Náklady exekutorů ...

... je neuživí ???

 Prý je chce ministr "zlikvidovat" !!

Chudáčci hladoví, už zase na tapetě .. Nemají na jídlo ... Budeme se na ně muset složit...

Shodou okolností mi přihrál zrovna Osud do rukou jednu velmi čerstvou - a velmi názornou - exekuci, jasně dokazující nejen jak jsou tahle hovada málem hladem, ale i to, čím se zabývají a co vlastně dělají v praxi.

Vezmeme si ukázku jednoho skutečně zvláštního hovada, i když mezi nimi si nevyberete, to je prašť jako uhoď. VŠICHNI  exekutoři, se kterými jsem se zatím jako povinný setkal, hrubě porušovali zákon i Exekuční řád snažíce se ukrást či uloupit, na co příšli. Naprostou většinu zabavených věcí nikdy do žádného seznamu nezapsali a prostě si je nechali, další, v hodnotě třeba půl milionu korun, prodali v dražbě svým známým za dvě-tři tisícovky - takže ať zabaví jakýkoliv majetek, nikdy žádný dluh nesplatíte, protože to je všechno tak za desetikorunu.

Primitivní, drzá banda grázlů, z nichž většina se umí sotva podepsat, původním povoláním obvykle zedníci, svářeči nebo topiči - tady chce rozhodovat o tom, co je výkon práva a co je podle něj.

Kdo to nezažil, neuvěří - a já do té doby nevěřil taky.

Ale buďme konkrétní -  a vezměmě tohle konkrétní hovado - EXE Plášila z Prahy 7. Jinak typickou starou strukturu navázanou na ruskojazyčné mafie, což snadno zjistíte, pokud se jenom dostanete do jeho "Úřadu" - s kým máte tu čest.

Jenom co já vím, tak znám dva otce, kteří mu údajně dlužili výživné - resp. byly mu předány pohledávky z tohoto titulu.

Ve všech případech zabavil tenhle zmrd okamžitě všechno, k čemu se kdy kde dostal - veškeré nemovitosti, všechny účty, platy, důchody - prostě absolutně všechno, ať byl dluh, jaký chtěl - třeba pět tisíc. Nikdy za to nebyl nijak potrestán. Sám totiž sedí v představenstvu EXE komory, takže jeden z otců zjistil, že když na něj podá stížnost na komoru, vyřizuje si ji zase jen on sám...

V obou popisovaných případech zabavoval peníze dál, i když dluh již byl dávno splacen,  a sám by s tím neskončil prakticky nikdy. Čili v podstatě - stát jmenuje veš, kterou na Vás nasadí a tu už do smrti nesetřesete, zejména pokud bude mít z čeho sát.

Jediné, co na ni platí, je to, když zdroj vyschne - neboť, jak známo, zadarmo ani kuře nehrabe, natož tohle hrabivé prase.

Ale k věci - a k ilustraci poměrů :

Čerstvě nařízená exekuce - na 7.800,- Kč (mimochodem z dávno promlčeného titulu nákladů řízení - ale co by prase neudělalo pro své kamarádíčky na soudě, kteří ho tím pověřili, že ??...)

 

"Odměna" prasete je - již v této chvíli - 3.630,- Kč - a to ještě neudělalo nic, a hlavně vůbec nic nevymohlo. Ale už předem chce skoro 4 tisíce. Asi jako by přišel zedník na stavbu, mrknul na zeď - a řekl, že chce 20 tisíc, než vůbec vezme první cihlu do ruky.

Ale pozor - to není vše: Prase chce peníze dál : "Náhrada za hotové výdaje" - 5.505,50 Kč !!

Zajímavý je jistě už ten padesátník, zvláště u hotových výdajů, když byl dávno zrušen. Čili podvod na první pohled.

Jaké ovšem hotové výdaje, když zatím vůbec nic neudělal a žádné hotové výdaje tudíž ani neměl - snad vyjma poštovného na dopis - to zůstává záhadou.

Takže - na banálním dlluhu, navíc z promlčeného titulu, tohle prase chce - okamžitě a předem - zaplatit 9.135,- Kč navíc - tedy dluh samotný +  117% původního dluhu navíc - aniž hnul prstem (pouze poslal 3 dopisy o zahájení exekuce, navíc s takovými formálními vadami, že činí nařízení exekuce zjevně neplatným).

Co jiného by už bylo trestným činem lichvy než právě tohle jednání ??

Přes devět tisíc do kapsy - zjevně za nic - z jediného případu - a to je neuživí ??

Kdo je normální, tak dobře ví, že větší peníze než tahla prasata nikdo u nás nemá, včetně prezidenta republiky. Běžně berou 200-300 tisíc měsíčně, k tomu si zabaví, co se jim zlíbí - a to nejen movité věci, auta apod., ale i celé vily nebo jejich komplexy, klidně v hlavním městě.

A ještě mají tu neskutečnou drzost řvát, že jim někdo chce zkrátit už tak naprosto nemravné odměny - za "práci", za kterou by 99% z nich mělo dávno sedět v kriminále, a to zcela zadarmo ??

Pro tohle "povolání" je potřebí jen jednoho : Mít na to žaludek - a pak ještě : Věřit a doufat, že se ze svých činů nikdy nebudou muset zodpovídat.

Protože - pokud ano, z kriminálu by nikdo z nich už nikdy nevylezl.

__________________

VYROZUMĚNÍ O ZAHÁJENÍ EXEKUCE , při jehož četbě by i starý Žid, živící se celý život bezostyšnou lichvou, blednul závistí.

 

 

__________________

https://www.novinky.cz/domaci/409266-chce-nas-zlikvidovat-bouri-se-exekutori-pelikan-navrhl-snizeni-jejich-odmen.html

 

__________________

Nezapomeňme ani na případ EXE Přerov, který si vydržuje v Praze "znaleckou kancelář" na Václaváku, kde nikdo není - za 50.000,- Kč nájemného měsíčně - a zjevně mu to stojí za to ...

Viz :

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/2383-chudaci-budou-muset-skoncit

 

_________________

_________________

Comments  

0 # Saxána 2016-07-17 09:14
PRÁVNÍ REVOLUCE - 1. KROK
Ad hoc ústavní zákon (jen pro jeden - nadcházející termín voleb do Poslanecké sněmovny)

V ě t š i n o v ý systém (jako volíme do Senátu)

Pokud petice v této věci by prokázala velký zájem lidu, pak volba senátorů v říjnu 2016 by měla být i po jejich ztotožnění se s tímto.
Volební zákon musí totiž nutně odsouhlasit obě komory.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-17 15:23
Snižovat exekutorům tarif proto, že jejich příjmy jsou obstojné, nepovažuje soudce Šimka za rozumné

ceska-justice.cz/.../...
_____________

Jistě, on to platit nebude ... :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-18 11:24
Pochybnosti kolem důkazu. DNA dostala za mříže nevinné, říká genetik

zpravy.idnes.cz/.../...



Policie chce využívat proti zločinu i DNA rostlin a zvířat

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-18 11:35
Rath se odvolal proti zamítnutí své žaloby na Bradáčovou

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-18 12:01
Šlachta v Celní správě? Můžu se mu zeptat na místo, říká Babiš

echo24.cz/.../...






Babiš ovlivňuje svá média, tvrdí po Chovancovi i Marksová

novinky.cz/.../...
________________

Proto si je přece koupil, ne ??!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-19 11:27
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-19 11:32
GIBSáci porušují dopravní předpisy a pak se vymlouvají na zkoušku poctivosti policajtů :sad:

P. Zeman: Do řad policie prorůstá zločin

Policista zastavil řidiče, který jel nepřipoutaný a telefonoval. Místo uložení pokuty chtěl tisícikorunový úplatek. Z řidiče se ale vyklubal zaměstnanec Generální inspekce bezpečnostních sborů, který měl policistovu poctivost vyzkoušet, píší Hospodářské noviny.

GIBS si o zkouškách spolehlivosti slibovala, že odhalí nepoctivé policisty. Za 7 let přišla jen na 30 hříšníků. Neznamená to nejspíš, že by bylo chybujících policistů tak málo - například podle nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana naopak do řad policie čím dál víc prorůstá zločin a klientelismus. :sad:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.