Nevolte je !!!

Levicoví populisté - a jistě nepřekvapí, že je najdeme především v antidemokratických stranách, tíhnoucích (často tradičně) k totalitě - navrhli ještě další rozšíření zabavování řidičáků za "neplacení výživného" - namísto např. povinného prosazení střídavé péče, když už chtějí fušovat do justice, které zjevně nerozumí ani za mák.

 

Nemají nejmenší představu o tom, jaká zvěrstva páchá justice na rodičích, a především milujících otcích už v současnosti, a hodlají tento teror ještě rozšířit a zesílit.

Otevřeně říkají, že je nezajímá, že chcete - a nemůžete - děti vychovávat - hlavně, že na ně platíte, a pokud neplatíte - často naprosto nesmyslné a nereálné - částky výživného, hodlají vám znemožnit i základní obživu a všem, kdo žijí mimo dosah MHD, vlastně už i holý život.

Je to teror nemající obdoby ani za fašistické okupace.

Je na to jediná - pádná - odpověď.

 

Tato TUPÁ asociální LEVICOVÁ PRASATA PROSTĚ NEVOLTE !! A nejen ty, kdo to navrhli, ale celé jejich strany, které to trpí a mlčky s tím souhlasí. Jistě nepřekvapí, že je to hlavně KSČM, socani, estébácko-fašistické hnutí ANO - a pak to exekutorské prase Blažek z Brna, který z toho vytříská miliardy.

Říkají tím otevřeně : Výchova dětí nás nezajímá, hovno o ní víme, a ani se to nehodláme pracně učit, základní lidská čest a důstojnost nás nezajímají taky - a pokud si myslíme, že nám to v nadcházejícím volebním roce přihodí pár hlasů asociálních a flákajících se nanynek, čumících celé dny do televizorů a baštících naše volební kecy, tak to klidně uděláme.

Až vám pak seberou řidičáky, běžte za Blažkem, ať vás odveze ráno do práce nebo přes den k doktorovi nebo při nehodě a v ohrožení zdraví do nemocnice.

Dalo by se říci, že v jistých případech - právě kdy jde o vteřiny a auto je zcela nezbytným dopravním prostředkem k záchraně lidských životů - se tato hovada dopouští otevřeně odmítnutí poskytnutí první pomoci a uvržení celých vrstev obyvatelstva do ještě větší bídy a sociální izolace.

Řekněte to všem svým známým, přátelům a příbuzným !!! Ať se jim těch pár asociálních hlasů zlatokopek zatraceně nevyplatí, pokud je ovšem vůbec dostanou.

A vy, co jste je volili dříve, aspoň teď naplno vidíte, co jste byli (nebo ještě jste) za zaslepené, hloupé naivy a trumbery.

Komanči, Úsvit (blbosti) nebo exekutorské prase Blažek z ODS musí pocítit, že jestliže 10 hlasů za tahle zvěrstva získali, tak jich jinde 40 - 50 ztratili !!!

_______________________

 Bič na neplatiče alimentů: Sněmovna podpořila úpravu zabavování řidičáků

_____________________

             

_____________________

 

A hlavně : Nikdy nezapomínejte, že OTEC MÁ DĚTI VYCHOVÁVAT, NE PLATIT VÝŽIVNÉ !!  Natož pak bez sebemenší možnosti do výchovy zasahovat či ji dokonce usměrňovat a řídit.

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-04 09:06
Ahoj Jirko,

doktor z Plzně Benda hlasoval sice proti tomu paskvilu, ale ani to nenarušilo tak nevídanou shodu "napříč politickým spektrem". Exekutor Blažek s Němcovou hlasem pro opravili svoje ranní zaváhání, kdy to nepodpořili. Možná už dostali všimné na účet. ANO, TOP nezklamali a protilidová KDU je vždy svorně u každé zlodějny vůči občanům. Jurečka se zdržel? Stejný tah na peníze prokázal (ne)svorný Úsvit a Tomio s jeho novou stranou. Noví komunisté zopakovali svoje nejhorší tradice.
Snad se proberou aspoň postižení tátové a nebudou volit tyhle hyeny. Avšak nevím, jestli mimoparlamentní trpaslíci zatím neplní úkol rozmělňovat případnou opozici.

A
___________________________

Z toho je vidět jediné : Absolutní neexistenci skutečné pravice, která by takovouhle osobnostní šikanu nikdy nemohla připustit.

A dále pak i to, že mluvíme-li o polistopadovém režimu, je to právě tohle - nevzdělanost, tupost, unisono kolektivní debilita. Tedy - režim !! Ty straničky jsou jen naoko odnože jedné polistopadové chobotnice - přetransformovaných bolševiků z před listopadu.
Proto se tak bojí těchto stránek, proto se tak bojí nás, proto tak zoufalá blokáda velkými médii a velkých médií této problematiky : Protože ví, že kdybychom veřejnosti otevřeli oči, poskládá se celá tahle potěmkinovská vesnice jak domeček z karet i s tou pseudohrou na demokracii, kde je možné lidi bezdůvodně zatýkat - a pak jim ještě napsat do ústavní stížnosti, že co se diví - přece dostali odškodné, že ?!!

A vy si příště pamatujte, že se zásadně nevolí populisti. Nevím, co to bylo za - zjevně přitroublé - otce, co mi tady před posledními volbami nadávali, že tyhle stránky ostře odsoudily toho dementního japončíka Okamuru, ve kterém oni viděli pomalu spásu z nebes, další (idioti) pak v Babišovi - a tak bychom mohli brát jednoho populistu po druhém. Předtím to byl zase hňup Hodina, co prosazoval dnes naštěstí neexistující stranu Věci veřejné a jejich estébáka Rajona - prostě těmhle polodementům chybí zásadní politický rozhled, vzdělání - a především zkušenostmi založený odhad.
A vědomí, že bez základní morálky není nikdy možné z tohoto bahna vybřednout.
A tuhle morálku rozhodně nemají ani Rajoni, ani populisticky přitroublý a xenofobní Japončík, natož pak óbrestébák Babiš.
Skončí všichni stejně - a jejich voliči jakbysmet.
Totiž sami před zrcadlem - jako idioti - a budou si chtít plivnout sami do tváře. Za svou neskutečnou blbost a naivitu.

Za kterou pak zaplatíme my všichni.

JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-04 09:10
Jak ODS, tak i CSSD nikdy neslo o nic jineho nez jak obcany ozebracit exekucema.
K tomu vymysli ruzne metody, nejcasteji vysoke pokuty za nic anebo zvysovani vyzivneho na dite.
Demokracie spociva v necem jinem! Z.
_____________

A dodejme i v čem : V úctě k lidem, zejména těm slušným, a jejich nezadatelným právům. A tam jistě patří především právo vychovávat vlastní děti. JF
0 # Super User 2016-03-04 09:19
3.3.2016 Nejvyšší soud - 53 návštěv stránek K 213.
Zaměstnaci NS asi mají návštěvy stránek K 213 povinné...

4.3.2016 10:18 Nejvyšší soud již 33 návštěv a to jsou teprve dvě hodiny do poledne. Soudci musí být pracovně vytíženi na maximum.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-04 09:36
Podělali se - a podělají vždy znovu a znovu. Protože nic jiného nejen neumí, ale ani nemají v programu ... a pak si je zase zvolte ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-06 14:18
ceska-justice.cz/.../...

No, to zjevně je. A krom toho ještě buran, ožrala, rusofil a postbolševik.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-06 14:21
Rozdil mezi vlci smeckou a justici v CR je jen v tom, ze se hyba velmi pomalu od Komunistickeho prava k Evropskemu pravu.
Jinak to poradi ve smecce je stejne: stary nemocny je v cele a mlady bdely (procitajici tyto stranky) je na konci.
Z

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.