Přece se nepřetrhnem´!!!

Justice - mimo jiné - všude zdůrazňuje svou "přetíženost" - a - prý -  následkem toho i pomalost.

Jistě, je to pořád pro autory i zodpovědné vládní činitele pohodlnější nežli zdůrazňovat její nespravedlnost, ba úchylnost.

Ale, když už jsme u té rychlosti - jeden - čerstvý - příklad bychom rádi uvedli.

 Elektronická podání - mimo jiné - by měla řízení všestranně urychlovat a zjednodušovat.

A urychlují ? Zjednodušují ??

Příklad elektronického potvrzení podání, které přišlo - přesně -  PO PŮL ROCE -  a to z OS pro Prahu 2 - můžeme právě zveřejnit.

Tedy v době, kdy už nikdo neví, oč vlastně šlo, přijde elektronické potvrzení ...

To i kdybychom to tam poslali po mule s vrávorajícím Sancho-Panzou - by to bylo rychlejší a spolehlivější...

_________________

Potvrzení o předání podání k zapracování s běžným číslem 16720/2016

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

<This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Příloha14. září 2016 12:35 Komu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vaše podání ve věci "K č.j. 28 C 65/2015 - námitka podjatosti" s evidenčním číslem 74bea7f0-16c4-49c0-a3e1-9ce6a70bcca8 a s běžným číslem 16720/2016, doručené dne 14.03.2016 v 09:32:31 a ověřené dne 14.03.2016 v 09:34:05, bylo přiřazeno ke spisové značce "28 C 65/2015" a ke zpracování dne 14.09.2016 v 12:34:58.
Bylo podáno elektronicky e-mailem.
Počet zaslaných dokumentů (příloh) v obálce podání: 1
Obvodní soud Praha 2

_________________

_________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 14:50
Jestli tohle je opravdu jediný důvod členství v EU, tak bychom raději měli sami co nejrychleji čestně vystoupit ... :sad:

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 16:47
Z toho vidite, ze ani Podatelna u OS Praha 2 nestihá!
Kdyz prirazeni k spisove znacce trvalo 6 mesicu, tak se rozhodnuti ve veci da ocekavat tak az za 6 let.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 16:50
Televize Babišistánu o Polsku - hlas ze záhrobí husákovské normalizace !!

Rezoluce Rady Evropy je svým obsahem trapná i směšná zároveň. Představitelé tzv.Benátské komise se při návštěvě Polska chovali podobně jako před Mnichovem lord Runciman v Československu: Jak pamatuje historie, jednal pouze s henleinovci, a vůbec se nezabýval debatou se zákonnými představiteli Československé Republiky. Tak na přelomu minulého a tohoto týdne tzv. Benátská komise v Polsku: Debatovala jen s opozicí, která fakticky reaktivovala činitele bývalé PLR (např soudce, kteří odsuzovali odpůrce komunismu - to se děje dodnes, a soudruhům v talárech se nelíbí, že ani výkonná moc ani veřejnost s nimi nesouhlasí...). Co se děje v Ústavním soudu: Prostě předseda ˇUS Rzeplinski, starý komunista z dob PLR, zabránil ve funkci soudcům, delegovaným zákonně zvolenými orgány v zákonném volebnním termínu zvoleným na nové funkční období (také vymezené Ústavou), a prosazuje soudce, které si dosadila mimo zákonné funkční období, tedy mimo mandát, postkomunistická vláda. Něco, jako kdyby předseda parlamentu zakázal hlasovat nově zvoleným poslancům a dal právo hlasu poslancům, kteří nebyli zvoleni ve volbách, ale které došikovala dnešní opozice v době, kdy věděla, že prohraje volby. Může tedy verdikt této iredenty v ÚS být právoplatný? Odpověď je přece jasná. A to nemluvě o tom, že nelegimita této iredenty činí také její verdikt neplatným - protože porušuje polskou Ústavu, která platila i předtím. Musí tedy vláda přijmout vedikt nelegálního soudu? Odpověď je také jasná.
Co tedy Benátské komise? Ta věnovala hodiny debatám se soudci fakticky nelegálními, a legálním věnovala jen 15 minut. Ti legální ovšem setkání odmítli, neboť takový způsob, kde se Benátská komise vysloveně podřídila Rzeplinskému, považovali za slyšení "rádoby" čili "naoko", čili za neupřímné jednání a setkání z tohoto důvodu odmítli a vyjádřili Benátské komisi nedůvěru. Důvod tedy pádný, ne?
A Rada Evropy diktuje nyní Polsku nejen uznat soudce dosazené mimo zákon a neuznat ty zákonně vybrané voleným orgánem, ale v podstatě nutí vládu poslouchat Rzeplinského. Tím ovšem Rada Evropy podporuje návrat Polska zpět do PLR. Směšnost a trapnost rezoluce Rady Evropy tkví nejen v tom, že rezoluce projevuje naprostou neznalost polské skutečnosti, tedy tím, že naprosto nekriticky přejala nepravdivá tvrzení dnešní vysloveně destruktuvní opozice, z jejíchž tvrzení její rezoluce vychází, ale také v tom, že ji ani trochu nevadí, co se děje v Erdoganově Turecku. Dle Rady Evropy v Turecku je všechno OK, Erdogqnovo Turecko je jistě příkladná demokracie, naproti tomu Polsko je největší ohrožení Evropské demokracie.
Když už jsem přirovnal způsob jednání Benátské komise misi Runcimana před II.světovou válkou, tak i zde je podobenství: Předseda Evropské Komise, jeden z těch, kdož iniciovali toto tažení proti Polsku, Martin Schulz, je esesácký synek. Ano, jeho otec byl esesák, a pokud jde o způsoby vystupování Schulze v Polsku, dá se říci, že jablko nepadá daleko od stromu, nehledě na to, že i snad Vasil Bilak svou vzdělanostní úrovní - krejčí "na saka nepouštět" byl o něco výše než Schulz, jenž krom základní školy nemá vzdělání žádné, ani není vyučen nějakému řemeslu...
Nebezpečím není Polsko, ale tací představitelé orgánů EU, ultralevičáci jako Schulz, Timmermans či notorický alkoholik Juncker, kterým už předtím řada politiků v reakci na Brexit vyjádřila názor, že přinejmenším na své funkce nestačí. Svou snahou zbavit Polsko hlasu v EU ukazují totiž v plné nahotě svou vlastní nedemokratičnost a dosáhnout mohou jen to, že Brexit nebude polsedním exitem. Držme Polsku palce, aby oddolalo a nevzdávalo se.
Hanba českým europoslancům, kteří hlasovali proti Polsku po boku jehio vlastizrádců, europoslanců levicově-liberální postkomunistické Občanské Platformy, reliktu PLR, té samé PLR, která po boku sovětských okupantů se podílela v r.1968 na okupaci Československa, a jejíž potentáty (mj. oslavované potentáty Občanské Platformy) dnešní polská vláda pokládá za vlastizrádce. Ty europoslance, kteří hlasovali se zrádci Polska proti Polsku v této trapné rezolluci, si pamatujte - abyste jim nikdy více nedali v žádných volbách do čehokoliv svůj hlas!
O zpravodajství České Televize se ani nezmiňuji, neb ještě trochu myslící občané ji neberou vážně. Stačí její obrázek z protivládní demonstrace: Menšinové, a platí je Sörös, zcela otevřeně... :sad:

Freeeurope :-)
__________________

ceskatelevize.cz/.../...
__________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-15 13:30
Největší ostudou je to, že všechen tento "proces" vyprovokovali europoslanci polské postkomunistické levice, ti hlasovali všichni za tuto protipolskou rezoluci. Jinými slovy řečeno: Europarlament se dal vtáhnout do polské vnitropolitické hry, rozehrané destruktivní opozicí. Něco takového, co její europoslanci ovšem iniciací tažení proti své vlasti a hlasováním za tuto rezoluci provedli, je v Polsku (a u normálních lidí v každé jiné zemi) činem, jaký si vysluhuje jen masového společenského pohrdání a důsledek? Tím spíše tito (Občanská Platforma, která zřejmě se rozpadne, ani její rychlokvašená náhradá - Nowoczesn s hnutím "Klubu na Ochranu Demokracie", známých veřejně finanční podporou Söröse) staví agitaci proti jejich případnému zvolení v následujících volbách. Prostě tihle levicoví polští europoslanci se postavili do role ne nepodobné československým autorům "zvacího dopisu", kterým ti žádali od Brežněva v r.1968 "pomoc proti kontrarevoluci". Trend, který nastoupilo Polsko hlavně na poli mezinárodní politiky, ale nejen tam, je patrný i v jiných státech EU, kde si už více lidí uvědomuje, že bruselská byrokracie se dnes pohybuje ve svém vědomí úplně mimo realitu, že neřeší vůbec nejnaléhavější otázky, jakými jsou dluhové krize řady států, Brexit jako vážnou výstrahu, či otázky imigrace - navíc ve stanovách a úmluvách, na kterých EU funguje, ani není ustanovení, které legalizovalo takové zasahování do vnitřních záležitostí členské země. Pro polskou vládu to není žádný závazný dokument, jen dokument, kterým se před Poláky totálně shodila sama EU.

Freeeurope :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 17:16
Neco ma Zeman s Junckerem spolecneho.
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 17:17
Správně. Oba chlastají.
Akorát že v jejich funkcích je to smrtelně nebezpečné pro stát, resp. územní celek, který vedou ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-16 09:54
6,5 roku za přepadení seniora, 2 a půl za tip ošetřovatelce.

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.