MPSV opravdu nikdy nemělo štěstí - na ministry...

 Po slabochu a zbabělci Nečasovi - dyslektická feministka.

 

 Kdo se podívá na reakci feministky Marksové při dotazu ohledně přiznání partnerů matkami kukaččích dětí, má rychle jasno. Stejně jako při pohledu na její dyslektický podpis (to byl Nečasův ostatně taky) :

Tahle dáma nutně musela mít problémy projít už druhou třídou... 

Inu - a proto je feministkou... 

A proto je také v Sobotkově vládě.  

Koho jiného byste tam hledali, že ?!!   

 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/216452801100904/obsah/490901-mlekarovy-deti

 

 

___________________

                

___________________

___________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-06 04:41
Kauza Nečesaný - holý zadek vystrčený...

nazory.aktualne.cz/.../...



zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-06 04:42
To jsou ti, co mohli odejít ještě se ctí.

Většina ostatních - rovnou do kriminálu :

archiv.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-06 17:49
Zeman je jako Islámský stát ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-06 17:51
Podle ANO by se melo pracovat az do smrti! Do duchodu nikdy.
A kdyz neni prace pro stareho cloveka, tak bude Exekuce na jeho majetek.
Do hrobu pujde s holym zadkem, stejne jako se narodil.
Nechapu jak mohou volici dat podle pruzkumu 30% hlasu ANO.
Z
moneymag.cz/.../...
___________

Jednak jsou ty průzkumy zmanipulované - viz předchozí příspěvky u dřívějšího článku - a jednak zhruba 30% populace jsou poloimbecilové - no, tak to jsou přesně oni. Dostali koblihu - a na dalších 5 let má ANO vystaráno. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-06 20:38
Včera se sjeli do Varšavy soudci a prokurátoři "Zemské Rady Soudnictví" a za přítomnosti představitelů (destruktivní) levicově liberální opozice (řekněme rovnou - "starých struktur", které dostaly ve volbách výprask) vznášeli až ultimativní požadavky polské vládě.

Ta jasně říká: Zákony dělají zákonodárci, a justice je povinna je uplatňovat v praxi. A ovšem, vyjadřovat se k právu - ano.... Ale nepřípustné je, aby ona vytvářela zákony - prostě problematika je to podobná jako v českých zemích, v televizi jsme viděli vystoupit jednu talárovou ježibabu, která otevřeně tvrdila, že oni jsou zvláštní společenskou kastou...Prostě použila dokonce slovo "kasta". :sad: Prostě "kongres" vypadal jako politická agitka....

Tak je to jen část soudců, ne všichni. Mají ve skutečnosti strach, protože se budou muset zodpovídat za zametání stop obrovských korupčních afér, nebo i dokonce - ještě donedávna - za politické rozsudky proti těm, co protestovali proti svinstvům korupční ve volbách prohravší Občanské Platformy, nebo odsoudili do vězení činitele vlády Práva a Spravedlnosti z let 2005-2007...Teď vřískají, že dnešní vláda vrací Polsko do PLR - ovšem argumentace je jednoduchá: "Co jste dělali za doby PLR? Kdo z Vás (wsoudců) např. pomáhal KORu (Klub Obrony Robotnikow za komunismu), nebo pronásledovaným členům odborů Solidarita (za výjimečného stavu)? Ovšemže - pohrobci PLR, úplně navlas stejná situace jako v českých zemích....

Velkou zlost také způsobilo, že prezident Duda využil Ústavou jednoznačně vymezeného práva odmítnout povýšení soudců, kteří se zkompromitovali nejen právně, ale i morálně (navíc prezident je profesí právník).

Když hovoří prezident Duda či někdo z dnešní opravdové polské elity na téma povinnosti a poslání soudů, vzpomenu si často na Vaše řádky, tito lidé v Polsku se na toto téma vyslovují stejnými formulacemi jako Vy....

Prostě bod 8 z toho Desatera reformy (české) justice je velice opodstatněný, a zrovna Polsko nám dává poučení, čeho všeho jsou schopni, i v Polsku přistupují k té věci (KRS, Krajowé Radě Sądownictwa, to je polská analogie Lichovníkovy Soudcovská unie) stejně....ti naši po..rové v parlamentě i vládě by si měli vzít z Polska příklad a nedat si tou "zvláštní kastou" diktovat.

Zdraví¨

Freeeurope :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-06 21:31
Vražda je jen zabití ...

lidovky.cz/.../...
0 # Kalan 2016-09-06 21:53
Paní Marksová nám prostě sděluje, že podvod není podvod, pokud ho udělá žena. Že na tom nevidí nic špatného, když manželka podvede manžela a ještě ho nechá vychovávat dítě, které není jeho. Tak tohle je ta elita společnosti:-). Manžel má být vlastně spokojený. To by tak ještě bylo, aby věděl, že dítě není jeho a třeba se ještě chtěl rozvést lump jeden a nechtěl s tou "manželkou" už mít nic společného. Ještě by z ní udělal chudinku samoživitelku darebák. A matka chudinka by byla za kurvu. A vlastní otec by mohl ještě chtít se se svým dítětem stýkat! nebo nedej bože ho mít ve střídavé péči. Tak to teda ne. To nedovolíme.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-07 14:08
Bída české žurnalistiky očima televizního prcovníka :

novarepublika.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-07 14:10
"Obecně v žurnalistice podle něj chybí vzory.

Země Franze Kafky nebo Ferdinanda Peroutky má minimum osobností a ty ještě nedostávají příležitosti, zato „rychlokvašky“ vyplňují média. Donedávna levicové intelektuální Právo podle něj zhlouplo. Přečtete si i o tom, co se stane, když management redakcí odezírá svým majitelům-oligarchům z úst. "
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-07 14:09
Marksova tim kazdopadne ukazala, ze je nekompetentni.

CT opet ukazala svuj dezinformacni potencial:

Dulezite je, ze v Nemecku se snazi najit legislativni cestu, zatimco v CR je to vsem uplne jedno.
Stary §213 a novy §196 je toho dukazem.
Pokud byla otazka CT na Marksovou "A co Vy na to?", pak Marksova odpovedela jako pavlacova drbna.
Kdyby ji CT polozila jasnou otazku "Premyslite tez o zmene legislativy v CR jako v Nemecku?", pak by musela zacit premyslet.
Mimochodem takovato otazka nemela byt polozena jen Marksove, ale hlavne Pelikanovi!
Marksova tim kazdopadne ukazala, ze je nekompetentni. Proc?
Protoze musi byt v zajmu ministra MPSV, aby biologicti otcove byli zjisteni a aby oni prevzali vyzivovaci povinnost na svoje deti a nikoliv stat - Socialka, jak se to v mnoha pripadech deje, kdyz pani prijde a oznami "Mam dite, otec je neznamy, potrebuji podporu!".
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-07 18:32
V Turecku rozsáhlá amnestie ... Aneb : Všechno špatné je k něčemu dobré...
Teď jsou nepřítelem pučisté, ne kriminálníci...

novinky.cz/.../...
0 # Kalan 2016-09-07 20:24
Především celá ta argumentace je postavená na hlavu. Podvod a jeho důsledky obecně nelze ospravedlňovat žádným a ničím zájmem (ani dítěte). Ve skutečnosti se zde stejně za zájem dítěte potichu schovává hlavně zájem matky lehčích mravů. Nikdo navíc nemůže říct s jistotou, že je zájmem dítěte vyrůstat s mužem, který jeho vlastním otcem není. A dítě má právo znát svého vlastního otce a on musí mít právo ho vychovávat pokud o to stojí. Jestliže žena má mlčet v "zájmu dítěte", aby nerozbila "svoji" rodinu, když nečeká manželovo dítě, má také jakákoliv žena mlčet, aby nerozbila rodinu třeba již ženatého muže (když sama je svobodná a on už děti má?-co pak jejich zájem). Podvod je podvod. Ty ženy (i ti muži) vědí moc dobře co dělají, když si "předávají genetické informace". Nikdo nenutí ženu sdělovat partnery pokud nečeká dítě, jde právě ale o to dítě, jehož zájmy mají být hájeny bez ohledu na vypočítavost ženy.
0 # Kalan 2016-09-07 20:39
A na slovo biologický jsem alergický - znamená totiž živý se schopností se rozmnožovat a toho je schopen povětšinou rodič vlastní i nevlastní, takže to vztah k dítě neřeší. Jde jen o povrchnost právníků, že takhle komolí objektivní skutečnosti a jsem moc zvědav, kdo podle nich bude "biologickou" matkou, jestli ta, která dítě porodí nebo ta, která jí do dělohy dodá své vajíčko....jak moc bude "biologický" otec, kterému bude muset pomoci pokrok medicíny, aby "zplodil" potomka...To slovo je ve vztahu rodič a dítě hrozný nešvar. Už ve starých pohádkách v tom měli větší jasno. A mimochodem ještě k předchozímu komentáři. Skutečně právní stát má povinnost hájit práva každého, bez ohledu na pohlaví nebo věk. A v tomto případě je manžel skutečně vědomě podveden i rozsáhlým ekonomickým dopadem. Žena ví s kým to dítě čeká (má se kam obrátit), ale manžel nemá právo najít si jinou ženu, která by ho milovala tak, že by ho nepodváděla. (platí i opačně, měřit všem stejně).
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-08 17:10
Horacek se zrejme stydi za to byt na listine kandidatu spolecne s jezibabou Wagnerovou a s buzerantem Pospisilem.
Je neuveritelne, co to justicni prostredi v CR vygenerovalo!
Z.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-08 17:12
Začalo to jako vtip. Teď platí v americkém městě povinnost vlastnit zbraň

lidovky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.