Nymburk : Dobře utajený soud ...

Soud, co se konal, i nekonal ...

 Soud v Nymburce v některých ohledech zcela předčil všechno, co jsme kdy dosud viděli.

Nejprve mi pošle obsílku - kterou mi - jak jsem se dnes dozvěděl - vytrvale vozili i policajti, což pár desítek tisíc rozhodně stálo - a když jsem se tam dostavil, tak se jednání nekonalo. Bez omluvy, bez předchozího oznámení.

Jednání dokonce ani nebylo v programu soudu.

Přesto jsme se tam sešli. A to zjevně zblízka, i z dáli, v poměrně hojném počtu.

Soudkyně Holasová, bývalá předsedkyně soudu, známá svým nepřátelstvím zejména k našemu sdružení, které v několika dopisech dostatečně barvitě v minulosti popisovala, záhadně usoudila, že už není podjatá a může mě soudit, ač celý soud byl před 7-mi lety pro podjatost ze všech mých kauz vyloučen a ty pak následně přiděleny třem středočeským soudům (Kolínu, Kutné Hoře a Kladnu).

O tom, jak "nebyla podjatá" - následující popis posledních událostí.

Nejprve mi tedy přišel dopis. S obžalobou (za údajné maření úředního rozhodnutí) a předvoláním. Právě na dnešní den.

Hned na druhý den (!!!!) ho začali vozit i policajti. A zuřivě mi volat a neustále obtěžovat. Měli smůlu, dopis nedoručili. Měl jsem chřipku, paní doktorka mluvila o pocení v posteli, ne o otvírání v mrazu a průvanu kreténům, kteří stejně dobře ví, že je sem dobrovolně nikdy nepustím - snad s jedinou výjimkou : Že by šli opravit nebo vyměnit dveře, které tu právě před rokem svévolně zničili.

 Načež to oznámili soudkyni Holasové - tedy že nejsou s to dopis doručit - a ta usoudila, že se hodlám řízení vyhýbat (že bych třeba odjel na hory, nebo onemocněl - jak se také stalo - si vůbec, ani náznakem, nehodlala připustit - a tak jednání - dva dny před koncem úložní lhůty na poště (!!!!) sama svévolně zrušila - navíc bez toho, že by to vůbec dala hlavní osobě - tedy obžalovanému - vědět. (Státní zástupce to vědět musel, neboť ten k jednání vůbec nepřišel !!)

Přiznám se, že něco podobného jsem zažil skutečně poprvé.

Idiotismus v praxi na druhou.

Nejprve druhý den (!!!) po odeslání dopisu usoudí, že si ho nechci převzít - a tak pošle ty idioty s majákem, aby mě denně otravovali, což jednoznačně splňuje všechny znaky stalkingu, tedy bezdůvodného pronásledování, navíc s prvky zneužití postavení úřední osobou - a pak usoudí, že ani nehodlám přijít k jednání, když ještě ani neuplynula úložní lhůta na poště (!!).

A pak je v šoku, že jsem k jednání vůbec přišel, když předtím vyvinula všechno úsilí k tomu, aby mě tam dostala.

Jak jinak si představit psychopatku ?

Vlastně - sociopatku - jak nás sama naposledy poučila, když jsme se s ní setkali. To jsme tehdy přijeli natáčet na nymburský soud předem ohlášenou reportáž, pí Holasová, tehdy ještě předsedkyně soudu, nám ovšem sdělila, že se s námi bavit nebude, protože jsme z ní prý udělali v předchozích článcích sociopatku (ten výraz jsem tehdy ostatně slyšel poprvé - ona zjevně ne, musel jí to už někdo dříve říci, nejspíš jako vážně míněnou diagnozu).

Od té doby jsem ji neviděl, natož abych ji vyhledával - a najednou je "nestranná a objektivní" soudkyně, která nařídí hlavní líčení v mé věci - způsobem, který jsem také ještě neviděl.

Mimo jiné i proto, že si nedokáže spočítat ani úložní lhůtu na poště, takže když si vyzvednu dopis poslední den před vrácením, nemá zachovanou lhůtu na přípravu, načež jednání sama zruší, aniž to účastníkům, resp. hlavnímu účastníkovi, řekne či jinak sdělí (to už najednou nepotřebuje posílat kohorty policajtů, aby mne doma přepadaly). Dokonce i telefonovat zapomněla.

Jak se správně říká, ryba smrdí od hlavy, a tak ani taková Holasová by nemohla takhle fungovat a působit, kdyby nad sebou neměla vedení, které jí to umožňuje a toleruje.

A s ním jsme se dnes měli seznámit rovněž : Nový předseda soudu - Rajm.

No, zážitek, ještě pomalu horší než s Holasovou.

Vůbec odmítal sepsat úřední záznam, že prý má moc práce, odmítal sepsat stížnost či i jen někoho pověřit jejím sepsáním (což ještě za Holasové nebýval vcelku problém). Prý ho k tomu nic nenutí. Ač to je přitom základní povinnost státní správy soudu - přijímat a řešit stížnosti občanů - jinak tam skutečně vůbec nemusí být.

Ostatně, stačí se podívat na fotku, aby si člověk udělal představu.

Nakonec jsme stížnost sepsali. Jakš takš uchopitelnou. Ale že to trvalo !!!

Kolegům po nás zakazoval nahrávat.

Tupství, které jsme tak dobře poznali na MSp, se už stačilo rozšířit i do běžných soudů... Výsledky působení estébáka Babiše a jeho skvadry v justici ...

Ostatně - podívejte se sami ...

 

 

https://youtu.be/QnWOIGl0s4k                                Před policií (úvodní video stran stalkingu ze strany policie

                                                                                   o  uplynulém  víkendu)

 

 

 

https://youtu.be/ccu5RHqc1xA                                Diskuse návštěvníků soudu s Justiční stráží přibývala na ráži i intenzitě

 

 

 

https://youtu.be/KYciZc8IaMM                               V podatelně (sepíšete úřední záznam, nebo ne ?

                                                                                   Nakonec : Běžte zpátky za předsedou soudu, teď jsem s ním mluvila ...

 

 

 

https://youtu.be/SKUBxtiwk1M                               Boj o sepsání stížnosti (před kanceláří předsedy Rajma)

 

__________________________

 Pozdrav p. Hanniga, oznámení kandidatury do senátních voleb :

https://youtu.be/B18XfFaqjdE

 

__________________________

__________________________

 

Při poslední návštěvě soudu :

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dPKFPRQYPMM

 

                                                                                                                     

 

https://www.youtube.com/watch?v=L5dM156X5a8

 

___________________________

 Jak trefně poznamenala veřejnost, k utajení soudu bylo úspěšně užito i četných krycích jmen a pseudonymů ... Soud se jménem Fiala byste hledali marně, ať už na dveřích, nebo v programu soudu.

 

Důkladná prohlídka spravedlnostichtivé veřejnosti, jako obvykle.

 

Veřejnosti zblízka, i z dáli ...

 

Na chodbě před jednací síní ...

 

Vyčkávání, co se bude vlastně dít ... Jednání  - vzdor předvolánce a vysokému úsilí policajtů přepadat můj dům - nikde.

 

A pak jeden z reportérů přinesl předsedovi K 213 příručku pod názvem "Velezrádci" - o tom, jak rakouská justice soudila české vlastence za 1. světové války.

Zdálo se, že další velezrádný proces je na spadnutí ...

 

 

Čekání stále na chodbě.

 

 

Podpořit obžalovaného přišla i známá soudní bojovnice.

 

 

Paní soudkyně nepřekypovala ani sdílností, ani otevřeností k veřejnosti. Rychle prošla a zapadla do jednací síně - s tím, že nestojí o naši publicitu a fotky na stránkách. K těm má ostatně vřelý a vyhraněný vztah již z minula.

 

 

 

Paní soudkyně se jednat bála, tak nechala podepsat obžalovanému nový soudní termín - v naději, že jich příště tolik nepřijede. A příště - to je 18. dubna. Ve stejný čas, na stejném místě.

 

Odchycení předsedy soudu Rajma. Ochotou rozhodně nepřekypoval, nehodlal dokonce ani sepsat obyčejnou stížnost, prý mu to nic nepřikazuje - což není pravda - a tak jsme dost dobře nechápali, proč vlastně dělá předsedu soudu a proč vůbec na tom soudě je. A co mu vlastně přikazuje vůbec chodit do práce.

 

Diskuse - zcela zbytečná - s justiční stráží nabývala na intenzitě, zejména poté, co její velitel měl pocit, že by flákajícího se Rajma měl obhajovat.

 

 

Paní soudkyně, vzdor příslibu, že v kanceláři sepíšeme námitku její podjatosti, raději opouští budovu ... Když předtím vyvinula tolik úsilí (ostatních), aby mě tam dostala ...

 

Ano, to byl a je nymburský soud. Ostuda všeho pokrokového, co se kdy v Nymburce událo a stalo.

 

 JUDr. Eva Holasová, bývalá předsedkyně soudu.

Když jsme s ní mluvili naposledy - ohledně domluvené reportáže - tak nám řekla, že se s námi už nikdy bavit nebude, neboť jsme prý z ní vyrobili sociopatku.

Najednou je z ní "objektivní a nestranná soudkyně", rozhodující dokonce v trestní věci téže osoby, aniž se mezitím cokoliv pozitivního stalo.

Zato negativního se toho stalo více než dost ...

Paní soudkyně odešle dopis, druhý den po jeho odeslání "nabyde dojmu", že si ho adresát nechce převzít, a tak začne posílat policajty, denně nejmíň 2x !! Hysterie přirovnatelné jedině k fóbii jistého idiota Malého z Prahy 9, který tvrdil, že z obžalovaného má takový strach - nejen on, ale i celá jeho rodina - že se nechává hlídat.

Policajti samozřejmě neuspějí, adresát jim dávno řekl, že se zločineckou bandou odmítá bavit, a to minimálně do doby, než vyšetří vlastní - podstatně závažnější - trestnou činnost, především pak přípravu křivého obvinění z ozbrojeného napadení.

Paní soudkyně "nabyde dojmu" podruhé - a zruší již nařízené hlavní líčení - o čemž zjevně vyrozumí státního zástupce, ale nikoliv obžalovaného. Jasný to důkaz "nestrannosti a objektivity".

Načež si obžalovaný - v klidu a sám - převezme na poště předmětnou zásilku, jež mezitím nabyla ceny zlaté cihly.

Přesně podle ní se dostaví k soudu.

A s úžasem zjistí, že soud nemůže jednat, protože paní soudkyně jednání zrušila - neboť pod vlivem vlastních bludů usoudila, že se konat nebude.

Sociopatku z ní nikdo vyrábět nemusel, naopak, stálo by za zjištění, kdo z ní vyrobil "použitelnou" soudkyni. A nechává ji stále ve funkci.

 

 

 

 Půl hodiny zbytečných urážek a zastrašování veřejnosti - a konečně jsme se dostali k tomu, co jsme chtěli od samého počátku - totiž k sepsání stížnosti, základní to povinnosti předsedy soudu.

 

 

 

 

__________________________

 

Klasika v podání nejen východočeské  policejně justiční mafie.

Včera jsme to naživo  shlédli ve středočeském regionu. Šéf policie na poradě, dosud nezvěstný, ještě se neozval. Všiml jsem si nápisu vlevo na dveřích "Jídelna",  kde výdej končil ve 13. 00. Tisková mluvčí údajně v Praze. Ještě ta pinda na Tobě chtěla kontakt na mobil, přitom když s Tebou sepisují ti debilové v uniformě protokol a odmítneš jím dát kontakt na mobil, tak jim automaticky vyjede uveden na konci protokolu.

Prostě si z nás dělají ti blbečkové prdel.

http://www.novinky.cz/diskuse?id=437950&articleId=/krimi/398568-necesany-se-spoluveznum-priznal-ze-kadernici-napadl-zaznelo-u-soudu.html&sectionId=3&page=1#c14987494

J.K.

___________________________

__________________________

Doplním, že pan plukovník mi dnes skutečně ráno volal, samozřejmě, že ze skrytého čísla (oni se přece neskrývají, že ?!!) - a bylo vidět, že ho tato reportáž - a to zdaleka ještě nebyla celá - neskutečně nadzvedla. Prý pro něj nejsem žádný novinář (čímž asi chtěl říct, že mi nemusí odpovídat) - tak jsem mu řekl, že ač on zase pro mě není žádný policajt, že mu přesto otázky pošlu - prý se rozhodne, jak na ně zareaguje - ale na natáčení na kameru máme prý rovnou zapomenout.

A pak mi začal otevřeně vyhrožovat, že bych si měl sakra rozmyslet, co o nich na ten náš web dávám...

Tak jsem se nad tím skutečně zamyslel - a myslím, že pokračování natočíme už příští týden ...

_________________________

Pokud jde o Nečesaného, tak rozsudek mají prý vynést prvního dubna - datum jistě nebylo zvoleno náhodně, kdy jindy než na Apríla, že ?!! - asi se na něj pojedu do Hradce podívat. Potěšit tamní justiční mafii - konečně, ve volebním okrsku máme nejen nymburský, ale i jičínský soud - a ten tam patří ...

Prý "Svědectví spoluvězňů, kterým se sám přiznal" (!!!!) - musím se smát, až se za břicho popadám.

On má podaný dovolání, všude tvrdí, že je nevinnej - a spoluvězňům se "bude přiznávat!!" - v tom případě by ho museli zbavit svéprávnosti - a to by zase nebyl trestně odpovědný ...

Kdo zná fízly, ví přesně, jak to bylo : Spoluvězňům slíbili, že je pustí na půlku nebo na dvě třetiny - a ti by potopili i vlastní mámu, i kdyby si to měli stokrát vymyslet. Na takovém svědectví může stavět opravdu jen naprostý kretén - a zase důkaz o tom, že to o policajtech netvrdíme omylem ...

Jen hodně naivní lidé mohou takové bláboly a snůšky lží brát vážně. Máš pravdu - dělají si z nás prdel a mají nás za blázny. U nikoho normálního nemohou přece předpokládat, že tomu bude věřit ...  

 

_________________________

http://k213.cz/JOOMLA/component/dpcalendar/event/29

_________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-23 22:04
Co k tomu říct? jediná šance je zcela nová justice s osobní zodpovědností atd. osobně bych řekl, že poměry v ČR jsou v určitých směrech horší než za socialismu. PT


______________________________

To bezesporu. A justice je toho zářným příkladem.
0 # Saxána 2016-03-24 08:40
Díky všem, kteří doprovázeli pana Jiřího Fialu.
Předpokládám, že tato lidská ochranka si počínala zcela účelově :) - totiž stejně jako já už nemíní navštěvovat ho ve vězení, ale v Parlamentu ČR. !
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 16:02
Právník: Když už zatloukám, tak zatloukám, žasnu nad tím, kdo Babišovi poradil označit své děti

video.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 16:03
Obviněný soudce nepustil milionáře z vězení, za 34 dní otočil. Dostal 26 pochval, zdůvodnil

zpravy.aktualne.cz/.../...
_________________

Těch 34 dní - to je přesně doba, než doputovalo oněch 80 tisíc na jeho účet. Poté "prudce a náhle" změnil názor ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 16:05
to nemají nic lepšího?

Nečesaný se mi v cele přiznal, řekl spoluvězeň v kauze napadení kadeřnice
hradec.idnes.cz/.../...

free
_____________

Odpověď : Nemají. A jejich mozečky ani nic lepšího nevymyslí ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 16:06
Justice v praxi :

O sto roků pochybili! Prodali mně barák!

www.youtube.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 16:07
Dobrý den,

vidím, že dementní pakáž z OS Nymburk, posílená o dalšího údajně z Mělníka, zase dělala ostudu celému městu Nymburk, na jehož území se ta chátra trvale vyskytuje.

Opět dementní prase z Justiční stráže, na 13. fotce uprostřed v článku odshora, o kterém je veřejně známo, že s bídou dokončil základní školu a že mu smrdí z huby. Primitiv, jehož kecy lidi nezajímají, a který si nezvládne ani vyčistit zuby před nástupem služby. Rajm by si ho, týpka, měl zkontrolovat.

A dále Evička Holasová, pravidelně se dříve poflakující v Poděbradech v době pátečního poledne, pěkně nám za ty roky otekla, co jsme ji neviděli - viz 17. fotka v článku - inu rakovinotvorné buňky pracují tiše ale spolehlivě. Stejně tak boží spravedlnost, jistě to pro Holasovou nemilá skutečnost. A podoba v obličeji s prasetem z Justiční stráže na 13. fotce nikoliv náhodná.

To, že s Holasovou to jde z kopce, a o její svéprávnosti lze důvodně pochybovat, svědčí i to, že ačkoliv již předtím nebyla schopna tak banálního úkonu jako je výpočet 10-denní úložní lhůty, tak ani napodruhé to nezvládla, když nařídila zprvu nové jednání na 4.4.2016.

Inu nejen sociopatka, jak sama o sobě prohlašuje. Ale také bývalá minimálně kandidátka KSČ, tedy extrémistka, ochotná se podílet na bolševických svinstvech.

A trapné hrátky členek kriminálního spolku zvaného Justiční stráž, kdy ještě provádí znovu kontrolu po projití bezpečnostním rámem, potvrzují ubohost té komedie, sehrané spolkem OS Nymburk s novým komediantským principálem Rajmem.

Ani bolševici před rokem 1990 se tolik nebáli lidí, a neměli na soudech týpky z JS, jak se bojí tato chátra z OS Nymburk.

Takže frky, které Evička Holasová jistě vypotí, netřeba brát vážně. V merku už ji má jiná spravedlnost, stejně jako zbytek té chátry, než na kterou si sociopatka hraje.

zdravím, PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 17:07
Nová soudkyně Nejvyššího správního soudu Mgr. Petra Weissová

www.nssoud.cz/.../5318?tre_id=135
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 17:07
Jak nesprávné musí být soudní rozhodnutí a nakolik nespravedlivé musí být řízení před obecným soudem, aby si zasloužily pozornost ústavního soudu?

epravo.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-03-24 18:58
1.dubna jsem měl v roce 2003 též soud. Jednalo se o odvolání ve věci vymyšlené náhrady škody vrahům Jany, kterou jsem nezpůsobil, u pobočky KS Hradec Králové v Pardubicích.

Věc byla z trestního řízení přenesena do řízení občansko - právního, ač policie měla protokoly od mafiánské optiky Emi MUDr. Vybírala. Vrazi si sehnali nové ohodnocení, pochopitelně vyšší, navedená optička Libuše Hatanová, /pochopitelně jejich známá/, vypovídala před soudem jako svědek.

Hlavní důkaz pro soud byl, že brýle byly od krve, ale že nebyly soudu předloženy, a to je podle vraha Jany našel policajt. Důkazní břemeno to zakomplexované soudcovské vemeno soudkyně Profousová přenesla na mě, abych prokázal, že jsem uvedenou škodu nezpůsobil.

Lepší apríl jsem nikdy před tím, ani později nezažil.

To, jak jsem psal o tom výdeji oběda do 13 h, k tomu mohu uvést toto :
Ty policejní nemakačenkové myslí jen na žrádlo, to vidím už od 6h, co nastoupí do služby a služebními auty nakupují snídaně či svačiny.
Před lety jsem doslova sral policajta IMV Skočdopole, že jsem ho dokopal k sepisování TO na okresního ředitele Policie ČR, estébáka Kučeru a jeho kolega darmožrout ho naháněl, že je čas k obědu.

Ještě by bylo zajímavé vědět, kolik za to žrádlo ty lidské zrůdy platí.
Dnes se policajti nemusí stydět ani za svoji příslušnost k debilní státní správě, neboť policajta normálně nemáš šanci potkat a navíc ti největší čůráci chodí v civilu, viz Pavlišta a spol., takže je může identifikovat jen ten, kdo na něj narazil.
A co se změnilo, okresní policejní ředitelství byla zrušena, máme oblastní správu Policie ČR.
V Chrudimi máme jako šéfa nám dobře známého kreténa Švadlenku, který když o něco jde, je též nezvěstný.
Stejný kretén působící v Nymburku se Ti dnes konečně ozval.
J.K.
_________________

Jo, a vypadal dost napruženě ...

_________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.