Souhlas rozpadající se justice

Co všechno lze považovat za souhlas, o tom výmluvně vypovídá následující stránka.

 

(Podjatý) soudce zašle dotaz, zda žalobce souhlasí s rozhodnutím věci bez nařízení jednání, žalobce odpoví, že to ani náhodou - načež mu o 3 měsíce později přijde rozhodnutí - samozřejmě negativní - že věc byla vyřízena (i bez něj) - a odvolání zamítnuto.

Co víc chce ještě kdo za důkaz, že v justici pracují i zjevně negramotní soudci, kteří nejen že dodnes nedospěli ke znalosti ani základních atributů platného práva, ale prokazatelně neumí ani číst ... ?! 

 

 

"SOUHLAS"  s vyřízením věci bez jednání v představě mečícího kreténka Aleše Šťastného.

 

 V takové justici je pak možné už úplně všechno.  Kdo to potřeboval názorně vidět, tady to má ...

_____________________

                

_____________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-14 14:55
AKTUALITKA - z Polska :


Dnes je výročí 1050 let křtu Polska, všude budou večer planout ohně, připomíná to církev, i nejvyšší představitelé země.

Při té příležitosti byla vydána také bankovka 20 zlotých s portrétem Přemyslovny Doubravky (polsky Dobrawy), ženy prvního křesťanského knížete a vládce země Mieszka z rodu Piastovců, Doubravka jej přivedla na víru, dala mu k sňatku podmínku, že se zřekne pohanských návyků/zlozvyků (mezi nimiž byl tehdy nijak zákonem zakázán nevázaný život, zejména s promiskuitními sklony).

Na bankovce 20 zl je až dosud první polský král, v Polsku nazývaný Boleslav Chrabrý, ve své osobě ovšem také kníže český - Boleslav IV.

Poznaňský metropolita arcibiskup Gądecki před pár málo dny v kázání při slavnostní mši v pražském kostele Sv. Jiří na Hradčanech v souvislosti s tímto výročím připomněl, že velká část polského liturgického názvosloví také pochází z českého jazyka.

Proč metropolita poznańský?

Protože v této (velkopolské) arcidiecézi se nachází první polské hlavní město Hnězdno (cca 50 km od Poznaně na trase směr Innowrocław - Bydhošť - Gdaňsk). Proč Praha?

Symbolicky jde o počátek cesty Doubravky - jinak o hodně mladší sestry kněžny Mlady, která v misi s řezenským biskupen Wolfgangem (svatým) vyprosila u Papeže zřízení samostatného pražského biskupství....

Víra, která se tolik spojuje s historií i bojem polského národa za svobodu, a stala se nejzávažnějším atributem polských národních dějin, přišla přes Čechy...

Freeeurope
__________

Doplňme jen, že zaniklá obec Mladá - nazvaná podle kněžny Mlady - ležela v prostoru, pozdějším vojenském újezdu, Milovice. A tento vojenský prostor se po této kněžně jmenuje dosud ... Celou oblast jí totiž věnoval její tatínek, kníže Boleslav.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-14 17:56
POŠTA SPONZORUJE POLICEJNÍ PLES - a my víme, proč ...

Proč by je nezasponzorovala, když chrániči rozvážejí poštu po vsích, možná nabízejí i další sortiment, jaký známe z kamenných pošt, voňavý stromečky, losy, noviny, důchodový pojištění, pojistky. O.



zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-15 08:50
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-15 08:52
Nový represivní útvar: obrovská moc bez dozoru

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-15 08:53
Pokud Kadlec nezaplatí, odnesou to všichni řidiči

novinky.cz/.../...

_______________

A co myslíte, že od takovýho zmetka můžete čekat ?!! Že zaplatí ?!!
Lepší vtip jsem nikdy neslyšel ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-15 20:58
fakt.pl/.../...

Případ z Mławy (PL) : Exekutorský pomocník zabavil traktor sousedovi dlužníka, který nic nedlužil. Na traktor měl doklady na svoje jméno a také je hned předložil. Exekutora to nezajímalo, chtěl traktor, tak si ho ukradl.
Dnes čelí trestnímu stíhání, hrozí mu 3 roky v base.
Veřejnost se shoduje, že hlavně díky tomu, že se rolníka zastala média, která nejsou ani zdaleka tak servilní jako ta česká ...

Exekutoři mají tu smůlu, že jsou v Polsku, takže těm svým kolegům v českých zemích mohou jejich neomezené pole zvůle jen závidět...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-15 21:01
Malý - doplňující - česko-polský slovníček :

Velké většině slov i textů český čtenář porozumí, a tak jen některá slovíčka, která nelze uhodnout na první mrknutí oka....

Komornik = exekutor, sędzia = soudce, urzędnik państwowy = státní úředník, przestępstwo = trestný čin, wykroczenie = přestupek,
Złamanie prawa = porušení zákona (pozor, "zákon" v polštině = církevní řád !!), rząd = vláda, zarząd = vedení (podniku atp.), nieruchomości = nemovitosti, karalny = trestní, oszukać = podvést, oszustwo = podvod....

Inspirující počtení!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-17 08:58
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-17 09:04
Kolaboranství Čechů


Ještě jsem si vzpomněl, jak kdysi v diskusi na webu K 213 kdosi psal, že sice ČT roky nesleduje, ale koncesionářský poplatek poslušně platí.

Aneb typický český kolaborant, který svými prachami udržuje systém, který mu nevyhovuje, nadále v chodu.

Vedle v Německu je taky stejný poplatek na ARD, ZDF, tisíce Němců ho neplatí, už je soudy poslaly dokonce do lochu, a vzhledem k rostoucímu odporu, kdy jejich ÚS nyní řeší ústavnost povinnosti ho platit, lze čekat úpravu tohoto poplatku.

Ovšem Češi radši jen žvaní, místo aby přestali platit. PR

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.