59% se domnívá ...

"59 procent dotázaných se domnívá, že rozvedeným ženám se žije hůře než rozvedeným mužům ... "

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1742262-vlada-se-podle-vetsiny-cechu-mela-vice-venovat-rodinam-s-dětmi

 

Absolutní vítězství informační blokády a lidské omezenosti, lenosti a pohodlnosti nad moderními informačními systémy, technologiemi, i zdravým lidským rozumem a zvídavostí vědět, kde žiji a co se kolem mne děje - jinak toto číslo, je-li pravdivé (a věřím, že se pravdě blíží), definovat a nazvat nelze.

 

Za situace, kdy návrhy na rozvod manželství podávají z 92% ženy, může k podobnému přesvědčení dospět jedině naprostý ignorant a analfabet, denně navíc ohlupovaný feministickou propagandou, jež už mu tak zevšedněla, že si jejího tendenčního a často naprosto vylhaného obsahu není prostě vědom.

Proč by to těch 92% žen dělalo ?!!

Aby se jim pak žilo výrazně hůř ?!! 

Už na škole nám jeden z profesorů říkal - na téma manželství a namlouvání - a s léty jsem mu dával čím dál více zapravdu : "Ženy jsou velké racionalistky..." - a "jejich láska k vám je prakticky vždy úměrná vašim vyhlídkám v kariéře, v zaměstnání a společenském postavení ...".

Hra na romantickou lásku je pak nejstarším tragikomickým scénářem, jaký byl kdy napsán ...

Ne jednomu návrhu na rozvod předcházela manželova ztráta zaměstnání - často jen velmi přechodná - a ne jednomu návrhu na rozvod předcházel "objev" ideálního muže ve vysokém postavení, načež  - proč se více zahazovat "s tím ňoumou...".

Pro ženy rozvod v naprosté většině případů - a skoro ve všech, co jsem kdy před soudem zastupoval - znamenal svěření dětí do péče, tím automaticky příjem masivního výživného, často ve zcela likvidačních částkách v poměru k platu bývalého manžela, a tedy i dlouhodobé zabezpečení do budoucna bez jakýchkoliv protipovinností vůči komukoliv, tedy i vůči dětem (např. jim vyúčtovat částky výživného, často dostatečné na zahraniční dovolenou každý měsíc...).

Pro manžela pak rozvod  - opět skoro vždy - znamenal :

a) ztrátu bydlení, často celá léta pracně a draze budovaného

b) ztrátu dětí, většinou - s časem - absolutní

c) zabřednutí do neřešitelných dluhů, vytvářených jak výživným (často ještě i na manželku), tak i povinností "vyrovnání" SJM, ač často veškeré SJM si ponechala - spolu s bydlením - manželka

A následně pak

d) konec kariéry, nebo minimálně její zásadní zlom, zvláště pak za situace, kdy si dotyčný vzal takovou psychopatku, která na výše popsaném neměla dosti a začala na něj ještě podávat křivá trestní oznámení pro : - domácí násilí

- sexuální zneužívání dětí (u dcer daleko jednodušší než u chlapců)

- znásilnění vlastní osoby (obvykle před několika lety - což OČTŘ nepřipadá nijak divné a klidně to "vyšetřují", někdy dokonce vazebně).

Co k tomu asi tak dodat ?

Že těch 92% žen, podávajících návrh na rozvod, asi ví, co dělá, že ?!!   A že to - na rozdíl od svých zcela zaskočených mužů - mají předem do puntíku spočítáno a jsou neustále o dvě koňské délky napřed ... 

Zbývá "vysvětlit" jediné - a sice : Jak je možné, že za tohoto - mimochodem mnohokráte popsaného - stavu - se najde 59% lidí, kteří si myslí pravý opak ?!!

Tak to už má jediné vysvětlení - a sice - krom obecné lidské hlouposti a naivity - je to děsivá a nezastupitelná role propagandy, masivně pouštěné do celostátních sdělovacích prostředků, především pak všech stanic TV, ale i dalšího mainstreamu.

Naivní hlupáčci, kteří tomu uvěřili (občas nám takoví také volají) - se pak nestačí divit, až přijdou k soudu - a - samozřejmě pozdě - žasnou.

A teprve pak se probouzí do reality, kolem které celá léta chodili jako slepí a hluší - protože se jich netýkala - a protože jim v televizi řekli, že to tak není a že komu se to nelíbí, je jen hrstka extrémistů a násilníků. 

Než mezi ty "extrémisty", kteří - chtíc vychovávat vlastní děti - byli přiřazeni i oni.  

___________________________

            

___________________________

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-03 16:35
tp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10258908743-ztraceni-otcove/409236100202002/

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-04 19:59
Ať žije spravedlnost.

novinky.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:43
Dne 4.4.2016 zvitezila Umluva ZLP (platna v celem demokratickem svete) nad "posranou" Listinou ZLP (platna pouze v CR)!
Rozdil mezi Umluvou ZLP a Listinou ZLP je jako rotzdil mezi dnem a noci!
Nemci prezkoumali zpusob zachazeni s utecenci v CR a rozhodli se nevydar zpet fanatikovi v CR iracke rodiny s malymi detmi.
(Se slusnymi lidmi se v demokratickem svete slusne zachazi.)
Ovcane CR bdete! Demonstrujte poklidne (dne 5.5, 6.6, 7.7, atd) za zavedeni Umluvy ZLP (podepsane statem CR pred 25 lety v 1991) misto podvodne Listiny ZLP!
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:44
Aktivisté přivítali ‚Zemana gentlemana‘. Teď museli na policii

echo24.cz/.../...


zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:46
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-05 13:47
Tragicky omyl rozvodu zen spociva v tom, ze ony se vetsinou rozvadeji po enormnim tlaku sve matky a az po rozvodu zjisti, ze je zivot s ditetem bez manzela uplne jiny, nez si predstavovaly.
Rozvedeny muz je naopak viden jako volny ptak, ktery to ma snadnejsi.
Chlapi nezente se, zijte s pritelkyni na hromadce, mejte jedno dite. Tchyne Vas bude stale respektovat a usetrite si spoustu neprijemnosti do budoucna.
Z.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.