Rodina - základ státu, platí to i obráceně :

Chcete-li rozbít stát, rozbijte rodinu.

 

Není od věci si všimnout, jací lidé u nás vládnou a jaká je jejich rodinná morálka. A z jaké jsou strany.

Příklad č. 1 : Jihomoravský hejtman Hašek : Sotva se dostane na funkci hejtmana, už se rozvádí - a bere si svou asistentku. Přepokládejme, že to nebyla aspoň taková štětka, jako jeho tzv. mluvčí - jinak evidentní kriminální živel už z dob totality, mnohonásobně trestaná za podvody. Pro ČSSD patrně ideální typ.

Suma sumárum : Morální chátra a odpad. Co ta asi může vytvořit za rodinné prostředí, rodinné zákonodárství, rodinnou morálku ?!! No - a přitom právě tahle chátra tady vládne.

 

Příklad č. 2 - a současně i VÝROK ROKU, za který lze bezesporu považovat tvrzení, že "matka mého dítěte není žádným rodinným příslušníkem" - jistě si to ráda přečetla hlavně ona. A nejen ona, ale i další ženy - aby věděly, jakého postavení tak asi mohou dosáhnout, začnou-li si s politicko-mravním odpadem z ČSSD.

Autor : Senátor za ČSSD a hejtman Hradeckého kraje, Bc. Lubomír Franc. (Mimochodem - všimněte si, jak jsou ti socani šikovní !!! K funkci senátora ještě dělá dokonce i hejtmana kraje - což obojí samo o sobě a každé zvlášť je práce ne jen na plný úvazek, ale tak na 20 hodin denně, má-li být dělána aspoň trochu pořádně... A on, to, čipera jeden, zvládá - jako nic - obojí zaráz !! Možná, že právě díky jakémusi podčlověku, který to - ani jako matka jeho dítěte - nedotáhnul na obyčejného rodinného příslušníka !!

Mimochodem, co to asi musí být za speciální rodinu, když ani matky dětí to tam nedotáhnou na členy rodiny ??

Naskýtá se logická otázka - když není matka vlastního dítěte rodinným příslušníkem - tak čím teda je ?? Služkou ? Děvkou ? Otrokyní ? Nástrojem pro čerpání dalšího platu za nic ?!

Normálního člověka se stále ještě běžnou morálkou by musela hanba fackovat, něco takového vůbec vyslovit - ale pan senátor, vzor to svých voličů, nevidí sebemenší důvod se za cokoliv stydět ...

Co k tomu dodat ? Asi nic.

Snad jen tolik, že v civilizované zemi by takovíhle lidé dávno v politice skončili a neměli by k ní nikdy v budoucnu nejmenší přístup.

Vybíráme z mailu čtenáře, který nás na článek upozornil. Sice si nebral servítky - ale zato to vystihnul naprosto přesně :


"Ten kripl Franc nejenže lže, neb definice osoby blízké v Občanském zákoníku zahrnuje rovněž partnerky, ale je typickým příkladem socanské prolhanosti, amorálnosti a podlosti." 

 Ale - hlavně, že svým sexuálním služkám pak socani jednou za rok,  na MDŽ, rozdají pár kytek za pár korun, ještě proplacených ze stranických fondů - a je zase všechno v nejlepším pořádku ...

Jo - a pak je možná ještě nahlásí do kvót ... Aby byla ta rovnoprávnost... 

Když už jsme u těch asistentů senátorů - pan Táborský jich má dokonce šest !! Když jsme si s ním - přede dvěma roky -  chtěli domluvit schůzku, nefungoval ani jeden z nich. Co těch šest lidí vlastně ve skutečnosti dělá a kdo a zač je platí - by asi mohlo být docela dobrým námětem do předvolební diskuse.  

Skutečně rád bych se na to pana Táborského sám zeptal.

A takováto strana - složená z takovýchto lidí (říci o nich, že je to amorální chátra, je ještě poměrně mírným a slušným vyjádřením) - tady vládne !!  

Čemu se pak kdo vůbec může divit ?!! 

 

 

 

 

______________________

http://hradec.idnes.cz/senator-franc-si-plati-partnerku-jako-asistentku-f7i-/hradec-zpravy.aspx?c=A160815_2266369_hradec-zpravy_the

 

_________________________

                  

________________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-15 16:12
Jo, je to chátra. Jsem už psal, že socani vždy vytáhnou zmetka ze svých kádrových rezerv.

Franc samozřejmě hafo funkcí.

Se divím, že to té jeho partnerce nevadí, že ji nepovažuje za osobu blízkou. :sad:

No, Zemanové taky roky nevadilo, že se k ní Ten-Pi-tchus Zeman neznal. Ovšem po zvolení prezidentem už si oba hrají na vzornou rodinku.

Dementní mainstream to vůbec ani nenapadne se jí zeptat. Póvl. PR :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-15 18:08
Soudkyně Králová nechce Nečasovy kvůli své kolegyni

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-15 18:10
A proč se k tomuto skandálnímu výroku France z ČSSD nevyjádřily církve v mass mediích?

Vždyť toto její parketa. A nikoliv to, aby Duka, primas český "vymetal" kdejakou párty na Hradě (viz oslava Nejedlého narozenin) či pod Hradem (např. Klausovy narozeniny).

Církve neplní svoji společenskou roli. PR
__________________

Řekl bych, že proto, že si je režim koupil.

Stejně jako režim předchozí ... Církve u nás se ostatně nebývalou servilitou vůči mocným vyznačují už dlouhodobě a tradičně. J. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-15 19:12
Přes kontroly na Hradě lze hravě pronést pistoli i dlouhý nůž

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-17 18:06
Jo, jo ... časy se mění - co bývalo - není !!

Aneb svévolné rozhodování matek o budoucnosti dětí bez vědomí otců - zdá se - končí... :-) KONEČNĚ !!!

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.