Cílem je velkovýkrmna

pro vhodný typ vepřů. Pod pravidelnou celodenní kontrolou.

Snahám o nábor lidí do justice a resortu MSp je třeba správně rozumět a pochopit je.

Otevřený dopis ministru financí Andreji Babišovi :

 

 

____________________

 

Ministr financí

Andrej Babiš

 

 

Vážený pane ministře financí,

 

               musím Vás – a zejména širokou veřejnost – upozornit na nesmyslnou ubohost Vámi deklarovaných a prováděných záměrů neustále nabírat další a další lidi do státního aparátu, jak to naposledy projevil ministr spravedlnosti, jinak sabotér Robert Pelikán (viz http://domaci.ihned.cz/c1-65381770-pelikan-chce-od-babise-o-dve-miliardy-navic-potrebuje-vice-lidi-v-justici).

 

Je dobře vědět, že už současný stav justice, resp. resortu Ministerstva spravedlnosti, je značně předimenzován, při dostatečné výkonnosti a odbornosti jeho pracovníků by jich stačila maximálně polovina.

 

Totéž pak platí pro policii, kterou jste vyjádřil záměr rozšířit o další 4.000 lidí, což je ničím neodůvodněný nesmysl na první pohled, za stavu, kdy policie je naprosto nevzdělaná, nekompetentní, neschopná vyšetřování a kvalitního vedení trestního řízení a její hlavní a skoro jedinou činností je stíhat otce za neplacení výživného, což je rarita, nemající ve světě srovnání a obdoby a pokud by odpadla ta, nedělala by policie vůbec nic se skoro nulovou objasněností ostatní trestné činnosti.

 

V justici, vyjdeme-li ze stavu a statistik vyspělejších států, je to totéž, maximálně polovina dnešního stavu by byla optimem, přičemž není žádný problém dokázat, že tzv. „přetíženost justice“ si vytváří ona sama stovkami nesmyslných a nespravedlivých řízení a rozsudků, které sama iniciovala v návaznosti na vlastní neschopnost, nevzdělanost a aroganci a které v praxi znamenají jen další a další práci, práci naprosto zbytečnou, které šlo předejít, pro další a další naprosto zbytečné zaměstnance.

 

Současný ministr spravedlnosti Robert Pelikán je názorným příkladem toho, že žádné odborníky ve Vašem hnutí nejen nemáte, ale ani je nejste schopni sehnat nebo najmout, jak jste hlasitě deklarovali, s vysokou mírou pravděpodobnosti totiž ani nevíte, co to ti odborníci jsou a jak mají vypadat.

 

Vaše hnutí – přiznejme to otevřeně – je neuvěřitelnou přehlídkou společenského odpadu všeho druhu, posbíraného po všech lidských smetištích, a to vše s jediným cílem – učinit tento odpad závislý na Vás a zaměstnat ho – na úkor všech ostatních – ve státním aparátu, aby tak bylo co nejvíce lidí jednak financovaných z kapes někoho jiného (zde státu, tedy těch, kteří – na rozdíl od hnutí ANO – jsou schopni vydělat sami na sebe a ještě z toho odvádět daně), jednak plně Vám oddaných a existenčně na Vás závislých, což se bude prohlubovat s postupujícím časem, kdy tito lidé zcela ztratí schopnost se samostatně uplatnit na trhu práce.

 

Přiznejme si to otevřeně – Vaším cílem je udělat z celého státu jeden velký zaopatřovací ústav, jakousi estébáckou výkrmnu pro vhodný typ vepřů, ve volné přírodě odsouzených k rychlému úhynu hladem.

 

Za tím účelem jste také umístil toho směšného kašpárka, estébácké nedochůdče Pelikána na MSp, aby tento resort zcela zezávislil na Vás. Výsledkem jeho promyšlené sabotáže je, že justice přestává fungovat úplně, takový rozklad právního státu tu rozhodně nebyl ani za komunistů, těch prvních a Vám dobře známých.

 

Chci Vás jen upozornit na to, že to, co provádíte v přímém přenosu se státním aparátem, jeho umělé naddimenzování a postupná paralyzace a přeměna na zaopatřovací ústav pro zcela neschopné, je – má-li se to nazvat pravým jménem – sabotáž rozsahu, jaký tu ještě nebyl.

 

A že za tuto sabotáž také budete – Vy i Vaši poskoci – po právu souzeni a odsouzeni, což bude prvním jasným důkazem přechodu ČR k právnímu státu.

 

Proto šetřte peníze, hlavně ty daňových poplatníků, jednou Vám to bude předloženo k úhradě, tak ať na to ty Vaše estébácké fondy stačí!!

 

S pozdravem

 

 

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-28 10:39
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-28 13:48
Úžasný objev : Nejčastějším rušitelem zákonů je justice sama :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-28 17:09
Estébácké bratrstvo se snadno shodlo ... :sad:

Pelikán získal od Babiše 650 milionů navíc, Brabec vyjednal pro životní prostředí 100 milionů

domaci.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-29 17:08
Řekněme si to na rovinu, touhle překlenovací formou zavřít na tři dny klíčové ministerstvo je docela průser. Pokud tohle projde, projde již všechno, a Bůh buď milostiv této zemi. O. :D

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.