Zločinecká banda nymburské justice rozkryta

Arogantní parchant Rajm, který při zmaření hlavního líčení dokonce ani nechtěl sepsat stížnost, se diví, proč vůbec někdo podává trestní oznámení na Holasovou, zmařivší hlavní líčení, když přece musí vědět, že ho stejně nebudou vyšetřovat. Pro ně přece zákony neplatí - a nikdy neplatily.

 

Konečně se podařilo zdokumentovat to, co jsme celou dobu tvrdili, jen to nebylo tak okatě vidět - totiž že nymburská justice není nic jiného než nebezpečná, organizovaná zločinecká banda, ohrožující a terorizující celý okres a všechny jeho občany, která kryje jeden druhého a pro kterou zákony neplatí, zvláště pokud by je měla dodržovat ona sama, natož pokud by pro ni plynuly ze zákona nějaké sankce, nota bene pak její vlastní trestní stíhání.

Porušovat zákon beztrestně a terorizovat spoluobčany mohou tak - dle vlastního nejlepšího přesvědčení - jen oni sami.

 

 

 

 

 

_________________________

A odpověď :

 

OS NB –  Mgr. Jiří Rajm

 

 

 

                                                                                                                                     K č.j. 25 St 4 / 2016

 

Pane Rajme,

 

Na základě Vašeho dopisu ze dne 4. dubna jsem usoudil, že jste naprosté hovado, kretén a blb, zcela nezpůsobilý nejen vést soud jako takový, ale ani vykonávat funkci trestního soudce.

Nevím, kdo Vám dal diplom na právech a za co a ani nevím, které – s prominutím – naprosté pako – Vás najmenovalo do funkce předsedy soudu a proč, jisto je pouze to, že tam nemáte co dělat, protože nejste schopen zajistit základní funkci soudu – tedy aby na základě zaslaného předvolání také skutečně proběhlo jednání, notabene trestní hlavní líčení.

Vzhledem k tomu, co jste za hovado, si zjevně vůbec neuvědomujete, že otevřeně potvrzujete totální podjatost soudkyně a soudu, když – spolu s tou tupou  krávou Holasovou – „nabýváte dojmu“, že se nechci zúčastnit hlavního líčení, tedy věštíte z karet, a ještě hodně blbě, a to zcela bez jediného podkladu či důkazu, přitom právo jako takové je výhradně postaveno na prokazování, a ne na dojmech a věštění, ještě k tomu zjevně křivých a smyšlených, prokazujících jedině to, že soud v Nymburce – a ta  kráva, co ho „vedla“ před Vámi především, nebyl a nebyla rozhodně ze všech mých kauz již v r. 2009 vyloučena vůbec náhodou.

Osobně se domnívám, a její poslední jednání to plně prokázalo, že je to evidentní psychopatka, nebezpečná jak sobě, tak i širšímu okolí, trpící bludy a utkvělými představami – které Vy ostatně jenom potvrzujete -  a měla by být držena pod zámkem, aby nemohla ohrožovat společnost.

Pro Vás to ovšem platí v bleděmodrém rovněž, protože soudce, který považuje za „normální a běžné“, že nevinným a bezúhonným lidem budou poštu rozvážet v noci policajti, aniž se je vůbec soud obtěžoval obeslat či si počkat na vyzvednutí dopisu na poště, je prostě agresivní psychopat, který postrádá základní úctu k lidské svobodě a člověku jako takovému a takoví lidé rovněž mají být drženi pod zámkem, protože jsou společnosti jako celku vysoce nebezpeční.

Krom toho, co asi tak máte za kvalifikaci, když nevíte, v čem spočívá trestný čin pohrdání soudem a že se ho nutně dopustí každý, kdo úmyslně zmaří soudní jednání, což Holasová – jak teď vidím i s Vaší podporou – zjevně učinila ?!

Vy sám jste měl na ni okamžitě podat trestní oznámení, jakmile jste zjistil, že hlavní líčení bezdůvodně neproběhlo, zatímco její bláboly o jejích psychických potížích, bludech a představách patří výhradně do oblasti soudně-znaleckého zkoumání, nakolik je toto evidentní pako nebezpečné veřejnosti.

Jestliže bylo zrušení jednání oznámeno na info-soudu, proč mi taky předvolání neposíláte oznámením přes info-soud ?! Proč sem posíláte ty vypatlance s majáčky, když dobře víte, že mi nikdy nic dobrovolně nedoručí a pokud nemají v ruce zatykač, nepřekročí ani bránu a jezdí za mnou úplně zbytečně, což samozřejmě dávno a předem vědí a mnohokrát jsem to řekl všem těch jejich idiotským velitelům, co si – spolu s Vámi – myslí, že občané tu jsou od toho, aby sloužili jako pokusní králíci pro testování, kam až může sahat zvůle tupců, zaměstnaných ve státních orgánech, protože je nikam jinam nikdo nevzal a sami by si nevydělali ani na slanou vodu.

Můžu vědět, co je mi do toho, že vám na soud volá nějaká paní Chalupová ? Proč mi to vůbec sdělujete a jak to souvisí s předmětem mé stížnosti, tedy že jsem dostal nesmyslné předvolání na jednání, jež se bez omluvy nekonalo ?

Budou vám ještě volat nejspíš desítky občanů, oznámení o konání soudu bylo přece zveřejněno na našem webu, který – jak sám píšete – dobře znáte a osobně sledujete (ani se nedivím, někde se aspoň něco naučit musíte, že ?!! - když Vás doteď nenaučili nic ani na právech, natož pak na soudech)   - takže je také nad slunce jasnější, odkud to ti občané vědí !!

Vás má zajímat – jako předsedu soudu – že máte na soudě tak blbou soudkyni, že neumí ani napočítat do patnácti, a tudíž si neumí spočítat ani dny úložní lhůty na poště – a je zralá na ústav nebo na opakování první třídy obecné školy. TO (!!) JE VAŠE ODPOVĚDNOST – a ne to, jestli a kdo vám volá na soud a ptá se na moje hlavní líčení. Já za ty lidi – na rozdíl od Vás za pracovníky soudu – žádnou odpovědnost nenesu a krom toho v tom ani nevidím žádný problém, že se veřejnost zajímá o dění, které masově sleduje z našich stránek (ostatně – podle statistiky přístupů – spolu s prakticky celou ostatní justicí ?!!)

Viděl jsem na soudech spousty idiotů všeho druhu, ovšem to, co jste předvedli v poslední době vy dva – tedy Vy osobně s tou krávou, psycho a sociopatkou Holasovou – to jsem nezažil za patnáct let, ba ani nikde jinde neviděl.

Jste naprostí magoři a blázni, vysoce nebezpeční okolní společnosti, a podle toho je s vámi nutno jednat a nakládat -  ostatně, sami o sobě píšete, že podléháte nějakým bludům, které nedokážete ničím doložit, natož rozumně zdůvodnit.

Takoví lidé patří do ústavů, ne na soudy.

Holasová se, mimochodem, „tak dokonale“ seznámila se spisem – asi během pěti minut, co jí přistál na stole – že mi vážně tvrdila, když se konečně vůbec uvolila k vlastnímu nařízenému soudnímu jednání se vůbec dostavit, že jsem si v přípravném řízení „nepřebíral poštu“, což je lež jako věž.

Na základě těchto lží pak „nabyla dojmu“, že se „nechci někam dostavovat“ ?

Ona nemá co nabývat dojmů, ona má poslat řádně obsílku – a čekat, až si ji adresát převezme – a samozřejmě minimálně umět počítat do patnácti a nařídit termín hlavního líčení tak, aby líčení bylo reálné konat, ať už si adresát převezme zásilku, kdykoliv se mu zlíbí. A jemu se to může zlíbit klidně i poslední den úložní lhůty – což, jak vidět – celý váš soud totálně vyvedlo z kolejí.

Abych se dlouho nezabýval šmejdy, co patří k posouzení zjevně někomu jinému než účastníkovi řízení

 

-   ZÁVĚREM konstatuji :

 

               - Nezajistil jste základní fungování soudu.

 

               -Vámi řízený soud rozesílá zcela zmatečná předvolání, na která, když se adresáti dostaví, nic se nekoná. Tím zesměšňuje justici jako celek.

 

Logickým důsledkem pak je, že KAŽDÉ PŘEDVOLÁNÍ VAŠEHO SOUDU LETÍ ROVNOU DO KOŠE, jakožto další nepodařený vtip nějaké vyšinuté psychopatky.

 

Vy osobně jste navíc takový blb, že tohle všechno VŮBEC NECHÁPETE JAKO PROBLÉM  a máte za to, že se nic nestalo a že stížnost není důvodná !?!!

 

Jen tak pro zajímavost – protože duševní pochody psychopatů jsem zase tak hluboce nestudoval a neznám je – jak by asi - podle Vašeho vnímání - musela vypadat „důvodná stížnost“, když rozesílání směšných a zjevně zmatečných předvolání a následné nekonání hlavních líčení v nařízených termínech k „odůvodněné stížnosti“ nestačí ?!!

Pokud byste mi ještě někdy měl psát, zaměřte se výhradně na to, odkud takové prase, jako jste Vy, vůbec kdo vyhrabal, za co ho kdo pověřil předsedováním, byť i na tak děsivém soudě, jakým Nymburk jistě je a posledních 20 let vždy byl (hlavně díky sociopatce Holasové) a jak je možné projít vysokou školou, byť i tak směšnou, jako jsou bezesporu práva, aniž by to na něm zanechalo jedinou stopu, ba dokonce zjevně naopak, vychovalo ho to k bezbřehé aroganci, pohrdání základními lidskými právy ostatních a k agresivním útokům na ostatní spoluobčany, na rozdíl od něj žijící řádně, slušně a spořádaně.

Být jedním z Vašich rodičů, jdu se bezodkladně oběsit.

Větší životní fiasko než mít za syna takového tupého a arogantního parchanta, jako jste Vy, si nedokážu - ani při vší obrazotvornosti - představit.

 

S pozdravem

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

 

 

 

_________________________

Samozřejmě, že na Rajma bylo podáno trestní oznámení pro nadržování.

A máme tak zločineckou bandu kompletní - vedení soudu (současné i minulé) a postiženého chudáčka z OSZ, který je všechny kryje, aby ušli trestního stíhání :

 

 

_________________________

             

_________________________ 

 

 

_________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-11 10:26
Rozbití rodiny - vítězství genderové revoluce; spor o alimenty:



protiproud.parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-12 16:03
Dobrý den,

souhlas s tím, co jste napsal o nymburském soudu.

Málokde se vidí na jednom místě taková chátra, jako na Okresním soudu v Nymburce.

Neumí z práva nic, ani základní úkony soudu, jedině jak okrádat lidi o majetek a otravovat je roky svými žvásty.

Samozřejmě přitom sprostě lhát, dělat machinace se spisem, s přidělováním věcí soudcům, navádět primitivy z justiční stráže, aby napadali slovně či fyzicky lidi, kteří přijdou na soud, kšefty se stejnou advokátskou chátrou z Nymburka či odjinud, atd.

Jmenovitě pakáž Holasová, Steinmetzová, Steinmetz, Bartošová, přitroublí asistenti soudců - úřednice Dlouhá, Havelková, Stejskalová, Veverková, Tobiášová, Jindrová, Pršalová, Podoláková, jedna píča jak druhá, předtím též Jirsáková, Valentová, Kocourek, Havránková, Havránek (mj. takový tahoun, že když v 2001 konečně vypadl ze soudu, zůstalo po něm přes 200 nevyřízených spisů), aj.

Prostě chátra.

Jen je osolte.

zdravím, PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-12 17:05
Lihový boss Březina stihl před policií skrýt stovky milionů – z vazby posílal tajné depeše

ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-12 17:40
ČR zavádí trestný čin hanobení životního stylu třídy i podněcování nenávisti k homo, trans a asexuálům

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-12 17:49
Tak zatímco Ten Pi-tchus chválil fízlíky za vzornou kolaboraci s čínskými opicemi, tak nás fízlík Kadlec vrátil do každodenní reality, co čekat od PČR.

40 nabouraných aut na Vinohradech dnes fízlíkem, to tu ještě nebylo. PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-12 19:03
Tomu se říká "pomáhat a chránit!!" Asi z radosti nad "poděkováním" ožraly z Hradu.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-12 19:09
novinky.cz/.../...

Zaorálek je lingvistický analfabet a humanitní pablb, který nevychodil z češtiny ani čtvrtou obecnou.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-13 16:09
Celý život se krčit a ohlížet - to je otroctví.
Vědět, že co dělám, je správné - to je svoboda.
A nazývat stůl stolem .

+F+

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.