Nečesaný před Vrchním soudem : Mráz šel z toho (nejen) po zádech

Lněničkův senát Vrchního soudu jednoznačně prokázal, z čeho pramenil vztek Bláznova obhájce před kárným senátem NSS v r. 2013

a proč našel Blázna tak štědré zastání právě na Vrchním soudě v Praze, včetně svého obhájce, Pavla Zelenky.

Pohrdání právem, principem presumpce neviny, očividnými důkazy a především lidskou důstojností obžalovaného, ale i přihlížející veřejnosti - to je totiž každodenní chleba celého vrchního soudu - a pokud by se z toho měl kdykoliv zodpovídat - pak zcela chápu děs v Zelenkových očích, na který nikdy nezapomenu a kvůli kterému musela rychle abdikovat předsedkyně NS Iva Brožová.

Mimochodem, byl to tentýž senát tentýž Lněnička, který odsoudil nejen Nečesaného poprvé, ale který - za zcela podobných, pro odsouzení naprosto nedostatečných okolností, poslal na 16 let do Valdic McCraee - za vraždu feťáka v tramvaji č. 22, kterou zjevně nikdy nespáchal.

Chápu, že pokud by se někdy tito lidé měli ze svých rozsudků - a zvěrstev, která bohatě rozsévali - zodpovídat, musí jim běhat mráz i po prstech u nohou.

Dnes ovšem běhal spíše veřejnosti, která se přišla na odvolací jednání s obžalovaným Nečesaným podívat - a je asi velkým štěstím většiny přítomných (což byli především novináři), že právu ne plně rozumí a že tudíž netušili, jaké úžasné právní zvěrstvo se jim právě odehrává před očima - zcela beztrestně pro jeho pachatele.

Pokud někdo - jako třeba já - předpokládal, že rozsudek (samozřejmě odsuzující) je předem dán - už tím, že to dostal skřítek Lněnička - tak se rozhodně nespletl. Konstrukce byla od začátku jasná, a nebýt nečekaného vybočení, o které se postarala obhajoba hned zkraje - tak by asi také bylo odvolací jednání rychle - a jednoznačně hotovo.

Vybočení se ovšem konalo - a postaralo se o ně prohlášení, učiněné písemně pouze večer před jednáním, jistou Janou Tichou, manželkou obžalovaného z jiné kauzy, Lukáše Tichého, která dostala do postele hlavního vyšetřovatele z kauzy svého manžela - a jak se později ukázalo - i z kauzy Lukáše Nečesaného - kpt. Ing. Milana Juštu - a ten jí měl údajně sdělit, že dobře ví, že Nečesaný je nevinný, že tam sám zmanipuloval a podstrčil pachové stopy, které naaranžovali spolu s dalším policajtem - ale že je na tom vyšší zájem, a to ohledně Nečesaného otce, politický - a že když se jim Nečesaný junior namanul k pokusu o vraždu, tak bylo předem jasno, na koho to hodí.

Přiznám se, že i když jsem viděl a slyšel u soudů už kde co, tohle bylo silné kafe i na mě.

Ale asi opravdu jen na mě - protože s Lněničkou to ani nehnulo. Jak kdyby to slyšel denně.

Už samotná skutečnost, že vyšetřovatel je - s prominutím - takové prase a takový blbeček, že se nechá dostat do postele - po několika telefonátech - manželkou obžalovaného (z jiné kauzy) - což je ne už jen neprofesionalita, ale přímo do nebe volající blbost - je sdělení takového rázu, že to staví obrovský otazník nad policií jako celkem, natož pak nad všemi případy (a přípravným řízením v nich), které v posledních 5-ti letech JUŠTA dělal. A což teprve to ostatní ?? Co když to skutečně pravda je - jako že to naprosto zapadá do celého případu, včetně naprosto pochybných a zjevně dodatečně doplněných pachových stop (z nichž jedna dokonce přímo vykazovala podíl pachu Jušty samotného) !!

Už jenom tohle by mělo být pro každého normálního soudce důvodem, proč přeruší odvolací řízení - a to minimálně do vyšetření celé věci, i když víme, jak GIBS "šetří" podobné záležitosti.

Jušta měl ovšem tu smůlu, že ho manželka obžalovaného v té posteli také vyfotila - a možná i něco víc - takže se to bude zapírat hodně těžko.

A s Lněničkou to ani nehlo !!

A to i přesto, že před pouhými třemi týdny přerušil jiný senát téhož soudu (mimochodem Sváčkův) odvolací řízení  - z téhož důvodu. Tedy ve věci, kterou vyšetřoval Jušta - a kde obžalovaným byl právě manžel Tiché.

Už jenom z tohoto úvodního vstupu si mohl každý, kdo chtěl, udělat o Lněničkovi obrázek - stejně jako o tom, nakolik lze asi u tohoto jednání zvrátit předem připravený - samozřejmě odsuzující - rozsudek, resp. usnesení, zamítající odvolání.

Přiznám se, že pár okolností mi bylo na tomto - zjevně klíčovém - bodu nejasných, resp. dosti podezřelých.

Především : Proč Tichá toto prohlášení učinila až den před odvolacím řízením ? Že by to byla náhoda - tomu asi bude sotva kdo věřit.

A - za jakých okolností je učinila ? To jen tak, sama od sebe, nezištně usoudila, že by tohle svědectví mohlo mít pro někoho - zcela cizího - klíčový význam - a šla mu - den před odvoláním - nezištně pomoct ?

To opravdu nezní věrohodně.

O přestávce jsem se proto pokusil se na to zeptat Nečesaného staršího - ale příliš jsem nepochodil. Prý se mám zeptat Tiché. No - to jistě, a jistě to učiním rád, ovšem já se ptal na jeho názor, proč si myslí, že to tak je - a na to mi nebyl schopen odpovědět, resp. to, co řekl a jak se při tom choval, by nutně podezření u kohokoliv jedině posílilo.

Nutno připustit, že když jsem při své volební kampani objížděl i oblasti blížící se k Hořicím, mohl jsem se sám přesvědčit, že zejména Nečesaný starší se rozhodně netěší dobré pověsti, dokonce mi lidé často vytýkali, že dělám velkou chybu, když se jich zastávám, ba dokonce jsem si na tom postavil zčásti volební kampaň - protože se mi to jedině nevyplatí.

Nutno připustit, že po dnešku už chápu, proč, co nechápu, jak s takovýmto chováním může dělat ředitele nemocnice (kdekoliv) a věřím, že je jim všem jasné, že svému synovi tímto prokazuje skutečně medvědí službu, i když ten je (a může být) stokrát nevinen.

Jinak jsme - celé dopoledne - poslouchali výstupy právníků Nečesaného, tedy pánů doktorů Dítěte a Chudoby, které si myslím, že byly profesně velmi dobře zpracované a také nenechaly z odsuzujícího rozsudku 1.stupně kámen na kameni. Jejich argumenty vyznívaly přesvědčivě a věrohodně - na rozdíl od napadeného rozsudku samotného, stejně jako od výstupu státní zástupkyně (po přestávce na oběd), která toho mnoho  - jako již tradičně - neřekla, jen že v rozsudku je všechno v pořádku a navrhuje jej potvrdit, což je vcelku obehraná a známá písnička.

Do detailů zacházet nebudu, z odvolacího jednání naprosto jednoznačně vyplynulo, že Lukáš Nečesaný je nevinný, vina mu nebyla prokázána, ani nemohla být - a můj osobní dojem, že pokud tam jsou nějaké nepřímé důkazy, tak všechny v jeho prospěch, včetně jeho chování dnes i po celou dobu trestního stíhání.

Grázl, kterým bezpochyby pachatel byl, se chová a by se choval úplně jinak.

Myslím si, že to věděli - nebo cítili - nejen všichni přítomní u odvolacího jednání, ale i Lněnička a spol. kteří to všechno mají na svědomí. Jinými slovy : Že to není žádný justiční omyl, ale justiční zvěrstvo - což je rozdíl mezi nevědomým poškozením nevinného a jeho poškozováním úmyslným, tedy zcela vědomým a cíleným - a mám za to, že tento případ to dnes před Vrchním soudem v Praze byl.

Mráz z toho jde od hlavy až k patám - protože to znamená, že tady máme skutečně teroristickou bandu v talárech a s policejními odznaky, která buďto na objednávku, nebo i z pouhého rozmaru, zlikviduje každého, na koho si ukáže - a má z toho úžasnou bžundu.

Ve vlaku domů jsem přemýšlel, jestli taková situace má s něčím srovnání, případně, s čím - a jak se bude také dál vyvíjet.

A napadla mě následující - historická - přesto česká - paralela. A sice z poválečných Sudet. Chcete-li - ze zdivočelé země.

Tam totiž bylo také všechno možné  - akorát že zpočátku jen vůči občanům německé národnosti.

A jak správně už tehdy mnozí varovali, svoboda, stejně jako spravedlnost, jsou nedělitelné. Pokud v jednom městě, v jednom okrese, v jedné oblasti připustíme, aby přestaly existovat - je jen otázkou času, než přestanou existovat všude.

Mimochodem - napadá mě : Co myslíte, že teď by bylo asi hlavním volebním tématem v rodině Nečesaných ?

Myslíte, že tam bude někoho zajímat, jestli bude DPH 10 nebo 15 % ?!!

Nebo jestli se zavedou elektronické pokladny, případně kdy ???

Nebo o kolik se zvednou platy doktorů (přestože Nečesaný senior je doktor medicíny a ředitel nemocnice v Liberci), případně učitelů, nebo kolik peněz půjde do zdravotnictví ??

Nechci být špatným prorokem - ale řekl bych, že tuhle rodinu zajímá jediné : Kdy nás konečně nechá státní justice na pokoji - a přizná svůj zásadní omyl, beze snahy ho dále kamuflovat ještě většími zvěrstvy, než jaké napáchala doposud ??!!

Jenže - to není nic menšího než volání po právním státě - a ten si budeme muset teprve pracně vybojovat. Bude to hodně bolet, na to se připravme. Ty, co za něj bojovat budou - a následně pak i ty, co se mu budou stavět do cesty. A potrvá to hodně dlouho, protože taková věc se nedá - ani při nejlepší vůli - vybojovat ze dne na den, nebo ani z roku na rok. Ale - stojí to za to. Je to vlastně dokonce jediná možnost.

Protože jinak se tady prostě nedá žít. Resp. dá - ale jen jako ve válce, kde ze dne na den můžete přijít naprosto o všechno : O děti, o rodinu, o střechu nad hlavou - a pak i o osobní svobodu.

Práce, co na nás čeká, je hodně - a bude mnohé lidi hodně bolet. Jinak to ale nepůjde.

A ještě jsme ani nezačali !!!

 

_______________________

 

 

https://youtu.be/TpxZiDyTQL4 - Průběh jednání během dopoledne

 

https://youtu.be/-enlC4NPAt4 - Vyhlášení rozhodnutí + jeho odůvodnění

 

___________________________

 

Vinen. Lukáš Nečesaný jde na 13 let do vězení za pokus o vraždu

 

Obrat v kauze Nečesaný? Ušili to na něj, tvrdí údajná milenka vyšetřovatele

_______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 21:51
Tak v plzenske mecce prava bezi hned trojmo nejaky ozdravny proces,

v Decine zatim stale kourmo a zruseno..¨ kul.

www.nssoud.cz/main2col.aspx?cls=verejnejednanilist
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 21:52
Nekdy kurva muze pomoci obzalovanemu. Pripad Necesany.
Z. :P
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 21:54
Byl si viděn v poledních zprávách na Nově, jak vstupuješ do jednací síně a v ruce držíš nějaké papíry. O. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 21:55
Dnešní soud to doslova odfláknul :

Nechtěl se zabývat novými důkazy, neb by to byla další práce, další posudky na vyšetřovatele, jeho konkubínu, snadnější je to potvrdit s vědomím že to stejně půjde dál. Hodit horký kaštan na dalšího, ti mají ostatně větší voběživo, ať se starají. O. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 22:02
Ahoj Jiří,

dnes ve věku 74 let zemřela nejúspěšnější olympionička ČSSR všech dob, Věra Čáslavská.

Bylo dobře zaujmout k její osobě stanovisko na K 213. Kom.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 22:06
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 22:14
Pánové, doporučuji: vložte odkazy. DISKUSE K PROBUZENÉ MINISTRYNI:

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 22:15
Tahle země nemá před sebou důležitější a naléhavější úkol - nežli je zcela zásadní reforma justice, která už ohrožuje skutečně všechny, a to na životech, majetku, na dětech - na všem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 22:16
V Lublani frčí pobyt za mřížemi. Hotel z bývalé věznice má pořád plno
cestovani.idnes.cz/.../...

____________

U nás frčí taky. Akorát, že navostro !!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-31 22:18
POŘAD Radiožurnálu o aviatikovi Fr. šIMŮNKovi

ZDE CELÝ POŘAD POD ČLÁNKEM O NĚM: www.rozhlas.cz/.../cihak-kaspar-simunek--1609181
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 05:50
"Protože nemají vlastní byt ani dost prostředků na různé kroužky či aktivity dětí, samoživitelky často prohrávají i soudy o děti a je na ně pohlíženo jako na osoby, které se nedokážou postavit na vlastní nohy."

Čistý feministický žvást. Takzvaná PR femo lobby.

Ukažte mi soud, který máte na mysli ?? A čísla jednací případů !!
____________________

novinky.cz/.../...
____________________

Názorná ukázka toho, co za femosvině v těch redakcích sedí !!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 17:45
Jak znicit otce Necesaneho?

Pro Teroristickou bandu s odznakem je to naprosta hracka, jak ukazuje i pripad Kajinek.
1. Syn Necesaneho jiste chodi pravidelne ke kadernici. Zjisti se jen kam chodi a kdy tam chodi.
2. Policajti si vyberou z vlastnich rad "reznika", ktery ma zmasakrovat kadernici.
3. V den navstevy syna Necesaneho u kadernice se vse podle scenare provede.
Kadernice ho nejdrive ostriha, aby si na nej dobre pamatovala a pak nasleduje rychly pripraveny utok.
4. Dukazem kriminalisty bude pachova stopa a vypoved kadernice, ktera si jeste na syna matne vzpomina.
5. Syn se dostane do vezeni, kde se vytvori dalsi dukaz - udajne svereni spoluvezni o spachanem trestnem cinu.
6. Dalsi Teroristicka banda v talaru potvrdi dukazy Statniho zastupce, ktery se opira o "logicke" zavery soudu nizsiho stupne.
Vznikly pingpong znici otce Necesaneho. Naklady na obhajobu syna pujdou do milionu!!!
7. Kdyz se cela akce nakonec nepodari, tak syn dostane za 5 let soudniho pingpongu a vezeni odskodneni, ktere stejne zaplati Danovi poplatnici a nikoliv tato Teroristicka banda!

Podle takovehoto a podobneho scenare uz ta Teroristicka banda dostala spoustu lidi na 10 a vice let do vezeni.
Nepochybuji o tom, ze i pripad Necesany inspiruje nejakeho rezisera k natoceni filmu.
Zde bylo mistem cinu kadernictvi, v jinem pripade tramvaj. Obcan aby mel strach vstoupit do uzavrenych prostor!
Kdy vsak bude v CR konec temto zverstvum?
Z
P.S
1. Na vypovedi "Kurvy" je zajimave tez to, ze za vsim stoji POLITICKY vliv! Tim ziskava pripad zcela jiny rozmer.
Jaky vliv by to mohl byt? Je mozny tento scenar: Otec Necesany pod financnim tlakem nelegalnim zpusobem zadluzi nemocnici v Liberci. Zadluzenou nemocnici pak koupi Babis, ktery tim ziska levne dalsi vyznamnou nemocnici! Pak by to znamenalo, ze Mraz prichazi z vlady.
2. V clanku je tez zminka o darebackovi Svackovi, ktery na rozdil od Lnenicky jiny pripad, v kterem figuruje ale stejny kriminalista Justa, na zaklade pochyb PRERUSIL. O Honzikovi Svackovi toho bylo na techto strankach uz hodne napsano a v komentarich upresneno / zesmesneno.
Ze by se darebacek polepsil?

A jak se necha zneuzit mobilni telefon k dukazum proti obcanovi, tak k tomu nasledujici clanek. Aby se obcan bal telefonovat.
Kdo ma prachy jako otec Necesaneho, tak ma jiste i telefon! Teroristicka banda si uz dukazy nejak vytvori.
A kdyz by to fungovalo u telefonu, tak proc nepouzit E-maily, Facebook,...jako dukazy. Z.
novinky.cz/.../...

______________

Jen pár věcných poznámek :

Kadeřnice Nečesaného neostříhala, a tak - v souladu se svým jménem - zůstal Nečesaným, neboť prý přišel pozdě, když už zavírala, tak mu řekla, že stříhat už dnes nebude - načež se otočil a šel pryč (podle své vlastní výpovědi).

Sváček možná že i šel do sebe, po těch průserech, co měl - a hlavně když zjistil, že proti sobě má nejen početnou veřejnost, ale už i téměř stejně početné poslance a senátory - a protože - na rozdíl od Lněničky - není sebevrah, tak udělal to, co by každý soudný člověk - natož pak soudce - samozřejmě udělal rovněž - totiž při vyjevení tak závažných skutečností o vyšetřování a vyšetřovateli okamžitě přerušil odvolací řízení.

Lněnička se v tomto směru buďto zbláznil, nebo - ne na Nečesaného, ale na to, že jim zrušili - před kamerami - rozsudek - má takový vztek, včetně soudu v Hradci, že už jim to všem bylo úplně jedno a řekli si - ať jsme klidně za hovada a za voly (což stejně jsme), ale dokud můžeme, tak si svoje rozsudky potvrdíme stůj co stůj. Konečně - co kdyby to pak chtěl po nás stát zaplatit, protože Nečesaný jistě bude chtít odškodné. A při příslovečné lakotě soudců - hrozba platby několika milionů odškodného + kárná řízení na ukončení ve funkci - to už za nějakou tu nejapnou poznámku o idiotech přece stojí, ne ??
Ne nadarmo se brzy bude říkat - lakomý, jak český soudce. Protože těm jde o peníze přece vždy až v první řadě ... :-) JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 17:48
"U nás vás zavřou na objednávku jedna dvě!" to jsou slova Vitáskové
video.aktualne.cz/.../...


JK
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 17:49
Komunisti z CSSR budou odsouzeni, ale v Nemecku.
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 17:56
Cilem teto teroristicke akce soudcu je jen jedine:
V leta trvajicim soudnim pingpongu ozebracit otce obzalovaneho!
Justicni zvetstva teroristicke bandy v talarech? Zcela souhlasim.
ZORGANIZUJTE DEMONSTRACI NA PROPUSTENI NEVINEHO NECESANEHO!
Pravni stat se necha vybojovat pouze demonstraci ve state, kde jsou spicky lhostejne k deni v justici!
Boj za zrod Pravniho statu v CR NEBUDE dlouhy (bude to jen dalsi kratka Sametova revoluce)!
Proc? Protoze v CR plati jiz 12 let neplatne - neucinne zakony.
Jake jsou ty platne zakony?
To jsou zakony platne v EU - zalozene na Umluve ZLP a Evropskem pravu!!!
Tyto zakony jiz v EU davno existuji a je proto snadne je prevzit - zaimplementovat do legislativy CR!!!
S "aparatcikem" - komunistickym synkem Pelikanem se to nepodari.
Z. :sad:
__________

K tomu dodám jen jedno : Nečesaní za nikoho jiného než za sebe by nedemonstrovali, když se to dělo jinde a jiným, tak jim to bylo fuk, možná se tomu smáli. Tatínek - ředitelem nemocnice, s (vy)chováním řeznického psa - tak je nějací chudáci přece nebudou zajímat, že ??
A kdo myslíte, že teď za ně půjde demonstrovat ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 17:59
Lukáš Nečesaný pravomocně odsouzen

paragraphos.pecina.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-01 18:00
Za mrtvé na hranici hrozí Jakešovi a Štrougalovi v Německu doživotí

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-02 07:24
Rozdil jako den a noc!

Tento clanek je tam uz 2-krat a zadny poradny komentar k tomu.
novinky.cz/.../...
Zde je muj:
Zajimave na tom je, ze zalovany nemuze byt v Nemecku ODSOUZEN v nepritomnosti!

A jak je tomu v CR podle komunistickych zakonu?
Tam si soudci delaji co chteji:
1. Zalovanemu nedoruci zalobu do zahranici - podle platne smernice EU 1393/2007 o dorucovani do zahranici.
2. Na zaklade §29 o.s.r ustanovi v CR OPATROVNIKA - podvodneho Advokata pro zalovaneho a tomu predaji zalobu.
3. S timto podvodnym Advokatem (znamy soudci) pak provedou soudni proces v nepritomnosti zalovaneho!
4. Predanim usneseni soudu k Opatrovnikovi je vec pravomocna!
5. Nasleduje Exekuce k pravomocnemu rozsudku.
Tak tento BORDEL by mela odstranit dalsi Sametova revoluce - tentokrate zamerena na Justici!
Z.
______________

Sametová revoluce - právě tím, že s hlavní oporou komunistického režimu - justicí - nic neudělala, ba naopak, ještě jim uzákonila definitivu - prokázala, že žádnou revolucí nebyla a nemohla být. Bylo to jen divadélko pro dav pro změnu zahraniční politiky za téhož personálního obsazení, neboť pro tyto struktury je důležité jen jedno - aby zůstaly u moci, lhostejno, jaké a komu slouží.

Revoluce se pozná mj. podle toho, že zatočí PŘEDEVŠÍM s mocenskými oporami předchozího režimu. Komunisté to ostatně udělali velmi důsledně a justici "vyčistili" tak, že se dodnes z toho nevzpamatovala a s momentálně mocnými ani nikdy nevzpamatuje.
0 # Saxána 2016-09-02 07:32
Zvláštní reakce. blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-02 07:47
Reakce nasvědčující tomu, že dotyčný právě ušel zaslouženému trestu.

Nutno zdůraznit, že právě rodina Nečesaného označuje syna kadeřnice za hlavního možného pachatele přepadení. Nasvědčují tomu i některé okolnosti - třeba to, že kadeřnice se při uklízení zamykala - a dovnitř se tedy mohl dostat jen ten, kdo měl klíč, nebo přišel jiným vchodem než pro zákazníky.

Ten smajlík s vyplazeným jazykem - to bych skoro považoval za přiznání : Udělal jsem to, odsoudili jste někoho jiného - a já mám pokoj !! To totiž je sakra co slavit.

Ovšem že by kadeřnice nepoznala vlastního syna ? To asi sotva.

Leda že by za ní přišel, normálně rozmlouval, až se otočila, tak ji praštil polenem, že by nevěděla, kdo to vlastně byl - a pak už si nic nepamatuje.

Pokud to tak je, tak to byla matkovražda ve stadiu pokusu - a jeden z nejhorších zločinů, které vůbec lze spáchat.

Tahle reakce ale prozrazuje skutečně mnohé. Řekl bych, že nevinný syn poškozené matky by asi takhle nereagoval a byl v tichosti rád, že pachatele - podle jeho mínění - zavřeli.

Konečně, ze zjevně křivého rozsudku se ani nikdo jiný než skutečný pachatel radovat nemůže.

Ta oslava ovšem vypovídá skutečně o něčem diametrálně odlišném. Což by psychologové jistě uměli popsat.

JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-02 22:11
Ahoj Jiří,

konečně jsem měl čas důkladně shlédnout nahrávky ohledně kauzy Luďka Nečesaného mladšího.

Arogantní jednání jeho otce, ředitele Krajské nemocnice v Liberci mě vůbec nepřekvapilo.

Před dvěma lety jsem mu poslal email o stavu zdejší Východočeské policejně justiční mafie, pozval jsem ho na výročí sebevraždy mé dcery Jany.

Bez odpovědi. Pan MUDr. Luděk Nečesaný si myslí, že má prachy a že tu policejně justiční mafii rozbije sám, my obyčejní lidé, kteří máme důkazy jsme pro něj lůza.

Pan MUDr. Luděk Nečesaný se angažuje v politice, možná střídá i politické strany, článek který jsem vyhledal mluví o angažovanosti v TOP 09, před dvěma lety si myslím, že kandidoval za ODS.

Jde o rodinu, která v žebříčku hodnot postavila na první místo kariéru a honbu za penězi, zapomněla tak trochu na to, že má syna.

Jediné dítě, na které si nedokázala udělat čas a jeho výchovu přenechala babičce.

nasliberec.cz/.../...

www.nemlib.cz/mudr-ludek-necesany-mba/

J.K.
_______________

To, že se ženou za penězi a nic jiného je nezajímá, je na nich vcelku na první pohled vidět. Ten kluk tu vraždu v pokusu sice nespáchal, ale té rodině se ten průšvih nestal náhodou. Pán Bůh jim potřeboval ukázat, k čemu ta jejich honba je a jaký má asi smysl...

A že by někdo navlíknul křivý obvinění kvůli politické angažovanosti jeho otce - kterou on sám zjevně neumí vysvětlit - to je volovina, které by nevěřil ani náměsíčný.

Ta holka, co sepsala to svědectví, je zřejmě štětka, na tom jsme se všichni shodli.

A takový rozhodně nesepisují podobná svědectví proto, že se podívaly na internet a bylo jim líto chudáka Nečesaného mladšího. Každého okamžitě napadne, že si to její svědectví koupili za prachy - čímž teda klukovi fakt hodně "pomohli".

Ale - jak se říká - každý svého štěstí strůjce. Konečně, kdyby z nich nepadaly zlatý penízky, tak by o nich Šalamoun dávno nevěděl. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-11 13:22
Milenka vyšetřovatele Nečesaného: Policie zfalšovala důkazy kvůli jeho otci!

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-12 17:52
Milenka vyšetřovatele Nečesaného: Mám strach o život! Jušta mě pronásledoval

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-12 17:54
FREE :

Když NS zrušil rozsudek nad Nečasným jr., tak hned potom začli stíhat Nečesaného sr. Vy jste to komentoval jako pomstu fízlů.



A co se píše zde?

blesk.cz/.../...





...ředitel Nečesaný byl obviněn z korupce krátce poté, co jeho syna pustil Nejvyšší soud na svobodu v květnu loňského roku. „Jušta mi řekl, že zátah na ředitele začal krátce potom, i když anonymní udání o jeho korupci leží na policii už asi tři roky. Zeptala jsem se ho, jak s tím vším může žít, s vědomím, že ten kluk Nečesaný je nevinný. Odpověděl, že to udělat musel, že nechce přijít o práci a zničit si život,“ tvrdí Jana T.

________________

Já jim vidím až do žaludku. Stačí je znát. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-21 19:46
Znovu v představenstvu ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-03 18:19
Rozsudek nad Nečesaným: Reportér Klíma dohnal napadenou kadeřnici k psychologovi, tvrdí soudce


blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.