Kdo je připraven, není překvapen

A kdo připraven není - je plně zaskočen !!

aneb : Mainstream - konkrétně "168 hodin" - objevil Ameriku : Křivá obvinění matkami.

 

Se zpožděním minimálně deseti let (oproti našim stránkám) se konečně - i diváci České televize - konkrétně pořadu 168 hodin - dozvěděli, že zákeřná a podlá obvinění matkami namířená proti otcům jejich společných dětí při rozvodu, často z údajného sexuálního zneužívání dětí, jsou v naprosté většině smyšlená - a přesto stále slouží jako účinná a zákeřná zbraň, zajišťující matkám dlouhodobé - ne-li v konečném důsledku stálé - výhody u soudu. A to i poté, co se jasně prokáže, že si matka všechno vymyslela.

Kdo by však čekal následné obvinění justice například - slušně řečeno - z "neprofesionality" - jak my pravdivěji říkáme - z debility - čekal by samozřejmě marně, tak daleko zase ČT opravdu zajít nehodlala, a tak zcela jasnou věc a logický důsledek obkroužila hloupoučkým oslím můstkem, že prý se úmysl dá matkám jen stěží prokázat. Samozřejmě, že se prokázat dá, a často i velmi snadno, musel by se ovšem chtít vidět.

A zcela nezdůvodnitelné je pak další poškozování otců ještě i poté, co pravda vyjde - chtě nechtě - najevo - a justice obvykle "reaguje" tak, že - jakoby se nic nestalo - jede se dál, močálem černým kolem bílých skal, jak pravil klasik.

Přece - i naprostého nádivu musí napadnout : Když mohla justice tak prudce, rychle a drasticky reagovat při vznesení falešného obvinění - obvykle předběžným opatřením o okamžitém zákazu styku - proč by to nešlo stejně rychle a stejně razantně i obráceně ?!! Tedy okamžitým zákazem styku s matkou, jestliže  se křivá obvinění vyvrátí ?

Samozřejmě, že by to šlo !! Jen chtít !! A když někdo řekne A, měl by říct i B - protože komu dítě asi tak svěřit, jestliže matka bude - konečně jednou podle práva - také odsouzena pro křivé obvinění + zákaz styku k tomu ?!!!

No - komu jinému než otci, že ?! Tomu - dosud zavrhovanému zločinci !! Už proto, aby i ta jeho společenská rehabilitace před okolím nabyla konkrétních rozměrů - což by - po svěření dítěte otci - u nás stále velmi výjimečné záležitosti - bylo velmi snadno viditelné a rychlé - že by i celé okolí pochopilo, jak to s tím obviněním vlastně bylo, že ?!!

Je mi líto otce, který si před kamerou stěžuje, jak ho velmi sebralo, když poznal proradnost a podlost člověka (míněna manželka), se kterým dosud denně žil. Inu, to se mnozí pánové opravdu nestačí divit, stejně jako tomu, že lež, zákeřnost a podvod jsou převážně ženskou doménou, ve které ženám opravdu neradno konkurovat, protože na to prostě naprostá většina z nás jednoduše nemá.

Že je zaskočen on, je sice smutné, leč částečně pochopitelné. Že zodpovědným státním orgánům, kterým se totéž děje denně před očima, to samé dochází až po stovkách zprasených případů, to už zůstává rozum stát.

Rozum částečně zůstává stát i nad samotnou skutečností, jak to, že mainstream - a v něm samí protěžovaní znalci (Weiss), soudci (Kantůrková) - nacházejí téma jakoby doslova převzaté ze stránek K 213 a popisují je obsahově naprosto shodně, jen poněkud mainstreamovějším slovníkem - jako ti zavrhovaní zločinci z extrémistické - tedy myšleno naší - organizace.

Odpověď je jediná : Vlastně - dvojí :

Pravda v ohni neshoří a ve vodě neutone - to za a). A za b) : Nepotrestané zlo roste a sílí. A zjevně beztrestné křivé obviňování otců už dosáhlo takových rozměrů a stalo se tak výnosným a zábavným ženským sportem, byť nekodifikovaným na žádných sportovních hrách, že to přestávalo být únosné už i pro ten všestravující mainstream.

A - jako vždycky - platilo a platí : Kdo čte naše stránky, ví to o 10 let dřív. Včetně všech detailů a obranných návodů, jak se takovému napadení účinně bránit.

Neboť - platilo a platí : KDO JE PŘIPRAVEN, NENÍ ZASKOČEN  !!

Ani křivým obviněním z čehokoli, ani zákeřností manželky, která ještě včera spala vedle něj v posteli.  

________________________

 

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/216452801100313/

                  

_______________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-14 08:46
Teď už vím, co mě dnes vystřelilo z lehátka :

naše věc je v TV - jako " A " , zákonitě i na netu ( K213 )- " B ", každý má tedy občanskou možnost zeptat se ve svém - placeném - radiu , co s TÍM udělají.

My na to jdem .


+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-14 17:32
portal.justice.cz/.../...



Prezident republiky jmenoval na návrh ministra Pelikána 35 nových soudců

Na Pražském hradě dnes do rukou prezidenta republiky Miloše Zemana složilo slib 35 nových soudců. Kandidáti navržení ministrem spravedlnosti Robertem Pelikánem částečně nahradí soudce, kteří v rámci tzv. přirozené obměny skončili či postupně skončí ve funkci do 30. dubna 2016. Při jmenování nových soudců ministerstvo opět zohlednilo dlouhodobou přetíženost některých soudů.

„Po dohodě s Kolegiem předsedů krajských soudů byl i do této etapy jmenování promítnut tzv. dynamický model obsazování soudů. Ten zohledňuje například počet vyřízených věcí, průměrnou délku řízení nebo počty nedodělků. Výsledkem je posílení právě těch soudů, které se potýkají se značným množstvím nedodělků přesto, že výkonnost jejich soudců je nadstandardní. Jde zejména o obvody v působnosti krajských soudů v Ústí nad Labem a Brně, kam má být i tentokrát přiděleno více soudců, než je propočet na základě systemizace,“ uvedl ministr spravedlnosti Robert Pelikán.

Díky novému jmenování budou personálně posíleny soudy v obvodu působnosti Městského soudu v Praze (4 soudci), Krajského soudu v Praze (4 soudci), Krajského soudu v Českých Budějovicích (3 soudci), Krajského soudu v Plzni (2 soudci), Krajského soudu v Ústí nad Labem (6 soudců), Krajského soudu v Hradci Králové (4 soudci), Krajského soudu v Brně (10 soudců) a Krajského soudu v Ostravě (2 soudci). Zatím poslední jmenování soudců bylo realizováno 20. října 2015.



10. března 2016 Tiskové oddělení MSp
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-14 18:34
A kdy natočí reportáž o krávách z OSPOD, vypatlaných opatrovnických soudcích , prodejných soudních znalcích?

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-14 18:35
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-14 18:36
180 tisíc a omluva. Ministerstvo přiznalo exministrovi Bartákovi odškodné za kauzu Tatra
lidovky.cz/.../...
0 # tygr 2016-03-14 19:07
Vávra o podjatosti v kauze Nagyová: Soudci by v podobných případech měli vážit sílu argumentace-Soudci Městského soudu v Praze Jarmila Löffelmannová, Alena Makovcová a Václav Kašík, kteří rozhodli o zrušení rozhodnutí soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 1 Heleny Králové v tzv. kauze Nagyová, si v odůvodnění nebrali servítky. Česká justice o celém případu informovala. Vrchní soud v Praze pak na základě stížnosti vojenských exzpravodajců Ondreje Páleníka a Milana Kovandy vyhodnotil jejich výroky jako nepřípustné a označil jejich senát za podjatý vyloučil jej z dalších úkonů ve věci.

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-15 10:52
Nevidomá šla po Praze bosa. Policisté mě chytili a vyděsili, tvrdí

zpravy.idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.