Náhrada za Vránu

Volby se blíží, měli byste vědět, co znamená volit ANO. Ukážeme si to na velmi čerstvém a velmi názorném příkladě : Náhradě za exekutora Vránu z Přerova.

 

Ta totiž proběhla už plně v režii současného ministra Pelikána, alias Pejsáčka - a podle toho vypadá - a podle toho, jak vypadá, můžete soudit, jak bude vypadat každá změna, kterou Pejsáček halasně ohlásí do médií (těch poplatných - toho našeho se dál bojí jako čert kříže).

Úvodem si připomeňme, co byl (a je) Vrána zač - a také co Pejsáček, ba celé jeho estébácké hnutí, slibovali v oblasti exekucí, a to ještě velmi nedávno.

Namátkou : Odpuštění nevymahatelných dluhů, zásadní snížení odměn exekutorů (připomeňme, že hned první dopis od exekutora stojí 7 tisíc, které vám okamžitě k dluhu - jakkoliv pochybnému - přibudou - tak drahý není ani dopis anglické královny, a to ani po Brexitu ne).

To se ale přestalo líbit exekutorům - a tak se sjeli a pohrozili, že "ukončí živnosti". Nevím, komu z toho jaká hrozba mohla plynout - přesto Pejsáček, jako typické dítě z estébácké rodiny, okamžitě zacouval a od požadavků - byť vyslovených v hypotetické rovině - upustil.

Každý rozumný ministr spravedlnosti by při takové nabídce zajásal nad tím, že se věc tak snadno - a hlavně sama - vyřeší, protože další existence těchto "soukromých" exekutorů je veřejným ohrožením číslo jedna a s právním státem naprosto neslučitelnou skutečností.

Mimochodem, už jste někdy někde - kromě Česka - viděli takový nesmysl, jako je "soukromý podnikatel" a "veřejný činitel" v jedné osobě ?

Jsou činnosti , které se - z podstaty věci - prostě zprivatizovat nedají - a to je především výkon státní moci.

To bychom také mohli mít soukromou policii (Tuhý by ji jistě rád zprivatizoval) nebo soukromou justici (Baxa by také jistě projevil zájem), apod.

Jak asi může jít dohromady podnikání a tvorba zisku - s výkonem pravomocných rozsudků ???

No - samozřejmě, že - nijak.

Pak to totiž vypadá tak, jak právě předváděl exekutor Vrána (a v menší míře to dělají všichni ostatní exekutoři) - totiž že zákony, veřejný zájem a hlavně právo jdou stranou - a jediné, co zůstává, je tvorba zisku, a to za všech okolností, přičemž jim ani v nejmenším nebrání už ani zákony, které pro ostatní více méně jakš takš platí.

Připomeňme, že právo a jeho výkon by se nikdy neměly dostat do rozporu s dobrými mravy.

To také - mimo jiné - znamená, že je lepší nechat běžet deset pravděpodobných pachatelů, než zavřít jediného nevinného. A stejně tak to znamená, že je lépe dluh nevymoci, než sebrat stařence poslední obrázek ze zdi, se kterým žila celý život, nebo ji vystěhovat na ulici - aby z toho měla smrt. To je totiž pak přesně "výkon spravedlnosti", kdy je lepší, když se radši nevykonává nic, než pokud se tak děje tímto způsobem.

A toto přesně dělal Vrána ( a dělají to i ostatní exekutoři, pokud jsem je zatím stačil poznat - prakticky bez výjimky).

Chamtivá lidská zrůda, jdoucí po penězích přes mrtvoly, a to i často naprosto nevinných či nezúčastněných lidí.

Mimochodem, o Vránovi se začalo - trochu - v médií mluvit až poté, co jsme my, z redakce K 213, navštívili jedno z jeho kárných řízení u NSS, za čtvrt roku na to další - a napsali o tom a natočili to, co jsme tam viděli a slyšeli.

A to už bylo kárné řízení asi desáté - a Vrána se jen smál.

Pak nastoupil do funkce Pejsáček a aby se populisticky zviditelnil, prohlásil, že Vrána musí skončit. Odvolat ho ovšem nedokázal, ani potrestat ne. Vrána odešel nakonec sám - a tři miliony z exekutorské úschovy vzal - jako správný padouch - s sebou. Pak zaplaťte exekutorům !! Oprávněný to stejně nikdy neuvidí - a bude to chtít po vás znovu.

A teď se - konečně - podívejme, koho tam dosadil Pejsáček za něj a jak ten zlopověstný úřad funguje skoro rok po Vránově odchodu.

Nová krev se jmenuje - exekutor Lukáš Jícha. Exekutorský úřad Přerov.

A posloužit můžeme příkladem velmi názorným, velmi čerstvým, který do detailů známe : Vlastním.

Loni na podzim (v říjnu 2015) poslal tento úřad výzvu, že prý bude oceňovat náš dům (sídlo K 213) - a že jsem jako majitel povinen být přítomen a zajistit vstup do domu, jinak že se mohou vlámat za účasti policie.

Tak jsme přítomni byli - a "pověřenou osobu" očekávali - viz : Mikuláš, co bere.   http://k213.cz/JOOMLA/2151-mikulas-co-bere

 

"Pověřená osoba" - bezpohlavní zakuklenec, připomínající feťáka vyrazivšího na čórku, přišel před bránu a když jsem ho vyzval, ať se legitimuje, prohlásil, že má doklady v autě, zmizel do auta - auto se za chvíli rozjelo - a zmizelo z vesnice - a už se neukázalo.

Až za 3/4 roku přišel "posudek" na dům - prý si ho zaměřili ze silnice v době, kdy nebyl nikdo doma (20.4. - což mohli vědět jedině z těchto stránek, podle kalendáře událostí), dovnitř se tedy - vzdor vyhrožování vlámáním policie - nikdy nepodívali - přesto jsou takoví machři, že mohou - a umí - cenu nemovitosti stanovit i ze silnice. Patrně jako jediní na světě.

"Posudek" i jinak vypadal dost divně - v životě jsem ještě takový neviděl - a že jsem jich už pár viděl !! Nesešitý, bez podpisu, bez razítka, bez znalecké doložky. Pokud by ho vystavil soudní znalec, bylo by to na okamžité odejmutí znalecké doložky.

Jenže jsme na soudě zjistili - že znalcem, tedy registrovaným u soudu, jsou jen dva uvedení - další dva, včetně Mikuláše, který přitom na místě - i podle posudku - jako jediný byl - v seznamu znalců vůbec nejsou - a nejsou tedy ničím.

Dodatečně jsem rychle pochopil, proč Mikuláš ujel - protože se neměl prokázat čím.

Celá dosavadní působnost této ve skutečnosti zločinecké skupiny byla a je postavena na naivitě a neznalosti lidí, kteří - vystrašeni tím, že se dostali do problémů a přijdou o dům - se nevzmohli na sebemenší odpor, ba dokonce ani na to, aby po nich chtěli, ať se něčím prokáží. Natož aby věděli, jaké jsou náležitosti znaleckého posudku a jak má správně vypadat.

A teď - "náhrada" za zločince Vránu - nový exekutor Jícha - a jak si představuje zákonnost ve své praxi.

Jícha - na základě tohoto naprosto směšného elaborátu, který by nemohl brát vážně ani student prvního semestru práv (pořízený z ulice, bez prohlídky domu) - vydal usnesení o prodeji nemovitosti a odměně znalce - a píše v něm, že nájemní smlouvy, vážící se k nemovitosti - kdy má povinnost nejprve nájemníkům zajistit náhradní bydlení - ho nezajímají a řešit je nebude. Protože to jsou prý členové K 213.

Chápete to ??

Oficiální vykonavatel státní moci přijde v úředním dokladu s tvrzením, že tady existuje určitá skupina občanů - jakési třetí kategorie - na které se žádná zákonná ochrana nevztahuje, se kterými si může dělat, co se mu zlíbí - a klidně je - z hodiny na hodinu - vystěhovat na ulici - protože - podle něj - jsou členy jakého nepřátelského sdružení ...

 

A takovýto úchyl dostane státní souhlas k tomu, aby převzal největší exekutorský úřad v zemi.

Nutně se musím pak ptát : Jak asi vypadají ti ostatní, z menších úřadů ?

Jaká kritéria byla uplatněna při výběrovém řízení na tuto pozici ? A existovala vůbec nějaká ??

Výsledek "práce" ministra z estébáckého hnutí ANO.

A když se ho na to - jménem deseti tisíc čtenářů našich stránek - přijdete na kameru zeptat - tak se bojí i zvednout telefon, zapře se nebo uteče z ministerstva.

Viděli jste někdy  ústřední státní orgán v horším stavu než v tomto ?? Kdy zjevně odmítá komunikovat jakkoliv s veřejností, k ničemu se zásadně nevyjadřuje - a pro jistotu tam vůbec není, případně se zapírá ??

A to všechno - za peníze nás, daňových poplatníků... Takhle spravuje naše - vaše - záležitosti. A to i v předvolebním období.

Už chápete, co znamená volit estébýkovo hnutí ?

V praxi asi toto :

Do pěti let to nebude jen Jícha, ale takovýchto zločineckých band, krytých dalšími zločinci z MSp, budou desítky. Budou chodit po venkově - i po městě - a který dům se bude komukoliv z nich hodit nebo líbit - tak prostě současným majitelům sdělí, ať urychleně vypadnou, dokud ještě mají náladu je nechat odejít po dobrém, protože jim se totiž jejich dům právě zalíbil - takže mají smůlu.

TOHLE  zavede estébák Babiš a jeho skvadra v čele s připitoměle se tvářícím, zbabělým Pejsáčkem.

Na TOHLE  se všichni budeme muset připravit, protože do 5-ti let to bude naléhavou realitou.

Nikde se ničeho nedovoláte, leda že si pořídíte zbraně a začnete se bránit sami. S tím, že o dům stejně přijdete - ale aspoň jich pár vezmete s sebou na onen svět - a dost možná příště už nebude o co bojovat, nebo si to ostatní příště "rozmyslí". Ono totiž přijít o kejhák kvůli domu, který mi nepatří  - to si přeci jen každý obvykle 2x rozmyslí...

Estébáci jsou stejní, nic se na nich nezměnilo a ani nemohlo - ať v 50. letech, nebo dnes. Přitahují pořád stejný typ a druh lidí - hrabivých, hamižných, současně líných a neschopných, kteří vědí, že sami, poctivou prací nebo podnikáním se na nic podobného nikdy nevzmůžou. Ale - umí loupit. A dali se na tu správnou stranu, aby jejich loupeže zůstaly nepotrestány.

 

____________________

Připomínáme si letos výročí císaře a krále Karla IV. Ten, když přišel do Čech, našel je v bědném stavu. Bída, nepořádek, hrady zastavené, po cestách lupiči.

Začal tím, že lupiče rozvěšel na křižovatky nejdůležitějších cest. Aby je měli všichni na očích.

Ani po sedmi stech letech nepovede cesta k nápravě jinudy...

A měli bychom už začít. Jinak se tu nebude dát žít.

Pejsáček názorně předvádí, jakou budoucnost nám v nejbližších letech připravuje.

___________________

 ZNALECKÝ POSUDEK  - jak nemá nikdy vypadat (a přesto vypadá) - a jeho pachatelé :

 

 

___________________

ZÁPIS o šokujících skutečnostech, pořízených na Městském soudě v Praze :

 

 

___________________

A co jsme dnes natočili na MSp :

https://youtu.be/hUh3h3L2q3s

___________________

Dnes jsme se přišli zeptat tiskové mluvčí MSp Terezy Schejbalové na tu její "celou řadu prostředků" pro vyčlenění majetku třetích osob z exekuce, když už byly "zkonfiskovány". Tak, jak jsme řádně a předem ohlásili.

Samozřejmě se bála s námi hovořit, byť i jen po telefonu. Žádné další prostředky - vyjma značně problematické vylučovací žaloby - totiž nejsou - a slečna mluvčí jen otevřeně lhala do médií, nezvyklá, že by ji někdo mohl při tom chytit - a lež pojmenovat.

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/2377-exekuce-pry-cela-rada-prostredku

___________________

___________________

 

 

 "Sídlo" Oceňovací a znalecké kanceláře v Praze, Václavské náměstí 19 (roh Jindřišské a Václaváku, 5. patro).

Desítky různých firem, pro každou jedna kancelář. O "Oceňovací" ale nikdo neví, ani tam nikdo nebývá, sekretářka (všech firem, ne téhle) vůbec neví, kdy tam byli naposledy, k datu, kdy tam měl být vystaven posudek, ale nikoliv. Ten je přitom datován v Praze.

Oba z těch podepsaných "znalců" (Vingrálek a Orálek) jsou ovšem registrováni jako znalci u KS v Ostravě - což znamená, že mají trvalé bydliště v oblasti jeho působnosti, rozhodně ne v Praze. Fiktivní firmu se tedy zjevně vymysleli - a uměle ji udržují, což jistě něco stojí. A na téhle adrese asi ne málo.

Proč ? No, třeba proto - aby si tam mohli účtovat ryze fiktivní cesty, které se nikdy neuskutečnily. Aby je mohli fakturovat "klientům", kteří si u takových "expertů" nikdy nic neobjednali.

Aby jim mohli z ulice "oceňovat" domy - a pak napsat, že při tom jeli do Prahy, do svého "sídla" - kde je sotva znají.

Soudní exekutor je přitom povinen pracovat se znalci z dané oblasti, v tomto případě z Prahy nebo středních Čech. Právě proto, aby se neúčtovaly nesmyslné náklady na nic - proto jsou také znalci v každém kraji. A v evidenci každého krajského soudu.

Na žádost o smluvení schůzky jsme žádnou reakci zatím nedostali.

_____________________

              

_____________________

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-22 19:49
Teď je na www.aktualne.cz článek, jak Fehim vysoudil po 20 letech veřejnou omluvu od MV a 300 tisíc odškodnění, hlavně proto, že z řízení vykopl Nejvyšší soud tu krávu Vostřejšovou z VS Pha, když 4x NS vyhověl dovolání.

Ten chlap má můj obdiv, že to nevzdal, a fízlům dal jak psychicky tak fyzicky přes držku.

Samozřejmě, že v celém příběhu nechybí stopa české štětky Jelínkové a její křivé obvinění Hanuši ze znásilnění (české psychopatky skutečně invencí neoplývají).

Hanuša, jeden z mála statečných v boji proti fízlovské a justiční chátře. PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-22 20:50
Proti tomu Jíchovu usnesení máte 3 opravné prostředky - odvolání, dovolání, ústavní stížnost, kdy některým najisto dosáhnete zrušení toho paskvilů, zvlášť když znalecký posudek je sám paskvil.

A pošlete to taky ombudsmance, ať dá na Jíchu kárnou žalobu či trestní oznámení! PR :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-22 20:52
Znalecký posudek je na zbavení těch blbečků, co nějakou registraci vůbec mají, znalecké doložky, zbytek rovnou předat fízlům pro sdělení obvinění z podvodu a nedovoleného podnikání. :-)

Myslím, že Pejsáček už může začít hledat Vránu č. 3.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-22 21:03
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 05:12
Stále stejná písnička, pořád dokola, chtíc udělati ze soudného občana magora.

Velkého exekutorského kreténa Vránu, nahradí daleko větší kretén exekutor Jícha, k ránu.

A tak se stane, že kretén Jícha, přes noc exekutorů je pýcha.

A lůza mlčí, je to k zlosti, vše kryje tzv. ministr, údajně prý spravedlnosti.

Spravedlnost v této zemi je dávno fuč,

právě probíhá policejní puč.

Kdyby byl současný policejní prezident skutečně tuhý,

nahradí ho lotr druhý,

je to víc než jasná věc,

vše zajistí policejní pako, absolvent plzeňských práv, Chovanec.

J.K. :P
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 12:01
Pejsacek nebo Slepic?

Na Morave se rika kohoutovi Slepic.
Ceska justice je plna zen - feministicka justice.
Ten, kdo tomuto spolku vevodi, by mohl byt - Slepic.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 12:03
Je mozna exekuce bez predchoziho pravomocneho rozsudku?

V EU na zapad od CR toto mozne neni!!! (K tomu vice Smernice EU 805/2004 - ucinna tez v CR!)
V CR je moznosti nekolik, jak ukazuje spor CSSD s Altnerem.
Pokud ve Vasem pripade existuje pravomocny rozsudek, tak podle neho zacal jednat exekutor Jicha.
Neni pochyb, ze hnuti ANO zneuziva Pelikana k likvidaci oponentu a kritiku jejich strany!
Dum v Kosiku (sidlo K 213) je jim neprijemny, a tak premysli, jak ho "umlcet". :eek:
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 12:05
V okamžiku, kdy je mediální scéna v rukou Andreje Babiše, je přímá volba prezidenta v podstatě výsměch racionální úvaze. Většina bude totiž uvažovat tak, jak jí rozhodující média vymyjí hlavu," myslí si.



Právě s šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem podle něj do veřejného prostoru vstoupilo „totalitní zlo".

A s tím je podle něj třeba bojovat a upozorňovat na rizika, která by to mohlo přinést pro svobodnou společnost.

„Totalitní zlo si koupilo rozhodující média a řadu dalších ovládá prostřednictvím inzerce. Úlohu veřejné kontroly tedy musí místo médií přijmout opozice. Ta však má dva handicapy: je logicky méně věrohodná než takzvaná nezávislá média a kromě toho má problém do takto ovládaných médií své názory dostat," dodal. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 13:56
Být blbcem je vaše ústavní právo, prohlásil soudce

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 13:56
Rubeš: Souboj s taxikáři v Praze byl k ničemu, je to ještě horší, byrokracie se nedá porazit

video.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 16:41
Ted nezbyva dluznikovi,
nez podivat se po cenach trznich,
jinak exekutor dum levne ulovi,
driv nez bude po znich.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-23 16:48
JUSTICE: I Kafka by se divil

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...

Kafka by šel do vrtule - netušíc, kam až to lze dotáhnout... :roll:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.