Zeman Storkgate : Proti tunelářům bojujeme...

... ze všech sil - pokud to ovšem nejsou naši kámoši.

Sotva byste kde našli zuřivějšího bojovníka proti všem pijavicím přisátým na budovatelském, kapitalisticko-mafiánském nadšení našeho lidu - nežli je prezident Zeman.

 

Nevynechá příležitost, jak by těm grázlům, solárním baronům, tunelářům, podvodníkům všeho druhu, nespílal, kde se dá - neboť na jeho pivní primitivní voliče to má bezesporu sáhodlouhý a obsáhlý účinek. Dlouhodobého charakteru.

Popíjejíc své ožbrundané pivo a přikusujíc volební Zemanův gulášek, dobře vědí, že bez něj by často neměli ani to - a pro jejich opilecké uši velmi libě zní, jak je někdo ustavičně okrádá, takže proto jsou chudí (ne proto, že nic neumí, líní jsou jak prasata a celý den se převážně válí v hospodě). Míněno - optikou typického Zemanova voliče.

Pokud by se ovšem spílání ohledně rozkrádání mělo dotknout někoho z Miloškových známých - tak to zas prrr !! to zas takoví poctivci přeci jenom nejsme.

Vlastně - nejsme vůbec žádní, protože obviňovat druhé, a sami si potichu krást - to dělali všichni před nimi i vedle nich, včetně té zlodějské ODS, na které Milošek jinak nenechává nitku suchou.

Spíš by se měl soustředit na to, v čem se od ní v současnosti liší. Protože - těžko opravdu říci, v čem.

Opilec Milošek se rozhodl nespoléhat na své kámoše socany, sám nejlíp ví, co je to za pakáž - a tak se shlédl v estébáku Babišovi, který mu zjevně připadá daleko pružnější a průraznější nežli slaboučký Sralbotka : Pružnější - a tedy i daleko jistěji zaručující případný volební úspěch v prezidentských volbách. A co kdyby velkoestébák po vzájemné dohodě vybídnul voliče, aby volili Miloška ?!! Plus k tomu jeho banda vlastních pivních povalečů - no, to by přece bylo, aby to nezmákli už v prvním kole !! Vždyť pobudů, otrapů a flákačů všeho druhu tady vždycky bylo, je a bude - stačí se podívat na rozlezlý státní aparát a jeho mocenské složky.

A tak najednou Miloškovi ani nevadí slavná Storkgate - tedy aféra Čapí hnízdo - která ho prý vůbec nezajímá. Coby taky, že ?!! Takových čapích - a husích - a vraních - a krysích- hnízd ještě bude, jéje !! Milošek to přeci musí vědět nejlíp, ne ?!!

A pokud si na ně nakradl kámoš Babiš - nebo některý z jeho podporovatelů, třeba buranský hradní kancléř, tak je to přeci v pořádku, o tom se mluvit nebude - i kdyby jinak o tom psaly Financial Times na titulní straně.

Takže : S tuneláři bojujeme samozřejmě dál, s korupcí jakbysmet - pokud ovšem není v našich vlastních řadách.

To pak rychle a efektivně hodíme zpátečku - a rychle od toho !!

Neboť my přece - krást můžeme !! A pokud jsme u moci, můžeme v podstatě cokoliv.

A po nás - potopa.

___________________________

 

___________________________

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Saxána 2016-03-15 13:52
Hlavně se nenechat vyřadit ze hry - hlavní starost politiků.

archiv.ihned.cz/.../

Je načase tuto zvyklost odstranit - uzákonit nový volební proces. Jak??
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-15 14:15
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-15 14:39
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-15 17:31
svobodneforum.cz/prelet-pres-capi-hnizdo/


www.capihnizdo.cz/cz/

Tak to bude všechno jistě v naprostém pořádku...

echo24.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-15 21:49
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-16 11:43
Vitásková: Honíme nevinné lidi, kteří chtějí normálně pracovat

ceskapozice.lidovky.cz/.../...

Jo, všimli jsme si ... na rozdíl od paní Vitáskové už dávno. Jsou i tací, co celý život nedělají nic jiného a ještě za to berou královskou mzdu, místo aby trávili zbytek života za mřížemi.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-16 11:44
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-16 11:48
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-16 21:40
Podle peří poznáš ptáka, podle ksichtu estébáka.

novinky.cz/.../...

J.K.
__________________

Hlavně to vypadá, že se ten ožrala z Hradu už úplně pomátnul na rozumu : Jezdit na nějakou farmu nějakého korupčníka, co zpronevěřil dotace - to jakoby chtěl, aby ho - až pomašíruje z Hradu - stíhali za korupci taky.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.