

A že 7 - 8 kulatých razítek "renomovaných znalců" nemá ve skutečnosti větší hodnotu než blábolení staré Blažkové po láhvi rumu.

Chápu, že pro lidi, kteří tímhle neprošli, to zní zcela neuvěřitelně, děsivě, fantasticky.

Přesto to tak skutečně je. A není to žádná výjimka.

Ukončím svým oblíbeným citátem Napoleona Bonaparte, který jistě věděl, co říká, neboť byl v zabíjení nepopíratelným odborníkem :

"Člověka lze zabít několikerým způsobem ... Pistolí, nožem, jedem ... anebo psychicky. Ten poslední způsob je ale ze všech nejstrašnější."

A pak kde se ve společnosti bere tolik násilí, vzteku, zloby, bezcitnosti ...

Jak asi je bezbrannému tvorečkovi, kterému právě znemožnili a poplivali jeho symbol nejsvětější - totiž jeho vlastního tátu ?!!

Ponese si to celý život. Utajený, mohutný vztek.

A jakmile to půjde, společnosti to vrátí. Anonymně.

Protože na konkrétní viníky už po létech obvykle dosáhne jen ztěží.

A oni to ví ...

 

________________________

    

_______________________

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Saxána 2016-02-26 17:49
Mohl by někdo popsat práci OSPOD v praxi? Jedná se mi zejména o proces slyšení matky, otce a dítěte. Zda úřednice seznámí otce dítěte s vyjádřením matky dítěte (předložení protokolu k přečtení si a případně stvrzením, že byl s obsahem seznámen a mohl se k tomu dále vyjádřit) a naopak.
/Tak nějak to funguje v přestupkovém řízení./
Zda někdo má zkušenost, že úřednice OSPOD provedla slyšení obou rodičů najednou a zda se snažila o to, aby mezi nimi byla uzavřena předběžná dohoda o výchově dětí.
Dotazovala jsem se na místním OSPOD - co vlastně vše spis obsahuje a u soudu na to, zda soud si před jednáním vyžádá spis z OSPOD.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-26 18:16
Obvykle je to tak, že si pozvou otce a tomu řeknou, že matka je ochotna mu "půjčovat" dítě 1 x týdně na 2 hodiny. Když se mu to nelíbí, nebo řekne, že s tím nesouhlasí, tak je "problémovým jedincem", co nedokáže přijmout nabízenou dohodu a "nechce se domluvit".
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-26 18:14
Vzhledem k tomu, že maximální sazba znalečného je pořád 350,- Kč za hodinu práce, tak to ten ocas Preissů makal cca 63 hodin na posudku?

A to má jako vedlejšák nebo HPP?

Ještě by měl zdůvodnit, proč si účtoval plnou sazbu!

Znalci stejná chátra jako soudci.

Pamatuji, že jeden takový sráč odmítl u soudu odpovídat na moje dotazy ohledně jeho znaleckého paskvilu, drze tvrdíce, že se věci netýkají, načež jsem kontroval tím, že když nemíní a soudce nemíní dodržovat procesní předpisy, tak já pro změnu nemíním ztrácet svůj drahocenný čas účastí na soudní frašce, a jednání jsem opustil. Soudkyně sice něco blekotala o udělení mi pokuty za hrubé rušení jednání soudu, ale ani na tu se nevzmohla, dobře vědouce, že by nebyla důvodná, tudíž nezaplacená a nevymahatelná, maximálně zrušena v odvolání. V odvolačce pak mu zkrouhli odměnu (tu jsem neplatil) a žvást si musel přepracovat. PR

__________________________

To jsme se shodli, že plnou sazbu nemůže mít třeba za studium spisu.

Prostě - vyhověl požadavkům soudu, tak byl odměněn : Může si účtovat,
co chce. To se to rozhazuje - z cizího !!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-26 20:57
Popravčí četa s razítky

Vymakanější forma která dává tomu zlu punc spravedlnosti ve jménu nejlepšího blaha dítěte. Za mne P-93/359 Praha 8 toto software ještě neměly, tak to řešily svým vylučováním pro podjatost, aniž by se ve věci jednalo, až do zletilosti dcery. Takto to dokázaly dělat 13 let. Holt, pokrok nelze zastavit. O.
__________________

Spletly si, dámy, pojmy. To nebyla možná ani podjatost, proč se vylučovaly, ale nevzdělanost, blbost a následná absolutní neschopnost řešit opatrovnický případ.

Nutno se ale pak ptát : Za co berou prachy ? A proč právě tyhle hlupačky postavil stát na tato místa ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-26 21:03
Poslanci odmítají prolomení domovní svobody:
echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-27 07:39
Dobře a pravdivě napsaný článek o zvěrstvech opatrovnické mafie, s kterou mám bohaté zkušenosti. Znalecké posudky, respektive zprávy, které psala soudu soudní fašistická "soudní znalkyně" PhDr. Jitka Tempírová, dnes možná Tempírová - Kotrlá. Jednalo se o slátaniny na objednávku policejně justiční mafie, která kryla týrání mé dcery. Když jsem si sehnal člověka, který chtěl provést její výslech, tak jsme byli vyzváni k provedení výslechu u OS Ústí nad Orlicí, kde tato lidská zrůda působí. Po příjezdu k jednání jsme se dozvěděli, že jednání bylo zrušeno z důvodu zdravotní příhody "znalkyně".

Druhý den jsem volal do její manželské poradny, kde jsem se představil pod cizím jménem a požádal o přijetí ve věci svých rodinných problémů s tím, že jsem včera byl v manželské poradně a "znalkyně" nebyla přítomna. Mluvil jsem totiž s její služkou a ta mi sdělila, "znalkyně " byla ve své poradně přítomna. Z vymyšlené zdravotní příhody jsem ji nechal usvědčit ještě další osobou.

Výslech byl proveden cca za dva měsíce u OS v Chrudimi /hra na čas/, soudkyně chtěla po mém zástupci otázky pro "znalkyni" předem.

Na dotaz Saxány mohu uvést, že opatrovnice Medunová spolupracovala s policií a soudem na mém vytěsnění ze styku s dcerou, spis nebyl řádně veden, moje návštěva ve věci bití dcery vařečkou za ztrátu bundy a maření výkonu rozhodnutí ve věci mého styku s dcerou byla zapsána až dodatečně, /vedoucí OSPOD se mi vysmála, že hematomy jsou malé, že se nic nestalo a že dcera je v péči matky a ony jí nezastupují/.

Opatrovnici Medunovou jsem se snažil marně vyměnit a to i prostřednictvím vedoucí odboru Péče o rodinu a dítě OÚ Pardubice, která mi sdělila, že to asi nepůjde a když jsem jí sdělil jméno opatrovnice, tak mi sdělila, že Lenka je dobrá a tak jsem pochopil, že není zač měnit.

Později jsem se s touto vedoucí setkal v Bílém kruhu bezpečí v Pardubicích řízeném MV, kde oddaně sloužila ke krytí organizovaného zločinu státní správou, šéf této instituce byl estébák.

Opatrovnice Medunová vypovídala u trestního soudu, že byla přítomna výslechu dcery ve věci vykonstruovaného napadení jejich tyranů moji osobou a že vypovídala spontánně. O lžích zapisovaných do spisu OPD jsem se dozvídal jedině při mém nahlížení do spisu, které jsem musel hlásit vždy 2 týdny předem.

Ve spisu OSPOD chybí zápis výpovědi mé dcery ve věci mou podaného a policií odloženého TO jejího týrání matkou a bývalou tchyní.

U opatrovnického soudu navrhovala opatrovnice Medunová zákaz styku otce s dcerou a chtěla na mě podat TO za to, že jsem jí řekl , že vím kde bydlí.

Především to věděla bývalá tchýně, která vždy využívala protekce a korupce a stojí za sebevraždou své vnučky.

Opatrovnice Medunová po té, co jsem přivedl k OS v Chrudimi veřejnost, přestala mít zájem o účast u soudních jednání vymlouvala se na čerpání dovolené a tak jsem se snažil opět o její výměnu postoupení spisové dokumentace soudkyni.

O nápravu jsem požádal vedoucí odboru soc. věcí ing. Annu Halamkovou, požádal jsem ji opět o výměnu sociální pracovnice.

Ta mi odpověděla, že pracovnice Medunová je na řádné dovolené a jednání u soudu zajistila písemným vyjádřením. Spisovou dokumentaci vedenou na oddělení na péči o rodinu a dítě při MěÚ Chrudim nelze, dle platných právních předpisů k výkonu sociálně právní ochrany dětí, postoupit soudu, viz přiložená kopie dopisu.

Pro zajímavost uvedu, že opatrovnický spis vedený u OPD MěÚ Chrudim odmítl vyšetřovací komisař sebevraždy mé dcery Bc. Jaromír Nečas, odmítli jej vložit do spisu policisté, kteří mne účelově stíhali ve věci šíření veřejné pomluvy po té, co jsem v Chrudimi a širokém okolí vylepil letáky o skutečné příčině sebevraždy mé dcery. Opatrovnický spis mé dcery, stejně jako kompletní lékařská dokumentace dcery jsou tabu.

Halamková po sebevraždě dcery byla z funkce ved. soc. odboru odvolána a pracovala jako řadová zaměstnankyně, odvolána z funcke vedoucí OPD byla Mgr. Vladimíra Ježková, do funkce ved. OPD byla ustanovena Martina Krejčová /dnes Zábranská/, která se odmítala vyjádřit k událostem, které přivedly moji dceru k sebevraždě, byla zaskočena přítomností mého zmocněnce ing. Jiřího Fialy.

Vyměnily se figurky a jede se ve stejném stylu dál.

Ukázka ze spisu OPD Chrudim je na ley.cz/komarek pod názvem Takto pracuje OSPOD.

Vlastní bordel v opatrovnické justici představitelé této země nevidí, respektive nechtějí vidět a tak svoji pozornost upírají v současné době k Norsku, viz. Zaorálek, Sobotka, Zeman.

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-27 10:38
OK, všechna čest, ten poslední, o tom zabíjení dětských duší, byl zvláště pěkný. Já osobně spatřuji hlavní problém v masově internalizované , po komunisticku zvrácené, filozofii rodinné politiky státu, včetně ZrO.

Ta tvoří jakousi páteř, na které se navěšují státem podporované organizace a instituce, které zároveň působí jako národní rakovina. Doktoři jsou drženi pod krkem přes VZP aj.specializované banky. Soudci, znalci, státní správa vůbec, policie, apod. automnaticky přejímají úlohu užitečných idiotů, jsouce za ni dobře placeni.

Inteligence, vč. akademiků, až na výjimky mezi povoláními, národ zradila. Zajímavá je úloha divadelníků. Ti, jsouce vázáni na specifičtější podmínky, příjmy, a mezostruktury, jak se mi zdá, aspoň občas drží a přicházejí s klasikou i novinkami. Např. Na Palmovce už vícekrát řešili kulturně politická temata člověka coby zodpovědného jedince, plného rozporů, a to v totalitním systému. Obvykle jako pozadí slouží III. říše, ale ono to vyjde na stejno i s komunisty.
Bohužel i divadla jsou vázána na známosti a státní dotace, nicméně, kdyby publikum nějak neoslovovaly, přestalo by v Čechách do divadel chodit. Přeci jen severní Korea ještě nejsme, ale Kimové už buší na dveře.
0 # Saxána 2016-02-27 11:01
Důsledek - syndrom zavrženého rodiče (či dítěte) může vzniknout z úplného počátku procesního řízení obce - mystifikujícího a soud už nepravdy přebírá a kloní se k nesprávnému rozhodnutí, kdy se připojí v řízení další mystifikátoři - znalci, advokáti. Soud by vůbec neměl začít jednat, dokud proces OSPOD není v souladu s platným právem a nejsou vyřešeny připomínky rodičů k celému procesu správního řízení obce.
Působnost obce při rozhodování o výchově dětí rodičů se mi jeví navíc bezpředmětná.
Možná má otázka vyzní pedantsky - ale je to dost zásadní věc pořádku ve spise - vážení - všimli jste si, jestli OSPOD má očíslované stránky ve spise a na první straně spisu uveden důkladný seznam o b s a h u spisové dokumentace?
0 # Saxána 2016-02-27 12:14
Přejme panu Fialovi a hlavně sami sobě, aby získal mandát v parlamentu,
protože jeho zkušenosti osobní i ze zastupování u soudů a jinde má málokdo, což je zásadní pro tvorbu nové legislativy ve věci práv dětí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-01 17:03
ceska-justice.cz/.../...

Všimli jsme si. A můžeme i dodat, co prioritou je. Babišovy firmy a evropské dotace na ně.

Užiteční idioti mu akorát pomohli a posloužili, aby mohl krást ve velkém.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-01 17:04

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.