Řídit (nejenom) kraje jako StB

Při cestách po republice nemůžete přehlédnout obří billboardy estébáka Babiše o tom, že chce "řídit kraje jako firmu" - neříká už ovšem, jakou.

Neboť i StB byla firmou.

 

Státní, samozřejmě. Na náklady se v ní nehledělo, vždycky bylo komu co sebrat. Nejprve kapitalistům, pak živnostníkům, pak kulakům, nakonec všem diverzantům a třídním nepřátelům - což už byl pojem, pod který se dal zahrnout v podstatě kde kdo, stačilo, že byl za něj prohlášen.

Ale abychom neubíhali do abstraktna, když máme k dispozici poslední, nejaktuálnější moderno.

A to moderno - to je třeba naprostými diletanty zaplavené a zcela rozvrácené MSp, tedy ministerstvo nespravedlnosti.

Zkuste tam jít vyřídit naprosto cokoliv - za chvíli už se ani nedostanete dovnitř. Estébák nechal zablokovat telefon ve vrátnici, takže i když znáte linku, nedovoláte se nikam, ministerstvo se zásadně k ničemu nevyjadřuje, rozhovory neposkytuje - a hlavně - ví, proč.

Protože za tu dobu, co tam přišli Babišovci, nic nedělá. Ani nemůže, protože neví jak, a co. To jsou ti "odborníci", které Babiš slíbil, že "najme".

Nedělá nic - i když, možná přece -  pan Pelikán, alias Pejsáček si totiž vyřizuje pilotní průkaz.

Zajisté to nejdůležitější, co si lze na MSp přát.

Ovšem s ohledem na jeho možnou předvídavost, už asi dobře ví, jak z této instituce brzy poletí - takže vlastně - dalo by se říci - i nezbytná pracovní pomůcka a základní vybavení pro jeho funkci. Budiž.

V resortu nespravedlnosti nedokázali Babišovci změnit NIC - ani nevěděli, co by vlastně měli, protože o resortu - jak sami připouštějí - nemají nejmenší ánung.

Kriminály už zase přetékají zbytečně odsouzenými, kteří by se v jiných zemích za stejné skutky nikdy do kriminálu nedostali, soudci zase řvou, že chtějí přidat, odpovědnost nikde žádná - a co je nejhorší - výkonnost. Tu nikdo nekontroluje a neměří, otupělá veřejnost se smiřuje s blábolem, oficiálně vyprodukovaným, že "justice je přetížená" - a je tudíž potřeba vyprodukovat nové soudce a nové bachaře - protože dětičky těch stávajících nemají kam jít, také se chtějí celý život za těžké peníze flákat a nic nedělat a nemít žádnou odpovědnost a brát co nejvyšší peníze.

Oproti stavu předchozímu se NEZMĚNILO NIC, a když, tak k horšímu - viz stav současného MSp.

Pokud by se tato "firma" měla vlastními "produkty" sama uživit, dávno by všichni pochcípali hlady - anebo museli "firmu" zavřít.

A tak bychom mohli pokračovat - prakticky přes vše, co kdy Babišovci kde "udělali", lhostejno, co to bylo za úřad.

Dobře známe Městský úřad v Kroměříži a jeho ANO osazenstvo - a jasně říkáme : NE, takovou chátru jsme na úřadě nikdy nikde neviděli a dlouho neuvidíme a dosud jsme si mysleli - spolu s většinou veřejnosti - že to ani není možné.

Babiš, pravda, v tomto směru dokázal i nemožné.

Jediné, co mu nelze upřít, je to, že dokázal kolem sebe soustředit takovou lůzu, Bůhví odkud posbíranou, že nad tím zůstává rozum stát - a udavač a veřejný agent Šinágl je toho nejlepší vizitkou. Když by mu to, co Babiš, zaplatili zítra Číňani, stáhne si obočí kolíčky na prádlo a jde "hájit čínské zájmy" jako jediné správné a pravověrné, jak je hájil zajisté odjakživa.

Nutno pro přesnost dodat, že Babiš nikdy nic neplatil ze svého. To jsou všechno peníze, které někde ukradl - ať už z kdysi nakradených a narychlo uklizených fondů StB, které se měly veřejnosti ztratit z očí - anebo dnes, když ve velkém krade peníze jak z Evropských fondů (viz Čapí hnízdo), tak i - a to hlavně - ze státního rozpočtu.

Z něho se samozřejmě rozdává nejlíp - a rozdávat z cizího nikdy nebylo žádným uměním, naopak, většinou se to označuje za trestný čin (zpronevěry, zneužití postavení, podvodu, apod.).

Volte estébáka  - a jeho chátru !! Volíte tím i jeho metody, a to ať už v krajích, ve státě, či kdekoliv jinde.

Metody a "hospodaření", které absolutním rozvratem veřejného aparátu zaplatíme už my - a na daních pak příští generace. Budou jistě nadšeny, co jsme jim odkázali.

Zbývá ještě odpověď na otázku, jak je možné, že Babiš má (údajně) tolik preferencí - jako nejsilnější strana.

Ze dvou důvodů. Jednak se podívejte blíže, kdo jsou jeho voliči a proč ho volí.

Nebojme se říci - IQ tykve, o jeho hospodaření nevědí vůbec nic, znají jen bláboly z televize o tom, jak hospodářství roste (čím a na čí účet už se nikdo neptá), pro mnohé z nich je jediným volebním důvodem kobliha před volební urnou. Lidé často na pokraji demence, z nichž mnozí by při podrobnějším zkoumání jen pracně čelili soudu o zbavení svéprávnosti.

ANO, řiďte kraje jako StB !! Najdou se i takové, kde ještě chátra nepřevládla a normálního člověka tam lze dosud nalézt.

A tomu je do budoucna třeba zabránit.

Protože normálnost, zdravý rozum a úsudek - to jsou nejhorší estébákovi nepřátelé. Jsou to i nejhorší nepřátelé pro Babiše a spol. - a bude k nim nemilosrdný.

__________________

__________________

Z došlých vzkazů čtenářů :

Slovák Babiš chce lepší Česko - jako když Eskymáci radí Afričanům, jak mají pěstovat a sklízet banány...  

__________________

__________________

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Saxána 2016-09-23 09:00
Kdo má čas - mohl by vypsat všechny kandidáty do Senátu, kde kandidát nekandiduje za ž á d n o u ze stran a hnutí zastoupených nyní ve Sněmovně?
volby.cz/.../...

Rozumní potřebují do party další rozumné!
0 # Tomáš Jadlovský 2016-09-23 11:40
Táborského vyšetřuje policie, socani se vybarvují. novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:16
Toho měla vyšetřovat dávno - za flákání. To by měl být - v pozici senátora - jednoznačně trestný čin...
Protože ty platy bral za nic, tak je to vlastně zpronevěra, a to v řádu desítek milionů korun. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:21
Ad spojenci :

Oslovili mě Zelení - že hledají někoho do party, že do Senátu sami nekandidují, a jestli bych to chtěl za ně zkusit, že by mi i přispěli na kampaň, což - samozřejmě - rád slyším.

Díval jsem se na jejich hlavní body - prakticky s většinou se lze ztotožnit nebo se jim přiblížit, vyjma jednoho - měli tam - až dosti vzadu - že chtějí vystoupit z EU a NATO - moje stanovisko je v tomto bodě vcelku konstantní - z EU je to předčasné - i když neříkám, že to nemůže být brzy žádoucí - z NATO ale rozhodně ne, to je systém kolektivní obrany, a ten budu vždy hájit: když vás někdo ohrožuje, vždycky je lépe mít spojence než zůstat sám, to je jasné každému na první pohled - ovšem spojence věrohodné, kteří, až přituhne, do toho půjdou skutečně s vámi.
Tak jsem jim to napsal - že až na tento bod je pro mě jejich program vcelku přijatelný - a - čekám na odpověď.
JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:26
Gratuluji, Táborského vyšetřuje kriminálka. Tom


ČSSD se po zásahu na krajském úřadu v Hradci obává voleb

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:28
Z Hradu se sere na pravomoc soudu .................



novinky.cz/.../...


+F+
_____________

Újmu ČR, a to zcela nevratnou, působí buran jako prezident. Tohle je jeden z mnoha - ještě ne těch nejhorších - důsledků...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:32
Jsem měl pravdu: Policie vyšetřuje France, TÁBORSKÉHO, Třešňákovou, DVOŘÁKA (mj. jeden z Táborského asistentů, pokud se nepletu).

Viz článek "ČSSD se po zásahu na krajském úřadě v Hradci obává voleb" na www.novinky.cz. A jiné na internetu.

Takže se může stát, že po volbách půjdou ti čtyři včetně Táborského do vazby.


Chce to tvrdou akci proti socanům s poukazem na Čapkovo "Kudy chodil, tudy krad, sociální demokrat!" či obdobně, prostě ODRADIT VOLIČE ABY VOLILI TÁBORSKÉHO!

Toho bolševického lampasáka!

PR :-)

Franc, Táborský - dva vzory sociální demokracie : Jeden nepočítá do rodiny ani matku vlastních dětí, druhý se léta fláká v Senátu a bere za to těžký peníze + dvě za další funkce, které nemůže zvládat ani náhodou.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:34
Hokejista Peter Šťastný a slovenském hokeji a estébákovi Babišovi.

isport.blesk.cz/.../...

ateo.cz/i/6744/

Více koláží po kliknutí na odkaz.

ateo.cz/obrazky/

To, co píšeš na adresu Šinágla, mohu potvrdit s mými zkušenostmi s ním.

J.K. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 19:33
StB nic neřídila, byla jen prodlouženou rukou ÚV KSČ. V každém okrese, v každém kraji bylo sídlo OV KSČ, KV KSČ, v menších obcích byla místní buňka KSČ. To co dělala StB dělá dnes BIS, ovšem StB neměla ty možnosti jako mají slídilové dnes. O.

___________

Ale StB sama řízena jistě nějak byla. A jak - tak stejně chce teď Babiš řídit kraje - a všechno ostatní.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-24 16:52
Tak už prosáklo do novin, že fízlíci spolu se skupinou France a Táborského vyšetřují rovněž Klárku Dostalovou, jedničku na krajské kandidátce ANO v Královéhradeckém kraji, bývalou ředitelku Centra evropské pomoci (či tak nějak, jde samozřejmě o dotace), nyní náměstkyni na Ministerstvu pro místní rozvoj, kam si ji přivedla Jourová.

Samozřejmě právní servis jí ještě v Hradci Králové dělali soukmenovci z ANO, kde Malý je sám advokát, stejně jako jeho synek, který má kancl přímo v Hradci Králové.

Malý je v tom namočen rovněž, a je jen otázka času, kdy na to fízlíci přijdou a kdy s tím vylezou na pravdu boží.

Nepíchnem jim?! PR :-)
_______________

Dneska jsem viděl v Milovicích jeho plakát - Malého s Babišem - tak
stupidní, že to může napadnout jedině ANO a taky říká, na koho je to
cíleno.
"Jasné a srozumitelné zákony" - to je teda slogan, hodný právníka. Nic
neříkající, k ničemu nezavazující, nijak nekontrolovatelný...

Co k tomu dodat ?

Volte nás, primitivové, pak se budete pozdě divit !! :roll:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.