Odvolání ve věci Rajma

může být poměrně stručné : Neproběhlo platné hlavní líčení - není pro odvolací soud co řešit ...

 

 

 

bez nařizování veřejného jednání, zrušen, soudce Rajm z případu pro naprostou neschopnost a základní procesní neznalosti vyloučen a protože všichni ostatní soudci v Nymburce již v minulosti pro podjatost vyloučeni byli, případ předán jinému soudu z působnosti KS v Praze.

 

Současně odvolatel namítá podjatost soudce Koudelky, potažmo celého senátu, pokud by to měl dostat k ruce a dále neplatnost a nulitu jakéhokoliv kroku učiněného bývalou soudkyní Maříkovou, dosud se zdržující v prostorách krajského soudu, pokud by věc – zázračně, „čistě náhodou“ a asi podesáté - vyšla – nevysvětlitelným řízením osudu a počtem pravděpodobnosti  - na ni či na její senát.

 

K vyvedení z jednací síně pro nepovstání při vyhlášení rozsudku odvolatel poukazuje na svou nedávnou, rok starou korespondenci s předsedou Vrchního soudu v Praze ohledně téže skutečnosti, kdy odmítnul povstat při vyhlašování rozsudku – byť v pozici veřejnosti – a byl za to napaden justiční stráží – následně předseda VS musel konstatovat, že žádná taková povinnost skutečně neexistuje a odvolával se na slušnost vychování, která to prý jediná ukládá. Sám připustil, že slušnost není právně vymahatelná, že pokud by byl dotyčný při nepovstání napaden justiční stráží, jedná se jednoznačně o překročení jejích pravomocí, což nelze připustit. Odvolatel k tomu pouze doplňuje, že pokud jde o slušnost vychování, sotva se jí může dovolávat ten, kdo druhého bezdůvodně terorizuje se zneužitím všech pravomocí, které právě – naprostým omylem – má. Názor předsedy vrchního soudu je pro všechny soudy z oblasti působnosti tohoto soudu – což jsou celé Čechy - závazný.

 

Závěrem si dovoluje odvolatel poznamenat, že je často napadán justicí za její nevybíravou kritiku – ale dovede si snad někdo představit sbírku větších lemplů, než právě koncentrovaně na tomto jediném – navíc naprosto bagatelním a uměle vytvořeném – případu ?!!

 

Nejprve policajt neví, že je povinen obviněnému doručit originál usnesení o sdělení obvinění – neví to ani nikdo  z ostatních policajtů na celé fízlárně a – co je na tom nejhoršího – ani nikdo ze státních zástupců, kteří, na rozdíl od policajtů – už by měli být v právu vzděláni a mít – alespoň základní – kancelářské návyky a právní povědomí. Případ ukázal, že na OSZ v NB z toho nemají vůbec nic.

 

Následně to převezme soudkyně, která – namísto aby to okamžitě, jako zmatečnou věc, vrátila k došetření a odstranění vad – klidně nařídí hlavní líčení – na kterém neznámo co chce řešit, přesto ale posílá denně policajty autem, aby obžalovanému „doručovali“ předvolání k soudu, ač ani zdaleka neuplynula úložní doba na poště. Obžalovaný si následně převezme – zcela sám, v klidu a dobrovolně – předvolání k soudu  – a když se tam (na soud) dostaví, tak zjistí, že soud – mezitím – hlavní líčení bezdůvodně zrušil, ANIŽ SE OBTĚŽOVAL TO OBŽALOVANÉMU OZNÁMIT. 

 

A ještě následně se objeví další – v pořadí nejméně čtvrtý – už od pohledu evidentní kretén Rajm, který všemu nasadí korunu, když provede hlavní líčení bez obžalovaného, kterého nechal násilím z jednací síně bezdůvodně vyvést, aby si  vylil svůj bezmezný vztek – ač má úřední potvrzení hlupačky Maříkové na to, že prý údajně není podjatý.

 

               TYHLE všechny IDIOTY SI STÁT PLATÍ NEHORÁZNÝMI ČÁSTKAMI  - a ještě má tu drzost to vydávat za NEZÁVISLOU JUSTICI DEMOKRATICKÉHO STÁTU. 

 

Cirkus, který by nemohl obstát ani jako špatná a nejlacinější pouťová atrakce.

 

                                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

 

V Košíku, dne 11. října 2016

 

________________

              

________________

_______________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-11 20:12
V tom Nymburku jsou nepoučitelní, minulého předsedu soudu si u soudu v KH rozebral jako cikán kolo. Jak se jmenoval? Snad Nádeníčenik?  Rajma to čeká. O. :P

_________

Nápravník to byl.
_________

Správně. A nebyl to ani předseda soudu, jen soudce, navíc začínající. Dnes tiskový mluvčí soudu. Co nikdy neví, co má říct. :-)

Asi to bude tím, že zkušenost je nepřenosná a každý si musí narazit hubu osobně.
__________
0 # Kalan 2016-10-12 08:07
seznam.cz/.../...

tak dluhy za 127 milionů a pořád běhá po svobodě komunistická prokurátorka. a ještě ze sebe bude dělat chudinku. a ještě dělá "konkurenční" projekty. ten komunismus v těch lidech je jak mor. a stát přilepl navíc 20 milionů klokánkům? co tak třeba dětským domovům. to je tak, když se z péče o děti dělá byznys samozřejmě v jejich "nejlepším zájmu". měl jsem "čest" s jednou z jejich pracovnic. nestačila se divit, když pak čelila stíhání pro křivé obvinění...ten její fond by se měl jmenovat Fond ohrožující děti a rodiny
0 # Kalan 2016-10-12 17:20
A možná že by se pro ni mohl najít nějaký ten koutek na Ruzyni...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-12 20:00
Zajímavý metr, že ??

Někomu podmínku za poleptání očí, ač už v podmínce je - prý to není ublížení na zdraví (co už by tedy bylo... ??!!) - jinému půl roku natvrdo za neuposlechnutí neexistující výzvy...

_______________

Mladík, co útočil na zpěváka Hrůzu, je znovu před soudem za napadení člověka
novinky.cz/.../...

Ostravský okresní soud ve středu začal věc řešit jako výtržnictví, jelikož poškozený utrpěl „jen“ lehčí zranění - poleptání očí. 

Agoratsiosovi udělil roční podmínku s odkladem na 2,5 roku. Zpěvákovi dal Agoratsios facku. To, že Agoratsios podmínku porušil, ještě ale podle žalobkyně neznamená, že bude muset do vězení. „Navrhovat budu podmíněný trest, popřípadě veřejně prospěšné práce,“ upřesnila Roztomilá.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-12 20:03
Urážka úředníka zůstane trestem. Vláda smetla snahu o zrušení


echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-12 20:07
Rumuni nás majú čo učiť! Takto narábajú so skorumpovanými politikmi


pluska.sk/.../...
0 # Saxána 2016-10-13 11:45
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-13 19:58
V dokumentu z blokády prokuratůry v Nymburku excelovala dobře živená dáma, omdlévající, páč jste ji neumožnili přístup k lékům které měla na prokuratůře..  Chytala se za srdce a vypadalo to na koronárku. Na Kladně nebyla. Že by nechala kožku stran blokády? O. :-)
______________

A když jsme zavolali sanitku, tak se jí rychle ulevilo - a než přijel
doktor, tak už jí nic nebylo... :-)

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.