A je to venku : Potrefený houser se ozval !

Už na první pohled bylo jasné, že přitroublí a zbabělí policajti neudělají nikdy nic bez rozkazu, resp. bez pocitu, že jsou dostatečně "shora" kryti. A jestliže napadali demonstranty s tibetskou vlajkou či chránili ty, kteří na ně agresivně útočili, měli k tomu příslušné rozkazy. I onen pocit krytí a beztrestnosti.

Incident na FAMU pomohl rozkrýt, i od koho.

 

Domněnky, že Zeman sám převzal velení policie po dobu návštěvy čínského pseudomonarchy, nabývají tak zcela konkrétních rozměrů. Stejně jako obavy o to, že si ze státní policie začíná vytvářet svou masivní soukromou ochranku, jak byl ostatně zvyklý z doby komunistických papalášů, kteroužto dobu nikdy sám vnitřně neopustil, naopak - se s ní čím dál více a čím dál okatěji ztotožňuje.

Primitivní ožrala s pocitem lidového mandátu a totalitní snahou převzít veškerou moc - nic horšího naši zemi potkat nemohlo - a nejsou přehnané obavy o to, že zde tento primitiv provádí přímo před očima státní převrat, tedy vyčlenění mocenských složek z vlivu a velení těch, kteří jim - relativně legitimně - velet mají - a jejich podřízení si sobě samému.

Je s podivem, že celá slavná EU, jindy tak citlivá na "ohrožení demokracie", především ve vztahu k sousednímu Polsku, tentokrát mlčí, ač Zeman jistě není jejím koněm.

Přitom tato vypitá zrůda evidentně žene zemi buď ke státnímu převratu, nebo - nenechá-li si to podstatná část obyvatel mlčky líbit - k občanské válce. Právě pro ni potřebuje tento dinosaurus primitivní mocenské složky na své straně, a protože armáda je vcelku bezvýznamná, navíc z velké části v zahraničí, na misích, jde v první řadě o policii, která se začíná měnit v cosi jako masovou StB (dodejme, že za komunistů, těch původních, byla StB jen malou částí celé státní policie - a ten zbytek se od běžných policejních složek zase tolik nelišil).

Všechno špatné je k něčemu dobré. Aspoň si - doufejme - podstatná část obyvatelstva začne uvědomovat, kam nás tato vypitá hlava žene - a je jí to samozřejmě jedno.

Pokud jde o putinizaci politiky, pak právě poslední vývoj v ČR je toho názorným příkladem.

Ještě že existuje ona "vyšší moc", ať už jí říká kdo chce jak chce - a ta dokázalo skoro nemožné - totiž že v den, kdy ožrala děkoval fízlům na Hradě za vzorné estébácké služby v ulicích, jiný fízl, který se už asi na Hrad nevešel, rozmlátil svým teréňákem všechno, co mu přišlo pod ruku na půlce Vinohrad. To jako názorná ukázku toho, co nás bude všechny čekat, pokud k tomu budeme i nadále mlčet a estébácká policie začne vládnout masově podle svého.

Samozřejmě, že za tento teror lůzy můžeme poděkovat jedině jiné lůze, která pro ožralu Zemana hodila hlasy do volební urny, a to přes to, že musela vidět primitivně-přitroublou jeho volební kampaň, zejména pak její závěr, postavený na strachu ze Sudeťáků - což nastavilo znovu zrcadlo celé české společnosti, i té její vyspělejší části, která měla za to, že tyhle strašící obludy generace našich prarodičů jsou již nenávratně v hrobě a těžko je odtamtud kdo bude vytahovat.

Zeman ukázal, jak snadno to stále jde, alespoň u té primitivnější části populace.  

A teď - díky hlasům těchto převážně pivních primitivů - stojíme před novou policejní totalitou, hrozící být ještě brutálnější nežli byla nadvláda StB před čtvrt stoletím.

Lidem, kteří jakkoliv přispěli k udržování Zemana na Hradě, patří jediné - hluboké opovržení té slušnější části společnosti a naprostá izolace od ní jakožto společenského odpadu přímo zodpovědného za nový národní úpadek a tragédii.

Nikdo, kdo volil či volí Zemana, nechť si nestěžuje na stav policie či justice, potažmo práva u nás, protože to je věrný Zemanův obraz a jeho nejvlastnější dílo a přání.

Začíná se rýsovat jediná možnost : Má-li se předejít dokončení mocenského puče a státního převratu, bude nutno tohoto primitivního ožralého dinosaura z Hradu vyvléct třeba násilím - ať se to komu líbí nebo ne.

Už proto, že se demokratickému mandátu, na který se - jako na jedinou legitimitu - tak rád odvolává - zcela zpronevěřil, když se ho pokusil zneužít k mocenskému puči, ve kterém stále pokračuje.

_____________________

http://www.novinky.cz/domaci/400715-chudinka-holcicka-se-nenaucila-ani-tri-vety-zpameti-prohlasil-zeman-o-dusilove.html

_____________________

 https://www.stream.cz/kanal-marysko/10009995-fracek-nebo-diktator#nejnovejsi

_____________________

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-17 16:25
Pise se rok 2016 a pripravna faze komunistickeho puce v CR se soudruhem Zemanem je v plnem proudu.
Do "Unora 2018" tak uz zbyva jen 22 mesicu.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-17 17:18
Ahoj Jiří.

Tak Holasová má stále tu drzost, či odvahu činiti zlo ?

Očekává se zřejmě druhé nejpočetnější nasazení pomahačů po návštěvě číňana. Již se těšíme na zítřejší reportáž z nymburského domu hrůzy :-)

Ta parta tam, je už silně nejistá.

Jirka
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-18 14:54
Brazilske prezidentce Rouseffové hrozi odvolani.
Kdy se docka impeachmentu ozraly picus?
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-18 14:56
Merkelova podleha tlaku Erdogana na potrestani televizniho komika a satirika v Nemecku.
Satirika se uz zastal znamy politik a starosta Londyna.
Zde je rozdil mezi dnesnim chapanim beztrestnosti projevu slova v Nemecku a v Anglii!
Turek z Istambulu (s pocetnou tureckou komunitou v Nemecku) poklada Angelu na lopatky.
Co bude nasledovat?
Z

zahranicni.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-18 14:59
Zcela mimo realitu‘. Televizní soudkyně Barbara zaskočila i Nejvyšší soud

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-18 15:01
Domina znovu před soud ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-04-18 17:05
Ono je ale take mozne, ze Sobotka lže a CSSD penize vubec nema. Proc: Lidovy dum, tedy nemovitost v ulici Hybernska 1033, jejimz majitelem je dle listu vlastnictvi CSSD, je od 8.4.2016 zaplombovan - založeno řízení - zástava ve prospěch Fio banky a.s.



Nyní běží 20denní lhůta, během které nesmí katastrální úřad povolit vklad (§ 18 odst. 1 zákona č. 256/2013 Sb.). Tato lhůta skončí 02.05.2016.



Ale neni-li proveden zastavni vklad do LV, banka standardne penize nepujci, resp. neprevede dluznikovi.



Mozna tedy, ze Sobotka pouze bohapuste narodu lže.

Kul.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.