Kde chybí myšlenky i program, ještě zbývají peníze

Senátor v sousedním senátním obvodě nabízí voličům, že jim rozdá po tisícovce. Ze svého budoucího senátorského platu, bude-li zvolen...

 Co k tomu dodat ? Větší ubohost byste už asi sotva kde hledali. Proč pan senátor vlastně do Senátu chce, není známo. Za peníze to údajně není, program nemá, nic nikomu neslibuje, neví, co tam bude dělat - tak proč tam vůbec chce jít, že ??

 Já si - na rozdíl od něj - myslím, že práce senátora je natolik vytěžující a zodpovědná, že - dělá-li ji poctivě - si svůj plat samozřejmě zaslouží, proto ho taky má.

Konečně, už jen, z čeho by asi hradil všechny ty náklady s prací senátora spojené ??? Leda že by žádné neměl - tudíž nic nedělal.

Werich říkával, že má rád profesionály. Tedy ty, kteří umí a kteří také ví, co jejich práce stojí. A řeknou to předem a na rovinu.

Není nic horšího nežli ukníkanec, který neví, coby, jakby, kam ho postavíte, tam ho večer najdete - a protože ví, že si nic ničím nezasloužil, tak alespoň nabízí rozdat svůj nezasloužený plat.

Řekl bych, že to je případ spíše pro psychiatra - nežli pro senátní volby.

___________________

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/kandidat-do-senatu-slibuje-lidem-tisic-korun-za-zvoleni-pry/r~a77ed46a83de11e683920025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0

___________________

Není jistě bez zajímavosti, že TV Nova, stejně jako předtím Eurozprávy, prostě jedno ze jmen kandidátů v obvodě 37 - jednoduše zatajily.

Až taková je jejich hrůza ze skutečnosti, že by dotyčný kandidát mohl ve volbách skutečně uspět ...

http://tn.nova.cz/clanek/koho-volit-tohle-jsou-kandidati-do-senatu-ve-vasem-obvodu.html

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-26 18:12
Koukni na 37, to jsou svině ... O. :eek:

tn.nova.cz/.../...
_____________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-26 18:13
Nevím, jestli jsem nepozorná nebo potřebuji silnější dioptrie na čtení, ale Vaše jméno nemůžu najít.!

domaci.eurozpravy.cz/.../...
________________

Asi se marně těší, že už mě zavřeli a nemůžu kandidovat ... :-?
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-26 18:15
Táborský mele z posledního :P

Ta chcíplotina už neví, jak by oblboval voliče.

Teď si strčil na svůj účet na Facebooku, že kromě ex-esenbáka a ex-prokurátora Antla (který je prý i VŠ pedagog, kde to už radši nesdělil), Táborského podporuje i MUDr. Zemanová, alergolog z Nymburka a Jičína, ovšem též sestra Táborského.

Samozřejmě, že Zemanová (zajímavé, že všechny Zemanové, které znám, jsou patologické lhářky) pěje ódy na svého bratříka Pepíka, ovšem už ani slovo o tom, co Táborský zamlčel ve svém životopisu- tedy že byl kovaným bolševikem, člen KSČ, vystudoval vojenskou školu v Moskvě v SSSR, zástupce velitele 1. tankové divize ve Slaném v 1988-89, tj. kterou mj. chtěli ortodoxní komunisti poslat střílet do lidí v Listopadu 1989.

Fakt hnus ten bolševicko - socanský řízek Táborský.

PR :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:17
Bude nutno přejít k zabavování majetku soudců... a jejich rodin. Přece to za ty kretény nebudeme pořád všechno platit my ... !!!



Anarchista Ševcov žádá 1,5 milionu korun jako odškodné za vazbu

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:17
Zeman udělil milost. Obviněný kvůli poškození mozku nechápe, proč je stíhán

lidovky.cz/.../...

______________

Co takhle zastavit trestní stíhání v případu, kde poškozením mozku trpí soudce a nechápe smysl důkazů i probíhajícího řízení ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:19
Kdo jsou čeští insolvenční správci: Vlivná elita, kterou ale ve své firmě nechcete

ekonom.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:31
Babišův puč

svobodneforum.cz/.../

Celý postup Babišova establishmentu nese znaky puče, sice prováděného po určitých krocích, a tedy dobře skrytým strategií postupu a nakonec i mediálně, ale pořád puče.

Jakkoliv Nečas byl politikem stejně neschopným a proradným coby jako otec rodiny, jakkoliv tedy byl Nečas postavou negativní, byla celá razie na úřad předsednictví vlády krokem puče...

Olomoucké státní zastupitelství mělo dávno být voláno k nejvyšší odpovědnosti.

Za to, co provádělo, podléhá v civilizovaném světě přinejmenším trestům mnohaletého vězení.


ČR není jediný stát, kde se relikty komunismu v justici přímo vměšují do politiky,a vyvíjejí všechny snahy o reinstalaci komunismu, byť v jiné slovné podoně. V Polsku komunistický šmejd v justici dokonce vydává protivládní prohlášení - a dokonce veřejně porovnávají Jarosława Kaczynského s Hitlerem či Stalinem. Na rozdíl od českých ovšem tak vystupují s vědomím, že za nepříliš dlouho přinejmenším svléknou talár, pokud ještě nikoliv jiné právní důsledky (zatém onen soudce musel abdikovat).

Freeeurope

_____________

Já se také nikdy nebudu zastávat Nečase a spol., vůbec se neměl do vlády dostat - konečně mě v r. 2010 zavřeli - s vědomím Klause - jenom proto, aby tu vládu mohli bezproblémově s tímhle blbečkem utvořit - ale to ještě neznamená, že si každý potrhlý hupajda může beztrestně útočit na vlastní vládu, když už je jednou ve funkci - a bezdůvodně ji přepadnout a pozatýkat.

Tehdy se cajchnovali, jak to všechno dodatečně doloží a že budeme zírat - no, to jsme teda zírali : Na nějaký tři přiblblý kabelky té štětky Nagyové, alias Nečasové - kvůli tomu přece nepadá vláda, a to ani tak blbá, jako byla ta Nečasova !!
Samozřejmě, že je za to měli dávno pozavírat - toho dementa Ištvána stejně jako traktoristu Šlachtu - pokud nenašli lepší důvod celé razie než nějaký blbý kabelky ... Aby si to pro příště všichni zatraceně rozmysleli.

A když už jsme u toho : K takové razii může být důvodem jedině doložitelná sabotáž, spojená se špionáží některého z členů vlády - tedy např. že by našli u Nečasový ne blbý kabelky, ale šifry z Moskvy, jak zamezit příštím volbám, nebo tak něco... Pak by se to dalo pochopit.

Takhle ovšem patří za katr jednoznačně István i s traktoristou... A teprve teď vyšlo najevo, v čím zájmu to všechno bylo - protože od té doby nastoupil estébák Babiš, který by se do vlády jinak tak rychle nedostal.

Z louže pod okap, cedící spousty studené, estébácké vody.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:35
Výmluvná ukázka, pro koho má náš Ústavní soud pochopení ...

Ústavní soud se zastal exekutora T. Vrány

novinky.cz/.../...

_________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:37
Spravedlnost pro vlivné - aneb : Trest jako prase ...

Dostal půl milionu na úplatku - tak když z toho 400 tisíc vrátí, je všechno zase hezky v ažúru...

Může se někdo otevřeněji vysmívat spravedlnosti ???
______________

Trenér Růžička dostal za zpronevěru peněžitý trest

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-27 18:38
Rovnější mezi rovnými ...

Exekutor není řadový věřitel, na odměnu má nárok hned, zdůraznil soud

zpravy.idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.