ANO, chceme jedno : NIC nedělat - a dobře se mít...

 O jednom volebním podvodu. Aneb - co jste tak mohli čekat od estébáka ??

Dnešního rána, cestou na vlak, jsem poslouchal v autě rádio. Mluvili o vyjednávání povolebních koalicí v různých krajích - taky Středočeském, tedy mém. Ale i o Ústí a o Moravě - bylo toho dost. A dost zajímavého.

Neznalý, třeba z ciziny navrátivší se posluchač, by musel bezesporu zírat - co se tady děje - a jak málo mnohdy stačí k "úspěšnosti".

Tak třeba probírali ústeckého hejtmana, komunistu Bubeníčka.

Prý asi bude hejtmanem zase, neboť ani opozice vůči němu nemá zásadní námitky, nic neprovedl, žádnou (viditelnou) ostudu nezpůsobil - a tudíž jeho hejtmanování prý bylo úspěšné...

 

Chápete to ?? Tohle klidně řeknou komentátoři v rádiu !! Neudělal průser (alespoň ne takový, aby se o něm vědělo) - tudíž byl (a je i nadále) úspěšným hejtmanem !!

Tedy : K úspěšnosti u nás stačí - neudělat průser...

Jinými slovy : Kdyby celé předchozí volební období seděl doma nebo na chatě - tak podmínku úspěšnosti beze zbytku splnil...

Znáte jinou zemi na světě, kde je tohle možné ???

Nikomu ani nepřipadlo trapné, že nikdo neví, co by vlastně udělal pozitivního, co by za ním bylo vidět ... ale - JE ÚSPĚŠNÝM HEJTMANEM  !! A to natolik - že  jím ZASE bude !! Opozice nemá námitek...

Já bych jich tedy měl - plnou kapsu...

Střih.

Kraj Středočeský ... Vyhrálo hnutí ANO - v čele s feministkou Jermanovou. Jinak též přeběhlicí z ODS, kde - když zjistila, že to málo sype a pšenka nekvete - přeběhla k estébákovi. Co se týče ideové náplně obou hnutí (stran) - jaksi - alespoň oficiálně - veletoč, aneb obrat hlavou dolů. ODS se vydává za pravici, estébákovi populisté sice tvrdí, že jsou liberální střed - ovšem kam asi může patřit strana, vedená estébákem, že ??

Už TO mě fascinuje : Jermanová - husa non plus ultra, hloupá, ba blbá nána, která není schopná plynule vést ani parlamentní schůzi, často ani plynule číst, o žádném sektoru hospodářstí nebo společnosti neví nic - a je přesto v čele kandidátky, dokonce zvolené kandidátky ... Její voliči musí mít skutečně IQ tykve nebo právě pozbyli svéprávnost.

Ale - ona jim to neprodleně vrátila.

Prý nechce dělat hejtmanku, o to jí zase tolik nejde...

Bodejť by šlo. Tam by se totiž dost rychle projevilo, že neschopnost řídit schůzi či i neschopnost čtení - jsou ještě těmi nejmenšími nedostatky, které jí lze vytknout.

Proč tedy hnutí ANO vyhrálo volby - když ani neusiluje o post hejtmana ??? Protože - řekněme to otevřeně - nemá v celém kraji nikoho natolik inteligentního a zkušeného, aby tuto funkci alespoň zdánlivě přijatelným způsobem zvládnul...

No - a co ?? Vždyť jsou přece jiní, kteří budou za post hejtmana nemálo vděční - třeba STAN, tedy z druhého místa "Starostové a nezávislí".

Ano, ti skutečně někoho mají, a ne jen tak někoho, dokonce Víta Rakušana, starostu Kolína - a ten má jak zkušenosti, tak dobrou pověst, tak i slušné chování, tak i manažerské schopnosti, o kterých se Jermanové může jenom zdát...

A jistě tím hejtmanem i rád bude - a ještě bude muset být takové krávě, jakou Jermanová bezesporu je, vděčný...

Znovu se ale vracím k původní otázce : Proč hnutí ANO vůbec kandiduje, když pak zjevně ani netuší, co s nabytým vítězstvím, se kterým si zjevně neumí poradit ??

A není to takhle náhodou docela obyčejný volební podvod, který vyšel najevo už dva dny po volbách ??

A - mimochodem - nikoliv první. V Praze, na magistrátu, s Krndou, to bylo přeci po předchozích volbách totéž - a je v podstatě dodneška.

Estébák sliboval : Najmeme odborníky !! A - kde jsou ?? Nikoho nenajali dodneška !! A jak magistrát, tak MSp jsou toho výmluvným důkazem.

Jermanová se pro jistotu ani nepokouší o - pro ni - nemožné a rovnou říká, že hlavní funkci v kraji předá někomu jinému. Škoda, že také neříká, proč na té kandidátce vůbec je a co v politice vlastně dělá...

Mimochodem - názorná ukázka, kam asi tak vede feminizace politiky...

Proč si to nenapsali už na volební plakáty ?? Chceme jedno : Nic nedělat, všude se ukazovat - a hlavně - bez práce se dobře mít ??!! Jejich voličům - vsadím se - by to bylo stejně jedno - stejně, jako kdyby si na kandidátku namísto Jermanové dali opici. Volili by ji i tak.

Představa údajně úspěšného estébáka, cinkajícího Jidášovými stříbrňáky a rozhazujícího je všude před sebe na cestu - je pro jistý druh IQ odpadu natolik rajskou hudbou, že při jeho - byť i jen příslibu - dokáže odpustit naprosto všechno.

I opici v čele kandidátky. Nakonec, s Jermanovou to přece vyjde nastejno.

_____________________

               

____________________

____________________

Víc už se mi do tlamy opravdu nevešlo !!!  

 

____________________

____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Saxána 2016-10-10 20:42
www.ceskatelevize.cz/.../216411058331011
Zítra ve 12:33 Senátní duel ČT24 – Jičín (37)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-10 21:03
Hm, to se rád podívám... A na ČRo z Hradce má být taky... J.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-11 05:56
Tak to je ten kretén, co dělal Paroubkovi v době jeho největší slávy ředitele kabinetu úřadu vlády, 3x mi odpovídal a kryl policajty a celou tu zdejší policejně justiční mafii včele s  Esserem, Kytnerem , Kučerou aspol.
Snad mu za to na oplátku ta jím tehdy krytá mafie vyřeší jeho TO k naprosté spokojenosti.
read:https://www.novinky.cz/domaci/417111-starosta-nachoda-podal-trestni-oznameni-kvuli-vyhruzkam-likvidaci-vini-z-nich-babise.html
A zde je vizitka toho královsky placeného ubožáka.
cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Birke
J.K. :sad:
0 # Saxána 2016-10-11 09:20
Konečně ! Díky ČT máme možnost vidět a slyšet kandidáty!
I nepatrnou změnu volebního zákona musí schválit Senát!
V dalších volbách změníme i Sněmovnu!
V O L T E vhodné kandidáty v SOBOTU

www.ceskatelevize.cz/ct24/volby/senatni-volby
ceskatelevize.cz/.../...

Svěží vítr - s kandidátem za obvod Mělník, nejen proto, že kampaň dělá na kole!
0 # Saxána 2016-10-11 09:24
Výrazná kampaň je kontaktní, ideálně prostřednictvím petice, zejména ve vlaku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-11 11:30
To, že se ANO dostává do naprosté izolace vůči všem, nemůže přehlédnout ani hradní opilec ... :-)

A kupodivu se dostává ke stejným závěrům jako my... (hovoříc o zradě na voličích).

novinky.cz/.../...
0 # Saxána 2016-10-11 11:41
To si vzpomněl ten pravý. Zrada na voličích má dlouhodobý charakter.
ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-11 12:34
Policista zabil dívku ve stíhaném voze. Soud potvrdil, že ji nemohl vidět


zpravy.idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.