Altner : Svědomí (nejen) sociální demokracie

Příběh advokáta Zdeňka Altnera dozajista vstoupí do historie, až bude rozebrán a popsán, což se v současnosti neděje a ve stínu jiných - aktuálnějších - kauz to na sebe ještě nechá chvíli čekat. Ale - dočkáme se, tím jsem si zcela jist.

 

Sám o tom příběhu vím prozatím jen málo, ale i to málo stačí na to, aby si člověk představil, v jakém státě to žijeme a co je zač především sociální demokracie a kam má vazby, co jsou její "tradiční kapitoly"  státního rozpočtu.

Je vcelku obecně známo to, že advokát Zdeněk Altner vyhrál sociální demokracii spor o Lidový dům a ten jí byl následně vrácen do vlastnictví. A to za vlády Miloše Zemana, tuším, že ten s ním i smlouvu o zastoupení podepisoval.

Když spor dopadl podle představ sociální demokracie, zachovala se jako typický ksindl a grázl : Totiž - fajn, žes nám vyhrál Lidový dům - a teď vypadni a zapomeň. Platit Ti nic nebudeme.

Advokát si to nenechal líbit - a začal se se soc. dem. soudit.

Asi netušil, čeho jsou lidi kolem ní schopni. i když musel vědět, že sociální demokracie - to jsou především mocenské složky státu, zejména pak ministerstvo vnitra a všechno, co k němu patří.

Fízlové, jakožto potomci StB (nikdy ničím jiným nebyli), jsou tradiční opory především komunistů a jejich pohrobků všeho druhu, bez ohledu na to, kdo je právě u moci.

Když už má stát k dispozici mocenské složky - tak proč jich nezneužit, vždyť se to samo nabízí !! Platit se musí tak jako tak, nějakou činnost vyvíjet taky musí, kontrola žádná, resp. kontrolou jsme my sami, tedy jejich vládcové - tak proč nenechat pronásledovat nepohodlné osoby, vždyť k tomu tu ty složky přeci - od padesátých let - jsou !!

A nepohodlná osoba ?

No, to jsou všichni, kteří nám nějakým způsobem dokáží šlapat na paty. Třeba proto, že toho o nás hodně ví - a mohli by to použít, třeba proto, že vyhráli spor se státem u mezinárodního soudu - a teď se právem domáhají naplnění rozsudku - třeba proto, že vyhráli spor pro vládní stranu - a teď se právem domáhají smluveného palmáre.

Zdeněk Altner se okamžitě dostal na index. Tedy seznam. Seznam nevhodných - a naopak k pronásledování vhodných osob. Začala se kolem něj motat rozvědka i kontrarozvědka, začali ho hlídat, špehovat, pronásledovat.

Pokud je mi známo, totálně mu zničili jeho slibnou advokátní kariéru a vyšachovali ho z veřejného, nakonec i soukromého života. Stal se psancem, a to doslova - a ještě zhruba do včera jím byl.

Není nikomu divné, že advokát, který vyhraje proti sociální demokracii spor o 300 milionů - je v den vynesení rozsudku V PÁTRÁNÍ POLICIE, A NIKDO NEVÍ, PROČ ??

A že o tom zrovna já tedy něco vím !!

Kde jsou všichni ti investigativci, jak to, že po tom nepátrají, jak to, že to není rozebíráno na prvních stránkách novin či hlavní zprávou dne v TV ?!!

Názorná ukázka, na co platíme daně : Na to, aby si mocenské složky mohly za ně řešit své soukromé problémy nebo soukromé problémy svých šéfů, jezdit si do Libanonu, tam se nechat za výkupné unášet, kout pikle, kde se dá, a hlavně : pronásledovat všechny, kdo se z libovolných důvodů stali nepohodlní momentálně mocným.

Třeba i proto, že jim "jen" mají podle smlouvy zaplatit ...

____________________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 08:17
Aneb : Čiň čertu (soc. dem.) dobře - peklem se Ti odmění ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 08:17
Tak doufám, že socani Altnerovi ve lhůtě nezaplatí, a Zděnda je obratem pošle návrhem u soudu do insolvence.

Taky cesta, jak shodit vládu a mít předčasné volby.

PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 14:40
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-02 17:10
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-03 09:32
Objevil Ameriku :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-03 20:21
Pana Altnera dostanou třebas na poškozování podmořských kabelů ...

ČSSD a platit ? Tomu výrobci svého loga snad také nezaplatili. Nezaplatí !!! Prej si vezmou půjčku? Kdo takový bandě pujčí? O.
____________


Třeba Babiš, ne ?!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:38
Predvidam jak dopadne pripad Altner vs. CSSD.

CSSD nezaplati 300 milionu a pozada NSCR v dovolani o odklad platby.
NSCR dostane od CSSD uplatek 10 milionu za vstricne rozhodnuti.
NSCR prizna Altnerovi v rozhodnuti pouze 18 milionu.
Altner pujde k USCR, ale vic nez tech 18 milionu nedostane.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:47
Altnerovi melo CSSD puvodne vyplatit 18 milionu.
S prislusenstvim to vsak dela pres 300 milionu.
Diletanti v CSSD se navzajem obvinuji, kdo je za to prislusenstvi zodpovedny a nikoho z nich nenapadne, ze jedine SOUDCE a jeho nerespektovani Mezinarodni Haagske umluvy z 1963 o DORUCOVANI do zahranici za to muze!
Altner pry delal 15 let obstrukce - nad tim se muze clovek (znaly pomeru v CR) pouze pousmat.
Z

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.