Co je "změna okolností..."

Kdo dnes přišel sledovat jednání odvolacího soudu ve věci pana Tomáše Jadlovského, otce, uvězněného (na svobodě) nyní v Arménii, ze které se kvůli španělskému zatykači nemůže hnout, nestačil vycházet z úžasu. A že tam pár lidí napoprvé bylo !! Tedy lidí, nemajících s justicí žádné zkušenosti - a ti pak nevycházeli z úžasu, co se tu děje, že o tom neměli ani tuchy.

 

Šlo o výživné na manželku, tu manželku, která zorganizovala jak mezinárodní zatykač na svého manžela (stále ještě nejsou rozvedeni a při rychlosti naší justice asi ani hned tak nebudou), tak gangsterský únos dítěte v Arménii tamní španělskou konzulkou. A teď by ráda za to všechno ještě pobírala výživné, a to v nezměněné výši, tedy 4 tisíce Kč měsíčně.

Argumentů, proč jí výživné nevyplácet, byla samozřejmě celá řada, od rozporu s dobrými mravy (která manželka nechá mezinárodně pronásledovat svého manžela, že ?), přes skutečnost, že jí nic nebrání se sama živit, naopak, když má u sebe dítě, měla by umět se o něj postarat - a jak by asi který otec uspěl s tím, že je nezaměstnaný a nemůže platit výživné - to jsme viděli už mockrát - až po zásadní změny na straně původně povinného, dané jak nemožností nejen pracovat, ale vůbec žít ve státech EU, tak i vypršením jeho původního diplomatického mandátu, na který se soud neustále odvolával.

Ostatně, při pohledu na tři dosti odporné babice, tvořící senát, se mnozí návštěvníci soudu ptali, kde nechaly košťata, na kterých se tam dostaly - a o předem připraveném rozsudku nebylo možno dělat si žádné iluze, už jenom podle referátu, který původně snad ani nehodlaly přednést.

Už v referátu samotném byly vynechány všechny podstatné okolnosti svědčící ve prospěch manžela - a tedy i zrušení výživného na manželku - a bylo proto zcela zásadní, když bylo konečně uděleno také slovo zástupci žalobce (žalovaná se samozřejmě vůbec neobtěžovala dostavit, zrovna jako její právní zástupkyně, feministka Zuzana Suchanová - což ovšem nijak nebránilo soudu v tom, aby jim přiznal "náklady řízení"), že ten zrekapituloval dosavadní právní stav - a především usnesení Nejvyššího soudu potvrzující místní příslušnost české justice - a tím i zmatečnost rozsudků, vydaných v mezičase ve Španělsku, kde manželka iniciovala vlastní řízení vzdor probíhajícímu v ČR).

Přesto, soudkyně se nenechaly "vyvést z míry" ani pro ně závazným usnesením nadřízeného dovolacího soudu - ony ví přece všechno samy nejlíp - a vyrukovaly s tvrzením, že prý opatrovnické řízení v ČR bylo "pravomocně přerušeno" - což je termín, který slyším poprvé, protože opatrovnické řízení končí buďto vynesením pravomocného rozsudku, nebo zletilostí dítěte, v krajním případě pak také smrtí dítěte (což o účastnících platí obecně) - a právě v tomto "přerušení" prý manželka iniciovala řízení ve Španělsku, takže to prý probíhá zcela legálně, bylo prý v něm pravomocně rozhodnuto ( o svěření péče matce) - a usnesení NS ČR je pro tento čarodějnický senát (jak co do složení, tak co do chování, jednání a výsledků) zřejmě bezcenným cárem papíru.

Přiznávám, že i zkušený harcovník byl nutně překvapen při pohledu na to, čeho všeho jsou tyto odporné. zapšklé baby schopné, aby daly matce - a její feministické právničce - zapravdu. A plyne z toho těmito stránkami dávno šířené poučení : Tyhle čarodějnice nejsou a nikdy nebudou žádné změny schopny, starého psa nikdy novým kouskům nenaučíš, natož pak starou fenu - a je na to jediný lék : Okamžitý odchod ze soudu, v lepším případě do důchodu, v horším - leč zjevně zaslouženějším - do Světlé nad Sázavou, kde by ten důchod mohly z větší části trávit.

Mimochodem, když se často diskutuje o "přetíženosti" či "výkonnosti" justice - dnešní senát to předvedl přímo názorně : V rozpisu na dveřích JEDINÉ JEDNÁNÍ (!!!), jež bylo hotovo za tradiční asi půlhodinu - a pak už čarodějnice neměly na práci vůbec nic.

Vezmeme-li jejich průměrný plat - cca 130 tisíc měsíčně - a počítáme-li v průměru 22 dnů v měsíci, pak snadno spočítáme, že dnešní den přišel stát jen na platech těchto "právních odbornic" na zhruba (130 tisíc : 22 = cca 6 tisíc na den x 3 čarodějnice v senátu = 18 tisíc !!!! - za jediný den).

Za těchto 18 tisíc si stát dnes pořídil bezcenný blábol, urážející jak mužskou populaci jako takovou, tak i Nejvyšší soud ČR a jeho závazné rozhodnutí.

Co k tomu ještě dodat ?

Snad jen jména těch tří od Petrových kamenů, co se zhruba o 2 měsíce předběhly :

JUDr. Eva Ištvánková, JUDr. Ivana Kotrčová a JUDr. Miluše Farská.

Žalobce - po dnešním výroku, i když toho od našich soudů mnoho nečekal - se pevně rozhodnul podal ústavní stížnost pro diskriminaci podle pohlaví - a my ho v tom jedině podpoříme.

Je nám naprosto jasné, že kdyby to bylo naopak, nezaměstnanost (patrně zjevně účelová) žalobce by nikoho nezajímala, babice by vzaly tabulky, podle nich vyměřily, čeho je údajně schopen jako výdělku dosahovat - a z toho by mu vypálily výživné hlava nehlava - s tím, že má jít pracovat, a ne se přiživovat na chudince manželce.

Kdo chtěl dnes vidět babskou justici tzv. "nahrubo", měl dnes na MS v Praze výjimečnou příležitost.

Panu Jadlovskému, žalobci, který byl ochoten se kvůli prospěchu syna a jeho zdravému vývoji, patří omluva nás všech - a to vzdor skutečnosti, že s těmito čarodějnicemi jinak nemáme pranic společného.

Neboť jak bylo kdysi Němcům vyčítáno, že každý národ je zodpovědný za své politiky (a tedy i oni za Hitlera a jeho svitu), tak lze zcela jistě dovodit, že i my všichni jsme zodpovědní za to, kdo tady soudí a jak, třeba tím, že naprostá většina z nás k tomu mlčí a nechává si to mlčky líbit.

_______________________

 

_______________________

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2016-03-02 19:09
Říká se, že soud zná zákon. Ve Španělsku je opačný procesní postup při rozvodu, nejdříve tam musí být manželství rozvedeno a teprve potom pravomocně rozhodnuto o dítěti. Pokud by tam bylo pravomocně rozhodnuto o Mirečkovi, museli bychom být rozvedení, a to by už zase nebylo možné v Praze projednávat výživné na nerozvedenou manželku. Manželka i její advokátka lžou, že je tam pravomocně rozhodnuto, já soudu říkám opak, a soud, který zákon nezná, dává automaticky za pravdu matce. Čemu se ale ještě v Čechistánu divím?

Děkuji za zastupování i za skypový přímý přenos z jednání. Sice to nebyl hezký poslech, ale nezkazil mi už přicházející teplé jaro. Rozdíl mezi mnou a Julianem Assangem je v tom, že můžu chodit aspoň po Jerevanu a plánovat další život, a k dobrému rozhodnutí může pomoci i špatný zážitek.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 21:39
V kriminálech je všude na zdech napsáno : Co tě nezabije, to tě posílí ... A je to pravda. Tam obzvláště... JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 19:28
To se kopalo na neutrálním hřišti ?

Otec v Arménii, matka ve Španělsku. Byl ten soud vůbec příslušný? Drtek tomu nerozumím. O.

__________________

Když jí tady přiznali výživné, tak asi byl.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 19:34
Matka má trvalý pobyt v Česku? Není to dítě nakonec zavlečeno do ciziny? O.
_______________

Matka - i soud (městský) - tvrdí, že jí bylo dítě pravomocně svěřeno španělskými soudy...
0 # Super User 2016-03-02 19:53
Dneska se na stránky díval kromě tradičně Nejvyššího soudu také Parlament ČR, Ministersto školství a mládeže, 6 návštěv ze Španělska, 21 z Arménie
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 21:37
Vládneš španělštinou

na úrovni zahraničního obchodu. Že sis ty kluky někde v Espaně také nenechal přiklepnout? Ostatně, když jsem viděl tu exmilovanou zdrbnutou, nezaměstnanou bylo by to pro kluky do života jen +. Pochopitelně za vše můžeš jen a jen TY. O.

_____________

Jak jinak, že ?!! A ještě za zdražení brambor v Arménii...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 21:44
...Ukázalo se, že trezor ani u soudu nemají, a předseda se vrátil se mnou do trestní kanceláře tvrdíc, že jsem se musel přehlédnout, že jej dal do obálky, kterou potom zalepil. I on ale ke svému úžasu zjistil, že obálka je rozlepená a magazín fuč.




Výslechem tří mladých soudních úřednic se nic nezjistilo, nepřiznala se ani jedna. Magazín byl ukraden a někdo tím hanbatým kapitalistickým pornem začal mařit budování socialismu ve snaze odvést pozornost pracujících od plnění úkolů vytyčených posledním sjezdem KSČ. „Ale byl tady, pane doktore, věřte mi, co je v obžalobě napsáno, je pravda.“ „Pane předsedo, já vám věřím, ale žádám, aby byl proveden důkaz tímto magazínem přímo v průběhu hlavního líčení, jak to vyžaduje trestní řád.“ A protože předmět doličný zmizel, musela být klientka osvobozena.




Sex před soudem a u soudu

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-02 22:14
Nevím, na jakém údajném trestném činu je postaven onen mezinárodní zatykač, ale pokud ten údajný skutek není trestný v ČR, tak bez jeho souhlasu nemůže být p. Jadlovský dle Ústavy ČR vydán k trestnímu stíhání do Španělska.

A dnešním žvástem si Suchanová a spol
můžou leda vytřít prd..., neb nic nevymůžou, což slepičkám ještě nedošlo. Správně by ta španělská štětka měla platit výživné p. Jadlovskému.

PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-03 22:15
Stale opakujte u soudu:
Soudy v CR nemaji Mez. SP!!!
Ty jezibaby to musi nekdy predat k NSCR, aby o Mez. SP rozhodl dle 29 Nd 336/2007 a nikoliv dle 31 Nd 316/2013!
Ja jsem bojoval 7 let s Tupou a ta si hrala celou dobu na tupou.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-03 22:19
Pan muze byt rad, ze nedopadl jako Kmonicek u soudu : 50.000,- Kc mesicne.
Co vsak neni dnes, tak muze byt za par let.
Ta zenska ho bude vydirat az do 26 let veku ditete.
Ta si nechala jen nacmrndat do portmonky!!! Z.
0 # Super User 2016-03-04 08:48
3.3.2016 Nejvyšší soud - 53 návštěv stránek K 213.
Zaměstnaci NS asi mají návštěvy stránek K 213 povinné...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-04 12:23
O Mezinarodni soudni prislusnosti nemohou v 2016 rozhodovat 3 duchodkyne, specializovane na Komunisticke pravo!
Z.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.